למרות שלא שיחקתי בשניהם אני מסכים עם ההנחה הזו, חסרים משחקי רשיונות אהובים שנכשלו ונפלו על הפרצוף? כנראה הוא כן עושה כמה דברים טוב, מבחינת מכניקות הוא נחשב מוצלח, הבעיה הגדולה זה באמת שפה בערך נגמר התקציב ומשחקים שלבים שחוזרים על עצמם חצי מהזמן.
אבל תוך פחות משעה ,אתה לא מקבל אף דבר חדש למכניקה ,אין לך משהו לפתוח ,חוץ משדרוג נשקים
שגם זה מוגבל ,וגם לא מוסיף דברים למכניקת הקרב ,רק גורם לך ליצר יותר נזק
עם הבדלים זניחים מאוד מבחינת מכניקה ,משהו ברמה של זה יותר איטי זה יותר מהיר ,דברים כאלו ,ולא משהו מורכב ,של נשק כזה או אחר טוב נגד אויב כזה או אחר
לא מזמן סימתי את גוד אוף אוור האחרון שיצא ,יחסית לרובוטריקים האחרון ,הוא הרגיש מאוד מורכב ,למרות שבעצמו פשוט מאוד
וכבר אמרתי שהם כן עשו דברים מסוימים טובים ,הגרפיקה זה הדבר הכי טוב שהם עשו ,זה עם לא מורידים ציון על כל האלמנטים הגרפים שחוזרים על עצמם שוב ושוב
כי שמחשבים את זה ,אז גם שם הם נכשלו
אני מנחש שהתקציב שלהם היה שווה למשחק 2D איכותי ,אבל הם הלכו על 3D ,ובגלל זה זה ניראה לי כושל
יותר מזה ,זה הזכיר לי משחקי N64 בינונים ,רק עם גרפיקה מודרנית
ובכלל עם היתי חייב לבחור במשחק הזה לכל החיים מול משחק ניאו גיאו בסגנון פחות או יותר ,בקלות היתי בוחר בניאו גיאו
אפשר גם להשוות מול משחקים כמו DMC3 גרסת הPS2 או נינגה גאידן 2 גרסת הXBOX האורגינלי
גם אותם בקלות היתי בוחר מול המשחק הזה ,ואני אפילו לו מדבר על לעלות את הרזולוציה
זה רק שתבינו מה אני חושב על המשחק הזה ,ואני בדרך כלל אוהב את פלטיניום ,אני כן חושב שהם מוכשרים מאוד
אני פשוט לא חושב שהמחיר (וזה כבר אקטיוויזיון קובעת ) ,פשוט מאוד לא מתאים
וכן לדעתי הרבה מבקרים נתנו 7 בגלל נוסטלגיה ,חלק מזילים ריר על אופטימוס פריים ובמבלבי ,חלק גם התחשבו שזה 50$ ולא 60$
אבל לטעמי זה רחוק ממוצדק
זה היה צריך להיות 15$ ,או שהיו דוחפים את זה כבונוס או DLC למשחק אחר