PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 14 אוקטובר 2013, 01:28

DrKeo כתב:הזמנתי בשביל רייז, פורצה ו-dr3 אבל הגעתי למסקנה שהם לא שווים את זה ובטלתי. לא הייתי קונה אף משחק צד ג׳ שהיה רץ טוב יותר על הpc בן השנה וחצי שלי כמו wd או bf4.

אתה עשית את הדבר החכם... אין, פשוט אין הצדקה לקנות בשיגור אלא אם אתה:
1. מעריץ של KZ
2. מעריץ של FORZA
3. אין לך מחשב סביר מהשנתיים-שלוש האחרונות (שלי בן שלוש ורבע ואני מריץ עדיין משחקים ברמת פירוט גבוהה ובקצב סביר מאוד) ואתה לא מתכוון גם ככה לשדרג בשנה הקרובה

כל סיבה אחרת היא תירוץ ל"אין לי סבלנות" :)

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 13 אוקטובר 2013, 17:31

Laskin כתב:
אתה עשית את הדבר החכם... אין, פשוט אין הצדקה לקנות בשיגור אלא אם אתה:
1. מעריץ של KZ
2. מעריץ של FORZA
3. אין לך מחשב סביר מהשנתיים-שלוש האחרונות (שלי בן שלוש ורבע ואני מריץ עדיין משחקים ברמת פירוט גבוהה ובקצב סביר מאוד) ואתה לא מתכוון גם ככה לשדרג בשנה הקרובה

כל סיבה אחרת היא תירוץ ל"אין לי סבלנות" :)

אפשרות 1,3 בשבילי+ אני ממש אוהב את דרייבקלאב :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 13 אוקטובר 2013, 17:32

Death_119 כתב:הריר שאני אזיל יסתיר לי לבטח את התווית :D. בסוף אני אשרוף אותה כמו ששרפתי את האקסבוקס הראשון על החמש דקות הראשונות בטעות.

מזכיר לי את איך שקיבלתי את האקסבוקס הראשון האמריקאי, הכנתי הכל לפני, שנאי, מפתל והכל - ואז רק היה חסר לי את המתאם לשקע... התבאסתי רצח, ולמחרת בבוקר בשבע התייצבתי בחנות לקנות אחד...
למותר לציין שמצאתי את המתאם באותו יום מאוחר יותר בטעות...
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 אוקטובר 2013, 01:37

matangt8 כתב:אפשרות 1,3 בשבילי+ אני ממש אוהב את דרייבקלאב :D

להפך מKZ - אתה לא יכול להגיד "אני ממש אוהב את דריבקלאב", אתה יכול לכתוב שהוא נראה לך ממש טוב :)

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 13 אוקטובר 2013, 20:50

Laskin כתב:
להפך מKZ - אתה לא יכול להגיד "אני ממש אוהב את דריבקלאב", אתה יכול לכתוב שהוא נראה לך ממש טוב :)

אני אוהב את מה שראיתי עד עכשיו אז כה אפשר להגיד שאני אוהב את המשחק... 8-)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוקטובר 2013, 00:48

Death_119 כתב:כי אני מת לשחק בפלייסטישן 4 ומדובר כנראה במשחק הטוב ביותר שלה בשיגור. מה גם שאני בספק אם ה-580 שלי יהיה מסוגל להריץ את המשחק ב-60 פריימים בשיא ההגדרות. אם אינפיימוס היה יוצא עכשיו לא הייתי קונה את WD, אבל אין סיכוי שקילזון יחזיק אותי כל כך הרבה זמן עד מרץ הקרוב לבדו. בכל מקרה אני מתרגש, אני כבר מריח את הדור החדש וזה גורם לי לחכות בטירוף לסוף נובמבר.

גם ככה בקושי אני מחזיק את עצמי לא לרכוש גם את האקסבוקס החדש עכשיו, אז להביט בפס4 ללא משחקים בכלל יהרוג אותי.

