במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Stick » 12 פברואר 2026, 18:37

אני חושב שלהרחבה של אלדן רינג יש יחסית, יחסית! קווסט יותר לינארי עם דמויות ומטרות יותר מפורשות לדמויות האלה. איזשהו קו יותר רציף וברור שאתה מתקדם בו.
עדיין טונות של lore בטקסטים כדי להבין *באמת* מי אלו כל האנשים האלה ולמה משהו מזה קורה בכלל, אבל כן קווסט ראשי וכמה משניים ומעולים שמובילים אותך בצורה קצת יותר קוהרנטית על פני השטח.
אולי תאהבו יותר את הסגנון הזה שעדיין שומר על הצורה והטקסטים והאווירה, אבל נותן יותר קו ברור. ואולי לא, זה עדיין אותו דבר בגדול :), לא הבדל קיצוני אבל לתחושתי הוא היה קיים.

האם זה רמז לבאות ואיזה ניסוי כלים לקראת משחק יותר עלילתי במהשך? אני לא באמת חושב, אבל אולי. סך הכל הם כבר עשו משהו בסגנון עם סקירו ולדעתי זה המשחק הכי חלש שלהם באספק הזה, אבל אולי זה גם סתם כי הסיפור לא היה מאוד מעניין. לא רע אבל גם לא משהו מיוחד.
אני חושב ששני המשחקים האלו הם המשחקים היחידים שבהם האירועים המשמעותיים "קורים עכשיו", אתה משחק בזמן אמת את מה שאחרי זה תקרא עליו בlore במשחק של מיאזאקי, בעוד שכל שאר המשחקים הם לכל הפחות סיפורים כלליים או באמת נטו היסטוריה לגבי מקומות שאתה חוקר.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 פברואר 2026, 18:53

מאוד אהבתי את ההשוואה למריו :D ! יש בזה. בכל מקרה, סיימתי את אלדן רינג אחרי איזה עשרות רבות של שעות, ואין לי שמץ של מושג מה קרה שם מבחינת עלילה. גם לא ממש הבנתי מה קרה בסוף כשהפכתי כביכול ל elden lord או משהו כזה... אבל זה לא ממש שינה לי האמת. הייתי די נחוש לסיים אותו מתוך רצון אמיתי, וזה אשכרה קרה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 פברואר 2026, 19:45

בלי סרטוני יוטיוב לא נראה לי שמישהו חוץ משבריר מאוד קטן של שחקנים באמת יודע מה הולך במשחק FS. לא רק שכל מה שיש להם זה lore bible וזהו, אף אחד בצוות לא דואג לשים מספיק במשחק בצורה קוהרנטית בכדי שהשחקן הממוצע יצליח להבין מה הולך שם. הדרך היחידה להבין היא להיות פסיכי מיוטיוב שלוקח כל פיסת טקסט במשחק, מצליב את המידע ומחבר את הפאזל יחדיו.

אגב, מאוד מגניב אם FS משנים כיוון ובהמשחקים הבאים גם יהיה נרטיב אמיתי שמתרחש בזמן המשחק ולא רק הסטוריה עשירה לעולם. אני מאוד בעד.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 12 פברואר 2026, 20:17

חחחחח לפי מיזאקי אפילו הצוות בFROM לא מבין את העלילה אז זה באמת שבריר מאוד מאוד קטן של אנשים. מה עוד, מיאזאקי אמר שהוא רוצה יום אחד לעשות משחק סטייל רוקסטאר שהסיפור הוא העיקר, אז יש למה לצפות, בואו נשמור על אופטימיות חבר'ה :-)

וזה באמת סופר מריו בואו :-), היתה עלילה גם למריו אם ישבת לראות את "האחים סופר מריו" בטלווזיה אחרי זה, אבל רק שם. :-)

למי שמעניין אותו המילים של מיאזאקי הנה הציטוט כולל הלינק
He’d love to create a game one day where story is the focal point, much like Rockstar’s Red Dead Redemption 2, which he specifically namechecked. Miyazaki also said he needs to get better at communicating the story of his games to the team, who often don’t understand the overall plot of the games they’re working on.
https://www.vg247.com/sekiro-creator-mi ... ative-game

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 פברואר 2026, 17:39

חברה נראה לי פוספס פה שהסרטן חזר
רק רציתי לעשות סוג של פרידה

שהוא יתפתח אני לא יוכל לדבר
ושאני משחק פינל פנטזי 16

והמשחק נחמד לא יותר

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Sage

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 פברואר 2026, 17:44

מאוד מצטער לשמוע קרירין, אני לא מכיר את הפרטים אבל מקווה שלא תאבד תקווה ותמשיך להילחם.
לגבי FF16, אני נהניתי ממנו ומהאבסורדיות הפסיכית של חלק מהבוסים בשלב מאוחר יותר במשחק אז שווה להמשיך אותו ולו בשביל לחוות אותם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2026, 17:59

kririn כתב:חברה נראה לי פוספס פה שהסרטן חזר

ושאני משחק פינל פנטזי 16

והמשחק נחמד לא יותר

אה ואו קרירין, תרגיש טוב!

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 פברואר 2026, 18:43

אכן פספסנו. לא ידעתי שהיה לך בעבר קרירין…
ממש מצטער לשמוע, וכמו שאמרו - לא לאבד תקווה!
תתרכז בלעשות מה שעושה לך טוב, ומה שיעזור לך נפשית להתמודד, ואם זה גיימינג - תשתדל לא להתעכב על משחקים בינוניים, תשלים יצירות מופת שעוד לא שיחקת או לא סיימת.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 13 פברואר 2026, 19:00

קרירין, מצטרף לאיחולים שישתפר
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 פברואר 2026, 19:14

kririn כתב:חברה נראה לי פוספס פה שהסרטן חזר

ושאני משחק פינל פנטזי 16

והמשחק נחמד לא יותר

אוי ממש כואב לי לשמוע :(

אתה אחלה גבר, בחיים לא ראיתי אותך יורד נמוך או מקלל, תמיד מדבר בכבוד לכולם ואוהב גיימינג בלי מחנות ובלי שטויות פשוט לשחק במשחקים טובים. מאוד מקווה שמה שיש לך בר החלמה אחי או שלפחות אפשר לנהל את המחלה ולחיות איתה עוד הרבה שנים כי גם זה קיים היום, שתצא מזה ועד אז תהנה ממשחקים מדהימים.

לא שמנו לב להודעה הקודמת סליחה, היא נבלעה שם ברצף של כמה הודעות. תמשיך לכתוב פה ולעדכן במצבך (וגם על משחקים נוספים שאתה משחק) אכפת לנו ממך.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 פברואר 2026, 19:18

רפואה שלמה קרירין

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 פברואר 2026, 19:59

רק בריאות קרירין!
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Sage

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 פברואר 2026, 20:17

מצטרף לבלינג קרירין, אני אשמח אם תעדכן פה מה קורה איתך מדי פעם כשאתה מסוגל ורוצה כמובן. זה אומנם פורום גיימינג באינטרנט, אבל בלי לשים לב אנשים הולכים כאן דרך די ארוכה שנים אחורה בהיכרות ואתה אחד מהם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 פברואר 2026, 21:37

ובמעבר חד - נשברתי ושיחקתי, או יותר נכון נתתי לילדים לשחק וראיתי את הדמו של המשחק עם הדיונון… והוא מעולה! אנימציה ברמה הכי גבוהה שיש, גרפיקה מעולה וממש מגניב. זה לגמרי אינסייד, בקטע של נסיון וטעייה, אז מה? כשזה ברמה כזו זה נהדר, ודווקא יש פה לפחות 2 יכולות של הדמות שמייחדות אותו. אם ימשיך עם הרמה מדובר בקלאסיקה של הז׳אנר.

והשני ששיחקתי היום היה כמובן הGOW החדש. משחק נהדר בינתיים, מכל הבחינות, ונראה שהוא ממש ממש גדול, מבחינת סקופ, ויש מצב שזה משחק של כמה עשרות שעות טובות. כמובן שרק ניחוש, אבל זה לגמרי נראה ככה ממה שאני מבין בינתיים. אני משחק ברמה הכי קשה, נראה אם אסתדר איתה בהמשך כי בינתיים אני בעיקר למדתי את הבסיס. אחד השאדו-דרופס הכי טובים שאני זוכר.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 14 פברואר 2026, 15:06

תודה לכולם

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 14 פברואר 2026, 18:53

וואו, מצטער מאוד לשמוע קרירין, אני מקווה שדברים יסתדרו עבורך. תמיד אוהב לקרוא את הרשמים שלך על משחקים ואת הנוכחות שלך בפורום.

לגבי פפ16, אם אהבת את הספקטקל של הקרב eikon בהתחלה, אז יש למה לצפות בהמשך כי זה רק הולך ומסלים. במובן הזה הוא יותר GOW מאשר GOW האחרון.

שים שלום
Minion

הודעהעל ידי שים שלום » 14 פברואר 2026, 19:20

רק בריאות kririn
ובנוגע לff16, הוא מאד יפה והקרבות מלאי spectacles אבל קל בצורה מרתיעה מעט

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 14 פברואר 2026, 19:27

לדעתי האישית
אחרי 10 שעות בערך

מתוך 32 של המדריך ( משתמש בו רק לבדוק זמן מידי פעם )

המשחק נחמד , לא יותר

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 14 פברואר 2026, 19:41

תרגיש טוב, מקווה שתנצח.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 14 פברואר 2026, 20:29

תחזיק מעמד ושתהיה החלמה מהירה ומלאה!

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 15 פברואר 2026, 09:53

קרירין יא קינג המון בהצלחה ורפואה שלמה!!!

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 16 פברואר 2026, 10:48

Laskin כתב:ובמעבר חד - נשברתי ושיחקתי, או יותר נכון נתתי לילדים לשחק וראיתי את הדמו של המשחק עם הדיונון… והוא מעולה! אנימציה ברמה הכי גבוהה שיש, גרפיקה מעולה וממש מגניב. זה לגמרי אינסייד, בקטע של נסיון וטעייה, אז מה? כשזה ברמה כזו זה נהדר, ודווקא יש פה לפחות 2 יכולות של הדמות שמייחדות אותו. אם ימשיך עם הרמה מדובר בקלאסיקה של הז׳אנר.

האמת שאני פחות התחברתי... ה-Unreal Engine 5 שוב פעם עם הבעיות שלו עם ירידת פריימים רצינית בכל פעם כשיש פיצוצים. ובכללי השליטה במשחק לא לטעמי, והפלטפורמינג הרגיש לי בכלל לא חלק ואינטואיטיבי.

Laskin כתב:והשני ששיחקתי היום היה כמובן הGOW החדש. משחק נהדר בינתיים, מכל הבחינות, ונראה שהוא ממש ממש גדול, מבחינת סקופ, ויש מצב שזה משחק של כמה עשרות שעות טובות. כמובן שרק ניחוש, אבל זה לגמרי נראה ככה ממה שאני מבין בינתיים. אני משחק ברמה הכי קשה, נראה אם אסתדר איתה בהמשך כי בינתיים אני בעיקר למדתי את הבסיס. אחד השאדו-דרופס הכי טובים שאני זוכר.

רק התחלתי אותו כי אני צריך לסיים את מטרויד פריים 4 קודם. זה נהיה מעניין אחרי שעוזבים את ספרטה?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 פברואר 2026, 11:07

מי שאוהב את הסגנון זה משחק ממש נחמד על גבול הטוב מאוד, בינתיים (אני עדיין די בהתחלה). אני לא בטוח שזה ראוי בינתיים לשם של המותג שאני כל כך אוהב, אבל זה סיפור צד נחמד ואני כן אוהב שעושים משהו כזה… חבל קצת שסוני לא הלכו כמו קונאמי על חבר׳ה טיפה יותר ״רציני ים״ מבחינת הפקה (וגם הסגנון האמנותי פה הוא מיוחד אבל בטח שלא מתאים לכולם), הצוות של dead cells בטוח היה עושה משהו יותר מרשים ומעניין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 פברואר 2026, 14:46

כרגע עומד על ממוצע 75, עכשיו ברור למה סוני עשו שאדו דרופ. לכדו אנשים שאוהבים את המותג בהתלהבות ימים לפני שיגיעו ביקורות.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 16 פברואר 2026, 17:15

וואלה שיחקתי בו כמה שעות, הוא חמוד ממש. סך הכל באמת עושה רושם של משחק 7-8 כזה, לא עושה שום דבר בצורה יוצאת דופן אבל בינתיים אני נהנה ממנו. הוא יפה ממש, וזה כיף לראות את המפלצות מהסאגה המקורית חוזרות ואיך התאימו את אותן ההתקפות הזכורות ל2D.
זה כנראה העניין, אם זה לא היה משחק GOW לא הייתי יורק לכיוון שלו בכלל (גם ככה קשה לי להזכר כל הזמן שאני יכול לשחק בסילקסונג סוף סוף במקום זה...). אבל המשחק לכשלעצמו מהנה ולא רע בכלל, ולמי שאהב את העולם של GOW זה בהחלט עושה את העבודה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 8 אורחים