PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ספטמבר 2018, 17:59

רובם לא יודעים, יש יחידי סגולה. תראה את גרי וויטה שהיה העורך של pc gamer, עבר לכתוב משחקים (נניח פריי המקורי או סדרת המתים המהלכים של טלטייל) ומשם גם הגיע לקולנוע וכתב את רוג אחד ואת book of eli. החבר׳ה של 1up באמת היו משהו מיוחד, מעולם לא היה וכנראה שגם לא יהיו צוות כזה יותר. היום כולם יוטיוברים מפגרים לצערנו. הייתה תקופה ב1up שבפודקאסט אחד ישב הבמאי של ספיידרמן, המעצב גיימפליי של ביושוק אינפנט, הבמאי של דסטיני 1-2 והמפיק של היילו 4-6. אני לא חושב שאפשר להגיד את זה על אף אתר אינטרנט קיים היום. 1up היה משהו חד פעמים ואני לא חושב שאיכות שכזו תחזור שוב.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 ספטמבר 2018, 12:02

גרסא 6.00 שוחררה אחרי בטא מאוד ארוכה והיא מחדשת....כלום,פשוט כלום.
אני מאוד מאוכזב מהדרך שסוני מתייחסת לעדכוני התוכנה של מערכת ההפעלה ב-PS4 כי בסך הכל לא נשאר להם עוד הרבה פיצ'רים מבוקשים- בסך הכל Activity Log,אפשרויות פילטור יותר טובות בספרייה וכמובן שינוי השם ב-PSN (כנראה שזה כבר יותר ברמת ה-DB,אבל מי יודע) וכלום מזה לא קרה עדיין. אני מקווה שהם פשוט עסוקים עם ה-PS5..

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 ספטמבר 2018, 12:35

למען האמת, אני לא כל כך מבין למה זה כל כך מבוקש... אישית, כל מה שמעניין אותי זה לפתוח את המכשיר ולשחק בו, עם כמה שפחות בעיות... כל השאר זה בונוס שאני לא ארגיש לעולם.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 ספטמבר 2018, 12:44

כי גם סוני וגם MS בונים ecosystem וחייבים לחשוב על התמונה הגדולה,מעבר למשחקים שהם כמובן עדיפות עליונה,אבל לא היחידה. כשזה מגיע ל-OS,המערכת של סוני עובדת טוב אבל פשוטה מדי וחסרה פיצ'רים שקיימים כבר שנים אצל MS.
לגבי Activity Log,המון אנשים אוהבים גם לעקוב אחרי הזמן שהם השקיעו בכל משחק אחרת לא היה כזה ביקוש לפיצ'רים האלו.
אם כל מה שמעניין אותך זה להוריד משחק ולשחק אז הרווחת,סוג של,כי מהירויות ההורדה ב-PSN עדיין מחווירות לעומת XBL אבל עבור המון אנשים חווית השימוש שמסביב למשחק עדיין מאוד חשובה,וזה תחום שסוני לחלוטין מזניחה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 ספטמבר 2018, 12:47

bling כתב:אני לא רואה את סוני מוציאה ספיידרמן 1.5. אני חושב שבעידן של היום מצופה מהמשך שכזה להציג קפיצה יפה גם מבחינה טכנית ולהראות באופן כללי שונות והתקדמות ברורה מהמשחק הקודם, לא שזה ירגיש ״עוד מאותו הדבר״ גם אם זה אומר במשחק מהסוג הזה שהקפיצה העיקרית היא טכנית, זאת אומרת עיר יותר אמינה ויפה, ללא טעינה ועם מערכת אור ולילה וכו׳

ספיידרמן הנוכחי כבר די הוציא כל מה שיש להוציא מהפס4 בשביל הסגנון הזה, זה המנוע של אינסומניאק במצב הכי בשל ומוכן שהוא כבר יהיה בדור הזה, אין להם עוד הרבה לאן להתקדם מפה אם אני צריך להמר והם לא הולכים להוציא משהו שירגיש כמו חבילת הרחבה, הם כן ירצו שזה יראה יותר טוב וירגיש יותר טוב משמעותית לכן ההמשך יגיע לפס5.

