משחקי 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: משחקי 2014

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 מאי 2014, 20:36

ברור ש8GB פתאום לא מספיק להם. כל מפתח רוצה שיהיה לו אפס מגבלות, כדי שהוא יוכל פשוט לכתוב את המשחק, בלי לחשוב על דברים מעצבנים, כמו לנהל את הזכרון נכון, או לדאוג שהמשחק יעבוד ב60FPS חלק, גם כשיש עומס.
תמיד מה שיש להם, לא מספיק, במיוחד כשמדובר בחברות שהשורשים שלהם בPC וכל המאמצים שלהן הולכים לכיוון של להיות חוד החנית, בכל הנוגע לגרפיקה.

לא חושב שזו סיבה לדאגה. אם את GTA V עשו עם 512MB, אז כנראה שעם פי שישה עשר מזה אנחנו נראה דברים נהדרים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2014, 22:01

תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 מאי 2014, 12:27

לא יודע איפה לשים את זה, אז...
http://www.engadget.com/2014/05/18/goog ... ng-twitch/
גוגל *כנראה* קונים את טוויץ' תמורת מליארד דולר, בקרוב.
מופיע בהרבה אתרים, אומרים שיכול להיות שזה ייקח עוד קצת זמן, אבל פרטים ראשונים ופחות חיוביים, בעיניי.
טוויץ' יכול להיות בכיף מתחרה רציני של יוטיוב, כשבכל יום יש יותר ויותר גיימרים בעולם, ויותר מהם מעוניינים לצפות באנשים אחרים משחקים כמו מקצוענים וללמוד מהם לייב, ולא דרך טוטוריאל מוקלט, תוך כדי שהם שואלים שאלות ויוצרים דיאלוג עם האי-ספורטאים.
ובכלל קצת מבאס לחשוב ששוב חברת גיימינג תמכר בפחות מהשווי האמיתי שלה, כמו אוקיולוס (שלדעתי הייתה שווה עוד כמה מליארדים בכיף...), אבל מצד שני - מה אני מבין בזה לעומת מנהלי החברות הנ"ל. :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 19 מאי 2014, 13:13

לא הבנתי למה זה מבאס... כאילו מעבר לרעיון הבסיסי של התבאסות על המשך גדילת תאגיד ענק במקום כמות גדולה יותר של חברות מתחרות.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 מאי 2014, 13:26

ממש לא מבאס אותי שתאגיד ענק גדל, אבל כן מעט מבאס אותי שחברה קטנה היכולה (לדעתי) להיות תאגיד ענק בכוחות עצמה - נבלעת לתוך אחד כזה :)
אני מאוד האמנתי באוקיולוס, ואני מאוד מאמין בטוויץ' וחושב ששתי החברות היו יכולות למצוא מימון אחר, ולגדול בצורה עקבית עם השנים לגודל מפלצתי.

בנוסף, אם גוגל תכנס לשוק הקונסולות/גיימינג בצורה רצינית - זה יכול לשנות את מהות טוויץ' מקצה לקצה, וזה כנראה מה שיקרה בשנים הקרובות, לא?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 19 מאי 2014, 13:28

אני לא מאמין שאפל או גוגל אי פעם יכנסו לעסקי הקונסולות.

לא כל כך מבין אותך כשמצד אחד לא מפריע לך התאגיד הענק אבל מפריע לך שהחברה נקנית ע"י תאגיד ענק.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 19 מאי 2014, 13:30

חכו כשנדב יימכר לתאגיד ענק :D.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 מאי 2014, 13:32

כי אני אוהב לראות עסקים קטנים נהיים עסקים גדולים ומצליחים בזכות עצמם.
זה כמו שמחר חברת תרופות קטנה תמציא תרופה לסרטן כלשהו, ופייזר או טבע יקנו אותה. לא רוצה! רוצה שהם יגדלו ויהיו טבע החדשים כי המוצר שלהם מספיק טוב בעיניי כדי להצליח מבלי להבלע בתוך ענקית קיימת.

