VOXELIM

נושא הסרטים והסדרות הרשמי

נוצר ע"י DrKeo·15 באפריל 2013

11408 הודעות
InterAlInterAlVeteran

ראיתי, סרט חמוד.

blingblingElder

אינטר אומר סרט חמוד אני רץ לראות. סתם באמת אבל עושה רושם טוב אני אראה ביום שלישי.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 23 בספטמבר 2026 בשעה 08:46

ראיתי את RE, באמת סרט מצויין. כמו מקס הזועם, מסע בסטרס גבוה שמרגיש non-stop. כנראה הסרט משחק וידאו הכי טוב שראיתי, ובטוח הסרט שהכי מכבד את החומר מקור. ואני לא מדבר רק על מכבד את הlore של RE, הוא מכבד את המבנה והגיימפליי של הסדרה. הקונספט של לעשות עלילה מקורית בתוך העולם של RE מצויין, הסרט מרגיש כמעט כמו משחק RE אבוד, הוא אפילו בנוי כמו המשחקים.

ומשהו ממש מעניין הוא שכמו רוב האנשים אני שונא jump scares, והוא מפוצץ בהם אבל עושה אותם הכי טוב שראיתי בסרט. רמת הטכניקה שקריגר משתמש כדי לעשות אותם היא כל כך גבוהה שבמקום שזה ירגיש זול, זה מרגיש פשוט נהדר. בחיים לא הייתי חושב שאני אגיד שנהנתי מ-jump scares, אבל הסרט הזה הצליח, לא פעם ולא פעמיים.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 23 בספטמבר 2026 בשעה 23:36

הסרט החדש של בראד בירד (Iron giant, the Incredibles 1-2, רטטואי). אנימציה מטורפת, כל הכבוד לאולפני אנימציה של נטפליקס.

glass manglass manSage

באמת נראה רמה אחרת של ערכי הפקה לסרט אנימציה. כנראה שנטפליקס הבינו את הפוטנציאל של סרטי אנימציה אחרי ההתפוצצות של KPOP Hunters הדבר הזה היה בכל מקום אי אפשר היה לברוח מזה.

DrKeoDrKeoSite Admin

חזרתי עכשיו מהנוקמים endgame anchor עם הילד. היה נחמד לראות שוב בקולנוע, ביחוד שכל האולם היה הארד קור מארוול. הסרט מתחיל בברכה של RDJ וכריס אוונס, ומהרגע שהוא מתחיל הוא 100% זהה לסרט המקורי חוץ מאשר סצנת הסיום שבה סטיב ופגי רוקדים בבית שלהם בפרוורים בשנות ה-50, התווספו לסצנה עוד 15 שניות שבהן באמצע הריקוד יש דפיקה בדלת. זה לוקי, הוא אומר להם שהוא בא לעזור להם וזהו, הסרט נגמר.

ואז יש 3 סצנות פוסט קרדיט חדשות. הראשונה היא פוסט ספיידרמן החדש בה ברוס באנר נמצא במתקן ממשלתי 3 ק״מ מתחת לאדמה כשהוא שם חצי בכלא אבל מרצונו. הוא מפתח מדכא קרינת גמא כדי להפטר מהסכנה של ההולק ובאמצע ד״ר דום מופיע, אומר שהוא ״אוסף אותו״ והם נעלמים.

הסצנה השניה היא בTVA, שם מוביאוס רואה בחדר מצב ששני יקומים פתאום קורסים אחד לשני. ואז לאט לאט עוד ועוד יקומים קורסים אחד לתוך השני, עד שזה מגיע לאלפים.

והסצנה השלישית הייתה סתמית למדי. בEndgame המקורי בסיום שומעים את המכות פטיש של טוני סטארק מאיירונמן 1 כשהוא בונה את החליפה. אז כאן שומעים את אותן מכות, אבל הפעם גם מראים בהבהוב את סטארק מכה בברזל ואז זה מהבהב שוב ורואים שזה לא סטארק אלה דום שבונה את המסכה שלו.

סה״כ חמוד, אני משער שכל מה שהראו בפוסט קרדיט נחתך ישירות מדומסדיי ויופיע גם שם. מן הסתם לא שווה ללכת לקולנוע בשביל זה אבל היה מאוד נחמד לראות אותו יחד עם הילד באיימקס.

LaskinLaskinElder

נשמע מגניב סה״כ

קשה לי להאמין שבאמת הסרט יהיה טוב אבל הלוואי ויצליחו לעשות משהו שיחזיר אותי לזמנים הטובים מהMCU כשאשכרה חיכיתי לסרט הבא ונמנעתי מספוילרים וכו

DrKeoDrKeoSite Admin
ציטוט מאת Laskin

נשמע מגניב סה״כ

קשה לי להאמין שבאמת הסרט יהיה טוב אבל הלוואי ויצליחו לעשות משהו שיחזיר אותי לזמנים הטובים מהMCU כשאשכרה חיכיתי לסרט הבא ונמנעתי מספוילרים וכו

הענייני post credit אכן אשרו את מה שחשבנו על doomsday ועל secrete wars, שהיקומים קורסים אחד לתוך השני. כלומר הם עושים אדפטציה יחסית נאמנה ל-secrete wars 2015 וזה סיפור עם פוטנציאל מאוד גדול. זה אולי אפילו ירגיש חצי מתוכנן כי היו כבר זרעים של זה בד"ר סטריינג' 2, בדדפול 3, בסדרה של לוקי ובכלליות כל הקונספט של המולטיוורס מאז endgame.

אז יש פוטנציאל, האחים רוסו והכותבים שלהם יודעים לעשות סרט נוקמים ממש טוב, ראינו את זה שלוש פעמים (אם נחשיב את civil war כסוג של פרוטו-נוקמים), והחומר מקור טוב. אז נחזיק אצבעות, אבל רק שזה לא יפגע בדיון 3.

DrKeoDrKeoSite Admin
נערך לאחרונה: 26 בספטמבר 2026 בשעה 13:25

אגב ספיידררמן עקף את the force awakens והפך לסרט הכי רווחי בהסטוריה של ארה"ב - 946 מליון דולר. עולמית הוא מקום 3 אחרי אוואטר 1 והנוקמים האחרון - 2.48 מליארד.

באמת הדבר הכי לא מוסבר בהסטוריה של הקולנוע, הסרט הכי "פרק בסדרת טלביזיה" שיכול להיות, שום דבר גדול לא קורה שם, שום אורח מיוחד סופר אטרקטיבי (רק הענק הירוק והמעניש, לא בדיוק הלהיטים של מארוול), שום אירוע בעולם האמיתי שדחף אנשים לצפיה... פשוט סרט ספיידרמן בסדר שיצא ואיכשהו הפך להיות להיט ברמות לא סבירות.

ואני גם אציין שבגלל שהוא עשה כל כך הרבה כסף בארה"ב לעומת נניח ENDGAME או אוואטר, שכנראה הוא יותר רווחי מהם לאולפנים כי כרטיס בארה"ב שווה לאולפנים הרבה יותר מכרטיס בחו"ל שם הם כנראה זולים יותר וגם יש מפיץ שלוקח נתח בדרך (שלא נדבר על סין ששם הם מקבלים חצי מכרטיס אמריקאי).