bling כתב:אני לא רואה את סוני מוציאה ספיידרמן 1.5. אני חושב שבעידן של היום מצופה מהמשך שכזה להציג קפיצה יפה גם מבחינה טכנית ולהראות באופן כללי שונות והתקדמות ברורה מהמשחק הקודם, לא שזה ירגיש ״עוד מאותו הדבר״ גם אם זה אומר במשחק מהסוג הזה שהקפיצה העיקרית היא טכנית, זאת אומרת עיר יותר אמינה ויפה, ללא טעינה ועם מערכת אור ולילה וכו׳
ספיידרמן הנוכחי כבר די הוציא כל מה שיש להוציא מהפס4 בשביל הסגנון הזה, זה המנוע של אינסומניאק במצב הכי בשל ומוכן שהוא כבר יהיה בדור הזה, אין להם עוד הרבה לאן להתקדם מפה אם אני צריך להמר והם לא הולכים להוציא משהו שירגיש כמו חבילת הרחבה, הם כן ירצו שזה יראה יותר טוב וירגיש יותר טוב משמעותית לכן ההמשך יגיע לפס5.
מעניין קיאו, נשמע שהם התבזבזו אם ככה![]()
זה מפתיע שכתבי גיימינג באמת יודעים גם איך לעצב ולביים משחקים או לנהל חטיבות של גיימינג
Uncle Pey'j כתב:כי גם סוני וגם MS בונים ecosystem וחייבים לחשוב על התמונה הגדולה,מעבר למשחקים שהם כמובן עדיפות עליונה,אבל לא היחידה. כשזה מגיע ל-OS,המערכת של סוני עובדת טוב אבל פשוטה מדי וחסרה פיצ'רים שקיימים כבר שנים אצל MS.
לגבי Activity Log,המון אנשים אוהבים גם לעקוב אחרי הזמן שהם השקיעו בכל משחק אחרת לא היה כזה ביקוש לפיצ'רים האלו.
אם כל מה שמעניין אותך זה להוריד משחק ולשחק אז הרווחת,סוג של,כי מהירויות ההורדה ב-PSN עדיין מחווירות לעומת XBL אבל עבור המון אנשים חווית השימוש שמסביב למשחק עדיין מאוד חשובה,וזה תחום שסוני לחלוטין מזניחה.
bling כתב:פשוט טמטום מצד סוני, כאילו הם מזמינים את הביקורות והלעג, למה לקרוא לזה עדכון 6 ולעשות סביבו בטא ורעש כאילו מדובר במשהו רציני רק בשביל עדכון יציבות סטנדרטי?
לפעמים זה מרגיש שיש שם את האנשים הכי תותחים ומטומטמים בו זמנית בחברה הזו.
Laskin כתב:טוב, אני מבין שלכם זה מפריע, אבל אני כמשתמש שהוא לא הכי קז'ואלי בעולם - מעולם לא נכנסתי לזה, לא בדקתי מה הוסיפו ומה לא... כל מה שעניין אותי זה להכנס ולשחק וכמשתמש כזה זה ממש לא מדבר אליי.
Klayman כתב:Laskin כתב:טוב, אני מבין שלכם זה מפריע, אבל אני כמשתמש שהוא לא הכי קז'ואלי בעולם - מעולם לא נכנסתי לזה, לא בדקתי מה הוסיפו ומה לא... כל מה שעניין אותי זה להכנס ולשחק וכמשתמש כזה זה ממש לא מדבר אליי.
אפשר להתעלם ולטמון את הראש בחול, אבל מהירות ההורדה של ה psn היא פח. יכול להיות שזה לא מפריע לך, אבל זה לא אומר שזה לא המצב...
bling כתב:אין מה לאמר, נורא מביך עבור סוני, חברה ענקית וחזקה פי כמה מנינטנדו והאונליין שלה מתפקד ככה, ביזיון.
DrKeo כתב:פורטנייט תמיד היה מכוון להיות f2p, אתה מתכוון לחבילת early access שלהם אבל המשחק היה מיועד לf2p עוד לפני שיכלת להוציא עליו שקל אחד. גם הוא וגם רוקטליג הן דוגמאות רעות מעוד לנקודה שלך, או יותר נכון דוגמאות מאוד לא רלוונטיות.
בנוגע לדסטיני 2, הבאקלאש התחיל ימים אחרי השיגור, אפילו לא היו צריכים לחכות למיני הרחבה הראשונה. אף משחק סופר מצליח לא מגיע אחרי כמה חודשים להאמבל באנדל, בטוח לא כזה שאמור למכור עם זנב ארוך לאורך שנים. דסטיני הראשון בן 5, הוא לא הגיע לפלוס, לא כשיצאו ההרחבות, לא לפני שהשני יצא. יש למשחקים שכאלה יוקרה מסויימת, הם לרוב לא מגיעים להאמבל באנדל או פלוס אלה אם הם בני כמה שנים טובות. בטוח שלא בדור הזה שבו סוני מביאה משחקים אינדי בעיקר כך שכנראה שהסכומים שהם משלמת היום למפיצות על פלוס הם זעומים.
אני יודע שאתה פאנבוי של באנג׳י, אבל יש פה משהו מסריח ואתה מסרב לראות את זה.
Klayman כתב:באיחור אופנתי - סיימתי את אנצ'רטד 2. אני חושב שהוא משחק נהדר עם שליש אחרון חלש מאוד (עד נוראי). גלים בלתי פוסקים של אוייבים, מפגשים שמתוסרטים לטעמי בצורה לא טובה, וסיפור שלא מתקדם בכלל.. עד השליש האחרון נהנתי מאוד, אבל מהרגע שמתחברים לאלנה וממשיכים הלאה הכל נהיה הרבה פחות זורם והרבה יותר מציק. ממש כבר לא יכולתי לחכות שהוא יסתיים.. וזה נורא חבל, כי ממש נהנתי ממנו עד השלוש-ארבע שעות האחרונות.
DrKeo כתב:bling כתב:אין מה לאמר, נורא מביך עבור סוני, חברה ענקית וחזקה פי כמה מנינטנדו והאונליין שלה מתפקד ככה, ביזיון.
האמת שכיום נינטנדו שווה על פי פורבס 59.8 מליארד וסוני 59.9 מליארד, כלומר בול אותו דבר. להתחשב בעובדה ש-100% מה-59.8 מליארד האלה של נינטנדו נובעים מגיימינג כי זאת החטיבה היחידה שלהם בזמן שאצל סוני ה-59.9 מליארד כוללים את האלקטרוניקה, אולפני הסרטים, סלולר, לפטופים וכדומה - אפשר להגיד שנינטנדו דווקא חברת גיימינג הרבה יותר גדולה וחזקה פיננסית מסוני. אבל אני לא חושב שזה משנה אם אתה חברה של 60 מליארד דולר או 2 מליארד דולר, סטארטאפים עם 3 מליון דולר מחזיקים שרתים באמזון שנותנים ביצועי הורדה הרבה יותר טובים מזה כך שזה בזיון לא משנה איך מסתכלים על זה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים