DrKeoSite Adminהודעות: 43,495הצטרף: 08 באפריל 2013
אני חושב שהאצ׳יוומנט הקשים צריכים להיות קשורים לפעולות קטנות וקצרות אבל ממש קשות שאתה יכול לעשות לאורך כל המשחק. בקראקדאון עשו את זה מעולה לדעתי. היו שם כל מני שטויות של ״העף מכונית לגובה 50 מטרים״ וזה האצ׳יוומנטים הכי כיפים שיש ולמרות שזאת הייתה פעולה כל כך קשה, מדי פעם היה נחמד לעצור ולנסות לערום כמה מכוניות יחד עם חומרי נפץ ולעשות כל מני ניסויים בכדי להצליח להעיף מכונית כל כך גבוה. היו כמה אצ׳יוומנטים כאלה והוה פשוט כיף לא נורמאלי מדי פעם לעצור ולנסות להשלים אחד במשך כמה דקות. לא הצלחתי? המשכתי במשחק ואולי נחזור אליהם שוב כשיבוא לי.
אצ׳יוומנטים שאני שונא?
- לאסוף x ממשהו שלא קשור לגיימפליי בכללחוץ מאשר איסוף. כלומר קלטות בביושוק שמפנקות אותי בעלילה מעניינת כן, דגלים באסאסין קריד לא.
- לעשות משהו מאוד ספציפי בקטע מאוד ספציפי במשחק כך שאם לא. שמתי לב ופספסתי את הקטע אבדתי את האצ׳יוומנט.
- אצ׳יוומנטים סזיפים
- אצ׳יוומנטים סופר מגוחכים כמו ״סיים את המשחק ברמה הקשה ביותר בפחות מ4 שעות״, אין לי כוח לזה וזה גורם לי לוותר על אצ׳יוומנטים במשחק
רעיון מגניב שאני אוהב באצ׳יוומנטים, כשהם מלמדים אותי מכניקת גיימפליי. למשל אם בביושוק היה אצ׳יוומנט של ״חשמל 3 אוייבים כשהם במים״ והוא גורם לי להבין שחשמול במים הוא הרבה יותר קטלני.