Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Kazz » 24 אוקטובר 2013, 17:52

שחר, מה לא מובן בכך שחוק\דרישה\תקנה עתידית שכזו לא תתייחס למשחקי מחשב? זה לא משפיע במאומה על אף מפתח. אם אתה רוצה, אז אפשר גם להגיד שהדרישה הזו לא חלה על משחקים דיגיטליים או לא חלה עבור גרסת משחק שהמפתח לא מחשיב כסופית\1.0\גרסת שיגור\מחוץ לבטה או איך שלא תגדיר את זה.

אז שוב, מישהו יודע עם במקרה של הטליוויזיות יש הנחיה להנגיש מידע לצרכנים? וכבר ראינו שבמוצרי מזון מוסיפים ומורידים דרישות לגבי מה להציג ואיך להציג דברים על האריזות. אין טעם להגיד שבן-אדם אחר ירצה לדעת דברים אחרים. שהחברות יגיעו להחלטה מה להנגיש. אם זה לא מספיק לך אז תנהג איך שאתה רוצה עם המוצר. אבל חובה שיהיה משהו שהם כן ינגישו משהו כי מצב כמו שקיים כיום שפרטים טכניים ומספריים קבועים לגבי המשחק מצויים בערפל לא תקין לדעתי ויש לשנותו.

נדב, אני בטוח שיש גם אנשים שלא מבדילים בין טלוויזיה מסוג מסויים לאחרת. זה לא אומר שפתאום לא נותנים ללקוח הפוטנציאלי אף פרטים.

לאסקין. זה לא עניין של אכפת. למישהו אכפת שCOD רץ פחות מ720P ואנשים עדיין קונים את הסדרה למרות שכבר ידוע שכך היא רצה? זה עניין של למען הסדר הטוב והתנהלות צרכנית תקנית שצריכים להציג מידע מסויים לקונה.
אני לא מבין למה אתה נדבק לעניין ה FPS או הדיעה של כל אחד מה חשוב לו. כמו שאמרתי, גם במוצרים אחרים המידע שחובה להציג משתנה ואני בטוח שיש אנשים שהיו רוצים שמידע נוסף יוצג. צריך baseline של הפרטים שיש להציג. אם הוא לא כולל משהו שאתה רוצה לדעת אז תנהג כמו שאתה נוהג עכשיו. האם אתה חושב בכה חריפות גם בנוגע לכך שיש דרישה(?) בפרסומות לכלי רכב לציין את רמות הפליטה?

אני פשוט לא מבין את ה'הזדעדעות' שהחברות יכתבו על האריזה את הרזולוציה של המשחק כאילו ביקשתי מהם להקריב את הבן הבכור שלהם. אני לא מבין איך אפשר לנסות ולטעון שמדובר במשהו רע או שזה פוגע בחברות. אף אחד לא כופה כלום חוץ מלכתוב את הרזולוציה שהם משתמשים בה. מה זה מפריע לך? מה זה מפריע למפיצה? זה מידע שגם ככה 'יתגלה' אחרי מספר ימים וכל ההתנהגות הזו של המפיצות שיש להסתיר את המידע הזה כמה שניתן וכאילו מדובר במכה אם נדע שבוע לפני שהמשחק יוצא שהוא רץ ב900P פשוט עקומה.

נגישות לפרטים בסייסיים למוצר שאתה מעוניין לקנות לפני תשלום זה התנהלות צרכנית תקינה ורצוייה. הדבר הזה קיים בכל סוגי המוצרים האחרים בין אם הנגישות הזו מקורה בחוק\דרישה\תקנה\הסכמה וכו'. יש להוציא לפועל דבר דומה גם למשחקי וידאו. ואם החברות לא הולכות לעשות את זה בעצמם אז יש לחייב אותן.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוקטובר 2013, 18:53

Kazz כתב:שחר, מה לא מובן בכך שחוק\דרישה\תקנה עתידית שכזו לא תתייחס למשחקי מחשב? זה לא משפיע במאומה על אף מפתח. אם אתה רוצה, אז אפשר גם להגיד שהדרישה הזו לא חלה על משחקים דיגיטליים או לא חלה עבור גרסת משחק שהמפתח לא מחשיב כסופית\1.0\גרסת שיגור\מחוץ לבטה או איך שלא תגדיר את זה.

אז שוב, מישהו יודע עם במקרה של הטליוויזיות יש הנחיה להנגיש מידע לצרכנים? וכבר ראינו שבמוצרי מזון מוסיפים ומורידים דרישות לגבי מה להציג ואיך להציג דברים על האריזות. אין טעם להגיד שבן-אדם אחר ירצה לדעת דברים אחרים. שהחברות יגיעו להחלטה מה להנגיש. אם זה לא מספיק לך אז תנהג איך שאתה רוצה עם המוצר. אבל חובה שיהיה משהו שהם כן ינגישו משהו כי מצב כמו שקיים כיום שפרטים טכניים ומספריים קבועים לגבי המשחק מצויים בערפל לא תקין לדעתי ויש לשנותו.

נדב, אני בטוח שיש גם אנשים שלא מבדילים בין טלוויזיה מסוג מסויים לאחרת. זה לא אומר שפתאום לא נותנים ללקוח הפוטנציאלי אף פרטים.

לאסקין. זה לא עניין של אכפת. למישהו אכפת שCOD רץ פחות מ720P ואנשים עדיין קונים את הסדרה למרות שכבר ידוע שכך היא רצה? זה עניין של למען הסדר הטוב והתנהלות צרכנית תקנית שצריכים להציג מידע מסויים לקונה.
אני לא מבין למה אתה נדבק לעניין ה FPS או הדיעה של כל אחד מה חשוב לו. כמו שאמרתי, גם במוצרים אחרים המידע שחובה להציג משתנה ואני בטוח שיש אנשים שהיו רוצים שמידע נוסף יוצג. צריך baseline של הפרטים שיש להציג. אם הוא לא כולל משהו שאתה רוצה לדעת אז תנהג כמו שאתה נוהג עכשיו. האם אתה חושב בכה חריפות גם בנוגע לכך שיש דרישה(?) בפרסומות לכלי רכב לציין את רמות הפליטה?

אני פשוט לא מבין את ה'הזדעדעות' שהחברות יכתבו על האריזה את הרזולוציה של המשחק כאילו ביקשתי מהם להקריב את הבן הבכור שלהם. אני לא מבין איך אפשר לנסות ולטעון שמדובר במשהו רע או שזה פוגע בחברות. אף אחד לא כופה כלום חוץ מלכתוב את הרזולוציה שהם משתמשים בה. מה זה מפריע לך? מה זה מפריע למפיצה? זה מידע שגם ככה 'יתגלה' אחרי מספר ימים וכל ההתנהגות הזו של המפיצות שיש להסתיר את המידע הזה כמה שניתן וכאילו מדובר במכה אם נדע שבוע לפני שהמשחק יוצא שהוא רץ ב900P פשוט עקומה.

נגישות לפרטים בסייסיים למוצר שאתה מעוניין לקנות לפני תשלום זה התנהלות צרכנית תקינה ורצוייה. הדבר הזה קיים בכל סוגי המוצרים האחרים בין אם הנגישות הזו מקורה בחוק\דרישה\תקנה\הסכמה וכו'. יש להוציא לפועל דבר דומה גם למשחקי וידאו. ואם החברות לא הולכות לעשות את זה בעצמם אז יש לחייב אותן.