דרך אגב, אם משהו מכם יודע, את הקונסולה רכשתי בבריטניה. אני לא צריך שנאי, נכון? רק מתאם להתאים את השקע לשקע הישראלי.

חדשות רעות, גם הפס4 שתוציא עליו אלפי שקלים לא מריץ את WD בהגדרות הכי גבוהות או ב60FPS :?

סוויס, עדין לא ביטלתי ביטלתי, אני רוצה לבטל אבל אני לא אבטל לפני שנדבר ונראה אם אפשר איכשהו להעביר את ההזמנה מראש עם פיפא אליך.

DD נראה מצויין בחלקים מסויימים ורע באחרים, יש שם הרבה פוטנציאל.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 אוקטובר 2013, 08:57

יאללה תבטל תבטל. יש לך כרטיס מסך טוב. תן לאחרים להינות מהדור הבא :)
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוקטובר 2013, 01:17

swiss-the-engine כתב:יאללה תבטל תבטל. יש לך כרטיס מסך טוב. תן לאחרים להינות מהדור הבא :)

אני מבטל כך או כך, חשבתי שאתה רוצה לעשות סוג של החלפה בהזמנה או משהו כזה.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 14 אוקטובר 2013, 08:28

תסגרו שהוא יחזיר לך את הכסף... לא רואה למה זה מסובך כ"כ...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 אוקטובר 2013, 09:23

^THIS^

כמו שאמרתי... מה הבעיה שאני אשלח לך כסף בהעברה בנקאית? הכי פשוט בעולם.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 אוקטובר 2013, 13:00

נראה יל שאני וYAHEL12 היחידים שרוכשים ONE. YAHEL עד כמה שאני יודע מעריץ היילו. אני מעריץ שרוף של היילו אבל האמת שיותר מעריץ של הFICTION מאשר המשחקים. ועדיין, ברור לי שאני צריך לשחק במשחק חדש של היילו כשהוא יצא.

אני בניגוד אלייך טוב לי האספקט של הבידור. טוב לי מאוד אפילו.

מה שיוצא לPS4 (למעט RESOGUN) לא מעניין לי ת'ביצה. יש אולי יותר אקסקלוסיביים לPS3 אבל גם איתם... רובם המוחץ עניין לי ת'ביצה. ככה שבסופו של יום ITS A WASH ביניהם והיילו והקינקט (משחקי מסיבה, שימוש במערכת הפעלה וכן, גם משחקים עתידיים רציניים שישתמשו בוא ביחד עם כל שאר השליטה הסטנדרטית).

אה גם סמארטגלאס... בינתיים סוני לא הוכיחו כלום בזירה הזאת וכולנו יודעים שאפשר באופן אוטומטי לצאת מנקודת הנחה שמה שקשור לתוכנה יעבוד טוב יותר אצל מיק'. בנוסף יש לי ווינפון והם לא אמרו שתצא אפליקציית פלייסטיישן לווינפון (למרות שיש גם אייפאד אבל בכל זאת זאת נקודה לרעתי).

לא כל כך קשה להבין למה לקנות ONE.

נ.ב
וטייטאנפול!!!! נראה לי כמשהו שילהיב אותי כמו שCOD הלהיב אותי בזמנו. לא מעוניין לשחק על מחשב עם שלט נגד אנשים עם עכבר.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 אוקטובר 2013, 13:40

המערכת של IOS7 מיושנת ומשעממת אותי. אנדרויד זה כמו IOS רק עם האפשרות לקנפג ולשנות מה שבא לך וזה לא משהו שמעניין אותי כל כך. בווינפון אתה מקבל חוויה קבועה כמו עם IOS. בווינפוון יש את נוקיה ואני מאוד אוהב את העיצוב שלהם ובווינפון יש את מצלמות המובייל הטובות ביותר שיש לשוק להציע.

לגבי הטווח הארוך זה בעייתי כי כמו שברור לך מעריץ של סדרה מסויימת יודע שבסופו של יום הוא רוצה לשחק במשחקים מהסדרה שהוא אוהב אז בין כה וכה לא תהיה לו ברירה בנושא.

הנקודה היחידה שעדיפה בPS זה הPSN+, כל השאר זה העדפות אישיות... כמו שאתה לדוגמא אוהב אנצ'רטד ולדעתי זה משחק די מחורבן.
אה והשלט הוא נקודה מכרעת. נראה אומנם שהעיצוב החדש מוצלח מאוד אבל אלה דברים מאוד אינדיבידואליים.
וטיטאן פול נראה אדיר!!! אני לא יכול לחכות לשחק בוא. אם הוא יצא לPS או לא אי אפשר לומר בבירור ובטח שאי אפשר לומר מתי זה יקרה אז זה לא רלוונטי לדיון. בכללי גם אין הבדל מהותי בין מיק' שמשלמת על אקסלוסיביות לבין סוני שמשלמת משכורות קבועות למפתחת משחקים. בשתי המקרים יכולים להיות לך משחקים מחורבנים או משחקים טובים וההבדל היחיד הוא שפשוט קיים סיכוי כלשהו שמשחק מהצד של מיק' יעבור לסוני. שוב, זה לא ברור בכלל ומיותר להסתמך על כך. מי שאהב גירס היה יכול להסתמך על כך?

ואני חושב שאתה טועה בקשר לקינקט... רק לפני גכמה ימים הייתי בחנות ומישהו קנה לילד שלו אקס בוקס עם קינקט. 4 אנשים רכשו אקס בוקס עם קינקט אחרי שהם שיחקו בזה אצלי. ואף אחד מהם לא גיימר סטנדרטי אבל כן משחק בפיפא ובCOD ואולי פעם ב- באיזה משחק אחר.

נ.ב
ואם כבר תמונה גדולה וטווח ארוך אז מה הבעיה לרכוש את שניהם? בסוף הם ירדו ל200-250 דולר שזה נראה לי בהחלט שווה לכל כיס של גיימר ממוצע אם הוא רואה שבמרוצת הזמן יש משחקים שהוא רוצה לשחק בהם שיש בקונסולה אחרת באופן אקסקלוסיבי.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 אוקטובר 2013, 14:58

אם לגבי "אנשים" אתה מדבר על הדוגמא שלי על אנשים שרכשו אקס בוקס עם קינקט אחרי שהם שיחקו בזה אצלי אז לא הבנתי למה שיעניין אותם איזו חומרה חזקה יותר או פחות? בכלל למעט פאנבויס אין לאף אחד עניין בכוח של החומרה, לא במהות הדיון ולא בעולם האמיתי כי הפרשים של 50 אחוז הם זניחים.

אם אתה מדבר על "אנשים" אחרים אז אין לי מושג על איזו דמוגרפיה אתה בדיוק מדבר. אם הדמוגרפיה הזאת היא כל האנשים בעולם שרוצים לשחק משחקי צד ג' ולא מעניין אותם השלט או שאין להם רשימת חברים באקס בוקס לייב וכוו אז אין ספק... עדיף להם לחסוך את המאה דולר וללכת על הPS4.

לגבי גירס... אתה רציני? כי זה לא נשמע רציני לדבר על כך ש"הנה זה עוד יגיע!" אם זה יגיע לPS5 אז זה גם יחשב לכך שזה "הגיע" מבחינתך?
לגבי טיטאן פול... ברור שיכול להיות שיצא לקונסולה, מה שלא ברור הוא שזה יקרה במאה אחוז... לא לגבי TF1 ולא לגבי המשך שלו.

