DrKeo כתב:מה זאת אומרת? התחלת ככה את ההודעה:
"אתה לא ה PC גיימר הראשון שאומר את זה על קילזון, למרות שיש פה כמה שפחות התרשמו זה רק בגלל שאי אפשר לשפוט את המשחק דרך יוטיוב, בגאף יש הרבה שחקני PC שראו את המשחק ואומרים שהוא מדהים ולא נופל מהשמות הכי מרשימים על ה PC כשחלקם גם חושבים שהוא הכי יפה שראו."
מה שאני אומר על הPC הוא שההפרש בין הPC לקונסולה יהיה אפילו גדול יותר מכל דור אחר ולפחות מי שיהיה על הPC יראה את הקונסולות מחווירות מאוד מהר. אל תשכח שכשיצא גירס 1 לא היה אף משחק PC שהתקרב להראות ככה וזה היה כשה360 הייתה בת שנה, כבר היום משחקי הדור הבא מתאמצים להראות כמו משחקי הPC וזה ביום השיגור, אני לא רוצה לדעת מה יהיה עוד שנתיים.
קילזון ורייז הם משחקי מסדרון, קרייסס 3 משחק פתוח מאוד ברובו כך שאפילו אם הם נראים בול אותו דבר זאת לא באמת השוואה הגיונית (ואני לא חושב שהם נראים אותו דבר אבל את KZ ראיתי רק בגיימרסייד ואת קרייסס 3 ראיתי בלייב אז אולי זה לא פייר). אני חושב שהקפיצה מתחילת הדור לסופו תהיה גדולה אבל אל תצפה ל8 שנים של התקדמות טכנית, הדור הזה הולך (בתקווה) להקטע ב2018.
אני התחלתי את ההודעה ככה רק להמחשה לעד כמה קילזון הוא התחלה מאוד מרשימה כמשחק השקה, משם עברתי לוואקום של הקונסולות עצמן עם RES1 לקילזון 3, לא אמרתי קרייסיס1 לקילזון 3 או משהו בסגנון.
התחלתי לדבר על הקפיצה שנראה בתוך סביבת הקונסולות והאם היא תהיה ברת השוואה למה שראינו אצל הפס3, העלתי גם ספקות ללמה היא גם תהיה פחות מרשימה אבל לא דיברתי על ה PC בכלל בהקשר הזה.
ולקילזון יש כמה שלבים פתוחים יחסית, אבל סבבה גם יכול להיות שאלו שחושבים שמרשים יותר מקרייסיס3 מתלהבים מהאומנות גם שלא רואה ממטר את של קרייטק, בכל אופן לא רלוונטי לנושא ההודעה שלי.
בקשר לאורך הדור אל תקנה את מה שנשיא סוני אירופה אומר, אין לו באמת מושג, יש בערך 2 אנשים בכל סוני שיכולים במקרה הטוב להביא לך הערכה זהירה בקשר לכך, והם שניהם מיפן וגם הם לא יתחייבו על זה לפחות לעוד שנה-שנתיים, אי אפשר לדעת מה יקרה ואני מקווה כמוך שיגמר ב 2018.