ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי Death_119 » 13 אוקטובר 2014, 21:24

Laskin כתב:ביונטה 2 מקבל ציונים מטורפים, ברוב האתרים. 9.5 ו-10 מIGN וגיימספוט.
נראה מדהים, כצפוי.
חבל שאף אחד לא ישחק בו :(

הוא לא מצליח למכור ביפן (השוק המרכזי שלו), ממה שאני זוכר מMedia create האחרון הוא סביב ה-50,000 עותקים. Edge נתנו 100, כנראה הם התבלבלו וחשבו שזה היילו 5 :).
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 אוקטובר 2014, 10:03

אני לא חושב שיש במקרה של ביונטה "הנחות" שכותרי נינטנדו אכן מקבלים מדי פעם בביקורות.
כנראה שבאמת מדובר במשחק הטוב ביותר בז'אנר, ונותר לי רק לקוות שהוא ימכור כל כך גרוע שיצליחו איכשהו להוציא גירסה משופרת שלו לדור הנכחי.
או שפשוט יוציאו את ביונטה 3, אני זורם עם זה :)

בנוגע לXENOBLADE - לא שיחקתי אבל באמת הוא מקבל כ"כ הרבה שבחים שגם פה אני לא חושב שיש הנחות מיוחדות.
אבל INTER - נסה שלא לשחק משחקים בז'אנר שאתה שונא, זה לא ממש הוגן לקרוא למשחקים כאלה "אשפה" :)
למה לעזאזל שתנסה אותם בכלל? זה כמו שאני אשחק CIV או MADDEN... לא מבין בזה ולא מסוגל להנות מזה לשנייה... אז למה?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 14 אוקטובר 2014, 10:32

זה כמו קרמבו - כל חורף אני מנסה מחדש כדי לראות אם הטעם השתפר. תמיד אני מתאכזב בסופו של דבר, אבל נשאר אופטימי.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 16 אוקטובר 2014, 11:12

InterAl כתב:כבר למדנו שציונים הם בד"כ יחסיים לקונסולה. 95 ל-WIIU זה כמו 80 ל-PS4.

במצב הנוכחי גם 80 זה ציון שסוני (וגם מיקרוסופט) היתה חותמת עליו בעיניים עצומות עבור משחק אקסלוסיבי לPS4...

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 06 נובמבר 2014, 20:11

ממש לאחרונה נינטנדו שחררה נינטנדו דירקט
חלק מיזה היה על דברים שידענו כבר ,אבל היו שם לפחות 2 זיכיונות חדשים עם לא יותר

אישית הכי אהבתי את ההדגמה של מישחק שהראו כבר ,וזה הספין אוף של מאריו 3D לאנד עם טוד ,מעין מישחק פאזלים כזה
חבל רק שלא הראו את STAR FOX הבא

דרך אגב יצא פורט משופר של זלדה MM ל3DS ,אישית לא יתלהבתי מהסרטון ,ולא ניראה לי שאני ירצה זלדה MM בגרסה נידת

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 נובמבר 2014, 22:00

או במילים אחרות, מזל טוב כל מי שיש לו 3ds, אתם הולכים לקבל את משחק זלדה הטוב ביותר ואחד המשחקים הטובים בהסטוריה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 06 נובמבר 2014, 22:42

DrKeo כתב:או במילים אחרות, מזל טוב כל מי שיש לו 3ds, אתם הולכים לקבל את משחק זלדה הטוב ביותר ואחד המשחקים הטובים בהסטוריה.

במחיר מופקע, כמובן.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 נובמבר 2014, 22:56

DrKeo כתב:או במילים אחרות, מזל טוב כל מי שיש לו 3ds, אתם הולכים לקבל את משחק זלדה הטוב ביותר ואחד המשחקים הטובים בהסטוריה.

קנייה בטוחה עבורי.
חשבתי שלא יהיה לי מה לעשות עם ה3DS, אחרי פוקימון, אבל נראה שכן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 נובמבר 2014, 00:09

Nucleus_Dawn כתב:
קנייה בטוחה עבורי.
חשבתי שלא יהיה לי מה לעשות עם ה3DS, אחרי פוקימון, אבל נראה שכן.

מצפה לך אחלה חוויה, כאילו צוות אינדי לקח את המנוע של oot ואז החליט לקחת LSD. המשחק זלדה הכי מיוחד וזאת סדרה שהפכה לסרט מצוייר שבו את משיט סירה מדברת מאי לאי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 07 נובמבר 2014, 04:40

דרקו אתה מיתבלבל בענין הסירה עם זלדה WW

אני אישית לא הולך לקנות עוד הפעם את MM ,ובכלל הענין עם שעון הזמן במישחק רק עיצבן אותי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 נובמבר 2014, 23:35

kririn כתב:דרקו אתה מיתבלבל בענין הסירה עם זלדה WW

אני אישית לא הולך לקנות עוד הפעם את MM ,ובכלל הענין עם שעון הזמן במישחק רק עיצבן אותי

לא הבנת את מה שכתבתי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 דצמבר 2014, 09:57

אז... שמועות חזקות וגם דברים שמיאמוטו אמר - רמזו על עבודה על קונסולה חדשה, וככל הנראה - מריו "יקפוץ" ישר לדור הבא, ולא יהיה לו משחק ווי-יו.

אני מהמר על 2016, מן הסתם... קונסולה חזקה מעט יותר מהPS4, אבל עם גימיק כמובן :)
אם זה נכון - אז לדעתי זה מצויין, וייתן להם סיכוי סביר יותר להשאר בתחרות על הבידור בסלון

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 דצמבר 2014, 10:33

Laskin כתב:אז... שמועות חזקות וגם דברים שמיאמוטו אמר - רמזו על עבודה על קונסולה חדשה, וככל הנראה - מריו "יקפוץ" ישר לדור הבא, ולא יהיה לו משחק ווי-יו.

אם זה נכון - אז לדעתי זה מצויין, וייתן להם סיכוי סביר יותר להשאר בתחרות על הבידור בסלון

זה שנינטנדו עובדת על קונסולה חדשה אלו לא שמועות, מיאמוטו אמר את זה שחור על לבן:
Nintendo’s game design chief, Shigeru Miyamoto, has confirmed that a successor to the current Wii U console is already in development.

In an interview with Associated Press the creator of the iconic Super Mario and Zelda games said, “For the time being, our focus is on the Wii U hardware, but Nintendo as a whole has groups working on ideas for new hardware systems.

“While we’re busy working on software for the Wii U, we have production lines that are working on ideas for what the next system might be.”

לפי הציטוט שלו והניסוח "עובדים על רעיונות" זה נשמע שהם בשלב מוקדם ולכן אין סיכוי שהתיאוריה של 2016+מריו נכונה, מצד שני נראה לי שהוא קצת מחרטט והם בשלב יותר מאוחר מרעיונות, אתה לא מודיע על כך שאתה עובד על מוצר חדש כשהפרויקט עדיין בשלב של רעיון, נראה לי לכל המאוחר הקונסולה תצא ב 2017 ואני מהמר שיש להם כבר סוג של פרוטוטייפ.
וכן די בטוח שהיא תבוא עם גימיק כלשהו, נינטנדו עדיין מנסה להיות "חדשנית" למרות שמיאמוטו אמר לא מזמן שהפוקוס של נינטנדו יהיה על גיימפליי מסורתי והוא הביע את אכזבתו מקהל הקז'ואל אבל זה לא אומר שהם לא ינסו לחדש פשוט זה יהיה עם מוצר שמכוון ל CORE במקום לקז'ואל, הם רואים גם את ה WIIU כמוצר שמכוון ל CORE וכמו שאנחנו יודעים גם שם הם חידשו בצורה חסרת תועלת ולא הכרחית עם השלט המגושם והיקר, אני מקווה שבקונסולה הבאה אם כבר הם ילכו על גימיק זה יהיה לכיוון של VR או משהו :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 דצמבר 2014, 11:31

Laskin כתב:אז... שמועות חזקות וגם דברים שמיאמוטו אמר - רמזו על עבודה על קונסולה חדשה, וככל הנראה - מריו "יקפוץ" ישר לדור הבא, ולא יהיה לו משחק ווי-יו.

הלוווו, אבל כשאמרתי שהדרך היחידה שלהם זה להרוג את הWIIU ולהוציא קונסולה חדשה טיפה חזקה מהONE והפס4 ב2015-16 אמרת לי שזה רעיון רע!

הדבר היחיד לדעתי שהם צריכים לדאוג לו זאת תמיכה לאחור, כדי מי שקנה את הספריה שלו על הWIIU וזרקו לו קונסולה חדשה על הראש אחרי 4 שנים יוכל לשחק במשחקים שלהם עליה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 דצמבר 2014, 12:59

יש להם גם איזה הסכם עם LG נדמה לי, לגבי מסכים בצורות מיוחדות/מותאמות... זה יכול להיות חביב, אם כל השלט יהיה מסך מגע, בתנאי שהוא יהיה בצורה של שלט נורמלי... משהו כמו השלט של הSTEAM MACHINE, רק שהכל גם מסך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 דצמבר 2014, 13:01

לאאאא, די כבר שטויות. קונסולה נורמאלית, אף אחד לא רוצה מסך מגע בקונסולה שמחוברת לטלביזיה למען השם. אם כבר לDS הבא.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 דצמבר 2014, 13:01

אני דווקא כל הזמן הייתי בעד להרוג את הWII U, פשוט חשבתי שיהיה טוב יותר לעשות את זה ממש עכשיו, או בעוד שנתיים-שלוש.

וברור שהכי עדיף זה קונסולה בלי גימיק, אבל זה מה שהם עושים, אז לפחות שיעשו גימיק יפה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 דצמבר 2014, 14:27

Laskin כתב:אני דווקא כל הזמן הייתי בעד להרוג את הWII U, פשוט חשבתי שיהיה טוב יותר לעשות את זה ממש עכשיו, או בעוד שנתיים-שלוש.

וברור שהכי עדיף זה קונסולה בלי גימיק, אבל זה מה שהם עושים, אז לפחות שיעשו גימיק יפה :)

אם הם עושים גימיק שיהיה אחד זול, שלא יפריע בדרך או במחיר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 דצמבר 2014, 15:14

שלט כמו של סטים, רק עם כפתורים "משתנים" בהתאם למשחק, זה יכול להיות דווקא נחמד מאוד, ולא יקר במיוחד.
בתנאי שהכפתורים עדיין בולטים, ולא סתם כפתור על מסך מגע.
גם אם יוציאו קונסולה רק טיפה יותר חזקה מהPS4 בעוד שנתיים ומעלה - זה יכול להיות ממש ממש זול. וקטן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 דצמבר 2014, 15:52

Laskin כתב:שלט כמו של סטים, רק עם כפתורים "משתנים" בהתאם למשחק, זה יכול להיות דווקא נחמד מאוד, ולא יקר במיוחד.
בתנאי שהכפתורים עדיין בולטים, ולא סתם כפתור על מסך מגע.
גם אם יוציאו קונסולה רק טיפה יותר חזקה מהPS4 בעוד שנתיים ומעלה - זה יכול להיות ממש ממש זול. וקטן.

זורם, נניח 4 כפתורים גדולים באמצע שיש לכל אחד מסך VIRTUAL INC שלא יזיזו לסוללה בכלל. אפילו שיהיו מסודר ממש צמוד כך שהם יחד יוכלו לשמש כמסך VI אחד גדול שיכולים להופיע עליו נניח טיפים וכדומה. לא משהו יותר מדי INTRUSIVE, לא יותר מדי יקר ולא זולל סוללת שלט.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 דצמבר 2014, 17:27

ושלא ישבר כשיפול לך השלט על הרצפה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 דצמבר 2014, 17:43

swiss-the-engine כתב:ושלא ישבר כשיפול לך השלט על הרצפה.

זה לא צריך להיות מגע (כי מדובר בכפתור פיזי עם מסכון קטנטן עליו) ולא צריך להיות סופר איכותי (כי זה מסך VI) אז אני בטוח שאפשר לשריין לזה את הצורה די בקלות.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 דצמבר 2014, 19:00

אני רק אמרתי שלא ישבר.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 דצמבר 2014, 09:51

ואני רק אמרתי שלא יהיה יקר :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 דצמבר 2014, 15:50

נשמע כאילו בדרך סופר עקיפה מנכ"ל AMD אומר "הקונסולה הבאה של נינטנדו יוצאת ב2016 עם מעבד X86 שלנו" :)
"The other thing I’ll mention in the semi-custom business which you probably picked up in the announcement that we had in October earnings call is we’ve been having a lot of interest in the semi-custom business, the semi-custom business is very unique, whereby it takes AMD’s core IP, we use it across market segments, across customers, across products, customer interest has been high and we projected earlier this year that we would have at least one to two semi-custom design wins and I’m pleased to report that we have those design wins, the work to design the products that has already started, the contract assigned and those parts get introduced in 2016.

We didn’t say at which space it is in. I’m not going to give too much detail. I’ll say that one is x86 and one is ARM, and atleast one will be on gaming, right. But that’s about as much as you going to get out me today, because the customers from the standpoint to be fair to them. It is their product. They launch it. They announce it and then just like the game console or the parts you find out that its AMD’s APU that’s been used in those products."

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 17 אורחים