בכל אופן זה כבר סתם לטחון מים... התפלאת על מי שמזמין ONE ופשוט עניתי לך למה בשבילי זה (כנראה... שלא תחשוב שלא חשבתי ארוכות על להביא PS4 בכלל. בלי קשר אם נדב לא יעביר לי את ההזמנה שלו אז גם ONE אני לא יקנה כרגע) זה הדבר הנכון לעשות וגם למה זה נכון בשביל מי שמעריץ של היילו.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 אוקטובר 2013, 19:57

ברור שלא... מה שמעניין בן אדם נורמלי זה המשחקים.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 אוקטובר 2013, 23:44

כן. אבל זאת שאלה פשוט לא נכונה מלכתחילה כי הרי למה שלא יענה אותך (בתור מישהו שרק מעוניין במשחקים) SMARTMATCH שמאפשר לך להתחיל חיפוש של משחק מולטי באופן נפרד ממה שאתה עושה באותו הרגע על הקונסולה? כמה משקל יש לדברים כאלה זה מאוד סובייקטיבי (כמו הסיפור עם משחקים אקסקלוסיביים, בין אם הם מעטים ובין אם רבים) אבל אי אפשר להתעלם מהם.
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 אוקטובר 2013, 11:31

וגם...
טריילר או יותר נכון קטע גיימפליי של KINGDOM HEARTS 3 לPS4 וONE:
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... r9twjpM7gU
לא אגיד שזה הפיל אותי, אבל נראה לא רע בכלל, בטוח שיהיה משחק מדהים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוקטובר 2013, 09:14

דין, הלוגיקה שלך לא מצליחה לפענך למה משהו רוצה את הONE כי אתה לא מסוגל לחשוב על משחק של מיקרוסופט כטוב ועל משחק של סוני כרגע, זה הכל. תאמין או לא יש אנשים שאוהבים את היילו, פורצה, קראקדאון, גירס, המשחקים של רמדי וכו' יותר מאשר את אינפמס או GOW. תאמין או לא אבל זה לגמרי קיים. עם כל הכבוד לסוני, יש להם המון משחקים בלעדיים אבל באמת שאני יכול לספור על יד אחת את החברות פיתוח הבאמת טובות שם לדעתי (כשאחת מהן מצליחה להוציא משחק בדור או יותר נכון לא להוציא משחק אחד בדור של 8 שנים).

דיבורים על חומרה נטו? כן בטח, הפס4 עדיפה מכל כיוון מאחר והיא גם חזקה יותר וגם זולה יותר. דיבורים על מערכת הפעלה? אני לא חושב שיש ספק שמיקרוסופט תצא המנצחת כאן. דיבורים על משחקים? תאמין או לא, יש אנשים שאוהבים את המשחקים של מיקרוסופט יותר, כן, זה קיים.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 16 אוקטובר 2013, 07:14

אני לא מבין איך בכל הדיון הזה פסלתם/לא העלתם את כל האנשים שמחפשים לשחק רשת
דבר שמתוך ניסיון של שנים בPS3 ראיתי שאין, נקודה
כל בנאדם שיבוא ויגיד לי " אני רוצה מכשיר לשחק ברשת " אני יגיד XBOX ONE
כי בשונה מהדור שעבר, בשניהם יש תשלום
הPS4 יצטרך להוכיח לי בצורה חזקה מאוד שהם טיפלו בכל בעיות הרשת מהדור הקודם לפני שבכלל אשקול להמליץ אותו לסוג כזה של אנשים

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 אוקטובר 2013, 09:14

DrKeo כתב:דין, הלוגיקה שלך לא מצליחה לפענך למה משהו רוצה את הONE כי אתה לא מסוגל לחשוב על משחק של מיקרוסופט כטוב ועל משחק של סוני כרגע, זה הכל. תאמין או לא יש אנשים שאוהבים את היילו, פורצה, קראקדאון, גירס, המשחקים של רמדי וכו' יותר מאשר את אינפמס או GOW. תאמין או לא אבל זה לגמרי קיים. עם כל הכבוד לסוני, יש להם המון משחקים בלעדיים אבל באמת שאני יכול לספור על יד אחת את החברות פיתוח הבאמת טובות שם לדעתי (כשאחת מהן מצליחה להוציא משחק בדור או יותר נכון לא להוציא משחק אחד בדור של 8 שנים).

דיבורים על חומרה נטו? כן בטח, הפס4 עדיפה מכל כיוון מאחר והיא גם חזקה יותר וגם זולה יותר. דיבורים על מערכת הפעלה? אני לא חושב שיש ספק שמיקרוסופט תצא המנצחת כאן. דיבורים על משחקים? תאמין או לא, יש אנשים שאוהבים את המשחקים של מיקרוסופט יותר, כן, זה קיים.

ברור, יש גם אנשים שאוהבים את מריו פארטי יותר מכל הרשימה שציינת, לכן עדיף שיקנו פשוט WII U...
אבל אם ננסה להיות אובייקטיבים לרגע - קשה להתווכח שבדור האחרון המשחקים הבלעדיים של הPS3 פשוט אכלו את ה360. במיוחד אם מסתכלים על השנים האחרונות. ונראה דווקא שבדור הבא זה רק יתעצם, כי מיקרוסופט כן הכניסו לסוני בשנתיים הראשונות, עד שסוני התעוררה משנת היופי שהייתה בה מאמצע חיי הPS2.
אגב, מצחיק שאתה כותב "המשחקים של רמדי" כשהיה בתכל'ס רק אחד וחצי בדור האחרון, וגם האחד ההוא לא בלעדי, וקראקדאון, שעד היום - אתה היחידי פה או בכל מקום שזוכר שהיה כזה משחק ^_^
לא אתווכח על טעם, ברור שכל אחד עם ההעדפה שלו, אבל יש העדפות תמוהות יותר ותמוהות פחות... יש אנשים שיעדיפו גם את מערכת ההפעלה של סוני. אנשים משונים :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 אוקטובר 2013, 10:17

Laskin כתב:
ברור, יש גם אנשים שאוהבים את מריו פארטי יותר מכל הרשימה שציינת, לכן עדיף שיקנו פשוט WII U...
אבל אם ננסה להיות אובייקטיבים לרגע - קשה להתווכח שבדור האחרון המשחקים הבלעדיים של הPS3 פשוט אכלו את ה360. במיוחד אם מסתכלים על השנים האחרונות. ונראה דווקא שבדור הבא זה רק יתעצם, כי מיקרוסופט כן הכניסו לסוני בשנתיים הראשונות, עד שסוני התעוררה משנת היופי שהייתה בה מאמצע חיי הPS2.
אגב, מצחיק שאתה כותב "המשחקים של רמדי" כשהיה בתכל'ס רק אחד וחצי בדור האחרון, וגם האחד ההוא לא בלעדי, וקראקדאון, שעד היום - אתה היחידי פה או בכל מקום שזוכר שהיה כזה משחק ^_^
לא אתווכח על טעם, ברור שכל אחד עם ההעדפה שלו, אבל יש העדפות תמוהות יותר ותמוהות פחות... יש אנשים שיעדיפו גם את מערכת ההפעלה של סוני. אנשים משונים :)

רשימות הבלעדיים ממש לא רלוונטיות. אף אחד לא מסתכל על ביושוק כבלעדי, אבל הוא יצא לPS3 שנה אחרי שהוא יצא ל360 ואין בכלל ספק שהוא היה גורם חשוב בקנייה של הקונסולה. אותו הדבר נכון לסדרת מאס אפקט, לשיוך של COD עם ה360 ולמקרים לא מעטים נוספים, שלא מופיעים ברשימות הבלעדיים של פאנבואים כאלה או אחרים, אבל כן היו משמעותיים עבור רוב הצרכנים בבחירת הקונסולה שלהם.
להגיד למישהו "כן. מייקרוסופט מפיצים את המשחק החדש של אינסומניאק, אבל ההמשך שלו יכול לצאת לPS4, בהנחה והIP לא שייך למייקרוסופט" לא יעזור לו להעדיף את הPS4.
למרות הזכרון הקצר של רבים, ה360 הובילה מבחינת בלעדיים (וכמובן בכל הנוגע לנוחות מערכת ההפעלה ומשחק אונליין וגירסאות עדיפות של משחקי צד ג' ומשחקים עצמאיים) במהלך רוב הדור הזה. טבעי לחלוטין שרבים יחשבו שזה יהיה המצב גם בדור הנוכחי ושהPS4 תהייה שווה קנייה רק בעוד 3-4 שנים.

