הנושא הרישמי למשחקי Blood Souls Ring

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: הנושא הרישמי למשחקי Dark Souls ו-Blood Borne

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מרץ 2022, 14:48

כשאני אומר ששחקתי אותו לא נכון, אני מתכוון לזה שהנשק שלי נשאר +2 לאורך שעות ארוכות כששארד אחד קטנטן ובדרג הכי נמוך הפריד ביני לבין זינוק ל+7. וכמובן שאני מדבר על זה שיש לי מלא נקודות ב-faith ו-int שאני לא באמת צריך שיכלו בכיף ללכת ל-str או ויטליטי. אני מרגיש קצת שאותו דבר קורה לי עם השדרוג של הבקבוקי חיים/מנה, שכבר יותר מדי שעות לא מצאתי זרע זהב הנדרש לשדרג אותם ושאני יותר מדי מאחור בשלב שאני נמצא כרגע בנוגע אליהם. כלומר, יש לי 5 בקבוקים וכשאני שותה אחד אני מקבל פחות מחצי bar חיים, זה לא מרגיש שאני נמצא במקום טוב מהבחינה הזאת.

אני משער שאם הייתי הולך על מדריכים אינטרנטים החוויה שלי הייתה יותר ״כוונת המשורר״, אבל די הלכתי על עיוור לכל אורך המשחק עד עכשיו. אני מאוד נהנה מזה, אבל מצד שני זה לא בדיוק היה נעים להיות עם נשק +2 באזור שהייתי יכול להיות בו עם נשק +7. לדעת שאתה צריך לתת לבוס 40 מכות מוצלחות כששחקן אחר ינצח אותו עם 15 זה טיפה מתסכל. כאילו שהבוסים במשחק הזה לא קשים מספיק ממילא :)
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מרץ 2022, 15:03

אם זה לא היה משחק של פרום - זה לבד משהו שהיה יכול להוריד למשחק נקודה שלמה, לפחות.
וב"זה" אני מתכוון לכל הדברים שממש ממש לא ברורים וצריך לגלות לבד או לפנות לאינטרנט (להפך נניח מדברים דומים בזלדה האחרון, שצריך ללמוד לבד אבל המשחק מראה לך את זה בדרכים שונות).

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 13 מרץ 2022, 15:14

האמת שפה ספציפית אתה אמור לשים לב שאם חסר לך smithing stone [1] ואתה מוצא רק smithing stone [2] - אתה אמור לחזור לאזורים המוקדמים יותר שכוללים [1].

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מרץ 2022, 15:17

חחח כן, זה לגמרי מובן

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 מרץ 2022, 15:21

אני דווקא ממש לא חושב שמדריכים אינטרנטיים היו נותנים את "כוונת המשורר", אני חושב שהחופש המוחלט ו"בנה את ההרפתקאה שלך", כלומר חוסר הידיעה, זו כוונת המשורר.
אני כן חושב שהם היו יכולים לעשות עבודה טובה יותר בדברים הבסיסיים ביותר, כמו למשל עם האבני שדרוג שנמצאים במכרות, כדי שיהיה לך את החופש הזה בצורה מלאה בלי לבדוק מדריכים. כלומר יותר מזה, ספציפית לגבי האבני שדרוג הם *כן* מסמנים לך את זה במפה בצורה דיפולטית תמיד, כלומר הם מודעים לזה, רק שהם מעולם לא הרגישו צורך להגיד לך שהסימון הקטנצ'יק הזה שבמבט חטוף נראה ראנדומלי לגמרי, הוא סימון למכרה :).
הנקודה היא שעקרונית המערכת שלהם בנויה לזה, אתה רוצה להיות כל הזמן עם הנשק ברמה של האבנים שאתה מוצא באזור שלך. הבעיה היא שאם פספסת את האבנים בשעתיים הראשונות של המשחק כשעוד לא ידעת כלום, אתה יכול באמת לתקוע את עצמך כמו שקרה לך (ושמעתי על עוד מקרים כאלו בדיוק), אלא אם תחזור כדי למצוא אותן. ואז איך תדע בכלל לאן לחזור, הם מסמנים לך אבל לא אומרים לך את זה... וסתם ללכת לחקור עכשיו אזור שלם שכבר עברת רק כדי לחפש מכרה ראנדומלי יכול להיות מאוד מייאש.

בגדול כל המשחק בנוי ככה, כלומר אתה יכול למצוא קווסטים או שלא, למצוא אזורים ענקיים שלמים או שלא, למצוא בוסים או שלא, ולהבנתי יש גם המון אופציות שונות לסיום בהתאם למה שהצלחת למצוא ולדמויות שהבאת איתך למעמד הזה. אם תתקדם מעבר לקווסט שפספסת, הוא הלך.
זה אחלה עיצוב לדעתי, בעיקר כי המשחק מספיק גדול כדי שאף פעם לא תרגיש שחסר לך תוכן בכל מקרה. אני אוהב את זה ששחקן שלא יחקור לא יהיה מודע בכלל לדברים ששחקן שכן מצא, כי אין הכוונה בכלל חוץ מפשוט למצוא את הדברים (או למצוא דברים, נניח דמויות, שמכווניות אותך אל הדברים, אבל זה אותו דבר).
אני אוהב את זה שגם אני , עם הריצה הסופר יסודית שלי, כנראה אגלה בסיום כשאלך לאינטרנט שפספסתי X דברים. זה נותן לכל ריצה להיות ייחודית ולכל גילוי להיות משמעותי. אתה אשכרה יכול למצוא מבוך עצום ומדהים, עם עיצוב ייחודי והכל, ובסופו למצוא בוס שהוא אחד מהשיאים של הסדרה, ולהרגיש ש80% מהשחקנים יסיימו את המשחק בלי לדעת שזה קיים בכלל. זה קרה לי. זה הופך את החקירה והעולם הזה להיות כל כך, כל כך מתגמלים.
זו לדעתי "כוונת המשורר". לא בהכרח בריצה יסודית כמו שלי, גם סתם בריצה קאזואלית שבה אתה במקרה תתקל בדברים מסוימים ותוכל להחליט להמשיך לראות כמה עמוק הם יורדים. הבעיה היא שחלק מהדברים הבסיסיים לא מקבלים בכל זאת מספיק הכוונה כדי למנוע מצבים מתסכלים, לא רק כדי להפוך את הגילויים למשמעותיים.

יש איזשהו איזון בין הכוונה בסיסית לתחושת החופש המטמטמת של המשחק הזה. אני לא חושב שהם הצליחו לקלוע בדיוק לאיזון העדין הזה. ברמה האישית היה לי מזל ולא נתקעתי, אבל אני גם שחקן ותיק של הסדרה כבר אז אני בהחלט לא יודע איך הייתי אוכל את זה כשחקן חדש בלי שום מדריך.
אז ברמה האישית אני שמח שהאיזון לא אחיד לטובת החופש, אבל אם אני שופט אובייקטיבית יש כאן בעיה מסוימת. זה לא סוף העולם, ועקרונית כשחקן אפשר לייצר איזון מושלם של הדבר הזה עם מדריכים סופר בסיסיים ב5 דק, אבל המשחק לא אמור לשלוח אותך לאינטרנט.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 מרץ 2022, 15:25

Laskin כתב:חחח כן, זה לגמרי מובן

זה כן מובן, כי זה ממש רשום (על כל אבן כתוב עד לאן ומאיפה היא משדרגת את הנשק).
מה שלא כתוב זה איפה האבנים הראשוניות שאתה צריך, כי בלעדיהן האבנים המתקדמות לא שוות כלום.
או כמו שכבר אמרתי, זה כן כתוב, רק שלא כתוב שזה כתוב, או בקיצור או שתגלה את זה או שלא, וספציפית במכניקה הזו זה בעייתי, כמו שאמרתי :).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מרץ 2022, 15:30

הכוונה שלי זה שהוא כתב משפט שלא מובן כפי שהוא לכמעט שום גיימר שלא שיחק במשחק, והאמת שגם להרבה גיימרים שכן שיחקו בו, בדר"כ המספרים האלה אמורים פשוט לציין כמה יש לך מאותו אייטם... אבל הקטע של ה[1] ו-[2] כבר הפך לMEME באינטרנט, זה סתם משעשע אותי :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 מרץ 2022, 15:35

לא יודע על איזה MEME אתה מדבר למען האמת, אבל לצד העובדה שכתוב לך כמה יש לך מכל אייטם, יש לחלק מהם גם רמה...
על אבן רמה 1 כתוב שהיא משדרגת נשקים מהבסיס עד ל+3, על אבן רמה 2 כתוב שהיא משדרגת נשקים מ+3 עד ל+6 וכו'. זה כן מאורגן לך בצורה מסודרת בinventory.
כאילו, אני לא ממש מצליח להבין מה הבעיה עם המערכת באספקט הספציפי הזה :). ממש הרגע ביקרתי את חלק מהצורה שהם גרמו לזה לעבוד, אבל בוא לא נגזים, כשהדברים ממש כתובים בצורה מפורשת במשחק זה סתם להתקטנן על שטויות, ואם מישהו התבלבל בין הכמות שיש לו לרמה של האייטם... טוב, יש טענות שלא שוות יחס באמת :).

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 13 מרץ 2022, 15:42

האמת שזה נכון ש-[1] זאת דרך ממש מוזרה לציין רמה של פריט. לקח לי זמן להבין שזאת הכוונה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 מרץ 2022, 15:48

טוב, מה אני אגיד, תמיד מגלים דברים חדשים :).
לדעתי זו הדרך הבסיסית ביותר לתאר את זה, עד לרמה שזה קצת בסיסי מדי וקצת ביאס אותי בהתחלה, אבל הנחתי שזה בשביל לא לבלבל שחקנים חדשים.
יותר אהבתי את הגישה של דארק סולס, שם האבנים חולקו לshardes, chunks וכו'. הנשמות חולקו לsoul of a warrior, soul of a proud knight וכו', זה נותן קצת יותר אופי.
אבל אתם טוענית שהשיטה של פשוט למספר את החפצים בצורה ברורה זה הדבר המבלבל יותר? נו טוב :).

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 13 מרץ 2022, 15:54

היא לא ברורה... לרוב [] מציין כמות, כמו שלסקין אמר. יצא לך לראות משחק אחר שמציין רמה של פריט בצורה הזאת?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מרץ 2022, 15:55

InterAl כתב:האמת שפה ספציפית אתה אמור לשים לב שאם חסר לך smithing stone [1] ואתה מוצא רק smithing stone [2] - אתה אמור לחזור לאזורים המוקדמים יותר שכוללים [1].

זה בהחלט נכון, אבל למשחק לינארי. באלדן רינג אין ממש clear cut בין אזורים. כלומר, בביצה שנמצאת ממש ביציאה לעולם הפתוח, ממש דקות מתחילת המשחק, יש טלפורט שלוקח אותך לאזור שרק עכשיו אני מרגיש חזק מספיק בכדי להתמודד איתו. כלומר, אתה משחק ומגיע כל רגע לאזור אחר שבו יש מגוון שארדים אחרים. ולהגיד את האמת, לא ממש הרגשתי מהמשחק בטבעיות, בלי צפיה במדריכים, שהדרגה של השארדים (אוקיי, smithing stone, אני עוד רגיל מ-DS) תלויה באזור שאתה נמצא בו. כלומר, ברור שיש שארדים בדרג גבוה יותר באזורים מתקדמים יותר, אבל עדין היית מצפה למצא שארדים מכל הסוגים בכל המקומות רק שהחלוקה תהיה שונה. מעבר לזה, לא היה לי ממש מושג באיזה אזורים אני אמור לקבל שארדים דרגה 1, זה לא שהמשחק אומר לך איפה תמצא דרג 1 ואיפה תמצא דרג 3.

אז כן, אני משער שזה אשמתי. אבל כל הסבל שלי במשחק הוא לגמרי באשמתי, אבל הוא תוצאה של החופש המלא שFS נותנים. להגיע לאזורים שאתה לא בדרגה המתאימה להם, לפספס מכניקות שלמות, לא לדעת איך חפץ מסויים שיכל לעזור לך עובד וכו׳ זה הכל תסמינים של השיטה שבהם FS עושים את המשחקים שלהם. אז זאת אשמתי, וגם קצת אשמת FS :)

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 13 מרץ 2022, 15:57

אפילו אם הוא לא חקר מטר באיזור הראשון (ולפי הרמה 37 שהוא היה בה קודם, די ברור שזה לא המצב), עדיין רק בלגסי דאנג׳ן הראשון יש 5 אבנים מהסוג שהוא מחפש, ככה שאני לא ממש חושב שיש מקום לבוא בטענות למשחק בעניין הזה. הדברים שהשחקן צריך בשלב הזה במשחק קיימים בהחלט ובנדיבות, גם בדרך הראשית, אתה פשוט צריך לשים לב לפרטים ולחקור כמו שצריך כל פינה, וזה נכון לכל משחק אחר שלהם אגב. וגם אם אתה לא מנוסה במשחקים האלה, יש כל כך הרבה הודעות של שחקנים שזה כמו לשחק עם סוג של מדריך בדיפולט ואפילו בלי לקרוא אותם הם יכולים להוביל אותך למקומות שאתה רוצה ללכת אליהם (יש הודעה על גג? כנראה שאני יכול להגיע לשם אז בוא נחשוב איך עושים את זה). אני מבין שלא לכולם בא טבעי כל המכניקות במשחקים שלהם כמו לאנשים שטחנו כל משחק שלהם מכל הכיוונים בעשר שנים האחרונות, אבל באמת לא ברור לי איזה הסבר FROM אמורים לתת בדיוק בהקשר הזה שמגיע להוריד להם נקודות בציון. יש דברים במשחק שממש by design מלא שחקנים לא ימצאו (ואני מת על העיצוב הזה), אבל זה לא המצב פה.

בקשר לשם שלהם, לא שאני מבין למה יצורים אינטליגנטיים יתקשו להבין את החלוקה למספרים, אבל מה זה משנה? בסוף אתה הולך לשדרג את הנשק ורואה אם אתה יכול או לא יכול. זה לא שאתה צריך לנחש.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 מרץ 2022, 16:00

גם סתם יכלו לרשום level 1 smithing stone.. זה לא שחסרים אייטמים וכו' במשחק. דווקא דברים בסיסיים צריכים להיות מסומנים הכי בבירור שאפשר.

לרשום מספר בסוגריים מרובעים לגמרי גורם לחשוב שמדובר בכמות. כשצפיתי בכמה קטעים מההתחלה של המשחק, לא הבנתי איך תמיד יש לו רק 1 אחרי שהוא כבר אסף כמה. אז נכון, לא שיחקתי בעצמי, ולא צללתי לרשימת המלאי בעצמי, אבל עדיין. אפשר להסתכל על זה בעיניים של שחקני סולז מנוסים שהכל ברור להם, ואפשר גם לקבל את הביקורת מאחרים ולא להגיד "לא מבין איך אנשים אינטליגנטים לא מבינים את זה... נורא ברור". כנראה שלא.. או שאנחנו פשוט לא אינטליגנטים

