Kazz כתב:שמישהו יסביר לי על מה ולמה The Walking Dead זכה בפרסי GOTY.
InterAl כתב:SC2 HOTS. לא יכולתי להתנגד למבצע של ה-20$ (שעדיין תקף בחנות של בליזארד, אגב). מי פה משחק במולטיפלייר?
swiss-the-engine כתב:אם קונים גרסא אמריקאית זה לא עושה בעיות? חשבתי גם לקנות אותו במבצע אבל 20 דולר הרבה יותר שווה מ20 יורו.
InterAl כתב:אפשר, גם אני קניתי גרסה אמריקאית (ומשחק הבסיס שלי הוא אירופאי). אין שום בעיות עם זה. כל הגרסאות היום הן גלובליות.
Laskin כתב:טוב, *אני* לא משחק בזה, אבל אני כן צופה בחברה שלי משחקת ב BEYOND: TWO SOULS שקניתי באילת (גירסת האספנים ב-180 שקל, למה לא)...
אני לא יודע אם הייתי נהנה לשחק בו בעצמי, אבל בינתיים חברה שלי מאוד, מאוד נהנית... אני חושב שכל ביקורת שקראתי או ראיתי שנכתבה על ידי אשה - הייתה חיובית מאוד. כנראה קהל יעד קל יותראו שפשוט המשחק פונה יותר לקהל נשי.
בכל אופן, היא מתה להמשיך כבר, שזה חדש עבורה, התחושה הזו של "נו! שייגמר כבר יום העבודה שאוכל להמשיך את המשחק החדש שלי" שכולנו מכירים (או "...יום הלימודים" בשביל הצעירים יותר). אז אפשר לומר שזו הייתה בחירה נכונה.
אולי היום נשחק ביחד עם השלט השני, כי היא פחות מצליחה לשלוט על איידן, אז אולי אני אשחק אותו... אפשר גם לשחק עם האייפון, ואני אנסה גם את זה השבוע, אולי.
אבל מהרשמים שלי - בינתיים העלילה ממש לא נוראית כמו שחשבתי שתהיה, והגרפיקה אפילו יותר מרשימה ממה שחשבתי. זה באמת משחק יפיפה, הקטע עם המרדף והרכבת היה ברמה גרפית שלא תבייש משחק השקה של PS4, אם היה קצת יותר AA![]()
ידעתי שהוא ממש יפה, אבל לא ברמה של TLOU ומעלה. ברור שהכל טריקים וטכנית הוא לא משהו יוצא דופן, אבל התוצאה על המסך מרהיבה באמת.
Mandellla כתב:סיימתי את ההרחבות של האלף לייף 1 (בלו שיפט ואופוסינג פורס), לא רעות בכלל אבל עדיין האלף לייף 1 המקורי מעולה.
עכשיו אולי זמן להתחיל את ביושוק הראשון (או יותר נכון להמשיך מאיפה שנתקעתי פעם מזמן).
kririn כתב:
ההרחבות מאוד טובות ,חבל שלא עושים הוצאה מחדש בגרפיקה מודרנית לסדרה הישנה
swiss-the-engine כתב:לא מצליח להעביר את זה לדולרים... כלומר כל פעם שאני מנסה לעבור לAMERICAS זה מחזיר אותי לEUROPE ומציג מחיר ביורו. זה קורה רק כשאני בדף קניה עצמו.
DrKeo כתב:יש לך את Black mesa.
kririn כתב:
זה לא בפיתוח של וולב ,ואין לי מושג מה היתקדמות שלהם בכלל
בדרך כלל שניסיתי פרויקטים של חובבנים ,זה גם הרגיש ככה
אפילו במאריו קלונים שניסיתי ,ואלו היו עוד משחקי 2D
Megalomaniac כתב:נראה לי שגם המחיר שלו השפיע קצת על הציונים, גם אני אהבתי אותו אבל הוא לא שווה 50 דולר, הוא מסתיים יחסית מהר והוא באמת מרגיש כמו DLC ל- Arkham City, הייתי מוציא עליו 30 דולר בלחץ אם הייתי יודע שככה הוא יהיה. אבל סה"כ נהנתי ממנו.
InterAl כתב:תשלח את זה לעצמך כמתנה. אז זה לא יעבור ליורו.
swiss-the-engine כתב:תודה. קניתי.
bling כתב:אני משחק בבאטמן אוריג'ינס ונכון לרגע זה לא ברור לי ממה נובעות הביקורות הנמוכות, נכון הוא מרגיש כמו DLC גדול, אבל הוא אחלה לגמרי וכיפי נורא, בינתיים אין איזו ירידה ברמה של הסטנדרטים של הסדרה למרות שרק גירדתי את השטח.
זה נכון שהוא לא מהפכני כמו סיטי ביחס לראשון, אבל בתור חבילת תוכן כיפית לחובבי הסדרה הוא עושה את העבודה ולא חושב שמישהו חשב שזה הולך להיות יותר מזה, כשאני אסיים אני אתן את חוות דעתי אבל נכון לרגע זה הציונים לא מוצדקים בכלל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים