אנחנו תמיד נחשוב אחרי משחק מוצלח כמו ספיידרמן ש"עכשיו זה מספיק" אבל כולנו יודעים שהם יכולים לבוא עם עוד אלף ואחד דברים מדהימים שלא חשבנו עליהם בהינתן חומרה חדשה.
לגבי למה אני חושב שהוא דור הבא,נורא פשוט:
1. היסטורית,סוני לא עושה משחקי קרוס-ג'ן וכמו שהבמאי של ספיידרמן אמר בספויילרקסאט,הם קיבלו חופש קריאייטיבי מוחלט מסוני. אני לא מפתח משחקים,אבל אני בטוח שרובם יעדיפו לעבוד על משחק חדש לחומרה חדשה (שהיא כמובן לא איזה מבוך מסובך כמו הפס3,אלא אבולוציה די טבעית של מה שיש להם כרגע) בלי לנסות להתאים אותו לחומרה מיושנת,מאשר לפתח לשתיהן במקביל. למרבה השמחה,זו פריבילגיה שצד א' של סוני כמעט תמיד נהנה ממנה ואני לא רואה סיבה למה זה לא יהיה המצב פה.
2. זמנים,זה פשוט מתאים. הדור הזה גמור,אנחנו לקראת תקופת מעבר והבאזז סביב הדור הבא הולך ומתגבר מיום ליום ובזמן הזה שנה הבאה כנראה כבר יגיע לשיא.
אני לא מצליח לדמיין מצב שבו מפתחת צד א' מתיישבת לחשוב על הפרויקט הבא שלה בעוד חודש חודשיים ובכלל חושבת על הפס4,זה כמעט מעורר גיחוך לדעתי. אני אפילו לא בטוח שיש המון מפתחות צד ג' שחושבות עליו כשהם מתחילות לפתח משהו היום,מעבר לשיחרורים השנתיים של COD/AC/וואטאבר ואולי קצת אקסטרות פה ושם.
לשחרר משחק כמו ספיידרמן 2 לקונסולה שתהיה כבר מוצג אספנות (8 שנים!) חומרתית ב-2021 נראה לי כמו מהלך די הזוי.
תחשוב על זה- יש סבירות של כמעט 100% שספיידרמן 2 יוכרז
אחרי שהפלייסטיישן 5 ייחשף,זה יהיה כמעט קומי לחשוף אותו כמשחק פס4,אפילו אם יהיה איזה פאטץ' לפס5,כי זה מה שהוא יהיה,משחק פס4.
אם אני חוזר שוב לויכוח הנצחי שלי ושל קיאו בנוגע להאם הורייזון 2 הוא דור נוכחי או לא,זה כבר יותר מורכב,כי הזמנים באמת יותר מעורפלים והורייזון 2 לדור הנוכחי זה משהו שאני עוד יכול לראות קורה (אבל לא סביר

. אבל ספיידרמן? או GOW? אני פשוט לא חושב ככה.