ואני לא רוצה אופציה שאפל וגוגל *לא* נכנסות לשוק הגיימינג, בעשור הקרוב, גוגל בטח קודם. אבל זו סתם השערה, המבוססת על זה שמדובר במדיה שגדלה במהירות ועוברת כל צורת בידור אחרת, בסכומים שמתגלגלים בה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 19 מאי 2014, 13:45

טוב נו...אותי מעניין מוצר טוב ובזה נגמר הסיפור... כל דבר אחר זה סתם נושא נחמד לשיחה ולא יותר מזה.

אני חושב שאתה טועה כל פעם כשאתה מדבר על השוק של גיימינג ועל כמה הוא מגלגל בהקשר של קונסולות אבל אין לי זמן כרגע לכתוב תגובה עניינית בנושא ובטח גם לא בעתיד... נראה פשוט אם גוגל או אפל יוציאו משהו יותר "רציני" מfiretv.

עריכה:
התכוונתי לא לכמה השוק מגלגל אלא מידת הרווח.
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 מאי 2014, 22:03

תחשוב על שוק הגיימינג לפני 10 שנים, ולפני 20. כמעט שום שוק לא התקדם כל כך בשני עשורים.
אבל זה באמת משהו אחר וארוך מדי... לא נכנס לזה

בקשר לחברות גדולות שקונות קטנות - הרבה מאוד פעמים זה אומר שינויים ממש לא ברוח המקורית של הרעיון, פירו' החברה עצמה וקליטת הפטנטים וכד'.
נקווה שגוגל תתייחס לטוויץ' כמו שצריך, ולא תשנה אותה מקצה לקצה לכיוון של USTREAM או משהו כזה.
(אם זה בסוף יצא לפועל)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 19 מאי 2014, 15:09

יש להם מוניטין כזה של חברה שמפרקת חברות ולוקחת פטנטים? זאת לא שאלה צינית או משהו כזה...
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 20 מאי 2014, 16:25

התחילו להגיע ביקורות על וולפנשטיין, הממוצע כרגע עומד על 78. קראתי עד כה שתי ביקורות (גיימספוט וIGN) ודווקא נשמע מהן שהמשחק אחלה. שתיהן שיבחו את העלילה שלטענתם הינה מושקעת ברמה הנכונה, המשחק מאוד מגוון בכל הקשור לסביבות שגם מעוצבות בצורה מושקעת ומעניינת (כולם אוהבים עולם פוסט נאצי), מה רק, רחובותיה של ברלין צוינו כנטושים יתר על המידה. השילוב עם הStealth מוצלח והירי מרגיש טוב, אם כי סנטדרטי לחלוטין כמו כל משחק אחר שקיים בז'אנר. יש מערכת Perks חדשה שמושתת לא על XP ובזבוז נקודות אלא על דברים שאתה מבצע, כגון - "הריגת X באמצעות Y", וכו... השוני הוא שביצוע פעולות מסויימות או רצף של מספר פעולות פותח את הPerks שעל פי גיימספוט לא משמעותיים לעומת שידרוגי הנשקים שהינם בעלי משקל יותר גדול ואותם אתה מוצא.

בחלקי הStealth יש מן מפקד בכל זירה שיכל לזמן תגבורת אין סופית והוא מהווה מטרה שיש לחסל בדרך כלל, כמו כן בסביבתו יש בדרך כלל רמזים להמצאות משאבים ונקודות עיניין במפה.
IGN גם אמרו שאיסוף החיים והתחמושת היא מלאכה קצת מייגעת (צריך ללחוץ על כפתור כדי להרים) וכל שלב הופך לזירת איסוף משאבים מצד השחקן לא פחות משיחוק השלב עצמו.

IGN התלוננו על הDual wielding, לא יודע למה, לא הגעתי לפסקה עדיין מפאת זמן, גיימספוט ציינו זאת דווקא לטובה וכרטרו נחמד של - "כיף שאפשר לכוון בלי כוונת".

