LaskinElderיש קלים ופשוטים ויש... כאלה.
ליושי יש עוד סגנון ייחודי וחמוד בעיניי, פה אני באמת לא הצלחתי להבין את הפואנטה וקשה לי לדמיין מבוגר שמצליח להנות ממנו.
בהצלחה!
נוצר ע"י erezronen·19 במאי 2013
LaskinElderיש קלים ופשוטים ויש... כאלה.
ליושי יש עוד סגנון ייחודי וחמוד בעיניי, פה אני באמת לא הצלחתי להבין את הפואנטה וקשה לי לדמיין מבוגר שמצליח להנות ממנו.
בהצלחה!
glass manSageהוא באמת מרדים ומשעמם,אבל זה בגלל שאין לו אפילו עולם פתוח, בחדש יהיה עולם פתוח אז פשוט הטרוורסיה בעולם עם כל הכוחות של קירבי והתעופה יכולה להיות כייפית, אבל כן זה לא משהו שבאים אליו בשביל להרגיש גברים.
זה בשביל להתחבר לילד שבך, (מי שרוצה לפחות חחח)
LaskinElderאני מסוגל להתחבר לילד שבי, יש לי המון משחקים כאלה ששיחקתי ומאוד נהנתי.
קירבי פשוט... סתם. גיימפליי מעפן, עיצוב אוייבים ודמויות תת רמה, בוסים ועיצוב שלבים של N64...
glass manSageחחחח הזכרת לי את הציטוט המיתולוגי של יאמוצי, הCEO של נינטנדו על קירבי.
"[Kirby] looks a bit... homosexual"
עד היום אף אחד לא יודע אם הוא באמת אמר את זה אבל זה כל כך מתאים לו להגיד את זה, לול.
glass manSage
glass manSageFire emblem החדש עם ממוצע 89 בMC. הקמפיין הוא 100+ שעות לסיום. כמו עם BG3 אני לא מצליח להבין למי ואיך יש זמן לקמפיינים ארוכים כאלה.זה מבאס כי הוא מקבל 10 מIGN... ו9 מגיימספוט, והגרפיקה פשוט נראת מדהים לדעתי.
פשוט לא יודע איך בכלל לגשת למשחק הזה, אני משחק את הסדרה על הרמה הקשה מה שאומר שזה יקח לי 200 שעות+ ואם לא ידעתי מאיפה להביא 100 שעות,אני בכלל יודע שלא אראה את הסוף על 200.
שחק בנייד בכל רגע פנוי.
glass manSageרק להזכיר את המשחקים שיוצאים בקרוב שאני הולך לקנות DAY ONE ומתחרים בו.
Gears of war E-DAY
FC27
GTA6
DQM4
אולי גם קונטרול תלוי בביקורות.
כאילו גם אם אני קונה את פייר אמבלם עכשיו ברגע שיוצא אחד מאלה, הם יקחו לי את הזמן, ולא דיברתי בכלל על המשחקים של ינואר.
אולי אפשר לעשות את זה אם משחקים את זה בלי לחץ חצי שנה, אבל אל תשכח שקרב ממוצע יכול בקלות להגיע לחצי שעה.
מצד אחד אנחנו מחכים למשחקים אימרסיבים כאלה, אבל שהם מגיעים לא ברור לי מי חוץ מטיינגרים בחופש הגדול יכולים להתחייב אליהם.