במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Laskin » 24 ינואר 2026, 13:02

עשיתם קצת חשק לחזור לRE… אבל יש לי עדיין כמה משחקים להשלים ואני במוד של משחקים ברגוע.
אז אני עכשיו בעיקר עם MIO - משחק מצוין! והוא מטרוידואניה קלאסי לגמרי. אחלה כיוון אמנותי, יכולות הדמות מקוריים יחסית, העולם בהחלט לא נראה כמו שום משחק אחר ששיחקתי… ממליץ מאוד. משחק על הסוויץ׳ כדי שאם הילדים יגנבו לי זמן טלויזיה אני יכול לשחק בחדר.
המשחק גם מאתגר, אבל לא מייאש אף פעם. מערכת הקרב לא הכי טובה ורחוקה מסילקסונג למשל, אבל היא מספיק טובה כדי לא לפגוע בחוויה הכללית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 ינואר 2026, 14:25

InterAl כתב:אחד המשחקים הטובים של הדור. רק שלא תישחק עם re9.

הוא באמת מצויין. כל המימים באינטרנט על ליידי דמיטרסקו והדמו של המשחק יצרו אצלי סטיגמה לגבי מה הוא, אבל טעיתי לגמרי. אני בטח אסיים אותו די מהר ובתקווה מנוחה של 3-4 שבועות עד 9 תמנע עייפות. אני משער שהוא לא יותר מ-20 שעות.

Klayman כתב:יש לי את 7 ו 8. רק צריך לפנות להם זמן מתישהו

7 הוא בין 10 ל-20 שעות גג, תלוי כמה דקדקן אתה. לא התחיבות גדולה והוא משחק פשוט מצויין. יש לו scope מאוד קטן שמזכיר את RE1, בכלליות הוא מרגיש כמו חזרה ל-RE1.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Sage

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 24 ינואר 2026, 15:26

משהו ב-RE האחרונים לא מאפשר לי להתקדם בהם מעבר לשעה הראשונה, ומסיבות שונות.
ב-7 זה היה כי ההתחלה פשוט מפחידה לאללה, וב-8 כל החלק אחרי הפרולוג והיציאה לכפר פשוט הרגיש משעמם מדי, אבל אני די בטוח שזה יותר באשמתי ופחות באשמת המשחק, אני מאוד trigger happy להפסיק לשחק אימה אם אין לי קליק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 ינואר 2026, 16:33

Uncle Pey'j כתב:משהו ב-RE האחרונים לא מאפשר לי להתקדם בהם מעבר לשעה הראשונה, ומסיבות שונות.
ב-7 זה היה כי ההתחלה פשוט מפחידה לאללה, וב-8 כל החלק אחרי הפרולוג והיציאה לכפר פשוט הרגיש משעמם מדי, אבל אני די בטוח שזה יותר באשמתי ופחות באשמת המשחק, אני מאוד trigger happy להפסיק לשחק אימה אם אין לי קליק.

אתה צודק, השעה הראשונה של 8 בהחלט משעממת למדי. תבלע אותה ודחוף קדימה, זה שווה את זה :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 ינואר 2026, 17:49

Uncle Pey'j כתב:משהו ב-RE האחרונים לא מאפשר לי להתקדם בהם מעבר לשעה הראשונה, ומסיבות שונות.

ההתחלה משעממת בre8
ולא תמיד ברור מה צריך לבצע

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 ינואר 2026, 20:27

התקדמתי הרבה בastro bot
יש רק שלב אתגר שמעצבן אותי
לא בגלל הקושי , בגלל דלת בסוף שאני לא מצליח לפתוח

ניראה אולי מחר ננסה ,ניראה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 ינואר 2026, 00:47

סיימתי את RE8, על פי השעון הפנימי של המשחק לקח לי 11.5 שעות. משחק פשוט מצויין, מתחיל באיטיות והרבה אימה ונגמר ברובים שלופים. אולי אפילו טיפה יותר מדי רובים שלופים, זה הרגיש כאילו רוב השעתיים האחרונות היו אקשן נונסטופ שהזכירו לי קצת את RE5. הוא שזור עלילתית בצורה מאוד עמוקה עם RE7, ממליץ בחום לשחק ב-7 לפני 8.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 27 ינואר 2026, 14:23

אותי re8 אכזב
המשחק נחמד אבל לא פיצוץ

בכל מקרה סימתי את אסטרו בוט אתמול או שלשום
לא זוכר
לא 100 אחוז כי הייתה לי נסיעה למרכז לכמה ימים

אבל אני יכול לשחק דרך הטלפון
כולל תוסף שמחבר לי את הדול שאנס לps5

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 29 ינואר 2026, 17:49

סיימתי את חזן. אחלה משחק סולס-לייק שבעולם למי שמחפש כזה, אבל לא משחק שהייתי ממליץ עליו לפני משחקי FROM או ניהו. יושב במקום טוב וגבוה בדרג השני של משחקי הז'אנר שיצא לי לשחק.
זה כנראה הניהו-לייק הכי טוב שיצא לי לשחק, אם נכניס תת ז'אנר לתת ז'אנר, מלבד משחקי ניהו עצמם כמובן. אני חושב שעוד שנה של פיתוח רק ללטש אותו מעט יותר הייתה נותנת לו להיות משחק באמת מצוין, אבל גם ככה בהחלט נהנתי ממנו.
ברמה הקשה, ששיחקתי בה כי להבנתי בזמן יציאת המשחק היא הייתה normal והוגדרה כדרך הרצויה לשחק בעיני המפתחים (אחר כך בעדכון הוסיפו שתי רמות חדשות לקצוות, והאיזי המקורי הפך לנורמל והנורמל המקורי לקשה שזו הרמה ששיחקתי) הוא מאתגר למדי בגזרת הבוסים. בעיקר הראשונים כשעוד לומדים את המשחק והאחרונים כשהם זורקים עליך הכל. כמעט ואין בוס שעברתי בנסיון הראשון וזה משהו שאי אפשר להגיד אפילו על משחקי FROM (אם כי הם לא מגיעים לרמה של הבוסים הבאמת קשים במשחקים האלו), בדומה לסקירו חייבים ללמוד את הmoveset של הבוס כדי לנצח כי הם מלאים בHP והקרבות יחסית ארוכים, אז צריך להגיע לרמה של קרב כמעט מושלם עם הרבה מהם כדי לנצח. או לכל הפחות בmoveset של הgreatsword שאיתה שיחקתי שבנוי על הרבה קאונטרים, לא הייתה לי ממש סבלנות ללמוד את הקומבואים של שני הנשקים האחרים כדי לדעת עד כמה הוא משוחק אחרת איתם (אבל על פניו נראה שכן).

מערכת הקרב שלו מאוד מהנה, הוא לוקח השראות מכל רעיון שאי פעם נוסה בסולס-לייק וברוב הפעמים בהצלחה. השלבים עצמם פחות מעניינים, בדומה לניהו, אני שונא את העיצוב עולם הזה שהם לקחו משם, אבל הם עדיין עושים את העבודה מספיק טוב כדי לאפשר למערכת הקרב והבוסים שהם ההיילייטס של המשחק לזרוח.
סך הכל זמן טוב עם סולס-לייק מוצלח, למי שאי פעם לא יהיה לו סולס-לייק לשחק בז'אנר הנדיר הזה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 01 פברואר 2026, 09:09

לקחתי קצת הפסקה מThe Outerworlds 2 למרות שאני ממש לקראת הסוף. התחלתי Space marine, ניסיתי בהתחלה את גרסאת הRemaster של הראשון, אי אפשר לשחק את זה, זה בסוף Ripoff בסיסי של Gears, הControllers על הפנים והוא נראה ממש רע. עברתי לשני והוא ממש מהנה וכנראה גם אוכל לשחק Operations עם הבן.

רק לא הבנתי משהו אחד לגבי היקום של Warhammer 40K: יש שם וואחד תביעה שFox יכולים להגיש כנגד הBrand owner, איזה גניבה מגעילה של Xenomorph מצד הTyranids, זה פשוט 1 ל-1.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 01 פברואר 2026, 11:02

בהחלט דומה אבל לא בדיוק 1:1... האמן שיצר את הזינומורף ל-alien צייר כמעט את אותה הדמות כמה שנים לפני הסרט (ולכן רידלי סקוט לקח אותו), כך שלא חושב שזאת יכולה להיות עילה לתביעה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 פברואר 2026, 12:42

SPACE MARINE 1 חיקוי גירס שהיה סביר מינוס (מינוס מנוס) כשהוא יצא והיום אני לא הייתי נוגע בו. SM2 לעומת זאת מאוד שונה מגירס, זה משחק ניהול קהל עם ניחוחות קלים של SOULS שעם כל loadout משחקים משחק שונה לגמרי. מאוד כיף ב-CO OP של שלושה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 פברואר 2026, 13:46

הוא היה בהנחה טובה לא מזמן, אבל עדיין לא רכשתי... אני דווקא כן מחפש MINDLESS FUN כמו שהראשון היה
אמתין להנחה עוד יותר טובה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 פברואר 2026, 14:27

גם SM2 הוא די Mindless, פשוט צריך להבין את המשחק ולהכנס לגרוב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 פברואר 2026, 18:00

סיימתי את MIO, על בערך 100%, וזה חתיכת hidden gem… מטרוידואניה מעולה, כשהקטעים הכי טובים בו הם אופציונליים לחלוטין, במפתיע.
לקח לי בערך 25 שעות לסיים על מאה אחוז כשהרבה זמן אני די בזבזתי על להסתובב ולחפש בעצמי סודות לפני שפניתי למדריכים כדי להשלים. היו קטעי פלטפורמה סופר מקוריים שלא ראיתי בשום משחק אחר, וכאמור - רובם אופציונליים לחלוטין כדי לקבל את הסוף ה״אמיתי״. המשחק ממש משתפר ככל שמתקדמים בו.
ממליץ בחום, שיחקתי על הסוויץ׳ 2, רץ מצוין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 פברואר 2026, 16:16

קניתי את ה-DLC של RE8, הוא אמור להיות קמפיין של 4 שעות שמתרחש 16 שנים אחרי RE8 (כלומר ב-2037). אני הולך לצלול אליו היום, מקווה שהרמה יותר גבוהה מה-DLC של RE7 שהיה קצת עבש. לפחות קונספטואלית הוא אמיץ, setting עתידי שקופץ ביותר מעשור כל משחק RE אחר כולל RE9 זה בהחלט קונספט מעניין.

אני בהייפ די גדול של RE כרגע, 9 ממש מלהיב אותי. יש מצב שאחרי ה-DLC אני אקפוץ לחורים בקטלוג שלי כמו למשל סופסוף לסיים את 0 (אולי אני אשלוף את הגיימקיוב מהמחסן בשבילו? למרות שיש לי גם עותק בסטים) או לשחק ברימייקים שמעולם לא שחקתי כמו RE3 או RE4. קוד ורוניקה בהחלט מועמד אבל אני חושב שאני אתן לו את הכבוד ואשחק אותו רגע לפני הרימייק שאמור לצאת ב-2027. ומעבר לכבוד, אני מרגיש כרגע קצת מבולבל לגבי כל הגרסאות והפריקיות היחודית לכל גרסה.

אפילו התקנתי מחדש את RE6 בסטים שטוען ששחקתי בו 11 שעות מתוך הבערך 25 שעות של אשפה שהוא מספק. האמת ששמעתי שהשלבים של לאון קנדי לא רעים, אז אולי אני צריך לבלוע את האשפה עד שמגיעים לשם. השלבים של כריס הם זוועה, COD מהסוג הנמוך ביותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 פברואר 2026, 22:42

התכוונתי לשחק ב-RE8 אבל היום המבצע של no rest for the wicked נגמר (יש עוד כמה שעות למי שרוצה לקנות) אז קניתי אותו ושחקתי שעתיים. הוא ממש הרשים אותי, נהנתי מאוד מהמעט שהספקתי לראות ממנו. הדרך הכי טובה להגדיר אותו היא דיאבלו שהזריקו בו גיימפליי והזריקה נעשתה על ידי מיאזאקי. זה דיאבלו-סולס שעשוי מצויין. במבט ראשון זה נראה כמו דיאבלו, אבל יש בו גיימפליי אמיתי של משחק סולס ואפילו העיצוב שלבים שנראה במבט ראשון כמו דיאבלו נטו מקבל לא מעט ממשחקי הסולס.

מחר אני אנסה לשחק אותו עם חברים ב-CO OP, אבל בנתיים לנסיון ראשון הוא מאוד מרשים. אוירה מורבידית שמזכירה את דיאבלו 2 (או בעצם כל משחק סולס), סגנון אומנותי מצויין, וגיימפליי מאתגר ועם הרבה יותר עומק מכל משחק דיאבלו.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 05 פברואר 2026, 01:04

עשיתי כל מה שאפשר לעשות באסטרו בוט עד שרצים הקרדיטים, אבל השלבים שצצים אחר כך פשוט כל-כך קשים. לא בטוח בכלל שאצליח לעבור את כולם
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 05 פברואר 2026, 03:40

ShiTDemoN כתב:עשיתי כל מה שאפשר לעשות באסטרו בוט עד שרצים הקרדיטים, אבל השלבים שצצים אחר כך פשוט כל-כך קשים. לא בטוח בכלל שאצליח לעבור את כולם

כן זה סיוט… אני לא האמנתי שהצלחתי לעבור אותם אחרי שעות של ניסיונות.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 פברואר 2026, 09:00

DrKeo כתב:SPACE MARINE 1 חיקוי גירס שהיה סביר מינוס (מינוס מנוס) כשהוא יצא והיום אני לא הייתי נוגע בו. SM2 לעומת זאת מאוד שונה מגירס, זה משחק ניהול קהל עם ניחוחות קלים של SOULS שעם כל loadout משחקים משחק שונה לגמרי. מאוד כיף ב-CO OP של שלושה.

הוא לא באמת שונה מהראשון מהמעט ששיחקתי, זה ממש אותו גיימפליי, אתה דיי רץ ישר ויורה ועושה קומבואים, לא נראה לי שזה מתפתח לאיפה שהוא בהמשך.

אבל הוא בהחלט משחק נחמד ומהנה, אבל הגיימפליי הוא באמת הRun and gun הכי פשטני שראיתי, מן Serious Max כזה.

מה שכן, כהכנה לקראת Total Warhammer 40k שאני כוסס את האצבעות לקראתו, Space Marine 2 גרם לי לרצות להכיר קצת יותר את הLore של העולם, אלוהים ישמור איזה Rabbit hole, איזה יקום עצום ומעוות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 פברואר 2026, 12:24

DrKeo כתב:קניתי את ה-DLC של RE8, הוא אמור להיות קמפיין של 4 שעות שמתרחש 16 שנים אחרי RE8 (כלומר ב-2037). אני הולך לצלול אליו היום, מקווה שהרמה יותר גבוהה מה-DLC של RE7 שהיה קצת עבש. לפחות קונספטואלית הוא אמיץ, setting עתידי שקופץ ביותר מעשור כל משחק RE אחר כולל RE9 זה בהחלט קונספט מעניין.

אני בהייפ די גדול של RE כרגע, 9 ממש מלהיב אותי. יש מצב שאחרי ה-DLC אני אקפוץ לחורים בקטלוג שלי כמו למשל סופסוף לסיים את 0 (אולי אני אשלוף את הגיימקיוב מהמחסן בשבילו? למרות שיש לי גם עותק בסטים) או לשחק ברימייקים שמעולם לא שחקתי כמו RE3 או RE4. קוד ורוניקה בהחלט מועמד אבל אני חושב שאני אתן לו את הכבוד ואשחק אותו רגע לפני הרימייק שאמור לצאת ב-2027. ומעבר לכבוד, אני מרגיש כרגע קצת מבולבל לגבי כל הגרסאות והפריקיות היחודית לכל גרסה.

אפילו התקנתי מחדש את RE6 בסטים שטוען ששחקתי בו 11 שעות מתוך הבערך 25 שעות של אשפה שהוא מספק. האמת ששמעתי שהשלבים של לאון קנדי לא רעים, אז אולי אני צריך לבלוע את האשפה עד שמגיעים לשם. השלבים של כריס הם זוועה, COD מהסוג הנמוך ביותר.

נדב איך אתה משחק בגיימקיוב ב2026? אתה משחק רק דברים שהם Widescreen נאטיבי או שיש לך טלווזית CRT בשבילו?
לפעמים בא לי לי לחזור לדור הזה אבל ההשקעה בכל הציוד... איזה סיפור זה.

אין תקנה לRE6 :-) אני לא מבין למה אנשים מפחדים שAI ישתלט על הגיימינג, שיש לנו מקרה כמו רזידנט איוול 6 שמוכיח שבני אדם מסוגלים להוציא משחק כזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 פברואר 2026, 13:37

לא שחקתי בגיימקיוב שנים. יש לי טלביזיה ישנה עם rgb, אבל אני צריך לקנות כנראה מתאם כלשהו לשחק על הoled.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 פברואר 2026, 13:41

חזרתי ל-RE6 אחרי 14 שנים. במשימה ששחקתי הייתי כריס עם 3 חיילים יחד איתי. נלחמתי בזומבים עם רובים ומכונות יריה בזמן שנכנסתי לCOVER, כל פעם ש"מתתי", חברים מהיחידה שלי החיו אותי בחזרה. כל המשימה הייתה מסדרון שגרום ל-COD להראות כמו עולם פתוח. איך זה משחק RE? מה נסגר עם קאפקום ואיך לעזאזל הם הצליחו לקום מזה למשחקים המעולים שהם עושים היום?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 פברואר 2026, 14:44

DrKeo כתב:חזרתי ל-RE6 אחרי 14 שנים. במשימה ששחקתי הייתי כריס עם 3 חיילים יחד איתי. נלחמתי בזומבים עם רובים ומכונות יריה בזמן שנכנסתי לCOVER, כל פעם ש"מתתי", חברים מהיחידה שלי החיו אותי בחזרה. כל המשימה הייתה מסדרון שגרום ל-COD להראות כמו עולם פתוח. איך זה משחק RE? מה נסגר עם קאפקום ואיך לעזאזל הם הצליחו לקום מזה למשחקים המעולים שהם עושים היום?

קוראים לזה "להקשיב לביקורות והמעריצים". כדאי ליותר חברות ללמוד את הקטע הזה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 פברואר 2026, 14:47

זה רק מזכיר לי את השוק כשגילינו שהדמו "המטבח" מ-E3 בעצם היה בסתר RE7. השינוי מ-6 ל-7 כל כך קיצוני, והוא השתלם בגדול להתחשב במכירות של RE7.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים