אני לא יודע מה עשו בפרוייקט הספציפי הזה, אבל היום אפשרי מאוד וגם עושים פורט כמו שצריך למחשב שמתבסס על הדיקומפילציה של המשחק. ברגע שיש את זה המשחק רץ טבעית על המחשב ואם עושים עבודה טובה, הוא אמור לרוץ כמו שצריך.
תרבות גיימינג
נוצר ע"י DrKeo·18 בדצמבר 2014
glass manSageחקרתי על זה קצת והבחור שעשה את הפרויקט הזה הסתמך במידה רבה על ps2 recomp שזה מין כלי שמנסה גנרית לעשות רקומפלציה לכל משחק PS2 הבעיה היא שps2 recomp בעצמו עוד לא הופך את קוד הMips של הפס2 לקוד C++ יעיל. באסה.
ממה שראיתי על השערות של אנשים ומודלי AI שונים גם כן תומכים בזה, זה שהVU1 של הPS2 היחידה שעושה את החישובים התלת מימדית מנוצלת בDQ8 בצורה מטורפת וזה גם נשמע הגיוני המרחבים במפה במשחק הזה הם עצומים לדור ההוא. אז כנראה אני מניח שכל החלק הזה של הקוד לא יעיל בשיט.
נו טוב ממה שראיתי המפתח מנסה להעלות את המשחק ל60FPS מה30FPS הרגיל בלי לשבור את הLOGIC של המשחק, אז אני מקווה שאם הוא יצליח זה יפתור את הבעיות.
אני יודע שזה צרות של עשירים פשוט מעצבן שיש כמה פרויקטים כאלה וכולם תקועים.
זאת בדיוק הבעיה שלי עם wave race, הלוגיקה של המשחק ב-30fps ואני מנסה לנתק את הלוגיקה וה-FPS.
omerkotAdminהמשחקים האלה מלאים בassets שמתאימים לקונסולות בנות 30. אם המטרה היא לייצר פורט שנראה מודרני אבל נשאר נאמן למשחק המקורי אז אני לא בטוח אם זה לא נכון פשוט לקודד משחק חדש במקום לנסות לעשות רקומפילציה של קוד לא מתאים... משהו בנוסח התוכנות שמעתיקות את כל המוצרים הבולטים של אדובי ומיקרוסופט שצצות להם בימים האחרונים כמו פטריות אחרי גשם...
כל הקטע זה לקחת את המקור ולהריץ אותו ב-PC בהגדרות סופר גבוהות. ואז לשפר...
glass manSageבחיי שאני לא מבין איך פעם כל כך חששו שסאדם חוסיין יצליח לבנות מחשב על מהPS2. האנושות הצליחה לבנות AI שיחליף את כולנו אבל עדיין לא הצליחה לעשות פורט אמיתי של DQ8 מהPS2 אין מצב שהעיראקים האלה היו מצליחים אפילו לכתוב hello world על הPS2.
אני לא מכיר טוב מספיק את המשחק אבל יש לו גם גרסת DS וגרסת IOS ואנדרואיד אז אם אחת מהן שוות ערך לגרסת הפס2, אדם סביר היה משתמש בהן בתור מקור לפרוייקט. כלומר אם באמת הבעיה היא צורת השימוש בפס2.
glass manSageזה בדיוק הCatch יש לו גרסת 3DS ואנדראויד, אבל המשחק המקורי על הPS2 משתמש בתאורה כל כך יפה אין לי מושג איך הם עשו את זה הShadows לא יודע בדיוק איך הם השיגו את זה אבל זה עוצר נשימה גם היום. ה3DS איבד את זה הצבעים שלו oversaturated שפשוט מי שחרש על המקור אי אפשר להנות מזה.
על הPS2 הצמחייה גם היתה מדהימה המון עצים המון דשא מים שנראים נפלא לתקופה כל הדברים האלה נמחקו כדי לא להעמיס על ה3DS אז כשאתה משחק ב3DS אזור מיוער שפעם היה נראה כמו משהו מסרט אנימציה עטור תקציב נראה פתאום כמו משהו בOOT המקורי. אני חושב של3DS היה שיידרים ודברים מתקדמים מדור הPS360 לא? אבל מבחינת RAW POWER היא היתה יותר דרימקאסט ורואים את זה בפורט הזה.ץ
וגרסת האנדראויד אמנם מבוססת על גרסת הPS2 אבל היא איכשהו איבדה את התאורה של גרסת הPS2 והכי גרוע שהיא תוכננה למצב potroiat כלומר שתשחק אותה עם יד אחת בפלאפון אז לא רק שהיא איבדה את היופי של גרסת יש לה גם fisheye כלומר שדה הראייה שלך יותר מדי רחב ואיכשהו משחק של מרחבים פתוחים וויסטות נראה פתאום קלסטרופובי להדהים (גם ברקומפלציה שעשו לגרסה הזו)
יש איזה מהנדס תוכנה תותח על שעובד על פרויקט משלו אבל ממה שהבנתי הוא עדיין תקוע עם מלא בעיות עם הrender יום אחד זה יקרה אני מקווה :-)
טוב נו, אני אדבוק ב-wave race :)