ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 נובמבר 2013, 02:34

היי היי היי! למה אתה מערב את סוסי הפוני? תגיד "סוסים מסויימים".
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 נובמבר 2013, 02:37

אגב, גם אני הייתי בפורום שכולם עברו אליו מויגיימס, זה קונסולס. המשתמש שלו בכלל לא חסום שם לפי מה שאני יודע. ומה שקרה שם זה לא הכי מדויק. התלוננו שם מלא. אני זוכר את זה מצוין כי בקונסולס רונן מינה אותי למנהל פורום PS3 כי השקעתי הרבה, ואני זוכר שגם עליי כל הזמן התלוננו ועשו שטויות. היה שם מישהו שכל הזמן פתח דיונים רשמים על משחקים שהיו נראים ככה: כותרת רגילה, ובהודעה הפותחת רשום"המשחק הוכרז יש", וזהו. ביקשנו ממנו יפה שאם אפשר, אז להבא לכתוב בהודעה הפותחת מה שם המשחק, מתי הוא יוצא, ואולי איזה טריילר או תאריך יציאה. והוא בכוונה המשיך לעשות את זה בצורה הלא-מושקעת. תאמין לי שזה ממש לא מדויק מה שאתה אומר.

ואחת מהסיבות שהוא עזב את קונסולס היתה כי היה פיצוץ בינו לבין חבר טוב שלו. דפק לרונן איזה קטע מסריח. לא יודע בדיוק מה הלך שם, זה עניין אישי שלהם. תאמין לי שאפילו אני לא בדיוק יודע מה הלך שם מאחורי הקלעים.

ובקשר לויגיימס - אל תשכח שבסוף גם אתם ראיתם כמה ההנהלה שם לא הכי דלוקס. ראיתם איך הם התייסו גם אליכם. עובדה, ברחנו להם ועכשיו אנחנו פה.

ודרך אגב, אם כבר הזכרת את קונסולס, אז לפני חצי שנה הרבה מאד אנשים משם ביקשו שרונן יחזור.

ואני רואה שמלא אנשים מעלים דברים ישנים... למה רק לו אסור?

וזה לא שרונן לא הרפה, אני שוב אומר: הייתה רק הודעה אחת שבה הוא הסביר לגיא לגבי הדיון הזה מלפני 3 שנים למה הוא טועה.

ואיפה הוא כתב "צבוע ושקרן"?

וסוויס, כעיקרון יש לאומי ויש לאומן. הליכוד תמיד נקרא "מפלגת המחנה הלאומי", ולא "מפלגת המחנה הלאומני". אבל באמת שזה לא משנה כרגע, חחח.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 נובמבר 2013, 02:46

לאומני מתייחס לבן אדם עד כמה שאני יודע. בכל אופן אלה סתם קטנות של סמנטיקה מהולה בהגדרה אישית סובייקטיבית
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

MagmaJet
Trainee

הודעהעל ידי MagmaJet » 22 נובמבר 2013, 09:34

Reggie appeared on another episode of GT.TV tonight, but this time around he had some juicy tidbits to share.

- Nintendo is working on a Wii U title that utilizes NFC tech. This is not related to Pokemon Rumble U.
- Reggie teased something special from Nintendo at this year's Spike TV VGX awards

לא יודע אם לקחת את זה ברצינות את מה שהוא אמר כי עד עכשיו הם הכריזו משחקים דרך הדיירקטים שלהם
אבל מצד שני אם אני לא טועה סוני חשפה UC3 וTLOU בVGX בשנים הקודמות, לא?

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 22 נובמבר 2013, 11:58

גולן, ויגיימס לא עשו לנו כלום, האתר עבד לפני סגירה, קיבלו אפילו תאריך רשמי לסגירה. מכיוון שהתאריך היה קרוב ולהעלות פורום לא לוקח חצי יום, שבועיים לפני הסגירה הקמנו את האתר הזה.
לשמחתם (וגם לשמחתינו) הם מצאו קונה ומימון יומיים לפני הסגירה ואז רצו שנחזור - אבל זה היה מאוחר מדי בשבילנו (סה"כ הושקעה כבר עבודה רבה וכסף (!!) במעבר). וזה עוד כשלא היה ברור עד כמה הם ימשיכו להחזיק מעמד (ואם הם היו בכל זאת נסגרים חודשיים אחרי?מי יודע לאחר מה שהיה). אם לא היינו משקייים כנראה עוד היינו שם.
בנוגע לרונן - הוא הראשון שהצליח לקבל פה באן. וזה לא בגלל שאנחנו לא סובלים אותו, זה בגלל שהוא מביא את זה על עצמו בכוונה. אם הוא כותב הודעה - חצופה, מלאה קללות וירידה אישית ולא קשורה כלל לדיון, ואני דורש ממנו למחוק אותה והוא מסרב - אני מוחק אותה בעצמי - והוא מעלה אותה שוב, ואני מוחק ומזהיר אותו - וככה חמש (!) פעמים של אזהרות - אז בסוף הוא מקבל באן. ואחרי שבועיים של באן הוא חוזר ומה ההודעה השניה שהוא כותב? נכון - בדיוק שוב אותו דבר.
עכשיו אתה צעיר ולא יודע שאנחנו מכירים אותו שנים, ואתה (וכנראה גם הוא לא יודע) שיש לנו את כול הודעות השיטנה וההשמצה שהוא שלח עוד בויגיימס (שלא ינסה לחשוב שהוא שה תמים). ושנאלצנו לחסום לו לגמרי את המשתמש כי הוא פגע פיזית באתר.
ואחרי כל זה - אין לנו בעיה שיהיה פה! רק שפשוט יהיה ענייני וימלא אחר חוקי הפורום. הוא לא היחיד שקיבל פה אזהרות אגב - הוא פשוט היחיד שלא מקשיב להם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 נובמבר 2013, 15:05

סבבה, אבל אתה בטח זוכר שגם אתם הייתם מבקרים את ההנהלה של ויגיימס שלא עדכנה אתכם בדברים. זה לא שהם היו צדיקים גדולים. בגלל זה רונן פרש.

ומתי הוא קילל? זה ממש אבל ממש לא נכון. אף פעם לא ראיתי אותו מקלל. הוא בסך הכל שמר על זכות התגובה, אחרי שאחרים העלו נושאים ישנים מלפני שלוש שנים. ואם עולה עובדה שקשורה לויכוח ישן, אז מותר להגיב, לא? אני לא מבין למה לאנשים אחרים מותר להלעות נושאים מלפני כמה שנים ולו אסור?

וזה שאני צעיר זה לא בהכרח רלוונטי... אני מכיר אותו כבר הרבה שנים. שוב, עוד מהימים העליזים של פורום נינטנדו בויגיימס. אני מכיר אותו טוב. אותי הוא קיבל יפה לפורום שלו, אז אפשר להגיד שאני מכיר אותו לא פחות טוב ממכם, חחח.

ועל איזו הודעות שטנה אתה מדבר?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 22 נובמבר 2013, 15:27

Golan כתב:
אני זוכר שפעם שעברה גיא ממש ירד על רונן בדיון הזה, ואמר עליו דברים ממש לא יפים והוא הזכיר את הימים של ויגיימס, והביא קישור לאיזה אשכול של רונן מלפני שנתיים באתר של מכוניות (DAFUQ). למה לגיא לא עשו כלום? לא יודע, יש לי הרגשה כאילו נטפלים אל רונן.