מעניין קיאו, נשמע שהם התבזבזו אם ככה :)

זה מפתיע שכתבי גיימינג באמת יודעים גם איך לעצב ולביים משחקים או לנהל חטיבות של גיימינג :)

ראינו בדור הזה כבר ,סוג של חבילות הרחבה
חלקם דרך dlc
חלקם משחקים באותו עולם ומכניקות ,אבל לא מחייבים את המשחק המקורי

וזה כולל את אינפמוס לps4
היה משחק גדול ,והיה אחד נוסף קטן יותר
באותו העולם

עם לא יוציאו הרחבה בפני עצמה ,אולי יוסיפו
דרך dlc
אפילו נינטנדו עשתה את זה ,בזינובליד קרוניקל 2

Dlc בתשלום לא חייב להיות דבר רע
הרבה חברות ניצלו את זה לשטויות
אבל זה יכול להיות דרך טובה ,לעשות הרחבות

עם המשחק עצמו יוצא שלם ,ומספק
הרחבה בתשלום ,יכולה להיות טובה

אני הייתי מאוד מאוכזב ,שהוציאו הרחבה בתשלום לפיקמין 3 ,כי חשבתי שהמשחק לא היה טוב מספיק
אבל לוויצר 3 ,זה היה בסדר גמור

מה שכן ,בגלל הdlc ,שכבר הוכרז לספידי
כמו שאמרתי ,אני יחכה לגרסה שלמה
כמו הרבה מאוד משחקים אחרים

רוב המשחקים אני לא שומר בספריה
אלה מוכר אותם ביד שניה ,אחרי שאני עובר
ואני רוצה את כל התוכן של ספידרמן

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 ספטמבר 2018, 13:04

Uncle Pey'j כתב:כי גם סוני וגם MS בונים ecosystem וחייבים לחשוב על התמונה הגדולה,מעבר למשחקים שהם כמובן עדיפות עליונה,אבל לא היחידה. כשזה מגיע ל-OS,המערכת של סוני עובדת טוב אבל פשוטה מדי וחסרה פיצ'רים שקיימים כבר שנים אצל MS.
לגבי Activity Log,המון אנשים אוהבים גם לעקוב אחרי הזמן שהם השקיעו בכל משחק אחרת לא היה כזה ביקוש לפיצ'רים האלו.
אם כל מה שמעניין אותך זה להוריד משחק ולשחק אז הרווחת,סוג של,כי מהירויות ההורדה ב-PSN עדיין מחווירות לעומת XBL אבל עבור המון אנשים חווית השימוש שמסביב למשחק עדיין מאוד חשובה,וזה תחום שסוני לחלוטין מזניחה.

ביחס למיקרוסופט הם בהחלט מזניחים את זה... אבל האם זה באמת משנה למישהו מעבר לכמה אנשים ששומעים את קולם באינטרנט? לפי המכירות - לא נראה לי.
מה שבאמת מעניין אנשים בסופו של דבר זה המשחקים, והמחיר כמובן. כאילו, אפילו BC שהוא חשוב פי כמה וכמה מהפיצ'רים האלה של הOS - לא באמת משנים יותר מדי כרגע לאנשים. מניח שישנו קצת יותר בדור הבא, אבל מי יודע...
אגב, מהירויות ההורדה ממש סבירות אצלי. זה גם לא משהו שאי פעם הפריע לי. השאלה היא אם אני דוגמא למשתמש ממוצע או אתה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 ספטמבר 2018, 13:22

ב-XBL אני מוריד משחקים במהירות של 70Mbit/S,ב-PSN? אפילו לא חצי מזה,וערכתי את כל הבדיקות האפשריות. הבעיה היא ככל הנראה לא בחיבור שלי (200 מגה פלוס ראוטאר של אסוס שעלה לי הרבה יותר מדי) אלא בפריסת השרתים האיומה של סוני. זה לא איטי בצורה מחפירה,אבל מתוך כל השלוש (סטים,XBL,PSN) הרשת שלה הכי איטית בפער רציני.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 ספטמבר 2018, 13:48

Activity log ומהירות הורדה משופרת הן דרישות בסיסיות. מהירות ההורדה מה psn על הפנים ביחס לסטים, gog, origin ו battle net.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 ספטמבר 2018, 13:51

פשוט טמטום מצד סוני, כאילו הם מזמינים את הביקורות והלעג, למה לקרוא לזה עדכון 6 ולעשות סביבו בטא ורעש כאילו מדובר במשהו רציני רק בשביל עדכון יציבות סטנדרטי?

