LaskinElderOrder of the Sinking Star כרגע עם ממוצע 86 אבל יש רק איזה 10 ביקורות.
נראה שאקנה אותו לסוויץ׳ אבל אמתין לראות אם הוא רץ ונראה טוב שם (לא שיש סיבה שלא, אבל מי יודע)
נוצר ע"י DrKeo·15 בינואר 2025
LaskinElderOrder of the Sinking Star כרגע עם ממוצע 86 אבל יש רק איזה 10 ביקורות.
נראה שאקנה אותו לסוויץ׳ אבל אמתין לראות אם הוא רץ ונראה טוב שם (לא שיש סיבה שלא, אבל מי יודע)
glass manSageכמה משחקים טובים, אני מחדש גיימפאס בשביל גירס, עכשיו order of the sinking star שאלוהים יעזור לנו.
עוד לא ראיתי ביקורות אבל כנראה הזדקנתי סופית כי כיום המשחק הזה הוא הרבה יותר מתאים לקצב שלי מאשר נגיד SF לול.
יאלה קונה.
גם הולך על הסוויץ 2 כמובן, זה מושלם אליו.
זה גם המקום לומר למי שעוד לא קנה את קסטלווניה שהוא 60FPS על הסוויץ 2, אם אתם מוכנים לשחק ברזולוציה על הפנים, חבל שלא ידעתי את זה לפני כי הייתי מעדיף לשחק אותו על הסוויץ 2.
עריכה: לאסקין, ממה שאני רואה הביצועים בSwitch 2 לא הכי טובים יש נפילות פריים רייט וכו' לי זה לא מפריע כי זה רק פאזלים אבל אתה אוהב תמיד לשחק בגרסה הכי טובה שאפשר אז...
LaskinElderאמתין איתו בכל מקרה כי אין לי זמן לשחק את מה שאני מתכנן גם ככה, אז נראה מה המצב שלו יהיה עוד 3-4 חודשים, או בפעם הבאה שתהיה לי נסיעה, כי זה המשחק המושלם לטיסות ונסיעות
עוד שבוע (16 לאוקטובר) ה-Early Access של הקמפיין של Modern Warfare 4. נקווה שהפעם יהיה סולידי, לאחר כמה שנים ברצף של קמפיינים נוראיים.
LaskinElderלא חייבים לצפות, מספיק לשמוע (זה מה שאני עשיתי)…. זה נשמע מושלם.
יש גם בקרוב של IGN שנשמע סופר סופר חיובי, אם כי יש להם חשש לגבי הביצועים, והם שיחקו עוד בגירסת המחשב. אבל לטענתם כל מה שהם עושים עכשיו בערך זה ללטש ולאזן את הגרפיקה כדי שירוץ טוב יותר, ממש מקווה שיהיה טוב בהשקה כי אם לא אני ממתין איתו, לא ארצה לקלקל את החוויה.
הבעייה היא שהוא יוצא איזה 3 שבועות לפני GTA אז אין להם הרבה זמן מבחינתי :(