מה שאתה זוכר בכל שרשור ההודעות האחרון שלך הוא לחלוטין לא נכון:

1. אני בכלל לא הייתי זה שהעלה את ההיסטוריה של רונן בפורום אחר, זה היה בכלל עומר שקישר לדיון אחר - וגם הוא עשה את זה רק בתגובה לרונן עצמו שסיפר איך בקהילות אחרות נוהגים בו בכבוד רב או איזו שטות בסגנון. ככה שהתלונה שלך לגבי העלאת דברים מההיסטוריה צריכה להיות קודם כל לרונן ואחר כך לעומר - בטח לא אלי.
2. אחרי שעומר הגיב אני תיקנתי את עומר לגבי הדיון, כי עומר בכלל קישר לדיון שונה מזה שאני בכלל הכרתי. בגלל זה ציינתי שזה יותר מדיון בודד או פורום בודד שמעיד על בעיות אופי.
3. רונן יצא בהתקף זעם בעקבות התגובה שלי, ירה לכל הכיוונים, ואחרי שאני בכלל פרשתי מהמשך הדיון הוא לא הקשיב לארז שביקש ממנו במפורש להירגע - במקום זה הוא פשוט הלך ושחזר הודעות שארז מחק. בגלל זה ארז נתן לו באן - בלי שאני בכלל ידעתי מה קורה.
4. בלי שום קשר למה שקרה, אתה בכל מקרה לא מבין את ההבדל בין המרחב הפרטי לציבורי. כל מה שאתה כותב בפורום באינטרנט שפתוח לכולם - זה מרחב ציבורי. לבוא ולכתוב כמו שעשית שפרסמתי פרטים אישיים על רונן (ועוד לעשות את זה חצי משפט אחרי שאתה כותב " אני זוכר את זה טוב מאד") זה שקר מוחלט. גם כי לא אני "פרסמתי" את זה, וגם כי אין שום דבר אישי.

ולכן גם אתה מקבל עכשיו באן. למה? כי בין אם הטעות שלך היתה מכוונת או לא, אתה ממשיך להציף שרשור בדברים לא נכונים אחרי שמתקנים אותך. בזמן הבאן אתה מוזמן להתפנות לעשות דברים אחרים כמו למשל ללמוד את ההבדל בין המרחב האישי למרחב הציבורי, או לרענן את הזיכרון הטוב מאד שלך (טיפ: יש אופציית חיפוש בפורום).

סמל אישי של המשתמש
ששון
Trainee

הודעהעל ידי ששון » 23 נובמבר 2013, 13:34

פעם קודמת שרונן קיבל באן עשיתם לו ממש רצח אופי כולל קישורים לנושאים ישנים ולא קשורים וניתוח פסיכולוגי של ההודעות שלו.
באמת שאני חושב שגם הצד השני היה צריך להענש באותה מידה.

וקצת אוף טופיק... נינטנדו!
מישהו שיחק בפיניקס רייט החדש?
לדעתי הוא ממש טוב בנתיים. הם תיקנו כל מני דברים שהיו דורשים תיקון מהמשחקים הקודמים, כמו שכשאתה חוקר זירה זה מסמן לך את האיזורים שיש בהם משהו מעניין.
המעבר לתלת מימד ממש טוב והדמויות נראות נהדר והחדשות מבינהן עומדות בסטנדרט של הסדרה.
הסרטוני אנימה שהוסיפו גם ממש טובים בסגנון פורפסור לייטון.
מה שהכי עיצבן אותי זה שבשני הקייסים הראשונים מגלים לך מי הרוצח בסרטון פתיחה של הקייס.

כרגע אני בקייס השלישי. לא יודע מי הרוצח אבל אני מקווה שהם לא יציגו אותו רק לקרת הסוף כמו שהם אהבו לעשות במשחקים הקודמים.