לפעמים זה מרגיש שיש שם את האנשים הכי תותחים ומטומטמים בו זמנית בחברה הזו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 ספטמבר 2018, 13:58

טוב, אני מבין שלכם זה מפריע, אבל אני כמשתמש שהוא לא הכי קז'ואלי בעולם - מעולם לא נכנסתי לזה, לא בדקתי מה הוסיפו ומה לא... כל מה שעניין אותי זה להכנס ולשחק וכמשתמש כזה זה ממש לא מדבר אליי.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 ספטמבר 2018, 14:22

bling כתב:פשוט טמטום מצד סוני, כאילו הם מזמינים את הביקורות והלעג, למה לקרוא לזה עדכון 6 ולעשות סביבו בטא ורעש כאילו מדובר במשהו רציני רק בשביל עדכון יציבות סטנדרטי?

לפעמים זה מרגיש שיש שם את האנשים הכי תותחים ומטומטמים בו זמנית בחברה הזו.

לגמרי,אבל צריך לעשות את ההבדל בין הסטודיואים שלה,שמתנהלים פלוס מינוס כיחידות עצמאיות,לבין צוות ה-OS/Network שעל גבול ה-incompetent. אני תוהה אם הצוות הזה יושב ביפן או שהוא מערבי.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 13 ספטמבר 2018, 20:05

לPS4 אין תמיכה ב5GHz וזה כבר מביך בפני עצמו. הPSN מספקת מהירויות הורדה עלובות ומביכות להפליא.
לי יש פרטנר פייבר ואני מוריד בכל שירות קיים לפחות פי 10 מהר יותר מהPSN

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 ספטמבר 2018, 20:14

הצ'יפ Wi-Fi של הפס4 זה כבר טרגדיה בפני עצמה,ראיתי כבר השוואות ברשת שאפילו הפס3 סופר-סלים מוצלח ממנו כשזה מגיע לקליטה,כנראה שהמיקום שלו בקונסולה בעייתי או משהו מוזר אחר.. אבל גם ה-XBO ממש לא להיט.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 ספטמבר 2018, 22:12

Laskin כתב:טוב, אני מבין שלכם זה מפריע, אבל אני כמשתמש שהוא לא הכי קז'ואלי בעולם - מעולם לא נכנסתי לזה, לא בדקתי מה הוסיפו ומה לא... כל מה שעניין אותי זה להכנס ולשחק וכמשתמש כזה זה ממש לא מדבר אליי.

אפשר להתעלם ולטמון את הראש בחול, אבל מהירות ההורדה של ה psn היא פח. יכול להיות שזה לא מפריע לך, אבל זה לא אומר שזה לא המצב...
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 ספטמבר 2018, 08:11

Klayman כתב:
Laskin כתב:טוב, אני מבין שלכם זה מפריע, אבל אני כמשתמש שהוא לא הכי קז'ואלי בעולם - מעולם לא נכנסתי לזה, לא בדקתי מה הוסיפו ומה לא... כל מה שעניין אותי זה להכנס ולשחק וכמשתמש כזה זה ממש לא מדבר אליי.

אפשר להתעלם ולטמון את הראש בחול, אבל מהירות ההורדה של ה psn היא פח. יכול להיות שזה לא מפריע לך, אבל זה לא אומר שזה לא המצב...

אבל אצלי זה לא המצב... אולי לעבודה שאני מחבר אותו בכבל לראוטר יש קשר לזה?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 14 ספטמבר 2018, 11:44

אני גם מחובר עם חיבור חוטי לראוטר,זה עוזר,אבל זה אפילו לא מתחיל לפתור את הבעיה. הבעיה היא חד משמעית בצד של סוני,ותלונות על העניין נשמעות בכל פורום אפשרי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 ספטמבר 2018, 13:52

מה המצב אצל נינטנדו? הכל עובד שם גם יותר טוב מאצל סוני מבחינת האונליין?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 ספטמבר 2018, 14:21

מוריד ב wifi על מהירות קרובה מאוד למקסימלית בסוויצ'.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ספטמבר 2018, 14:35

המהירות הורדה ממש אחלה, ביחוד שזה wi fi, אבל לשחק אונליין לא ממש יצא לי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 ספטמבר 2018, 18:41

אין מה לאמר, נורא מביך עבור סוני, חברה ענקית וחזקה פי כמה מנינטנדו והאונליין שלה מתפקד ככה, ביזיון.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 ספטמבר 2018, 20:37

באיחור אופנתי - סיימתי את אנצ'רטד 2. אני חושב שהוא משחק נהדר עם שליש אחרון חלש מאוד (עד נוראי). גלים בלתי פוסקים של אוייבים, מפגשים שמתוסרטים לטעמי בצורה לא טובה, וסיפור שלא מתקדם בכלל.. עד השליש האחרון נהנתי מאוד, אבל מהרגע שמתחברים לאלנה וממשיכים הלאה הכל נהיה הרבה פחות זורם והרבה יותר מציק. ממש כבר לא יכולתי לחכות שהוא יסתיים.. וזה נורא חבל, כי ממש נהנתי ממנו עד השלוש-ארבע שעות האחרונות.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ספטמבר 2018, 02:21

bling כתב:אין מה לאמר, נורא מביך עבור סוני, חברה ענקית וחזקה פי כמה מנינטנדו והאונליין שלה מתפקד ככה, ביזיון.

האמת שכיום נינטנדו שווה על פי פורבס 59.8 מליארד וסוני 59.9 מליארד, כלומר בול אותו דבר. להתחשב בעובדה ש-100% מה-59.8 מליארד האלה של נינטנדו נובעים מגיימינג כי זאת החטיבה היחידה שלהם בזמן שאצל סוני ה-59.9 מליארד כוללים את האלקטרוניקה, אולפני הסרטים, סלולר, לפטופים וכדומה - אפשר להגיד שנינטנדו דווקא חברת גיימינג הרבה יותר גדולה וחזקה פיננסית מסוני. אבל אני לא חושב שזה משנה אם אתה חברה של 60 מליארד דולר או 2 מליארד דולר, סטארטאפים עם 3 מליון דולר מחזיקים שרתים באמזון שנותנים ביצועי הורדה הרבה יותר טובים מזה כך שזה בזיון לא משנה איך מסתכלים על זה.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 16 ספטמבר 2018, 14:30

כן, אני יודע. להחיות דיונים מתים וכל זה... ועכשיו לקרוא עוד 6 עמודים של ספיידרמן :)

DrKeo כתב:פורטנייט תמיד היה מכוון להיות f2p, אתה מתכוון לחבילת early access שלהם אבל המשחק היה מיועד לf2p עוד לפני שיכלת להוציא עליו שקל אחד. גם הוא וגם רוקטליג הן דוגמאות רעות מעוד לנקודה שלך, או יותר נכון דוגמאות מאוד לא רלוונטיות.

בנוגע לדסטיני 2, הבאקלאש התחיל ימים אחרי השיגור, אפילו לא היו צריכים לחכות למיני הרחבה הראשונה. אף משחק סופר מצליח לא מגיע אחרי כמה חודשים להאמבל באנדל, בטוח לא כזה שאמור למכור עם זנב ארוך לאורך שנים. דסטיני הראשון בן 5, הוא לא הגיע לפלוס, לא כשיצאו ההרחבות, לא לפני שהשני יצא. יש למשחקים שכאלה יוקרה מסויימת, הם לרוב לא מגיעים להאמבל באנדל או פלוס אלה אם הם בני כמה שנים טובות. בטוח שלא בדור הזה שבו סוני מביאה משחקים אינדי בעיקר כך שכנראה שהסכומים שהם משלמת היום למפיצות על פלוס הם זעומים.

אני יודע שאתה פאנבוי של באנג׳י, אבל יש פה משהו מסריח ואתה מסרב לראות את זה.

פורטנייט עלה 40$ ביום הראשון שבו היה ניתן לשחק בו, ועד היום מצב המשחק הזה Save the World (המצב המקורי של המשחק, שהודגם מאז הטריילר הראשון) עולה אותו הדבר. רוקטליג, מעבר לטיעון ה"אבל זה לא נחשב כי לא ידעו שהוא יצליח" שלך כשהגיע לPS+, יצא גם הוא תוך פחות משנה להאמבל באנדל חודשי - אחרי שהוא הפך להצלחה מסחררת. בקיצור, אחלה דוגמאות.
רוצה עוד דוגמאות למשחקים שהיה ניתן לשחק בהם בהאמבל באנדל תוך פחות משנה מהיציאה? Xcom 2, Inside, Grim Dawn, Stardew Valley, Total War: Warhammer, Dawn of War 3, בלאק אופס 3 (אמנם רק starter pack, אבל דסטיני 2 הוא בתכלס גם רק starter pack עכשיו)... כולם משחקים שהצליחו מאד ומלבדם יש שלל דוגמאות אחרות כולל משחקים שהגיעו להאמבל בשיא הפופולריות שלהם בארלי אקסס ועוד לפני השקה רשמית (למשל Ark: Survival Evolved).
כאנקדוטה מעניינת, דסטיני הראשון אגב אפילו לא היה צריך להגיע לפלוס: המשחק הבסיסי בפועל הפך לחינמי כבר מזמן, עם הורדה שאיפשרה לך בתחלה להגיע עד לדרגה 7 אבל כשיצאה ההרחבה השניה המגבלה הזו הוסרה "בטעות" (רק לקונסולות הדור הנוכחי, עליהן היתה מונטיזציה טובה יותר של תוכן נוסף) - הם ידעו שגם ככה כל מי שהיה רוצה לשחק בתוכן המשמעותי ועם חברים שלו ידרש לשלם על ההרחבות. דסטיני 2 פשוט לקח את זה צעד אחד רחוק יותר (רחוק מידי), ובשלב מוקדם יותר כי הוא נעל את שחקני הונילה מה-end-game content שהיה זמין להם לפני ההרחבה הראשונה - ועל זה הבאקלאש בזמנו.

אני חושב שיש פה מקרה של השלכה, ואולי אלו יחסי פאנבוייזם/שנאה מהצד שלך לשלל חברות בתעשייה שמפריעים לך לשפוט דברים אובייקטיבית. הרי אני בעצמי חושב שדסטיני הוא משחק מחפיר בגישה שלו וחתיכת fall from grace של באנג'י (זה גם מה שאני חושב על דיאבלו 3 ובליזארד, ועל נקודת זמן שקשה לי להצביע עליה וביוור), ושרק הטקטיקה הזו של להפוך משחק בסיס ללא רלוונטי כשיוצאת ההרחבה צריכה להיות תמרור אזהרה מלרכוש משחקים שלה בעתיד. מהצד השני, אתה משום מה מתקשה לקבל את העובדה שכמו הרבה מוצרים פופולאריים המשחק הזה הוא סופר מצליח וסופר נמכר למרות הבאקלאש (ושאולי הבאקלאש הוא רק אינדיקציה לכמה הוא מצליח).

אם תוריד לרגע את המשקפיים ותסתכל בצורה שקולה על הדברים, אתה אולי תבין שחברות מסתכלות על משחקים היום בתור שירות או קידום מכירות ולא בתור מוצר מוגמר וסופי. בגלל זה משחקים גדולים מגיעים לפלוס או להאמבל באנדל בתזמון מאד ספציפי: זה לא כי עבר X זמן מאז שהם יצאו או כי המשחק מוכר פתאום פחות מ-Y יחידות בחודש, אלא כי זה הזמן הכי נכון מבחינת המפיצה לקידום מכירות. יש פה תבנית וזה לא מקרי: דסטיני הגיע לפני הרחבה גדולה, Civ VI ו-XCOM הגיעו לפני הרחבה גדולה, אלדר סקרולס אולניין הגיע לפני הרחבה גדולה, דארק סולס 3 הגיע לפני הרחבה גדולה... איך אתה מצליח לפספס את זה?

הנה, המשחק החודשי של ההאמבל באנדל החדש הוא הרי Overwatch. נכון שהוא אמנם כבר בן שנתיים, אבל המשחקים של בליזארד נוטים להיות ירוקים לתקופה מאד ארוכה ולהמשיך למכור במחירים גבוהים - ואין שום תקדים למשחק של בליזארד אי פעם שמגיע לבאנדל בשלב כזה של החיים שלו. אתה לא בא לטעון פה שאוברווץ הפך לכישלון והוא כבר לא מוכר!?
לא, כנראה שלא. אבל לאקטיוויזן יש סיבה נוספת להביא כמה שיותר שחקנים (ורצוי שחקני FPS) לפלטפורמה של באטל.נט: בלאק אופס 4 יוצא עוד חודש, וזו הפעם הראשונה שהוא לא יוצא בסטים. אקטיוויזן מוכנה להקריב קצת מכירות פוטנציאליות של Overwatch במחיר מוזל מאד, שבתקווה לא רק יתורגמו לעוד רכישות במשחק אלא לעוד קהל פוטנציאלי שיקנה את BO4 בהשקה שלו (ועל פלטפורמה שמניבה לה 100% מההכנסות). זה בדיוק אותו הסיפור.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 ספטמבר 2018, 21:39

Klayman כתב:באיחור אופנתי - סיימתי את אנצ'רטד 2. אני חושב שהוא משחק נהדר עם שליש אחרון חלש מאוד (עד נוראי). גלים בלתי פוסקים של אוייבים, מפגשים שמתוסרטים לטעמי בצורה לא טובה, וסיפור שלא מתקדם בכלל.. עד השליש האחרון נהנתי מאוד, אבל מהרגע שמתחברים לאלנה וממשיכים הלאה הכל נהיה הרבה פחות זורם והרבה יותר מציק. ממש כבר לא יכולתי לחכות שהוא יסתיים.. וזה נורא חבל, כי ממש נהנתי ממנו עד השלוש-ארבע שעות האחרונות.

אני יודע שהחוויה שלך טרייה יותר אבל ממש לא זכור לי שמדובר ב 4 שעות שבהן המשחק יוצא מהקצב הטוב שלו, בזיכרון שלי זה שעה וחצי ככה של גלי אויבים ופייסינג די רע, אבל אולי בגלל שסבלת כל כך זה הרגיש לך יותר :)

בזמנו כששיחקתי זה היה אומנם די מבאס אבל זה לא הספיק כדי להרוס או להעיב במיוחד על החוויה הכוללת, ב 2009 זו באמת היתה חוויה מטורפת.

DrKeo כתב:
bling כתב:אין מה לאמר, נורא מביך עבור סוני, חברה ענקית וחזקה פי כמה מנינטנדו והאונליין שלה מתפקד ככה, ביזיון.

האמת שכיום נינטנדו שווה על פי פורבס 59.8 מליארד וסוני 59.9 מליארד, כלומר בול אותו דבר. להתחשב בעובדה ש-100% מה-59.8 מליארד האלה של נינטנדו נובעים מגיימינג כי זאת החטיבה היחידה שלהם בזמן שאצל סוני ה-59.9 מליארד כוללים את האלקטרוניקה, אולפני הסרטים, סלולר, לפטופים וכדומה - אפשר להגיד שנינטנדו דווקא חברת גיימינג הרבה יותר גדולה וחזקה פיננסית מסוני. אבל אני לא חושב שזה משנה אם אתה חברה של 60 מליארד דולר או 2 מליארד דולר, סטארטאפים עם 3 מליון דולר מחזיקים שרתים באמזון שנותנים ביצועי הורדה הרבה יותר טובים מזה כך שזה בזיון לא משנה איך מסתכלים על זה.

זה קצת תמוה כי ה PSN לבדה מביאה יותר הכנסות מכל נינטנדו בכללותה, הנתון שהבאת לא באמת מספר את התמונה המלאה כשזה מגיע לעוצמה של כל חברה, מה שרק מדגיש עד כמה סוני ביזיון עם ה PSN כן?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 ספטמבר 2018, 21:46

בדיוק נתקלתי בזה (:

https://youtu.be/tWSXm7CD6PM

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים