swiss-the-engine כתב:"הדפדפן של האייפון וספארי" הם לא אותו דבר?
Klayman כתב:אבל גם כרום כבר לא משתמש בWEBKIT לא? הם לא עברו לבלינק?
DrKeo כתב:הTL;DR הוא שהם אומרים את התאוריה שלי מפלני שנתיים וחצי שבסוף המשחק מגיעים לקטע שביג בוס שולח את סנייק לעצור את עצמו. פשוט הם לא מעלים את הקונספט האדיר שלי של לתת לך לשחק את סנייק והשלב האחרון הוא MOTHER BASE שבנית לאורך כל המשחק שבסופו ביג בוס
DrKeo כתב:סיפור מצחיק. התחלתי לשחק בGZ, קראתי את הקטע שמפרט על העלילה של PW (הוא כולל בתוכו גם קצת MGS3 ועדין הצליחו להכניס את כל העלילה ב11 "עמודים" וכשאני אומר עמוד אני מתכוון שורה וחצי בכל עמוד). אני קורא עמוד, שניים, שלוש, אז אני מגיע לעמוד 9 ומבין שסיימו את כל העלילה שחוויתי בPW אבל איכשהו יש עוד שני עמודים. מה מסתבר? אחרי שמסיימים את PW אתה חוזר לMOTHER BASE ואתה יכול להמשיך לעשות משימות. מסתבר שאם עושים מספיק GRIND, מופיעות לאט לאט עוד משימות שגם הן סוג של GRIND (דמות מסויימת שאתה תופס בסוף המשחק, וכל פעם היא בורחת ואתה צריך למצא אותה באחת המשימות של המשחק ששחקת כבר. GRIND משעמם מוות). ומה עוד מסתבר? אחרי שמסיימים את כל משימות הGRIND ועושים את כל משימות הGRIND שהן פותחות, קורה משהו עלילתי והמשחק ממשיך! WTF? פספסתי איזה רבע מהעלילה של PW, מה נסגר איתך קוג'ימה? זה מפגר ברמות.
bling כתב:אבל זה נשמע יותר כמו עיצוב נוראי לא עניין של תקציבים מה שאתה מתאר, במיוחד הקטע הזה של הצעדים שצריך לעשות לפני התקדמות העלילה, אבל גם גריידינג זו סכנה שיכולה לקרות גם במשחקים עתירי תקציב.
עם הוויצ'ר התוכן צד הוא טוב הרבה בזכות זה שיש סיפור מעניין לרוב מאחוריו שיכול לעמוד גם באופן עצמאי, יש דיאלוגים ובחירות שאתה עושה שם וכן, יש גם עניין של לבנות דמות וציוד, משהו שהוויצ'ר בנוי סביבו מהיסוד ואני לא בטוח שיהיה מעניין באותה המידה ב MGS5, הרי אם תפתח עוד מאה אקדחים זה יעזור לך במשהו?
זה לא נראה לי כמו הוויצ'ר שיש התלהבות מלקבל ציוד בדרגה גבוהה ויש לך רצון לעלות בדרגות כדי שתוכל ליצור את הציוד הזה, שם יש ממש מערכת שלמה ומורכבת סביב כל העניין של בניית הדמות, ב MGS5 אתה משחק בהתגנבות ולאויבים אין בדיוק דרגות, זה לא שיש לך דרייב עכשיו לבנות פה איזה ביג בוס מפלצתי, זה גם סגנון אחר עם ההתגנבות, מלחתכילה אתה לא מתעמת עם כל דבר כמו בוויצ'ר.
בהמשך לתוכן צד, קשה לי להאמין שיהיה לו את העומק של הוויצ'ר, יש לי זה מרגיש כאילו יהיו איזה 100 משימות חלץ ג'ון-דו, מצא מסמך X, תתנקש במטרה וכו', העניין יבוא כביכול מהאופציות שיהיו לך באיך לגשת למשימות שבאמת נראות אינסופיות אבל זה לא מרגיש עד עכשיו שהתוכן סופר מעניין שם.
בקיצור אני מאוד סקפטי לגבי המשחק הזה מבחינתי, יכול להיות שיתקבל באהדה יחסית, אבל גם RE4 (שזה התסריט הכי מושלם שיכול להיות ל MGS5 כדוגמא למשחק ששינה ז'אנר) התקבל הכי טוב שיש ואני לא הייתי הכי מרוצה מהכיוון שהסדרה לקחה איתו.
ד"א משהו שנחשף אחרי שהעיתון היפני שעשה את הכתבה על התנאים הרעים בקונאמי תרגם את הכתבה לאנגלית, התקציב של הפיתוח עצמו של המשחק הגיע כבר ל 80 מליון דולר (יכול להיות שעבר את זה מאז הדיווח), זה לא כולל שיווק (שבטח ביחס הנוכחי של קונאמי לא יהיה גבוה), זה נשמע לי תקציב ממש גבוה לפיתוח נטו של משחק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 17 אורחים