Laskin כתב:דווקא השמועות לגבי המשחק השני של נוטי דוג מדברות על יציאה מאוד בסמוך לאינטרגלקטיק (הפרש של שנה בערך)
אולי אין מאחורי זה כלום, אבל אלו השמועות, וגם ניל בעצמו דיבר כבר לפני שנים על "עוד משחק" בפיתוח, שאסור לו לדבר עליו
Laskin כתב:וולברין יוצא ב-15 לספטמבר
Laskin כתב:וולברין יוצא ב-15 לספטמבר
Uncle Pey'j כתב:מהפודקאסט האחרון של שרייר, נשמע שסוני עושה אחורה פנה על פורטים של צד א' שלה לפיסי, לפחות כשזה מגיע למשחקי סינגל פלייר.
גם ג'ון לינמן טוען שהוא שמע דברים דומים וממה שאני מבין שרייר צפוי לפרסם משהו בבלומברג בקרוב בנושא הזה.
bling כתב:כמו שקיאו אמר אתה כרגע מטריל או כמו שאני אוהב לאמר, אתה עם כובע חוג הדיבייט שמתנהל מתוך ספורט ולא מתוך אמת.
לצאת מאזור הנוחות בהקשר ל GAAS זה מגוחך, המחשבה שבערך חצי מהסטודיואים של סוני החליטו לצאת מאזור הנוחות ביחד ולנסות את הכיוון היצירתי הנועז שז׳אנר ה GAAS מציע (ולא שזאת כפיה מלמעלה של אסטרטגיה כושלת עד כה של סוני) זה עוד יותר מגוחך.
ההשוואה בין לנסות ז׳אנר חדש או גיימפליי חדש בהקשר להתפתחות טבעית של סטודיו כמו שנוטי דוג רצתה לעלות כיתה מבחינתה ולעשות משחק אקשן הרפתקאות סינמטי עתיר תקציב לבין לעשות GAAS ששואב את החיים של כל הסטודיו זה לא רציני בלשון המעטה.
ואתה בכוונה מתעלם מאינספור דוגמאות של אולפנים שהלכו לכיוון שונה מבלי שביקרו אותם (גם פה בפורום) בכלל, אנחנו אוהבים משחקים ואנחנו לא אטומים ולא הזויים מספיק לחשוב שכל מפתחת מחויבת כל חייה לפעול תחת אותו המותג או הגיימפליי שאהבנו עד לסוף חייהם. פתוחים לנסות כיוונים חדשים כמו שכבר הוכח עם נוטי דוג, קילזון להוריזון, אינפמס לגוסט ועוד שלל דוגמאות. די להתמם קאז.
DrKeo כתב:
כן, REDFALL היה קטסטרופה נוראית... והוא משחק GAAS, תודה שהדגשת את הנקודה שלי. גם הפסד פיננסי אדיר, וגם אולפן שירד לביוב. GAAS קלאסי.
יש הבדל תהומי בין דום שלא עומד בציפיות של המכירות אבל כנראה יגיע לרווח עד סוף ימיו לבין משחק GAAS שבוטל אחרי 4+ שנים בפיתוח או יצא לשוק ונכשל מהר. האחד ולידי פיננסית, או אולי הפסדי קלות, בזמן שהשני יוצר 100% הפסד שלרוב מפרק את האולפן.
DrKeo כתב:מן הסתם אין לי מכונת זמן, אבל כשאתה משקיע כסף ב-X אתה לא משקיע אותו ב-Y. וגם רואים את זה, היבול משחקים סינמטים מסוני בדור הזה הוא קטסטרופה ממדרגה ראשונה. סוני לא ישבו בצד בכל דור הפס4, היו להם כמה משחקי GAAS. אולי לא מספיק, אבל להפוך מלא מספיק ל״הכללללל זה GAAAAASSSSS!!!!״ זה חתיכת שינוי קיצוני וטפשי במיוחד. יש נקודת אמצע אלגנטית, אפשר לעשות כמות סבירה של משחקי GAAS בצורה בררנית וחכמה, בז׳אנרים מעניינים עם קונספטים מעניינים בעזרת חברות מוכחות שיודעות מה הן עושות. היה אפשר לעשות את זה במקום לירות לכל כיוון ולקנות כל סטודיו שרק מפליץ את המילה GAAS עם הקקה הכי גנרי שראיתי בחיים שלי.
DrKeo כתב:פלייסטיישן ידועים במשחקים סינמטים, אם מישהו קונה פלייסטיישן בגלל המשחקים של סוני הוא עושה את זה בגלל ההסטוריה שלהם למשחקים סינמטים. סוני יכולה גם לשרת את הבני 11 שמשחקים פורטנייט, אבל לשים בזה 60%+ מהתקציב שלהם? זה מביך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 8 אורחים