InterAl כתב:גם סייברפאנק קרוסג׳ן מבחינה טכנית. עדיין הוא נחשב לאחד משיאי הגרפיקה גם 5 שנים אחרי שיצא, הרבה מזה בגלל PT. אתה לא באמת יכול להשוות את גרסת הפס4 שלו לגרסת הפיסי שמריצה אותו על 4K PT. זה לגמרי קפיצה דורית. אבל אני לא חושב שנראה משחקי PT מלאים, אולי חוץ ממשחקים פשוטים/ישנים. 5090 בקושי מריץ את portal rtx על 50 fps ב-4k dlss quality, והפס6 תהיה חלשה משמעותית ממנו.
InterAl כתב:מאיפה ההנחה שהקונסולה של ואלב תכתיב את הסטנדרט למשחקים לעשור הקרוב? הרי על פי רוב ההערכות, כולל בפורום הזה, היא הולכת להיכשל קשות. ולגבי סוני, אם הפס6 לא תצליח להציג שיפורים משמעותיים (או בלעדיים), הבעיה היא לא באמת שיווקית אלא מוצרית. זה פשוט לא יהיה מוצר מספיק טוב. אני מניח שסוני מודעים לזה, ואם יראו שיש בעיה, הפיתרון די פשוט. לחסל את הקרוסג'ן. זה יבטיח גם בלעדיים ואולי גם שיפור גרפי משמעותי, בטח בגזרת ה-RT. סוני לא טמבלים, הקרוסג'ן התקיים כי הוא עבד, הפס5 מכרה. כשהיא לא תמכור, ברור שישנו כיוון.
idan כתב:מה זה משמעותית?
נגיד שהפס6 יוצא ב 2027/2028, לאיזה קפיצה אנחנו אמורים לצפות לדעתך, משהו כמו 9800x3d ו 5080 ? פחות?
idan כתב:גם כשאתה לוקח בחשבון אופטימזציה של קונסולות?
אם אתה צודק זה נראה לי חסר תקדים, לאסקין אשכרה יוכל לסחוב שני דורות עם ה 4090 שלו
glass man כתב:הPS5 הצליחה כי לאף אחד לא היה מושג לאן הוא נכנס. אף אחד לא ידע שזה מה שמחכה לנו.
כבר אמרתי בעבר, מעולם לא קרה בהיסטוריה שמרגע שמשחק DQ מוכרז אתה מחכה לו 5 שנים והסוף לא נראה באופק. אם הייתי יודע את זה, אף פעם לא הייתי קונה את הPS5.
כנ'ל משחק של נוטי דוג, אף פעם לא חיכיתי למשחק שלהם 7 שנים, אם הייתי יודע את זה גם לזה לא הייתי נכנס.
בייסקלי כל המפתחות נהיו עם לוח זמנים של רוקסטאר, ואף אחד לא טרח לספר לנו, בPS6 אנשים יידעו את זה וימנעו מהPS6 משל היתה המגפה השחורה.
glass man כתב:נכון, אבל אם הPS5 לא היתה מצליחה איתנו הEarly adopters בשנתיים הראשונות לא היה שום קאזואל שיקנה אותה ב2025.
מתי קרה בהיסטוריה שמשחק Street fighter ממסופר ראשי, (לא אלפא וסדרות משנה למינהם) הוא קרוס ג'ןממתי גרילה עושה, קרוס ג'ן.
כל כך הרבה "בגידות" בציפות של הגיימרים נעשו בדור הזה, הסיכוי שהPS6 ייצא ללא פגע מהדברים האלה אפסי לדעתי.
הPS4 ניצל מגורל עגום, כי כידוע היה לPS3 את הredemption arc הכי טוב לקנונסולה אי פעם, וגם כל הקרנבל עם מייקרוסופט.
לPS5 אין שום redemption arc הוא לא ייזכר בעיני אף אחד כאחת הקונסולות הטובות שהיו לו (אולי חוץ מהילדים של היום שחווים אותו כקונסולה ראשונה שלהם)
תמיד החוזה הלא כתוב עם המפתחים היה, אנחנו נשדרג קונסולה, אתם תביאו לנו משחקים שאי אפשר היה לעשות על הדור הקודם. זה הדור הראשון שהחוזה הזה הופר ככה, לא יכול להיות שהPS6 לא יספוג אש כבדה על הדבר הזה, הנטייה של השוק היא תמיד להעניש את היורשת, אלא אם כן יש מקרה חד פעמי כמו הPS4.
או קונסולות הזויות כמו הWII שכיוונה לפנסיונרים ועקרות בית out of nowhere.
Laskin כתב:אני אשרוד עם ה-4090 כל עוד אני עם הטלויזיה הזו, כנראה.
בטלויזיה הבאה אני ארצה כרטיס חדש בשביל להריץ ב-120 פריימים משחק שייראה כמו 1000 פריימים, כי יהיה לי את הGsync החדש![]()
DrKeo כתב:glass man כתב:נכון, אבל אם הPS5 לא היתה מצליחה איתנו הEarly adopters בשנתיים הראשונות לא היה שום קאזואל שיקנה אותה ב2025.
מתי קרה בהיסטוריה שמשחק Street fighter ממסופר ראשי, (לא אלפא וסדרות משנה למינהם) הוא קרוס ג'ןממתי גרילה עושה, קרוס ג'ן.
כל כך הרבה "בגידות" בציפות של הגיימרים נעשו בדור הזה, הסיכוי שהPS6 ייצא ללא פגע מהדברים האלה אפסי לדעתי.
הPS4 ניצל מגורל עגום, כי כידוע היה לPS3 את הredemption arc הכי טוב לקנונסולה אי פעם, וגם כל הקרנבל עם מייקרוסופט.
לPS5 אין שום redemption arc הוא לא ייזכר בעיני אף אחד כאחת הקונסולות הטובות שהיו לו (אולי חוץ מהילדים של היום שחווים אותו כקונסולה ראשונה שלהם)
תמיד החוזה הלא כתוב עם המפתחים היה, אנחנו נשדרג קונסולה, אתם תביאו לנו משחקים שאי אפשר היה לעשות על הדור הקודם. זה הדור הראשון שהחוזה הזה הופר ככה, לא יכול להיות שהPS6 לא יספוג אש כבדה על הדבר הזה, הנטייה של השוק היא תמיד להעניש את היורשת, אלא אם כן יש מקרה חד פעמי כמו הPS4.
או קונסולות הזויות כמו הWII שכיוונה לפנסיונרים ועקרות בית out of nowhere.
לפס5 בקושי הייתה תחרות, לפס6 תהיה אפילו פחות תחרות. כלומר כל אדם שירצה לשרדג קונסולה מסיבה כלשהי יוכל לקנות רק קונסולה אחת - הפס6. אנשים כמונו בהחלט יקנו את הפס6 כי אנחנו מוכנים להוציא 2000 שקל (אולי בעצם 3000 שקל?) על קונסולה שתגרום למשחקים שלנו להיות קצת יותר יפים וחלקים. השאלה היא איך הקהל הרחב יגיב. אם מישהו שקנה ב-2024 פס5 יגיע ל-2034 ויחליט שזהו, הפס5 שלו בת עשור, היא ישנה מדי והוא צריך לשדרג. איזו אפשרות תהיה לו חוץ מאשר הפס6?
אם כבר הטעות הכי גדולה של מיקרוסופט היא שהם לא הולכים על הדור הבא בכל הכוח. אם לפס6 אין כוח מכירה לאנשים כי כבר יש להם פס5, דווקא לאקסבוקס יש כוח מכירה כי היא לא פס6. אקסבוקס יכולה להציע לאנשים פרנצ'ייזים שהפס5 שלהם לא מריצה בבלעדיות, זאת אחלה של הזדמנות לנסות לגנוב את הרעם מסוני.
.
InterAl כתב:זה לא באמת העתיד. אנשים לא רוצים לחזור עייפים מהעבודה ולהתחיל לתזז בבית עם קסדה על הראש בשעה-שעתיים שיש להם לשחק. רוצים להירגע, לא להתאמץ.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 8 אורחים