יכול מאוד להיות (אפילו סביר להניח) שיהיה קל להמליץ על הPS4, באופן אובייקטיבי ונטול פניות, בעוד 4-5 שנים (בגלל המשחקים ולמרות כל המסביב), כמו שקל לעשות את זה היום עם הPS3. להגיד שאפשר לעשות את זה היום, בגלל שחלק מהבלעדיים של הONE יהיו בלעדיים "רק" לשנה-שנתיים/למשחק הראשון בסדרה, זה פשוט לא נכון.

- אם מישהו באמת אוהב את מריו פארטי יותר מכל הבלעדיים של סוני/מייקרוסופט, אז ברור שעדיף לו לקנות WIIU. אין פה שאלה בכלל. אם אתה רוצה לשחק רק במשחקים של נינטנדו, אין סיבה שתקנה קונסולה שהיא לא של נינטנדו.
- לא רק נדב זוכר את קראקדאון. המון זוכרים אותו ומצטערים שלא יצא לו המשך ראוי. ראינו את זה גם בהכרזה של הONE כשכל אתר קפץ והדגיש את זה שאחד האייקונים בDASH שהראו היה של Agility Orb ושאולי זה אומר שנראה קראקדאון חדש.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 אוקטובר 2013, 19:21

מסכים איתך לגמרי, ואפילו ציינתי את זה בהודעה הקודמת - סוני לגמרי ישנו בשנתיים הראשונות של הPS3, ועוד הוא יצא שנה אחרי ה-360, כך ששלוש שנים נטו - ה360 בהחלט היה עדיף.
הפעם נראה שלא יקרה מצב כזה, ומבחינת צד ג' המצב יהיה זהה פחות או יותר, עם יתרון קל לסוני בגלל ביצועים וקהילת האינדי, אבל זה לגמרי דינמי ויכול להשתנות.
אני רק אמרתי שמבחינת הבלעדיים, במבט לאחור לאורך כל הדור, ובעיקר בשנים האחרונות - זו כמעט ולא תחרות. סוני הפציצו בעיקר בזכות צד א' ו-ב', וכל המפתחות הללו רק הולכות ומשתפרות ועובדות על משחקים גדולים באמת לPS4, אז אין סיבה לשער שזה לא ימשיך כך.
מיקרוסופט לדעתי היו צריכים לרכוש עוד כמה חברות או להקים צוותים בעצמם, כדי לשכנע אנשים כמוני שהם לא הולכים לעשות "סוני" ולישון בזמן שהמתחרים משחררים עוד ועוד להיטים.
343 הם אחלה, ממש אחלה, הפתעת הדור הנוכחי מבחינתי, ואפילו לא שיחקתי בHALO 4... אבל צריך עוד כמה כאלה כדי שיוכלו להוציא מספיק בלעדיים.
לדעתי כמובן :)

לגבי קראקדאון - שמע, זה תמיד עניין של טעם. אבל זה משונה בעיניי להזכיר אותו עם פורצה, גירס והיילו באותה נשימה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 אוקטובר 2013, 11:43

