kririnSageהודעות: 5,564הצטרף: 14 באפריל 2013
עוד חברה בתעשיה מגיעה לסופה המר
אחרי THQ ואטרי ,גם ATLUS מיתפוררת
Index will undergo civil rehabilitation proceedings. Yup, they're going bankrupt and they're going to be restructured by creditors it looks like. RIP.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=605566
שימו לב שהאתר מתרגם את זה מהדיווח היפני ,ואין לי מושג עד כמה התרגום מוצלח
swiss-the-engineSageהודעות: 5,464הצטרף: 13 באפריל 2013
אם אני זוכר זה בגלל חברת האם ולא בגלל ATLUS
matangt8Warriorהודעות: 954הצטרף: 13 באפריל 2013
אם אני זוכר זה בגלל חברת האם ולא בגלל ATLUS
זה נכון שמדובר על חברת האם של אטלוס.אם כבר לדעתי איזה חברה צד ג' או יצרנית קונסולות (לדעתי לסוני זה הכי מתאים כי למיק אין ממש בסיס ביפן ונינטנדו..לא ממש תחברים לסגנון של אטלוס) או חברות כמו נאמקו..
Nucleus_DawnSageהודעות: 9,539הצטרף: 13 באפריל 2013
infected aviadTraineeהודעות: 358הצטרף: 13 באפריל 2013
פאדיחה אם זה לא אמר לי הרבה לפני שגיגלתי אותם?
Nucleus_DawnSageהודעות: 9,539הצטרף: 13 באפריל 2013
פאדיחה אם זה לא אמר לי הרבה לפני שגיגלתי אותם?
לא. הם מפתחים משחקים שפופולאריים בעיקר ביפן ואצל המשוגעים למשחקים יפנים במערב.
אני חושב שלנינטנדו הכי חסר צוותי פיתוח כרגע
אבל לא חושב שנינטנדו רוצה לקנות עוד צוותים וחבל
FantaVeteranהודעות: 1,062הצטרף: 16 באפריל 2013
אני מקווה שנאמקו יקנו את כאטרין וכאפכום את פרסונה
כל השאר לא זכור לי ממש בתור משהו שעניין אותי במיוחד
אני מקווה שנאמקו יקנו את כאטרין וכאפכום את פרסונה
כל השאר לא זכור לי ממש בתור משהו שעניין אותי במיוחד
רק לא קאפקום
קאפקום דוחפת המון DLC בתשלום בשנים האחרונות
DrKeoSite Adminהודעות: 43,250הצטרף: 08 באפריל 2013
רק לא קאפקום
קאפקום דוחפת המון DLC בתשלום בשנים האחרונות
נו באמת, סיבה קצת טפשית לא? אתה יכול להזכיר לי משחק קאפקום שהיית צריך לקנות לו DLC שבאמת קשור במשהו לסינגל (ואטלאס עושים רק משחקי סינגל אם אני זוכר נכון)? משחק שהDLC שלו שינה למשהו? היה חסר לך שלב בDMC או חתיכת עלילה בRE? לא ממש. מה אכפת לך כמה DLC של רובים ותחפושות הם עושים למולטי? כולם כולל כולם עושים את זה.
DrKeoSite Adminהודעות: 43,250הצטרף: 08 באפריל 2013
הם שחררו DLC לא קטן של איזה 8 דמויות אולי יותר בST X T
זה לא היה נחמד, אבל להגנתם אני חייב להגיד שמותג מכות אצלהם נשמע כמו הידיים הכי טובות שיש
אם המשחק הרגיש שלם בלי הדמויות האלה אז סבבה אבל משהו הרגיש לא שלם במשחקי מכות של השנים האחרונות של קאפקום? ומה עם WB? במורטאל קומבט לא היה 3 או 4 דמויות בDLC? כל התלונה על זה לא ברורה לי, אם קבלת משחק שמרגיש שלם לגמרי ונניח לא היית יודע שיצא לו אחרי חודשיים DLC מסויים אז מה אכפת לך בכלל? ואם אתה כן יודע על הDLC אז מה זה משנה? לא נראה לך שווה את הכסף? אל תקנה.
matangt8Warriorהודעות: 954הצטרף: 13 באפריל 2013
אם המשחק הרגיש שלם בלי הדמויות האלה אז סבבה אבל משהו הרגיש לא שלם במשחקי מכות של השנים האחרונות של קאפקום? ומה עם WB? במורטאל קומבט לא היה 3 או 4 דמויות בDLC? כל התלונה על זה לא ברורה לי, אם קבלת משחק שמרגיש שלם לגמרי ונניח לא היית יודע שיצא לו אחרי חודשיים DLC מסויים אז מה אכפת לך בכלל? ואם אתה כן יודע על הDLC אז מה זה משנה? לא נראה לך שווה את הכסף? אל תקנה.
הבעיה היא שבSFXT הDLC היה על הדיסק וזה היה תוכן נעול שאנשים בגירסה הפרוצה הצליחו לפתוח. כמו מה שקרה בME3..
נו באמת, סיבה קצת טפשית לא? אתה יכול להזכיר לי משחק קאפקום שהיית צריך לקנות לו DLC שבאמת קשור במשהו לסינגל (ואטלאס עושים רק משחקי סינגל אם אני זוכר נכון)? משחק שהDLC שלו שינה למשהו? היה חסר לך שלב בDMC או חתיכת עלילה בRE? לא ממש. מה אכפת לך כמה DLC של רובים ותחפושות הם עושים למולטי? כולם כולל כולם עושים את זה.
הם שחררו DLC לא קטן של איזה 8 דמויות אולי יותר בST X T
זה לא היה נחמד, אבל להגנתם אני חייב להגיד שמותג מכות אצלהם נשמע כמו הידיים הכי טובות שיש
זה היה רק בתור תגובה לעניין התחפושות
להראות שהיו דמויות ששוחררו בתור DLC
לי האמת לא עד כדי כך אכפת, כן זה נורא ביאס שקבלנו את הידיעה בנוגע לזה שהתוכן היה על הדיסק ואתה קונה מפתח
אבל מבחינתי אם אני רוצה הרחבה אני יקנה אותה, אני לא נכנס לעקרון של " בלה בלה "
הבעיה שלי שהם עושים את זה גם לסינגל ,אומנם בדרך כלל שטויות שאני לא חיב ,אבל מעצבן בכל זאת
KlaymanSageהודעות: 7,154הצטרף: 13 באפריל 2013
הבעיה שלי שהם עושים את זה גם לסינגל ,אומנם בדרך כלל שטויות שאני לא חיב ,אבל מעצבן בכל זאת
אתה בדרך כלל מחפש תירוצים למה לא לשלם על משחקים.