אני בטוח שלביקורת שלך היתה השפעה מסוימת על המכירות הנמוכות של MP2 נדב... אין ספק שיש למשחק גיימפלי מעצבן לפעמים, ובהחלט הגיוני שהword of mouth על הדברים האלה בזמן אמת פגעו במכירות שלו אבל לנינטנדו יש הרבה משחקים שהם עוד מאותו דבר שמאוד הצליחו. TP זה OOT עם הטרנד האפל של התקופה והוא יושב על 8.93M נראה לי שזה המשחק הכי נמכר בסדרה עד BOTW.
Tears of the kingdom זה די BOTW עם שטיק של בניה. הרבה יגידו שהוא גם כן BOTW קצת פחות טוב והוא מכר 22M+ עותקים. כלומר כן יש עייפות מהמיחזור של הנכסים והגיימפלי שהופך למכירות חלשות יותר אין ספק, אבל באף סדרה זה לא כזה דרסטי כמו מטרויד פריים.
אני מקביל את זה לשנמו 1 כי זה כל כך דומה. שאנשים ראו את שנמו, זה היה נראה כמו הדבר הכי מטורף בעולם טקן RPG/וירטוא פייטר RPG שאתה יכול ללכת לאן שאתה רוצה ולעשות מה שאתה רוצה? לא פלא שהוא היה אחד המשחקים הכי נמכרים ורווחים לדרימקאסט ואחת הסיבות הראשיות לרכוש אותה.
שאנשים אשכרה שיחקו בו/ראו גיימפלי. הם הבינו שהוא ממש לא טקן RPG או וירטוא פייטר RPG. אלא משחק הרבה יותר מורכב ומסובך שאתה צריך לדבר בו עם דמויות, להתמודד עם זה שאתה נתקע בלי לדעת איך להמשיך ומה לעשות. כל זה בזמן שחבר שלך עם PS2 שיחק בGTA3, פחות משנה אחר כך.
כלומר מנסה להגיד בגלל זה ששנמו 2 הגיע למערב/ באירופה הוא נכשל להזיז משהו/שהוא קיבל פורט על הOG אקסבוקס. כי פתאום אנשים הבינו מה הוא באמת ושהוא הרבה פחות נגיש ממה שההייפ גרם לו להראות.
לפחות זו התאוריית שני שקל שלי.

אינטר, נכון, התחרות היתה הרבה יותר קשוחה כלפי פריים 2, אבל אני שיחקתי בכל המשחקים שהזכרת חוץ מהיילו 2 כי היה אקסבוקס אקסקלוסיב...ועדיין קינאתי בכל בעלי הקיוב שהיה להם גישה לMP2.
גם אחרי האור והצל של דום 3 וכמה פתוח שFAR CRY 1 הרגיש או HL2 עדיין MP2 הרגיש כאילו הוא עושה משהו מאוד ייחודי שאף FPS לא עושה.
על הקונסולות שהן לא הOG אקסבוקס, MP2 בכלל עשה מהם בדיחה. מה היה לPS2 בזמן שלגיימקיוב היה את MP2. פאקינג רד פקשן 2 מעפן, או medal of honor frontline שהרגיש כמו MOH על כיסא גלגלים? MP2 היה שנות אור יותר טוב מרוב מה שזמין על הקונסולות... וזה לא עזר כי הקהל שרצה לשחק במשחק כמו פריים 2 היה בדיוק על הOG אקסבוקס והPC ולא על הקונסולות.
כן יש גיימרים הארדקוס PC כמו נדב שהיה להם גיימקיוב אבל אנשים כמוהו היו מיעוט בגלל זה הוא מכר ככה.