אז החוק שלך עוד יותר מזעזע. אתה לא רק רוצה לחייב באלימות חברות לפרט נתונים לא רלוונטיים על המוצרים שלהם, למנוע מצרכנים לקנות את המוצרים שהם רוצים, מתי שהם רוצים, אלא גם רוצה ליצור אפליה מובנית בחוק, כדי שהמשחקים שאתה אוהב (משחקים לPC), לא יסבלו ממנו.
אם לא צריך להודיע על הרזולוציה עד שהמשחק יוצא מבטא, אז המצב הנוכחי, בו חברות רושמות את הרזולוציה על גב הקופסא, מושלם עבורך. השוק החופשי עובד. קיבלת את מה שאתה מבקש, בלי להפעיל אלימות על אף אחד.
אתה החלטת שה"בסיס" הוא רזולוציית נייטיב ולא הרזולוציה שבה המשחק מופיע על הטלויזיה? בעיה שלך. החברות החליטו שמספיק לכתוב את הרזולוציה שבה הטלויזיה שלך צריכה לתמוך, כדי שהמשחק יראה כמו שצריך (החלטה הגיונית והוגנת לצרכנים), במקום לרשום רזולוציה שאין אף טלויזיה שזו הרזולוציה הטבעית שלה וליצור בלבול אצל רוב הלקוחות.
הגחמה הפרטית שלך לא צריכה להשפיע על החלטות המחוקק. החברות החליטו איזה מידע לפרט - הרזולוציה שבה המשחק מופיע על הטלויזיה שלך. לך זה לא מספיק? תחפור ותחפש את הנתונים שאתה אוהב. אם יהיו מספיק אנשים שזה מעניין אותם וגם להם זה יהיה חשוב כל כך, שהם ימנעו מלקנות משחקים בשבועיים הראשונים לחייהם, אתה יכול להיות בטוח שהחברות ייזמו בעצמן פרסום של המידע הטכני הזה.
אפילו יותר טוב - אתה חושב שזה באמת מידע בסיסי וחשוב שכל אדם יידע אותו? תקים אתר בשם whatsthisrez.com ותאגד את הרזולוציות של כל המשחקים שיוצאים (אמרת בעצמך שצריך רק פקיד ממשלתי אחד, אז אתה בטוח תוכל לעשות את זה בכיף). שים פרסומות של גוגל ותראה מה זה - לא רק שעזרת לצרכנים קטנוניים שרוצים לדעת פרטי מידע שאין ביניהם ובין איכות המוצר קשר, אפילו הרווחת כסף על השירות החשוב לצרכן.

הסיבה להזדעזעות, היא כי אין שום תירוץ לכפות משהו באלימות על אדם פרטי, אם הוא לא פוגע באף אחד אחר. לא להגיד לקאז מה הרזולוציה של המשחק, לפני שהטלויזיה שלו מרנדרת את התמונה, לא פוגע באף אחד ולכן אין סיבה להפעיל נגד אף אחד אלימות.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 25 אוקטובר 2013, 04:44

חח אלימות. זה שכופים להציג מידע מסויים במוזרי מזון לא מזעזע אותך? זה שכופים להציג רמות פליטה של כלי רכב לא מזעזע אותך? זה שמגבילים שידור תוכן מסויים בשעות מסויימות לא מזעזע אותך? זה שאי אפשר לקנות דיגיטלית את זומבי יו לפני 11 בלילה לא מזעזע אותך? זה שבכל המוצרים בעולם יש א'-ב' של מידע שכולם מנגישים כלפי המוצר שלהם (אם כדרישה או אם מבחירה) לא מזעזע אותך? זה שמיקרוסופט וסוני כפו בדור הזה סרטפיקציה וTCR שונים ומשונים זה לא אלימות? זה שיש מוצרים שמחוייבים לעמוד בתקנים זה לא אלימות?

החוק הזה לא מונע שום דבר. אם אתה רוצה לפתוח פרי-אורדר חצי שנה לפני שחרור המשחק, אתה מוזמן. פשוט תציין את הרזולוציה שהמשחק רץ בה אם זה משחק מוגמר ולא מספר לא מייצג של אפסקיילינג. מידע שהוא בסיסי וbare minimum לדעת על המשחק זה לא אלימות - זה הסדר הטוב והמינימום שיש לעשות ביחסי הצרכנות.