יש כמה דברים קטנים מוחצים לטענת גיימספוט כמו אי שימוש מושכל ברובה הלייזר שחותך גדרות ופירי אוורור, אבל לא משהו רציני.
שתיהן ציינו שהמשחק נראה טוב, אבל לא ציינו האם הוא גם נראה טוב על הפס4 והאקסבוקס.
בGAF מהתמונות שהעלו יש הבדלים בולטים בין גרסאת הפס4 לגרסאת הפיסי בצורה מוזרה.

לסיכום - נשמע סולידי וטוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 מאי 2014, 10:40

קראתי שתי ביקורות ונראה שהוא באמת מאוד סולידי, כמו שדודי אמר.
יש פה ושם חוסר הסכמה בנוגע לסיפור ונראה שהוא גם סובל קצת מבעיות טכניות (אויבים נתקעים במקום, השחקן נתקע בתוך השלב ומחייב התחלה מחדש ודברים דומים אחרים) ומערכת איסוף הבריאות באמת נשמעת לא מוצלחת.

בשורה התחתונה, לא שווה רכישת יום ראשון, לפי דעתי. אם לא היה לי עוד כמה וכמה שעות בDS2 ואת WD/transistor בקרוב, יכול להיות שהייתי הולך עליו, בהנחה והייתי מוצא אותו במחיר סביר. יכול להיות שהוא היה מרוויח, אם הוא היה יוצא בתחילת החודש שעבר.
אמצא מתישהו זמן לקנות אותu באיזה מבצע ולשחק בו. כרגע, אני מוותר עליו, באכזבה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 מאי 2014, 20:55

לא אמורה להיות שום בעיה לאפשר לשחקן לבחור אם הוא יאסוף אוטומטית או בלחיצת כפתור. אבל עקרונית אני לא מבין איך זה יותר מייגע ממערכת בריאות נטענת למשל שתדרוש ללחוץ כל כפתור אחד או יותר למספר שניות כדי לסגת לאיזה פינה בחדר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 מאי 2014, 12:59

Kazz כתב:לא אמורה להיות שום בעיה לאפשר לשחקן לבחור אם הוא יאסוף אוטומטית או בלחיצת כפתור. אבל עקרונית אני לא מבין איך זה יותר מייגע ממערכת בריאות נטענת למשל שתדרוש ללחוץ כל כפתור אחד או יותר למספר שניות כדי לסגת לאיזה פינה בחדר.

אפשר לעצב מערכת איסוף בריאות בצורה מחורבנת, בדיוק כמו שאפשר לעצב מערכת בריאות נטענת בצורה מחורבנת. לא צריך להגן על גישה אחת, גם כשהיא נעשית בצורה לא מוצלחת.

מעבר לזה, השאלה שלך באמת תמוהה. באמת לא ברור לך שלעשות פעולה שבכל מקרה אתה תעשה (להמנע מכדורים שיורים עליך), כדי לקבל בריאות, זה פחות מאמץ מלעשות שתי פעולות נוספות ולא קשורות, של חיפוש אחר חבילות בריאות וללחוץ על כפתור, כדי להרים את אותה חבילת בריאות?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 20 מאי 2014, 13:07

Kazz כתב:לא אמורה להיות שום בעיה לאפשר לשחקן לבחור אם הוא יאסוף אוטומטית או בלחיצת כפתור. אבל עקרונית אני לא מבין איך זה יותר מייגע ממערכת בריאות נטענת למשל שתדרוש ללחוץ כל כפתור אחד או יותר למספר שניות כדי לסגת לאיזה פינה בחדר.

האחת היא חלק מהגיימפליי (לקחת מחסה ולהמנע מפגיעה), השנייה היא סתם משימה שגרתית ורוטינית שחוזרת כל הזמן של ללחוץ על כפתור. ההקבלה שלך צריכה להיות ללחוץ על אותו כפתור בשלט של הטלוויזיה כל 10 שניות.

ההקבלה לא מובנת לי.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2014, 14:33

היה צפוי שוולפנשטיין יהיה MINDLESS FUN, ואני ממש שמח שהעלילה עומדת בציפיות הגבוהות שלי אישית היו ממנה.
אני בעצם רוצה שזה יהיה הDUKE NUKE'M שלא קיבלנו. משחק מצחיק מאוד, משוגע, חולני, אלים, מטורף... וטיפשי.
מאוד מתרגש לשחק בו השבוע, עוד לא קראתי הרבה ביקורות, מקווה שהוא גם ארוך מספיק, למרות שהבנתי שממש כדאי לשחק בו פעמיים, כי יש שלב בו צריך לבחור משהו שמשנה את העלילה.
ובכל זאת, הלוואי והקמפיין ממש ארוך, בטריילרים הוא נראה ארוך מאוד.

SWISS - לגבי גוגל - היא קונה בכל שבוע כמה חברות טובות מבלי שנשמע על זה בכלל, אני מתאר לעצמי שרובן ככולן מפורקות באותו הרגע, אין לי מחקר בנושא.
ואגב, אני ממש לא ממתנגדי הכח הבלתי-מוגבל (כמעט) של גוגל. להפך, אני חושב שהם עושים את העולם שלנו הרבה יותר טוב.
אבל זה לא אומר שאני שמח כשהם רוכשים חברות שאני ממש האמנתי במוצר שלהן ^_^

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 20 מאי 2014, 14:43

Laskin כתב:היה צפוי שוולפנשטיין יהיה MINDLESS FUN, ואני ממש שמח שהעלילה עומדת בציפיות הגבוהות שלי אישית היו ממנה.
אני בעצם רוצה שזה יהיה הDUKE NUKE'M שלא קיבלנו. משחק מצחיק מאוד, משוגע, חולני, אלים, מטורף... וטיפשי.
מאוד מתרגש לשחק בו השבוע, עוד לא קראתי הרבה ביקורות, מקווה שהוא גם ארוך מספיק, למרות שהבנתי שממש כדאי לשחק בו פעמיים, כי יש שלב בו צריך לבחור משהו שמשנה את העלילה.

SWISS - לגבי גוגל - היא קונה בכל שבוע כמה חברות טובות מבלי שנשמע על זה בכלל, אני מתאר לעצמי שרובן ככולן מפורקות באותו הרגע, אין לי מחקר בנושא.
ואגב, אני ממש לא ממתנגדי הכח הבלתי-מוגבל (כמעט) של גוגל. להפך, אני חושב שהם עושים את העולם שלנו הרבה יותר טוב.

הבנתי שהוא בערך 16 שעות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 מאי 2014, 14:52

אני עדיין לא מבין למה אבל לא נורא.
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2014, 14:55

שוב, עניין ה"להצליח בכוחות עצמך", סיפורי סינדרלה ודוד המנצח את גוליית.

וואלה, 16 שעות זה המון לשוטר כזה. תענוג. גם אם זה פחות, 25 שעות בשביל פעמיים זה גם נשמע מעולה.
עכשיו רק נותר לי לחכות לראות איך הוא ירוץ אצלי. RAGE טס מדהים, נקווה שגם פה הם ממש יעילים, ואוכל לפחות לשחק אותו על VERY HIGH מעל 30 פריימים באופן יציב.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 מאי 2014, 15:05

Laskin כתב:היה צפוי שוולפנשטיין יהיה MINDLESS FUN, ואני ממש שמח שהעלילה עומדת בציפיות הגבוהות שלי אישית היו ממנה.

שיתפת את ספריית הסטים שלך איתי?
אם כן, אז זה מבטל את ההתלבטות שלי לגבי מתי לשחק בו :D
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2014, 15:12

לא, ועוד לא רכשתי עדיין :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2014, 16:45

עכשיו באתי לרכוש, אבל המוצר לא זמיו לרכישה מישראל.
נאצים! :O

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 20 מאי 2014, 17:35

Laskin כתב:עכשיו באתי לרכוש, אבל המוצר לא זמיו לרכישה מישראל.
נאצים! :O

יש פתרון. אתה יכל לקנות מפתח באיזה אתר שאתה רוצה ולהזין אותו כשהVPN דולק.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2014, 17:40

לא אוהב את זה. לא תודה. אחכה עם זה למבצעים כנראה... מה נסגר /:

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים