Reggie appeared on another episode of GT.TV tonight, but this time around he had some juicy tidbits to share.
- Nintendo is working on a Wii U title that utilizes NFC tech. This is not related to Pokemon Rumble U.
- Reggie teased something special from Nintendo at this year's Spike TV VGX awards
Golan כתב:
אני זוכר שפעם שעברה גיא ממש ירד על רונן בדיון הזה, ואמר עליו דברים ממש לא יפים והוא הזכיר את הימים של ויגיימס, והביא קישור לאיזה אשכול של רונן מלפני שנתיים באתר של מכוניות (DAFUQ). למה לגיא לא עשו כלום? לא יודע, יש לי הרגשה כאילו נטפלים אל רונן.
ששון כתב:פעם קודמת שרונן קיבל באן עשיתם לו ממש רצח אופי כולל קישורים לנושאים ישנים ולא קשורים וניתוח פסיכולוגי של ההודעות שלו.
באמת שאני חושב שגם הצד השני היה צריך להענש באותה מידה.
Chwomp כתב:אני התחלתי מפיניקס השני, אז בעיני הוא דווקא מוצלח. התיק האחרון שם הוא לדעתי הטוב בסדרה. (פרט אולי לתיק האחרון של המשחק השלישי).
עכשיו אני משחק בתיק ה DLC של המשחק החדש. מטורפים היפנים האלה.
איך זלדה מבחינת רמת קושי? יש אתגר?
ששון כתב:גם אני פעם ניסתי לסיים את הטרילוגיה של פיניקס רייט שוב... פרשתי בקייס השני, וזה רק הראה לי כמה גרוע הזיכרון שלי. באמת שנמחקו לי מהראש קייסים שלמים...
erezronen כתב:
לפחות את A Link Between Worlds התחלתי, ובינתיים הוא ממש ממש ממש ממש מוצלח. בתקווה שמחר יהיה לי זמן לכתוב עליו קצת יותר.
Nucleus_Dawn כתב:
גם אני ממש נהנה ממנו. LTTP הוא הזלדה הראשון שלי, אז קצות עצבי הנוסטלגיה שלי מדגדגים אותי בברוטליות.
מעבר לזה, הוא ממש מגניב. הצינוקים (יש מילה יותר טובה לזה בעברית?) שעשיתי עד עכשיו ממש חביבים (עשיתי רק את השניים הראשונים).
אני גם מרגיש שהם לא מחזיקים לך את היד, בקטע קצת מוגזם. כלומר, אם לא הייתי מכיר קצת את המפה מהמשחק המקורי, לא הייתי ידוע על מה הם מדברים חצי מהזמן. מצד שני, זה אומר שמי שחדש לסדרה, הולך להרגיש קצת מה זה זלדה קלאסי, שבו צריך להסתובב בעולם ולגלות דברים בעצמך, במקום שיגידו לך כל הזמן בדיוק מה לעשות, שזה נחמד.
erezronen כתב:
כן. ב-Giant Bombcast העלו את הסברה שחלק מהמטרה של פיתוח המשחק הזה היה להכין את הקרקע לזלדה עולם-פתוח אמיתי ל-Wii U, כי בתכל'ס המודל של LttP ושל -LBW הוא הכי קרוב לעולם פתוח שסדרת זלדה הגיעה אליו. ובתכל'ס, אם זה נכון אז הכיוון בהחלט נראה נכון. מצד שני, אני חושב שהסיכוי שזה נכון די קלוש, ושבכל מקרה נצטרף לחכות הרבה מאוד זמן עד שנדע אם כן או לא.
erezronen כתב:
כן. ב-Giant Bombcast העלו את הסברה שחלק מהמטרה של פיתוח המשחק הזה היה להכין את הקרקע לזלדה עולם-פתוח אמיתי ל-Wii U, כי בתכל'ס המודל של LttP ושל -LBW הוא הכי קרוב לעולם פתוח שסדרת זלדה הגיעה אליו. ובתכל'ס, אם זה נכון אז הכיוון בהחלט נראה נכון. מצד שני, אני חושב שהסיכוי שזה נכון די קלוש, ושבכל מקרה נצטרף לחכות הרבה מאוד זמן עד שנדע אם כן או לא.
Nucleus_Dawn כתב:
נשמע לי כיוון הגיוני, למען האמת. משחקים כמו בטמן כבר הוכיחו שאם תדאג לקצת פאזלים ולtraversal כיפי ומהיר, הוכיחו שהעיצוב הזה של עולם פתוח ו"שלבים" סגורים שפזורים בעולם יכול לעבוד נהדר ולדעתי זה יתאים נהדר לזלדה.
כמו שאמרת, הסיכוי שזה יקרה באמת קלוש. לא בגלל שנינטנדו לא מסוגלים, או משהו כזה. בעיקר בגלל שזה הגיוני ולכן כנראה זה לא עלה על דעתם.
swiss-the-engine כתב:די מפתיע הסיפור. לא הייתי מנחש שמריו חדש עם ביקורות מעולות לא ממש יעזור למכירות של הWIIU. ועוד ביפן.
erezronen כתב:
מפתיע ומבאס. נראה אם בארה״ב המצב יותר טוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 19 אורחים