DrKeo כתב:אתה מתבלבל בין הקבלה של פעולה להקבלה של תוצאה שחר. למשל לחיצה ארוכה בIOS מקבילה לתצואה של קליק כפול על טקסט ואז לחיצה על הכפתור הימני של העכבר על הטקסט, זה לגמרי נכון, אבל לחיצה ארוכה לא מקבילה ללחיצה על מקש ימני. סוויפ ימינה מביא תוצאה דומה לתוצאה של לתפוס משהו עם העכבר ואז לגרור אותו לכיוון מסויים, גם זה נכון, אבל סוויפ ימינה לא מקבל לעכבר. מדובר בשפות שונות, אולי אתה מנסה להגיע לתוצאה זהה, אבל השפות שונות.
אפשר לעשות שטריפל טאפ, אפשר לעשות מחוות הזויות על המסך, אפשר לעשות לגלול עם העיניים ואפשר לעשות שלחיצה חזקה שונה מלחיצה רגילה. יש שם לכל הגימיקים האלה, קוראים להם "נסיונות כושלים של סמסונג".
וכן, יש בעיה עם FORCE TOUCH כקונספט. זה קונספט קאונטר אינטואטיבי בשימוש במסך מגע.
הפסקה הראשונה זה אחד לאחד מה שאמרתי

הפסקה השנייה לא נכונה.
המשפט האחרון לא נכןו, לפי דעתי. אין שום דבר לא אינטואטיבי בללחוץ חזק על מסך מגע. לפחות לא יותר לא אינטואטיבי משימוש במסך מגע, באופן כללי. זה לא היה אינטואטיבי, יצא האייפון הראשון ולפתע זה היה אינטואטיבי. למה? כי אפל ידעו איך לעצב את זה.
---
סוויס, הסיבה היא שהטראקפד של אפל מצוין ושימושי ולכן הוא הפך לסטנדרט. אני לא רואה איך זה קשור לדיון. אני משתמש בטראקפד במחשב הנייד שלי כל הזמן ורק 10% מהזמן אני משתמש בכפתורים. רוב הלחיצות שלי נעשות בעזרת משטח המגע ובלי שום כפתור. בדיוק כמו מסך מגע.