מה הקשר אפליה של משחקי PC. במשחקי קונסולה הרזולוציה לא ניתנת לשינוי ע"י השחקן לכן רלוונטי מאוד לרשום את הרזולוציה. לרשום רזולוציה למשחק פיסי זה חסר משמעות. אתה שאלת מה יקרה עם משחקי אלפא ואני אמרתי שכלום. כי הם גם משחקי מחשב שבהם הרזולוציה ניתנת לשליטתך וגם שאם אתה ממש רוצה הדרישה מיושמת רק לגבי משחקים שהיצרן מתייחס אליהם כמוצר מוגמר.

אני לא צריך לפתוח אתר. המקורות האלה קיימים.

זה מדהים כמה אנטי פה אנשים למשהו שרק יעשה טוב. מדהים כמה אוכלוסיית הגיימרים אוהבת שיתנהגו אליה רע. איפה נשמע דבר כזה? מי מצרכני המזון מתלונן על הכיתובים באריזה? מי מתלונן על מידע לגבי הרכבים? מי מתלונן שהוא יכול לדעת את הפרטים הבסיסיים של המוצר שהוא קונה לפני שהוא קונה? מה פשר הקונספט המחליא הזה? אלימות לשמה! שומו שמיים, אתה אשקרה תדע את הרזולוציה של המשחק שאתה עומד לקנות. Unthinkable.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 אוקטובר 2013, 21:05

למה רזולוציה ולא FPS?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 אוקטובר 2013, 22:00

זה מזעזע במיוחד.
כי מי אתה שתכפה את הדיעות שלך על משהו שלא פגע באף אחד??? אנשים נפגעו ממזון שלא ידעו מה יש בו ומתו, נפגעו מזיהום אוויר ולטענתם - נפגעו מפורנו בשעת צהריים. מי נפגע מרזולוציה אפסקיילד? אתה פשוט פסיכי, זה לא ״יעשה טוב״ לאף אחד, רק לך. אני אדע מה הרזולוציה מהחברה, אם תגיד לי, מהקופסא, אם תרצה לציין אותה או מאתרים שונים, אם אקרא. בשביל הנוחות שלך או העצלות - אתה מערב את החוק. ואם לא יכתבו? אתה תלך ותתבע אותם, ועל הדרך - תעכב אותי, אזרח שמחכה למשפט חצי שנה אבל יש עומס של אנשים אידיוטים שמחליטים להוסיף עוד ועוד תקנות ומחוקקים עצמם לדעת, אז אפושעים אמיתיים מסתובבים חופשי, ועוולות חשובות לא מתוקנות. זו הסיבה העיקרית לקריסת מערכות המשפט בעולם המערבי, וכן לחוסר אמון הציבור במערכת הזו.
אני לא אמשיך את הדיון בנושא כי הוא פשוט חצוף מדי. אתה רואה? אני לא פונה למנהלים להפסיק את חוסר ההגיון פה, אני בוחר להפסיק אותו (:

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אוקטובר 2013, 08:21

וואו מה קרה בת'רד הזה בזמן העדרותי? חצי מההודעות פה נמחקו.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 25 אוקטובר 2013, 12:14

קליימן, הסברתי למה אני חושב שרזולוציה היא מידע בסיסי יותר מFPS בההודעות הקודמות. אין לי בעיה שזה יהיה גם. שהחברות יישבו ויגיעו להסכמה איזה מידע להנגיש.

לאסקין. ברור שזה פוגע באנשים בכך שהיצרן מסרב לתת לי מידע בסיסי על מוצרו. כך לא נוהגים וכך לא אמורה לפעול אינטרקציה צרכנית הגונה. די לדבר על זה במונחים של פגיעה פיזית. מי ייפגע עם בחנות הטלוויזיה אין מספרי גודל מסך? מי ייפגע אם במכונית יתברר שיש חלונות ידניים ולא אוטומטיים? מיי יפגע אם גודל המסך של הסמארטפון שלך לא ידוע? מיי יפגע אם הבאסוופר מייצר קולות בטווח אחר? וכו' וכו'. לכל מוצר יש את המידע הבסיסי שלו שאף אחד לא מתאר לעצמו שהוא לא יוכל לדעת לפני שהכסף עובר ידיים. המידע הזה צריך להיות קיים גם למשחקי וידאו. ואין משחק וידאו בלי רזולוציה (וFPS).

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוקטובר 2013, 12:37

Kazz כתב:קליימן, הסברתי למה אני חושב שרזולוציה היא מידע בסיסי יותר מFPS בההודעות הקודמות. אין לי בעיה שזה יהיה גם. שהחברות יישבו ויגיעו להסכמה איזה מידע להנגיש.

לאסקין. ברור שזה פוגע באנשים בכך שהיצרן מסרב לתת לי מידע בסיסי על מוצרו. כך לא נוהגים וכך לא אמורה לפעול אינטרקציה צרכנית הגונה. די לדבר על זה במונחים של פגיעה פיזית. מי ייפגע עם בחנות הטלוויזיה אין מספרי גודל מסך? מי ייפגע אם במכונית יתברר שיש חלונות ידניים ולא אוטומטיים? מיי יפגע אם גודל המסך של הסמארטפון שלך לא ידוע? מיי יפגע אם הבאסוופר מייצר קולות בטווח אחר? וכו' וכו'. לכל מוצר יש את המידע הבסיסי שלו שאף אחד לא מתאר לעצמו שהוא לא יוכל לדעת לפני שהכסף עובר ידיים. המידע הזה צריך להיות קיים גם למשחקי וידאו. ואין משחק וידאו בלי רזולוציה (וFPS).

מי יפגע?
- החברה שמייצרת את הטלויזיה, כי היא לא תצליח למכור את המוצר. לכן אף אין שום חוק אידיוטי לגבי זה.
- מי יפגע? הלקוח, כמובן. להבטיח למישהו חלונות אוטומטיים ולהביא לו חלונות ידניים, זה לשקר בפרסום. הבטחת מוצר X ונתת מוצר Y. הלקוח יכול לתבוע את כספו בחזרה, או שדרוג למוצר שהובטח לו ללא תשלום. אין צורך שהמדינה תחוקק שום דבר.
- החברה שמייצרת הסמארטפון תפגע, כי היא לא תצליח למכור את המוצר. לכן אין שום חוק אידיוטי לגבי זה. בדיוק כמו שיש טאבלטים רבים שהחברה לא מפרסמת כמה RAM יש בהם. אתה יודע מה לקוחות עושים? לא קונים אותם. אם הם קונים אותם, זו רק בעיה שלהם.
- מי שיפגע מכך שהסאב מייצר קולות בטווח אחר מהמתואר, זה הלקוח. זה פרסום שקרי. הוא יכול לתבוע ולקבל את כספו בחזרה.

החוק היחיד שצריך הוא "לא לשקר בפרסום". לא להבטיח מוצר X ולתת מוצר Y. זה הכל. לא צריך שום דבר מעבר לזה.

רזולוציה זה לא מידע בסיסי. היא לא רלוונטי לתפעול של המשחק. הנתון היחיד שמשנה זו הרזולוציה שאתה צריך שהטלויזיה שלך תתמוך. כל נתון אחר הוא התפנקות שלך הצרכן ואם הנתון הזה חשוב לו, זו רק אחריותו לבדוק את זה.
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 25 אוקטובר 2013, 22:07

אני גם הולך להזמין בקרוב את הקונסולה, אבל אני אקבל אותה מן הסתם אחרי אנשים שכבר הזמינו פה כי אני אזמין מאוחר יותר.
מישהו מתכוון לעשות סיקור קל של הקונסולה כאשר הוא יקבל אותה? מה עובד מה לא עובד?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוקטובר 2013, 14:44

פרסומת פשוט מדהימה לONE:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 אוקטובר 2013, 15:28

פרסומת מעולה!! ממש אהבתי :). משעשעת וקלילה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוקטובר 2013, 15:38

ועכשיו אחרי חצי שנה סופסוף הבנתי את השם, all in one. מוזר שהם לא שחקו על זה עד עכשיו.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אוקטובר 2013, 23:46

פרסומת אדירה!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוקטובר 2013, 15:56

bling כתב:פרסומת אדירה!

למרות שיש בה משהו שמזכיר את הפרסומת האחרונה של סוני, מצחיק. כלומר ברור שהן שתיהן הפקה גדולה שעבדו עליה חודשים ולכן מן הסתם הם לא העתיקו אחד מהשני אבל עדין, מצחיק שהמסר של שתיהן זה ״אתה בתוך המשחק״.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 25 אוקטובר 2013, 16:13

חיקוי של סוני שגם עשו את זה הרבה יותר טוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוקטובר 2013, 16:17

Death_119 כתב:חיקוי של סוני שגם עשו את זה הרבה יותר טוב.

אכן, אין ספק שמיקרוסופט הספיקו תוך שבועיים להפיק כזאת פרסומת ועוד יותר ברור שמיקרוסופט חיכו לראות את הקמפיין של סוני כדי לעשות אחד משלהם רק 4 שבועות לפני השיגור של הקונסולה. ולהגיד את האמת, אני חושב שזה של הONE הרבה יותר טוב אבל אני משער שזה עניין של דיעה.

והנה פרסומת די רעה לDR3:

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 25 אוקטובר 2013, 16:24

DrKeo כתב:אכן, אין ספק שמיקרוסופט הספיקו תוך שבועיים להפיק כזאת פרסומת ועוד יותר ברור שמיקרוסופט חיכו לראות את הקמפיין של סוני כדי לעשות אחד משלהם רק 4 שבועות לפני השיגור של הקונסולה. ולהגיד את האמת, אני חושב שזה של הONE הרבה יותר טוב אבל אני משער שזה עניין של דיעה.

והנה פרסומת די רעה לDR3:
תמונה

טוב, מקריות מופלאה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוקטובר 2013, 18:31

DrKeo כתב:למרות שיש בה משהו שמזכיר את הפרסומת האחרונה של סוני, מצחיק. כלומר ברור שהן שתיהן הפקה גדולה שעבדו עליה חודשים ולכן מן הסתם הם לא העתיקו אחד מהשני אבל עדין, מצחיק שהמסר של שתיהן זה ״אתה בתוך המשחק״.

הפרסומת האחרונה של סוני לא היתה על ההיסטוריה של הפלייסטישן, עם הבחור שמשחק בכל הקונסולות של סוני, עם החבר הנכון פוליטית?

הקטע הזה של "עכשיו אתה משחק" הוא משהו שראינו את סוני משתמשים בו די מזמן. בעונה שעברה (וגם זו שלפניה, אני חושב) של ליגת האלופות היו מידי פעם פרסומות של סוני עם אנשים רגילים שרצים עם כדור ועם המסר הזה.
לא יודע כמה זה העתקה מסוני (בכל זאת, לא מסר מהפכני במיוחד), אבל הפרסומת הזאת של מייקרוסופט אולי הטובה ביותר שראיתי לקונסולה, עד היום. באמת עשויה היטב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 25 אוקטובר 2013, 18:56

DrKeo כתב:ועכשיו אחרי חצי שנה סופסוף הבנתי את השם, all in one. מוזר שהם לא שחקו על זה עד עכשיו.

מה? זה כבר הוזכר בתור סוג של טאג ליין עוד מE3.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אוקטובר 2013, 19:27

Nucleus_Dawn כתב:
הפרסומת האחרונה של סוני לא היתה על ההיסטוריה של הפלייסטישן, עם הבחור שמשחק בכל הקונסולות של סוני, עם החבר הנכון פוליטית?

הקטע הזה של "עכשיו אתה משחק" הוא משהו שראינו את סוני משתמשים בו די מזמן. בעונה שעברה (וגם זו שלפניה, אני חושב) של ליגת האלופות היו מידי פעם פרסומות של סוני עם אנשים רגילים שרצים עם כדור ועם המסר הזה.
לא יודע כמה זה העתקה מסוני (בכל זאת, לא מסר מהפכני במיוחד), אבל הפרסומת הזאת של מייקרוסופט אולי הטובה ביותר שראיתי לקונסולה, עד היום. באמת עשויה היטב.

הוא מתכוון לזה:

הקונספק אומנם מזכיר במעט אבל בפרסומת של סוני יש דגש על העניין החברתי שתמיד היה הפוקוס שלה עוד מהחשיפה בפרואר עם כפתור השייר,דפים בסגנון פייסבוק וכו׳

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוקטובר 2013, 19:45

Death_119 כתב:טוב, מקריות מופלאה.

צודק, הם חיכו לסוני ואז עשו את הקמפיין תוך 9 ימים, הגיוני. בכלל לא היה להם תוכנית לקמפיין עד ארבעה שבועות לשיגור של הקונסולה והם תכננו לשגר את הONE בלי פרסומות בטלביזיה אבל אז כשהם ראו את הפרסומת של סוני הם רצו מהר מהר שכרו את ג'רארד ואת אדון ספוק, השיגו רשיון להציג שם את פיפא ואת סטארטרק, עשו פרסומת עם בהפקה הוליוודית, הוסיפו CGI והכל בבערך 9 ימים. כן, לגמרי הגיוני, נשמע סביר.

תעשה לי טובה, גם מיקרוסופט וגם סוני בטח בונים את הקמפיין הזה כבר חצי שנה אם לא יותר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוקטובר 2013, 20:07

bling כתב:הוא מתכוון לזה:

הקונספק אומנם מזכיר במעט אבל בפרסומת של סוני יש דגש על העניין החברתי שתמיד היה הפוקוס שלה עוד מהחשיפה בפרואר עם כפתור השייר,דפים בסגנון פייסבוק וכו׳

אהה... באמת אחלה פרסומת. תפסה אותי קצת פחות, בגלל שני קטעים אדירים בפרסומת של מייקרוסופט:
- הקטע עם ג'רארד, שהוא קורה לאוהד לבעוט במקומו.
- הקטע בהתחלה עם הטיטאן, ששובר את החלון בעדינות ומזמין את השחקן להכנס.

זה פשוט היה עשוי יותר טוב.
בכל מקרה, זה רחוק מלהיות קונספט חדשני. יש פרסומות דומות עוד מהשקת ה360, עם סיסמאת הJump in שלהם והדגש שלהם שם על זה שמשחקים יחד במולטיפלייר.

אף אחד מהקמפיינים לא עושה משהו חדש במיוחד. לטעון שהאחד מעתיק מהשני זה כמו לטעון שפרסומת של חלב טרה מעתיק מתנובה, בגלל שהוא טוען שהחלב טרי וטעים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 26 אוקטובר 2013, 05:03

DrKeo כתב:צודק, הם חיכו לסוני ואז עשו את הקמפיין תוך 9 ימים, הגיוני. בכלל לא היה להם תוכנית לקמפיין עד ארבעה שבועות לשיגור של הקונסולה והם תכננו לשגר את הONE בלי פרסומות בטלביזיה אבל אז כשהם ראו את הפרסומת של סוני הם רצו מהר מהר שכרו את ג'רארד ואת אדון ספוק, השיגו רשיון להציג שם את פיפא ואת סטארטרק, עשו פרסומת עם בהפקה הוליוודית, הוסיפו CGI והכל בבערך 9 ימים. כן, לגמרי הגיוני, נשמע סביר.

תעשה לי טובה, גם מיקרוסופט וגם סוני בטח בונים את הקמפיין הזה כבר חצי שנה אם לא יותר.

איזה קמפיין? מדובר בפרסומת אחת בשתי החברות שמבודדת לחלוטין מכל קמפיין שהוא. יש בכלל קמפיין? כל פרסומת כל חברה מנפיצה מסר חדש קודם סוני סיפרה לנו שיש מלא משחקים, עכשיו זה לשחק עם החברים והחדש זה נוסטלגיה, מה המאחד?
למיקרוסופט גם אין שום מסר, רק בפרסומת האחרונה אתה מפשפש בראש ומבין שכנראה יש משהו מאחורי השם המטומטם של One (בכלל, לך תבין את הצורך שלהם להפוך את השם של הקונסולה כל 5 שנים). אני לא אתפלא אם הם ידעו מה סוני מתכננת (אפשר לחשוב שחברות לא מרגלות כנגד חברות אחרות) והחליטו לנסות לחקות את המסר, במיוחד לאור ההצלחה המטורפת של הפרסומת של סוני. אבל מה זה משנה, כולה פרסומת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוקטובר 2013, 21:16

Death_119 כתב:איזה קמפיין? מדובר בפרסומת אחת בשתי החברות שמבודדת לחלוטין מכל קמפיין שהוא. יש בכלל קמפיין? כל פרסומת כל חברה מנפיצה מסר חדש קודם סוני סיפרה לנו שיש מלא משחקים, עכשיו זה לשחק עם החברים והחדש זה נוסטלגיה, מה המאחד?
למיקרוסופט גם אין שום מסר, רק בפרסומת האחרונה אתה מפשפש בראש ומבין שכנראה יש משהו מאחורי השם המטומטם של One (בכלל, לך תבין את הצורך שלהם להפוך את השם של הקונסולה כל 5 שנים). אני לא אתפלא אם הם ידעו מה סוני מתכננת (אפשר לחשוב שחברות לא מרגלות כנגד חברות אחרות) והחליטו לנסות לחקות את המסר, במיוחד לאור ההצלחה המטורפת של הפרסומת של סוני. אבל מה זה משנה, כולה פרסומת.

תעשה לי טובה, מיקרוסופט מלכת הפרסומות. ראית פעם קמפיין של גירס? של היילו? מיקרוסופט יודעת מה היא עושה מבחינת פרסומות טוב מאוד. הקמפיינים יצאו בהפרש של 10 ימים, אם בא לך לדמיין שמיקרוסופט עשתה ריגול תעשיתי בשביל לגלות איזה פרסומת סוני עושה ואז עשו אותו דבר אז באמת שזה הזוי. תזכר בפרסומת של ה360 המקורית עם האנשים האקדחי אצבעות, זה בעצם כמו סוג של המשך לאותה פרסומת.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 26 אוקטובר 2013, 05:20

DrKeo כתב:תעשה לי טובה, מיקרוסופט מלכת הפרסומות. ראית פעם קמפיין של גירס? של היילו? מיקרוסופט יודעת מה היא עושה מבחינת פרסומות טוב מאוד. הקמפיינים יצאו בהפרש של 10 ימים, אם בא לך לדמיין שמיקרוסופט עשתה ריגול תעשיתי בשביל לגלות איזה פרסומת סוני עושה ואז עשו אותו דבר אז באמת שזה הזוי. תזכר בפרסומת של ה360 המקורית עם האנשים האקדחי אצבעות, זה בעצם כמו סוג של המשך לאותה פרסומת.

ראית פעם פרסומת של קילזון 2? מה הקשר. מייקרוסופט היא ממש לא מלכת הפרסומות, סוני עושה פרסומות לא פחות טובות ממנה אם לא יותר. אני אפילו אגלה לך סוד, לא מייקרוסופט ולא סוני עושים את הפרסומות אלא חברות פרסום כגון מקאן אריקסון ודומיהם :).
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים