Nucleus_Dawn כתב:התמונות נראות נהדר. מזכיר אפילו את הסרטון של סקוור איניקס, מבחינת איכות הגרפיקה. אני מצפה לראות את זה בתנועה.
זה בהחלט פרויקט מעניין, למרות שהוא מגיע מצוות דרג ב' של סוני. יכול להיות שזו תהייה הקפיצה שלהם לליגה הראשונה.
bling כתב:לא יודע עד כמה דרג ב',מה שהם עשו על ה PSP היה ברמה הכי גבוהה שיש,גם טכנית וגם גיימפליי המשחקים שלהם נחשבים לשורה הראשונה שם,רק שהם עדיין לא עבדו על חומרה ברמות האלו זה נכון.
אל תשכח שבדיוק בגלל זה הם מקבלים תמיכה טכנית של סנטה מוניקה (אפילו הלוגו של סנטה מוניקה מופיע ביחד עם שלהם בטריילר,זו לא עזרה טלפונית או משהו),למרות שזה נראה כבר שסנטה מוניקה תומכים בכל משחק שלישי של סוני כבר עד כדי כך שזו הגדרת העבודה שלהם לא פחות מליצור GOW חדש.
Nucleus_Dawn כתב:התמונות נראות נהדר. מזכיר אפילו את הסרטון של סקוור איניקס, מבחינת איכות הגרפיקה. אני מצפה לראות את זה בתנועה.
זה בהחלט פרויקט מעניין, למרות שהוא מגיע מצוות דרג ב' של סוני. יכול להיות שזו תהייה הקפיצה שלהם לליגה הראשונה.
matangt8 כתב:READY AT DAWN בכלל לא שייכים לסוני...פשוט רוב המשחקים שהם עשו זה לפלאטפורמות של סוני,מלבד OKAMI לWII...
DrKeo כתב:מגניב, לא שחקתי עדין בג'רני. ביום שאני אקנה פס4 אני לגמרי הולך לקנות אותו.
DrKeo כתב:מגניב, לא שחקתי עדין בג'רני. ביום שאני אקנה פס4 אני לגמרי הולך לקנות אותו.
Laskin כתב:הוא יהיה עוד יותר מושלם בלי מחסור בAA.
נדב, אין לך מושג איזה יהלום המשחק הזה... בתור מעריץ של SOTC, אתה מאוד תתחבר.
Nigga כתב:אני מקבלים על היום הראשון את Driveclub ואת Resogun.
Death_119 כתב:זהו, אני מוכן לשבוע האחרון של דצמבר, הזמנתי הרגע את קילזון וWatchdog לפלייסטישן 4.
Death_119 כתב:זהו, אני מוכן לשבוע האחרון של דצמבר, הזמנתי הרגע את קילזון וWatchdog לפלייסטישן 4.
bozeman כתב:כי אם כבר יש קונסולה חדש - רוצים לה משחקים.
Laskin כתב:^ ואת זה אומר מי שהזמין ONE בשיגור ^
DrKeo כתב:הזמנתי בשביל רייז, פורצה ו-dr3 אבל הגעתי למסקנה שהם לא שווים את זה ובטלתי. לא הייתי קונה אף משחק צד ג׳ שהיה רץ טוב יותר על הpc בן השנה וחצי שלי כמו wd או bf4.
DrKeo כתב:אם אין לך מה לעשות עם קונסולה חדשה, אל תקנה אחת. אני יודע שדודי חובב KZ לא קטן וגם אינפמס כך שיש לו מה לקנות ב4 חודשים הראשונים, פשוט ספציפית WD לא ברור לי כי כולנו כבר יודעים שגרסת הPC תהיה עליונה ואנחנו יודעים אפילו יותר טוב מזה שיש לדודי פטיש קשה ל60FPS כך שהקניה של הגרסת WD עוד יותר מוזרה בשבילו.
bozeman כתב:נכון - לא צריך שום דבר חוץ ממתאם. (אבל תציץ שניה בספק רגע לפני שאתה מחבר)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 27 אורחים