Laskin כתב:מסכים איתך לגמרי, ואפילו ציינתי את זה בהודעה הקודמת - סוני לגמרי ישנו בשנתיים הראשונות של הPS3, ועוד הוא יצא שנה אחרי ה-360, כך ששלוש שנים נטו - ה360 בהחלט היה עדיף.
הפעם נראה שלא יקרה מצב כזה, ומבחינת צד ג' המצב יהיה זהה פחות או יותר, עם יתרון קל לסוני בגלל ביצועים וקהילת האינדי, אבל זה לגמרי דינמי ויכול להשתנות.
אני רק אמרתי שמבחינת הבלעדיים, במבט לאחור לאורך כל הדור, ובעיקר בשנים האחרונות - זו כמעט ולא תחרות. סוני הפציצו בעיקר בזכות צד א' ו-ב', וכל המפתחות הללו רק הולכות ומשתפרות ועובדות על משחקים גדולים באמת לPS4, אז אין סיבה לשער שזה לא ימשיך כך.
מיקרוסופט לדעתי היו צריכים לרכוש עוד כמה חברות או להקים צוותים בעצמם, כדי לשכנע אנשים כמוני שהם לא הולכים לעשות "סוני" ולישון בזמן שהמתחרים משחררים עוד ועוד להיטים.
343 הם אחלה, ממש אחלה, הפתעת הדור הנוכחי מבחינתי, ואפילו לא שיחקתי בHALO 4... אבל צריך עוד כמה כאלה כדי שיוכלו להוציא מספיק בלעדיים.
לדעתי כמובן :)

לגבי קראקדאון - שמע, זה תמיד עניין של טעם. אבל זה משונה בעיניי להזכיר אותו עם פורצה, גירס והיילו באותה נשימה.

מייקרוסופט הקימו כמה צוותים. אנחנו לא מכירים אותם, כי הם חדשים ועדין לא הוציאו משחקים.
חובת ההוכחה רק עליהם, כמובן. אם הם ידאגו לעוד צוות-שניים ברמה של 343 וימשיכו לתמוך גם בתמיכה צד ב' וג', אז יהיו בלעדיים טובים, כמו שהיו ב5 השנים הראשונות של ה360. מייקרוסופט ידעו לעשות את זה בדור הקודם ולא יפתיע אותי אם הם יעשו את זה יותר טוב בדור הנוכחי.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 אוקטובר 2013, 19:55

הלוואי. כי אם ימשיכו כמו בשלוש השנים האחרונות - סוני עלולה להוריד הילוך ולהשקיע פחות בבלעדיים ויותר ברווחים ושירותים שלא מעניינים אותי :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 אוקטובר 2013, 12:11

Laskin כתב:הלוואי. כי אם ימשיכו כמו בשלוש השנים האחרונות - סוני עלולה להוריד הילוך ולהשקיע פחות בבלעדיים ויותר ברווחים ושירותים שלא מעניינים אותי :)

נכון מאוד.
בגלל זה אני מאוד רוצה שתמשיך להיות תחרות בין סוני ומייקרוסופט. זה דוחף את שתיהן לעשות יותר משחקים טובים. הייתי שמח גם לראות את הסטים משין מצליחה (מצליחות?) ולוקחת קצת נתח שוק מהקונסולות המסורתיות, כדי להפעיל עוד לחץ על יצרניות הקונסולה לנסות ולפתות אותי לבחור במכשיר שלהם ולקנות את המשחקים למכשיר שלהם.
אם לסוני לא היתה תחרות בחלק הארי של הדור הזה, אז לא היינו מקבלים את כל הג'ורני, אנצ'רטד, TLOU ואחרים, כי הם היו נשארים בגישה היהירה והמכוערת שלהם מתחילת הדור. הם היו בטוחים שהם ימכרו 150 מיליון יחידות PS3, כמו שהם מכרו PS2, לא משנה מה המחיר והיו מעדיפים לא להשקיע מאות מיליונים בפיתוח משחקי AAA, אלא להשאיר את העבודה לחברות צד ג'.

מסיבה לא ברורה, מתייחסים לסוני כאילו הם מייצרים קונסולות בגלל שיש להם תשוקה לגיימינג ובגלל שהם רוצים ליצור פלטפורמה לעוד משחקים יצירתיים, כאשר במציאות הם עושים את זה כדי להרוויח כסף. אם לא תהייה להם תחרות ראויה, הם ירוויחו כסף בלי הצורך להשקיע בנו ולפתח משחקים טובים. כל הפאנבואים שמתפללים ליום שמייקרסופט יצאו מהתעשייה פשוט מתעלמים מאיך מתנהגת סוני, כאשר היא משוכנעת שאין לה תחרות.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 16 אוקטובר 2013, 14:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים