Laskin כתב:אז... שמועות חזקות וגם דברים שמיאמוטו אמר - רמזו על עבודה על קונסולה חדשה, וככל הנראה - מריו "יקפוץ" ישר לדור הבא, ולא יהיה לו משחק ווי-יו.
אני מהמר על 2016, מן הסתם... קונסולה חזקה מעט יותר מהPS4, אבל עם גימיק כמובן
אם זה נכון - אז לדעתי זה מצויין, וייתן להם סיכוי סביר יותר להשאר בתחרות על הבידור בסלון
זה שנינטנדו עובדת על קונסולה חדשה אלו לא שמועות, מיאמוטו אמר את זה שחור על לבן:
Nintendo’s game design chief, Shigeru Miyamoto, has confirmed that a successor to the current Wii U console is already in development.
In an interview with Associated Press the creator of the iconic Super Mario and Zelda games said, “For the time being, our focus is on the Wii U hardware, but Nintendo as a whole has groups working on ideas for new hardware systems.
“While we’re busy working on software for the Wii U, we have production lines that are working on ideas for what the next system might be.”
לפי הציטוט שלו והניסוח "עובדים על רעיונות" זה נשמע שהם בשלב מוקדם ולכן אין סיכוי שהתיאוריה של 2016+מריו נכונה, מצד שני נראה לי שהוא קצת מחרטט והם בשלב יותר מאוחר מרעיונות, אתה לא מודיע על כך שאתה עובד על מוצר חדש כשהפרויקט עדיין בשלב של רעיון, נראה לי לכל המאוחר הקונסולה תצא ב 2017 ואני מהמר שיש להם כבר סוג של פרוטוטייפ.
וכן די בטוח שהיא תבוא עם גימיק כלשהו, נינטנדו עדיין מנסה להיות "חדשנית" למרות שמיאמוטו אמר לא מזמן שהפוקוס של נינטנדו יהיה על גיימפליי מסורתי והוא הביע את אכזבתו מקהל הקז'ואל אבל זה לא אומר שהם לא ינסו לחדש פשוט זה יהיה עם מוצר שמכוון ל CORE במקום לקז'ואל, הם רואים גם את ה WIIU כמוצר שמכוון ל CORE וכמו שאנחנו יודעים גם שם הם חידשו בצורה חסרת תועלת ולא הכרחית עם השלט המגושם והיקר, אני מקווה שבקונסולה הבאה אם כבר הם ילכו על גימיק זה יהיה לכיוון של VR או משהו