רשמים של חברי הפורום על קונסולות הדור הבא | הדיון הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: רשמים של חברי הפורום על קונסולות הדור הבא | הדיון הרשמי

הודעהעל ידי bling » 30 נובמבר 2013, 20:31

DrKeo כתב:מה זאת אומרת? התחלת ככה את ההודעה:
"אתה לא ה PC גיימר הראשון שאומר את זה על קילזון, למרות שיש פה כמה שפחות התרשמו זה רק בגלל שאי אפשר לשפוט את המשחק דרך יוטיוב, בגאף יש הרבה שחקני PC שראו את המשחק ואומרים שהוא מדהים ולא נופל מהשמות הכי מרשימים על ה PC כשחלקם גם חושבים שהוא הכי יפה שראו."

מה שאני אומר על הPC הוא שההפרש בין הPC לקונסולה יהיה אפילו גדול יותר מכל דור אחר ולפחות מי שיהיה על הPC יראה את הקונסולות מחווירות מאוד מהר. אל תשכח שכשיצא גירס 1 לא היה אף משחק PC שהתקרב להראות ככה וזה היה כשה360 הייתה בת שנה, כבר היום משחקי הדור הבא מתאמצים להראות כמו משחקי הPC וזה ביום השיגור, אני לא רוצה לדעת מה יהיה עוד שנתיים.

קילזון ורייז הם משחקי מסדרון, קרייסס 3 משחק פתוח מאוד ברובו כך שאפילו אם הם נראים בול אותו דבר זאת לא באמת השוואה הגיונית (ואני לא חושב שהם נראים אותו דבר אבל את KZ ראיתי רק בגיימרסייד ואת קרייסס 3 ראיתי בלייב אז אולי זה לא פייר). אני חושב שהקפיצה מתחילת הדור לסופו תהיה גדולה אבל אל תצפה ל8 שנים של התקדמות טכנית, הדור הזה הולך (בתקווה) להקטע ב2018.

אני התחלתי את ההודעה ככה רק להמחשה לעד כמה קילזון הוא התחלה מאוד מרשימה כמשחק השקה, משם עברתי לוואקום של הקונסולות עצמן עם RES1 לקילזון 3, לא אמרתי קרייסיס1 לקילזון 3 או משהו בסגנון.
התחלתי לדבר על הקפיצה שנראה בתוך סביבת הקונסולות והאם היא תהיה ברת השוואה למה שראינו אצל הפס3, העלתי גם ספקות ללמה היא גם תהיה פחות מרשימה אבל לא דיברתי על ה PC בכלל בהקשר הזה.

ולקילזון יש כמה שלבים פתוחים יחסית, אבל סבבה גם יכול להיות שאלו שחושבים שמרשים יותר מקרייסיס3 מתלהבים מהאומנות גם שלא רואה ממטר את של קרייטק, בכל אופן לא רלוונטי לנושא ההודעה שלי.

בקשר לאורך הדור אל תקנה את מה שנשיא סוני אירופה אומר, אין לו באמת מושג, יש בערך 2 אנשים בכל סוני שיכולים במקרה הטוב להביא לך הערכה זהירה בקשר לכך, והם שניהם מיפן וגם הם לא יתחייבו על זה לפחות לעוד שנה-שנתיים, אי אפשר לדעת מה יקרה ואני מקווה כמוך שיגמר ב 2018.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 30 נובמבר 2013, 20:58

טוב. היו פה כמה הודעות שנמחקו לפני מספר דקות ומשום שבפורום הזה לא ניתן לשחזר הודעות שנמחקו אני אחזור על הדברים.
נער שהולך לבד עם גבר זר, מבוגר ממנו בכמעט 20 שנה, שהוא פגש באינטרנט זה מאוד מאוד לא בסדר. זה מסוג הדברים שיש מעליהם נורה אדומה מהבהבת וחשוב להדגיש את העניין כי זה בדיוק מה שמסופר בתחילת השרשור הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 דצמבר 2013, 02:57

swiss-the-engine כתב:באמת לא הבנתי איך נדב התחיל לדבר על PC

בכל אופן לא חושב שנכון להשתמש ב360 כדוגמא כי גם הוא יצא כמפלצת PC של התקופה ככה שנשמע לי הגיוני שיהיה יותר "מה לעבוד איתו" במשך השנים. לדוגמא יש שם אני זוכר משהו שקשור לטסלציה כאשר עד כמה שאני יודע לא היה דבר כזה בPC כשיצא האקס בוקס ונראה לי שהמשחק היחידי שהשתמש בזה היה BANJO.

אכן היחידים שהשתמשו בזה היו רר, אני לא יודע אם בבאנג׳ו אבל כן בקמאו.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Trouble
Minion

הודעהעל ידי Trouble » 01 דצמבר 2013, 16:30

ובניסיון להחזיר את הדיון למקום שהוא נועד להיות בו (מצטער אם גם אני השתתפתי בהפיכה):
אני עדיין לא רואה שום רשמים שגורמים לי לשקול קנייה בלב מלא. כן, אני שוקל לקנות בגלל ההיסטוריה שיש לי עם הפלייסטשן (והאקסבוקס) וההנאה שהם גרמו לי, אבל ככל שאני גדל, העומס גדל והסלון מתרחק (בעוד שקל לעבור מעבודה במחשב למשחק).
אני מתחיל לשקול לעבור עמוק יותר לממלכת הPC, ולכן הייתי שמח אם מישהו כאן ראה או חווה רשמים שבאמת הרשימו אותו.
רק שתבינו אותי - פחות מעניין אותי שליטה קולית ותנועות ידיים, יותר דברים שמגבירים את החוויה (ממשק משתמש, משחקים שמנצלים יכולות מיוחדות, שלטים מעוצבים (כאן ראיתי הרבה פידבק חיובי על שני השלטים), גראפיקה לא מהעולם הזה (וכאן אני סקפטי קצת) וכו'). תודה מראש :)
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 08 דצמבר 2013, 17:19

אז ככה זה? עומר כותב שאני ורונן עושים סקס ביחד, אני מגן על עצמי וכותב הודעות בתגובה, מבקש מהמנהלים להתערב, ואז מוחקים את ההודעות שלי?

זו השיטה שלכם? לסתום פיות? לאפשר לכולם לעשות ה-כ-ל, אבל כשאני ורונן מגנים על עצמנו, מוחקים לנו את ההודעות ונותנים לנו באנים?

רבותיי, המרצע יצא מן השק. אתם רק מוכיחים כי הביקורת ה"מוגזמת" שהוטחה כלפיכם מוצדקת לחלוטין. שוב, בפעם האלף: אתם מרשים פה לכולם ללכלך, לרכל, להוציא דיבה (עומר שטוען שאני ורונן מנהלים יחסי אדון-נער שעשועים ועושים סקס פרוע, גיא שטוען שרונן טיפוס בעייתי ומעלה דיון מפורום מכוניות מלפני 3 שנים), אבל כשהמותקפים מנסים להגן על עצמם ובלי קללות, אתם מוחקים להם את ההודעות או/ו נותנים להם באנים.

אחלה. אם זו הגישה, כנראה שהפורום הזה ממש לא בשבילי.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 08 דצמבר 2013, 09:41

Golan כתב:אז ככה זה? עומר כותב שאני ורונן עושים סקס ביחד, אני מגן על עצמי וכותב הודעות בתגובה, מבקש מהמנהלים להתערב, ואז מוחקים את ההודעות שלי?

זו השיטה שלכם? לסתום פיות? לאפשר לכולם לעשות ה-כ-ל, אבל כשאני ורונן מגנים על עצמנו, מוחקים לנו את ההודעות ונותנים לנו באנים?

רבותיי, המרצע יצא מן השק. אתם רק מוכיחים כי הביקורת ה"מוגזמת" שהוטחה כלפיכם מוצדקת לחלוטין. שוב, בפעם האלף: אתם מרשים פה לכולם ללכלך, לרכל, להוציא דיבה (עומר שטוען שאני ורונן מנהלים יחסי אדון-נער שעשועים ועושים סקס פרוע, גיא שטוען שרונן טיפוס בעייתי ומעלה דיון מפורום מכוניות מלפני 3 שנים), אבל כשהמותקפים מנסים להגן על עצמם ובלי קללות, אתם מוחקים להם את ההודעות או/ו נותנים להם באנים.

אחלה. אם זו הגישה, כנראה שהפורום הזה ממש לא בשבילי.

עומר לא טען שבינך ובין רונן יש יחסים מיניים. אם כבר אתה מעלה את המונח המשפטי "הוצאת דיבה" תבדוק קודם את עצמך.

הוא טען, ובצדק, שיחסים בין אנשים עם הפרש גילאים כל כך גבוה בגילאים האלה מדליק נורה אדומה. וזה נכון. וטוב שיש מישהו שאומר את זה - לא כי ספציפית הקשר בינך ורונן עלול להזיק למישהו (אולי כן, אולי לא, לא מכיר אף אחד מכם מספיק טוב) - אלא כי אם יש כאן חבר'ה בגילאים "רגישים" שחושבים שזה רעיון טוב למצוא להם חבר או חברה או משהו שמבוגר מהם ב-20 שנה יהיה לפחות מישהו אחד שיכניס להם לראש את הרעיון שזה יכול להזיק. יכול להיות שהחברות של רונן ושלך נורמטיבית ומגניבה - שיהיה לכם לבריאות. זה עדיין קשר שלפחות על פניו בעייתי חברתית וטוב שמישהו אומר את זה.

בנוגע לרונן - כל באן שהוא קיבל היה מוצדק. בניגוד לטענותניו חסרות השחר, הוא לא זוכה ל"יחס מועדף" מההנהלה. הוא פשוט טרול-על שלא יודע להקשיב לבקשות, מזלזל בשיטתיות בכל המשתמשים והמנהלים האחרים ועשה את זה תוך כדי לבישת תחפושת של הקורבן התמידי וכתיבת פוסטים באורך הגלות בסגנון פאסיב-אגרסיב שלא היה מבייש את האמא הפולניה שלי. הוא לא קורבן. הוא טרול. כבר שנים שהוא לא מועיל לדיונים כאן אלא רק גורר אותם לריבים מטופשים על דברים שנאמרו לפני עשור. כשפתחנו את המקום הזה החלטנו שנמאס לנו ולא ניתן לו להמשיך בהתקפי הפסיכוזה שלו כאן. הוא קיבל עשרות אזהרות, ציפצף על כולן - ובגלל זה הועף.

כסניגור הראשי (ובתכל'ס - היחיד) שלו, ניסינו להסביר לך מיליון פעמים את זה. אם אתה לא מצליח להבין את זה ועוד לומד ממנו את כל הדברים שמעניקים לו פעם אחרי פעם באן - כנראה שהפורום הזה באמת לא בשבילך. ביוש.

הודעות נוספות בעניין הספציפי הזה יימחקו. אם מישהו רוצה להמשיך את הדיון - העבירו אותו לשירשור חדש בפורום הטכני (בהיעדר פורום יותר טוב בו אפשר לדבר על נהלי המנהלים כאן).

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 08 דצמבר 2013, 18:04

בסדר, מקבל. העברתי את הנושא לפורום הטכני.

ואם מישהו פה מתעניין בכלל בנושא: הזמנתי את ה-PS4 ממדיה גיים.

סמל אישי של המשתמש
~God-of-War~
Padawan

הודעהעל ידי ~God-of-War~ » 08 דצמבר 2013, 10:18

לא בדיוק הבנתי מה הקטע של המצלמה של הפלייסיישן 4 מישהו יכול להסביר עליה? יהיו משחקים שישתמשו בה?
ואומנם גם לXBOX ONE ראיתי שהמצלמה, השליטה הקולית וכאלה הם די טובים ויש משחקים לא רעים בינתיים אבל יש מה לעשות עם הקינקט? אני אשמח אם גם על המצלמה הזאת תוכלו להסביר קצת כי למרות שכל הקונסולות שיש לי הן רק של סוני ואני כרגע מתכנן לקנות פס4 אם אני אראה דברים מגניבים באקס בוקס יכול להיות שאני אעבור

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 08 דצמבר 2013, 10:31

~God-of-War~ כתב:לא בדיוק הבנתי מה הקטע של המצלמה של הפלייסיישן 4 מישהו יכול להסביר עליה? יהיו משחקים שישתמשו בה?
ואומנם גם לXBOX ONE ראיתי שהמצלמה, השליטה הקולית וכאלה הם די טובים ויש משחקים לא רעים בינתיים אבל יש מה לעשות עם הקינקט? אני אשמח אם גם על המצלמה הזאת תוכלו להסביר קצת כי למרות שכל הקונסולות שיש לי הן רק של סוני ואני כרגע מתכנן לקנות פס4 אם אני אראה דברים מגניבים באקס בוקס יכול להיות שאני אעבור

היא מאפשרת שליטה קולית ומשחקים מבוססים תנועה (כמו שה-Move דרש מצלמה כדי לפעול - כך גם הפס אור הזה ב-DualShock4 צריך מצלמה שתקלוט איפה הוא נמצא כדי למקם אותו בסביבה), ומוסיפה עוד פיצ׳רים חמודים כמו לוג-אין אוטומטי לחשבון שלך דרך זיהוי פנים, הוספת התמונה שלך לסטרים וכו׳. לא משהו שחובה להוסיף, אבל כן אמור להיות נחמד למדי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 38 אורחים