Chwomp
Padawan

הודעהעל ידי Chwomp » 23 נובמבר 2013, 15:31

פיניקס רייט החדש מעולה! אחרי אדג'וורת' שהיה קצת מאכזב לדעתי, כיף לחזור למשחק טוב כזה. נהדר לי לראות את הדמויות המוכרות באנימציה תלת-מימדית חלקה ומלאת חיים. והדמויות החדשות מצויינות גם כן.
במיוחד אהבתי את המערכת של אתנה - היא נראית לי כמו תוספת נהדרת לסדרה.
גם החקירה בתלת-מימד בהחלט מוסיפה וכשראיתי את זה חייכתי, אבל קצת חבל לי שאי אפשר לחקור אזורים באופן עצמאי. במשחקים הקודמים נהניתי לחפש את הבדיחות הקטנות והחוזרות כמו לראות את פיניקס ומאיה מתווכחים מה ההבדל בין ladder ו stepladder.

משחק חובה לקניה לאוהבי הסדרה!

להציג את הרוצח בתיקי הפתיחה זו מעין מסורת של הסדרה. עדיין צריך להוכיח את האשמה בבית המשפט, אז זה לא ספויילר גדול מדי.
קוד חבר 3DS:
2449-5207-9736

סמל אישי של המשתמש
ששון
Trainee

הודעהעל ידי ששון » 23 נובמבר 2013, 22:08

נכון שזו מסורת בתיקי פתיחה, אבל בתיק השני זה די הרס לדעתי...
אגב להפגש פתאום עם דמויות מוכרות ממשחקים קודמים זו אחת ההרגשות הכי כיפיות בסדרה :)
מקווה לעוד הפתעות בהמשך... (שמעתי שהסוף טוב)

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 24 נובמבר 2013, 01:42

ששון כתב:פעם קודמת שרונן קיבל באן עשיתם לו ממש רצח אופי כולל קישורים לנושאים ישנים ולא קשורים וניתוח פסיכולוגי של ההודעות שלו.
באמת שאני חושב שגם הצד השני היה צריך להענש באותה מידה.

אני אחתום את עניין רונן בשלב זה. הסיבה היחידה בגללה הוא קיבל באן כרגע (וגם בעבר) היא שהוא לא הפסיק להתווכח / לריב / להטריל אחרי שביקשו ממנו באופן מפורש. *כל* האחרים כאן בפורום דווקא כן יודעים להפסיק כשמעירים להם על זה - כולל אלה שעשו לרונן רצח אופי בעבר (רצח אופי שהוא הזמין אחרי שהוא התנשא וסיפר לכולם כמה הרמה בפורום כאן ירודה וכמה הוא מספר לחברים שלו בפורומים אחרים ובפייסבוק עלינו וכמה הם עדיפים עלינו וכו' וכו' וכו'. הפאסיב-אגרסיב של רונן לא פחות גרוע מהאגרסיב-אגרסיב שיצא מחלק מהאנשים כאן כשהוא הגזים). רונן, ברגע שמבקשים ממנו להפסיק, מתחיל לעשות דווקא. אם הוא היה, פעם אחת בהסטוריה שלו בפורומים, מפסיק להתנהג כמו ילד קטן ולומד מתי לעצור - הוא היה מתקבל כאן בברכה ובזרועות פתוחות.

לגבי פיניקס רייט: שמתי לעצמי למטרה לסיים שוב את ארבעת המשחקים הקודמים לפני שאני מגיע לחמישי. חוסר הזמן שלי תוקע אותי בשני, שהוא גם הכי פחות מוצלח, כבר המון זמן. מקווה להתקדם סוף סוף ב"פרוייקט" ולהגיע כבר לחמישי. הק, זו אחת מסדרות המשחקים האהובות עליי! איך הגעתי למצב שלא שיחקתי בחדש ברגע שהוא יצא? מה נסגר איתי?

לפחות את A Link Between Worlds התחלתי, ובינתיים הוא ממש ממש ממש ממש מוצלח. בתקווה שמחר יהיה לי זמן לכתוב עליו קצת יותר.

Chwomp
Padawan

הודעהעל ידי Chwomp » 24 נובמבר 2013, 17:12

אני התחלתי מפיניקס השני, אז בעיני הוא דווקא מוצלח. התיק האחרון שם הוא לדעתי הטוב בסדרה. (פרט אולי לתיק האחרון של המשחק השלישי).
עכשיו אני משחק בתיק ה DLC של המשחק החדש. מטורפים היפנים האלה.

איך זלדה מבחינת רמת קושי? יש אתגר?
קוד חבר 3DS:
2449-5207-9736

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 24 נובמבר 2013, 09:14

Chwomp כתב:אני התחלתי מפיניקס השני, אז בעיני הוא דווקא מוצלח. התיק האחרון שם הוא לדעתי הטוב בסדרה. (פרט אולי לתיק האחרון של המשחק השלישי).
עכשיו אני משחק בתיק ה DLC של המשחק החדש. מטורפים היפנים האלה.

איך זלדה מבחינת רמת קושי? יש אתגר?

הוא לא קשה בטירוף (למרות שלדעתי יש מצב קשה יותר אחרי שמסיימים פעם ראשונה), אבל זה בהחלט יותר מאתגר מכל המשחקים האחרונים בסדרה. לדעתי גם חלק מהקושי זה מה שאתה עושה לעצמך בדרך. מכיוון שאפשר להשכיר את כל האייטמים כבר בהתחלה, אז זה לא בעיה להצטייד בהכל, למצוא שני אייטמים שממש עוזרים בקרבות ולהשתמש בהם כל הזמן כדי לעבור את הכל ממש בלי בעיות (אולי מלבד בוסים ואיזורים בהם המעברים צרים אז אי אפשר לזוז יותר מדי). אם, לעומת זאת, משתמשים בעיקר בחרב ומגן זה בהחלט מציב רמת אתגר סבירה.

סמל אישי של המשתמש
ששון
Trainee

הודעהעל ידי ששון » 24 נובמבר 2013, 09:55

גם אני פעם ניסתי לסיים את הטרילוגיה של פיניקס רייט שוב... פרשתי בקייס השני, וזה רק הראה לי כמה גרוע הזיכרון שלי. באמת שנמחקו לי מהראש קייסים שלמים...

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 24 נובמבר 2013, 18:35

ששון כתב:גם אני פעם ניסתי לסיים את הטרילוגיה של פיניקס רייט שוב... פרשתי בקייס השני, וזה רק הראה לי כמה גרוע הזיכרון שלי. באמת שנמחקו לי מהראש קייסים שלמים...

אוי, אני אלוף בזכרונות גרועים. חוץ מהמשחק הראשון, שאני זוכר ממש טוב, הספקתי לשכוח את הכל בערך (האמת שאת הטוויסט בסוף של הקייס האחרון במשחק השני, בו אני נמצא היום, אני דווקא זוכר). אפילו את כל הקטע של התובע במשחק השלישי שכחתי, ואז כמו טמבל עשיתי לעצמי ספוילר לפני כמה שבועות בוויקיפדיה. ובתכל׳ס הבנתי שהמשחק היחיד שכדאי לשחק בו אם לא זוכרים כהכנה ל-5 זה אפולו ג׳אסטיס. אני מניח שאם הייתי מתחיל אותו במקום את כל הטרילוגיה כבר הייתי מסיים מזמן.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 נובמבר 2013, 14:04

erezronen כתב:

לפחות את A Link Between Worlds התחלתי, ובינתיים הוא ממש ממש ממש ממש מוצלח. בתקווה שמחר יהיה לי זמן לכתוב עליו קצת יותר.

גם אני ממש נהנה ממנו. LTTP הוא הזלדה הראשון שלי, אז קצות עצבי הנוסטלגיה שלי מדגדגים אותי בברוטליות.
מעבר לזה, הוא ממש מגניב. הצינוקים (יש מילה יותר טובה לזה בעברית?) שעשיתי עד עכשיו ממש חביבים (עשיתי רק את השניים הראשונים).
אני גם מרגיש שהם לא מחזיקים לך את היד, בקטע קצת מוגזם. כלומר, אם לא הייתי מכיר קצת את המפה מהמשחק המקורי, לא הייתי ידוע על מה הם מדברים חצי מהזמן. מצד שני, זה אומר שמי שחדש לסדרה, הולך להרגיש קצת מה זה זלדה קלאסי, שבו צריך להסתובב בעולם ולגלות דברים בעצמך, במקום שיגידו לך כל הזמן בדיוק מה לעשות, שזה נחמד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 24 נובמבר 2013, 15:10

Nucleus_Dawn כתב:
גם אני ממש נהנה ממנו. LTTP הוא הזלדה הראשון שלי, אז קצות עצבי הנוסטלגיה שלי מדגדגים אותי בברוטליות.
מעבר לזה, הוא ממש מגניב. הצינוקים (יש מילה יותר טובה לזה בעברית?) שעשיתי עד עכשיו ממש חביבים (עשיתי רק את השניים הראשונים).
אני גם מרגיש שהם לא מחזיקים לך את היד, בקטע קצת מוגזם. כלומר, אם לא הייתי מכיר קצת את המפה מהמשחק המקורי, לא הייתי ידוע על מה הם מדברים חצי מהזמן. מצד שני, זה אומר שמי שחדש לסדרה, הולך להרגיש קצת מה זה זלדה קלאסי, שבו צריך להסתובב בעולם ולגלות דברים בעצמך, במקום שיגידו לך כל הזמן בדיוק מה לעשות, שזה נחמד.

כן. ב-Giant Bombcast העלו את הסברה שחלק מהמטרה של פיתוח המשחק הזה היה להכין את הקרקע לזלדה עולם-פתוח אמיתי ל-Wii U, כי בתכל'ס המודל של LttP ושל -LBW הוא הכי קרוב לעולם פתוח שסדרת זלדה הגיעה אליו. ובתכל'ס, אם זה נכון אז הכיוון בהחלט נראה נכון. מצד שני, אני חושב שהסיכוי שזה נכון די קלוש, ושבכל מקרה נצטרף לחכות הרבה מאוד זמן עד שנדע אם כן או לא.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 נובמבר 2013, 15:56

erezronen כתב:
כן. ב-Giant Bombcast העלו את הסברה שחלק מהמטרה של פיתוח המשחק הזה היה להכין את הקרקע לזלדה עולם-פתוח אמיתי ל-Wii U, כי בתכל'ס המודל של LttP ושל -LBW הוא הכי קרוב לעולם פתוח שסדרת זלדה הגיעה אליו. ובתכל'ס, אם זה נכון אז הכיוון בהחלט נראה נכון. מצד שני, אני חושב שהסיכוי שזה נכון די קלוש, ושבכל מקרה נצטרף לחכות הרבה מאוד זמן עד שנדע אם כן או לא.

כדי להעלות לך קצת את התקווה, רג'י הודיע שהשנה נינטנדו תופיע ב VGA לראשונה בהסטוריה שלה, אני מנחש שהם לא עושים את זה כדי להכריז על משחק יושי חדש...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 נובמבר 2013, 00:01

erezronen כתב:

נשמע לי כיוון הגיוני, למען האמת. משחקים כמו בטמן כבר הוכיחו שאם תדאג לקצת פאזלים ולtraversal כיפי ומהיר, שהעיצוב הזה של עולם פתוח ו"שלבים" סגורים שפזורים בעולם יכול לעבוד נהדר ולדעתי זה יתאים נהדר לזלדה.
כמו שאמרת, הסיכוי שזה יקרה באמת קלוש. לא בגלל שנינטנדו לא מסוגלים, או משהו כזה. בעיקר בגלל שזה הגיוני ולכן כנראה זה לא עלה על דעתם.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 24 נובמבר 2013, 16:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 24 נובמבר 2013, 16:25

Nucleus_Dawn כתב:
נשמע לי כיוון הגיוני, למען האמת. משחקים כמו בטמן כבר הוכיחו שאם תדאג לקצת פאזלים ולtraversal כיפי ומהיר, הוכיחו שהעיצוב הזה של עולם פתוח ו"שלבים" סגורים שפזורים בעולם יכול לעבוד נהדר ולדעתי זה יתאים נהדר לזלדה.
כמו שאמרת, הסיכוי שזה יקרה באמת קלוש. לא בגלל שנינטנדו לא מסוגלים, או משהו כזה. בעיקר בגלל שזה הגיוני ולכן כנראה זה לא עלה על דעתם.

זה בטוח עלה על דעתם. היוצר של הזלדות האחרונות אמר כבר אלף ואחת פעם שנמאס לו מהנוסחה הקלאסית והוא רוצה לעשות דברים אחרים, ובאחד הדיירקטים האחרונים הוא גם נתן רשימה של כל המאפיינים הקבועים של משחקי זלדה האחרונים (לינאריות, מבנה של צינוק-אייטם-עולם-צינוק-אייטם וכו') ואמר שהם שוקלים כל אחד מהם מחדש עכשיו שהם מתחילים לעבוד על המשחק החדש. נראה שלפחות מבחינתו - הרצון שלו זה ללכת על משהו אחר.

הבעיה היא לא הוא ולא האם נינטנדו חושבים או לא לשנות - הבעיה היא מה יקרה ברגע האמת, בו מיאמוטו או איוואטה יצטרכו להחליט אם הם רוצים להסתכן ובאמת לעשות משהו שונה ראדיקלית או ללכת על בטוח ולעשות את השחזור השלישי של Ocarina of Time. נחיה ונראה. בינתיים לפחות אפשר להנות ה-LBW, גם זה לטובה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 נובמבר 2013, 10:36

לפי צ'ארט טראק המריו החדש הוא המריו התלת מימדי שמכר הכי גרוע בשבוע הראשון שלו (לא כולל 64, שאין נתונים לגביו).
המשחק מכר 99,588 עותקים.
גלקסי מכר 256 אלף, גלקסי 2 מכר 337 אלף (הגיוני, בהתחשב בבסיס המשתמשים הגדול באופן משמעותי) וסאנשיין מכר 162 אלף (גם נהנה מבסיס משתמשים עדיף ביציאתו).
הכמות הזאת הספיקה למריו כדי להגיע למקום השני בטבלה. במקום הראשון משחק הפיינל פנטזי החדש, שמכר יותר מפי שניים ממריו.

המשחק עזר לWIIU למכור טיפה יותר ביפן, לעומת שבוע שעבר, אבל לא בהרבה (עלתה מ16 אלף ל21 אלף). היא עדין מוכרת פחות מהVITA.
ה3DS ממשיכה למכור טוב עם 84 אלף יחידות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 נובמבר 2013, 10:43

די מפתיע הסיפור. לא הייתי מנחש שמריו חדש עם ביקורות מעולות לא ממש יעזור למכירות של הWIIU. ועוד ביפן.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 28 נובמבר 2013, 11:24

swiss-the-engine כתב:די מפתיע הסיפור. לא הייתי מנחש שמריו חדש עם ביקורות מעולות לא ממש יעזור למכירות של הWIIU. ועוד ביפן.

מפתיע ומבאס. נראה אם בארה״ב המצב יותר טוב.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 נובמבר 2013, 19:37

מבאס למה? אין לי מניות ככה שאני לא רואה איך זה מבאס.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 28 נובמבר 2013, 11:40

erezronen כתב:
מפתיע ומבאס. נראה אם בארה״ב המצב יותר טוב.

מפתיע כן, מבאס בכלל לא.
כנראה שעוד לא התעוררו שם בקיוטו כי הם עדיין מוכרים את הWiiU במחיר מופרך ואולי סטירת לחי כזו, מהשוק הביתי הנאמן, תעזור להעיר אותם.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 11 אורחים