לטעמי המערכת בעייתית, וניתן היה לפתור אותה בדרכים שונות. לא יודע להגיד כיצד כל פתרון שכזה היה משפיע על האיזון במשחק, אבל החוויה שנדבר מתאר היא נוראית בעיניי בהיבטי גיימפליי. יש לסמוך על השחקן ויש ליצור מצב שהוא מתקדם יותר מדי בלי שיש לו כלים בסיסיים יחסית, גם כשהוא כבר חרש את העולם.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 מרץ 2022, 16:04

InterAl כתב:היא לא ברורה... לרוב [] מציין כמות, כמו שלסקין אמר. יצא לך לראות משחק אחר שמציין רמה של פריט בצורה הזאת?

אני לא ממש רואה סיבה להתווכח על זה, אם זה בלבל אותך אז זה בלבל אותך, אני לא אומר שלא.
אבל אישית, נה, זה היה לי מאוד ברור. אולי בפעם הראשונה שהרמתי אייטם של runes והוא היה [1] או [2] אז חשבתי שזו הכמות, אבל בפעם הראשונה שנכנסתי לinventory זה היה ברור לחלוטין. וגם, אתה יודע, העובדה שלצד ה[X] יש לך גם את מספר הכמות של החפץ כנראה מסגירה את העובדה הזו, לצד זה שזה ממש כתוב בפירוט של החפץ.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מרץ 2022, 16:05

idan כתב:אפילו אם הוא לא חקר מטר באיזור הראשון (ולפי הרמה 37 שהוא היה בה קודם, די ברור שזה לא המצב), עדיין רק בלגסי דאנג׳ן הראשון יש 5 אבנים מהסוג שהוא מחפש, ככה שאני לא ממש חושב שיש מקום לבוא בטענות למשחק בעניין הזה. הדברים שהשחקן צריך בשלב הזה במשחק קיימים בהחלט ובנדיבות, גם בדרך הראשית, אתה פשוט צריך לשים לב לפרטים ולחקור כמו שצריך כל פינה, וזה נכון לכל משחק אחר שלהם אגב. וגם אם אתה לא מנוסה במשחקים האלה, יש כל כך הרבה הודעות של שחקנים שזה כמו לשחק עם סוג של מדריך בדיפולט ואפילו בלי לקרוא אותם הם יכולים להוביל אותך למקומות שאתה רוצה ללכת אליהם (יש הודעה על גג? כנראה שאני יכול להגיע לשם אז בוא נחשוב איך עושים את זה). אני מבין שלא לכולם בא טבעי כל המכניקות במשחקים שלהם כמו לאנשים שטחנו כל משחק שלהם מכל הכיוונים בעשר שנים האחרונות, אבל באמת לא ברור לי איזה הסבר FROM אמורים לתת בדיוק בהקשר הזה שמגיע להוריד להם נקודות בציון. יש דברים במשחק שממש by design מלא שחקנים לא ימצאו (ואני מת על העיצוב הזה), אבל זה לא המצב פה.

בקשר לשם שלהם, לא שאני מבין למה יצורים אינטליגנטיים יתקשו להבין את החלוקה למספרים, אבל מה זה משנה? בסוף אתה הולך לשדרג את הנשק ורואה אם אתה יכול או לא יכול. זה לא שאתה צריך לנחש.

רק שהתחלתי את המשחק עם חרב ואז עברתי בשלב כלשהו לחנית כך שאולי סה״כ אספתי מספיק אבנים דרג 1 מתחילת המשחק, אבל לא מספיק בשביל לפצות על החלפת הנשק שלי בשעה ה-8 של המשחק. כלומר, המשחק אמור לעודד אותי להחליף סוגי נשקים ולנסות, אם מקבלים רק 5 אבנים בהתחלה אז הוא לא ממש מאפשר לי לשדרג כמו שצריך יותר מנשק אחד. חוץ מזה צריך 12 אבנים דרג 1 (2, אז 4 ואז 6).

בכל מקרה, אני הדביל שנתקע ככה כל כך הרבה זמן, אני לא מכחיש. סתם לא היה ברור לי איפה אני יכול להשיג את האבנים הבסיסיות ולא ממש היה לי ברור שיש לי מספיק אבנים לזנק ל-+7 במכה אם רק הייתי משיג אבן בסיסית אחת. אם הייתי שם לב לזה, הייתי כנראה משקיע מאמץ גדול בלהשיג אבן שכזו כי היא הייתה game changer בשבילי.

אני מת על החופש האדיר במשחק, אבל הוא גם חרב פיפיות. עם כל האהבה שלי לאלדן רינג, זלדה עושה את זה הרבה יותר טוב.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 13 מרץ 2022, 16:07

Stick כתב:
InterAl כתב:היא לא ברורה... לרוב [] מציין כמות, כמו שלסקין אמר. יצא לך לראות משחק אחר שמציין רמה של פריט בצורה הזאת?

אני לא ממש רואה סיבה להתווכח על זה, אם זה בלבל אותך אז זה בלבל אותך, אני לא אומר שלא.
אבל אישית, נה, זה היה לי מאוד ברור. אולי בפעם הראשונה שהרמתי אייטם של runes והוא היה [1] או [2] אז חשבתי שזו הכמות, אבל בפעם הראשונה שנכנסתי לinventory זה היה ברור לחלוטין. וגם, אתה יודע, העובדה שלצד ה[X] יש לך גם את מספר הכמות של החפץ כנראה מסגירה את העובדה הזו, לצד זה שזה ממש כתוב בפירוט של החפץ.

לא ענית לשאלה. שיחקת בעוד משחק שמשתמש ב-[] כדי לציין רמה של פריט?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 מרץ 2022, 16:10

Klayman כתב:גם סתם יכלו לרשום level 1 smithing stone.. זה לא שחסרים אייטמים וכו' במשחק. דווקא דברים בסיסיים צריכים להיות מסומנים הכי בבירור שאפשר.

לרשום מספר בסוגריים מרובעים לגמרי גורם לחשוב שמדובר בכמות. כשצפיתי בכמה קטעים מההתחלה של המשחק, לא הבנתי איך תמיד יש לו רק 1 אחרי שהוא כבר אסף כמה. אז נכון, לא שיחקתי בעצמי, ולא צללתי לרשימת המלאי בעצמי, אבל עדיין. אפשר להסתכל על זה בעיניים של שחקני סולז מנוסים שהכל ברור להם, ואפשר גם לקבל את הביקורת מאחרים ולא להגיד "לא מבין איך אנשים אינטליגנטים לא מבינים את זה... נורא ברור". כנראה שלא.. או שאנחנו פשוט לא אינטליגנטים

לטעמי המערכת בעייתית, וניתן היה לפתור אותה בדרכים שונות. לא יודע להגיד כיצד כל פתרון שכזה היה משפיע על האיזון במשחק, אבל החוויה שנדבר מתאר היא נוראית בעיניי בהיבטי גיימפליי. יש לסמוך על השחקן ויש ליצור מצב שהוא מתקדם יותר מדי בלי שיש לו כלים בסיסיים יחסית, גם כשהוא כבר חרש את העולם.

התייחסתי לזה בהודעה קודמת ואני גם מסכים שהכוונה בסיסית מינימלית כאן הייתה פתרון טוב יותר.
אבל לא צריך להגזים... אני חושב שהעובדה שהוא צריך לחפש אבני שדרוג רמה 1 במצב שהוא היה בו היא מובנת מאליה. *זה ממש כתוב*. הבעיה היא שעם החופש העצום של המשחק הוא יכול לפספס את המקומות שבהם יש את האבנים האלו, ואז לשבור את הראש סתם באיפה למצוא אותם בדיעבד.
אבל כמו שעידן אומר זה לא שחסרים כאלו בדרך הראשית, והמשחק מן הסתם בנוי כדי לעודד חקירה אז אי אפשר לבוא בטענות לזה שלפעמים צריך לחקור. אם אתה לא נהנה מזה זה סיפור אחר, ואם אתה רוצה רק לרוץ על כמה שיותר אירועים מרכזיים על עיוור אולי כן תצטרך מדריך טוב לצידך. אבל עקרונית, זה המשחק. הוא סופר פתוח וסופר חופשי, ויש עם זה בעיות ויש בזה גם כמובן עניין של טעם אישי.
אבל לא כל דבר הוא עיצוב משחק רע, לטעמי. וזה לא אומר שאין לי ביקורות נקודתיות שאפשר לתת על המשחק או על העיצוב שלו.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 מרץ 2022, 16:13

InterAl כתב:
Stick כתב:

לא ענית לשאלה. שיחקת בעוד משחק שמשתמש ב-[] כדי לציין רמה של פריט?

חחח לא, אני מניח שלא. איך בדיוק זה רלוונטי?
זה מסודר בצורה ברורה בinventory, זה כתוב בצורה ברורה בפירוט של החפץ, וזה (בעיניי בלבד, מסתבר) מתבקש ומובן מאליו אחרי מינימום של זמן עם המשחק והloot בו.
שוב, אני לא מבין את הויכוח, אם זה לא היה ברור לך אז בסדר גמור... אני לא מנסה לקחת לך את זה. אתה מנסה להוכיח לי שזה עיצוב משחק רע? אני לא חושב, כי לי לא הייתה שום בעיה עם זה, אז על מה אנחנו מדברים?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 13 מרץ 2022, 16:17

אז הוכחת את הנקודה. זאת דרך מוזרה לציין רמה של פריט. היא מוזרה בדיוק בגלל שאף אחד אחר לא עושה את זה.

לגבי ה-inventory, אני לא נכנס כל שנייה ל-inventory כדי לבדוק מה כל פיסת אשפה שאני מרים מהרצפה עושה... וספציפית smithing stone זה שם מספיק ברור כדי שלא אבדוק, ולכן לא בדקתי ב-inventory. אגב, גם כשנכנסתי לראשונה לבדוק, עדיין לקח לי כמה שניות להבין שמדובר ברמות שונות של אותו חפץ.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 מרץ 2022, 16:19

אז לתחושתי אם לקח לך כמה שניות כדי להבין את זה אז אתה סתם מתקטנן על שטויות, אני מניח שאם זו השורה התחתונה אז כן, גם לי לקחו כמה שניות כדי להבין את זה.
גם לקחו לי כמה שניות כדי להבין איזה tier כל צבע מייצג בדיאבלו, נניח. לא משהו שהייתי הולך לספר עליו כשדיברתי על המשחק.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 13 מרץ 2022, 16:21

לקח לי כמה שניות רק כשבדקתי ב-inventory, לא בדקתי ב-inventory בטאב הרלוונטי (ויש שם המון טאבים) תוך כמה שניות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מרץ 2022, 16:28

איך אפשר לטעון שלא חקרתי? חקרתי את האמא של המשחק, אני 25 שעות פנימה והרגתי רק בוס ראשי אחד כך שמן הסתם חקרתי המון. כנראה שעשיתי את רוב החקירה באזורים יותר מתקדמים מאשר הייתי צריך, אבל המשחק מאפשר לי, אז למה לא? כלומר, זאת עובדה, אני הדביל שנתקע בלי אבני שדרוג דרגה 1 כי לא הסתובבתי במקומות הנכונים. וכן, זה כנראה קרה כי החלפתי נשק ראשי באמצע, אז בטח השגתי איזה 15-16 אבנים כאלה שאם הייתי דובק בנשק אחד הן היו מספיקות, אבל זה באמת חטא? להחליף נשק main?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 מרץ 2022, 16:30

InterAl כתב:לקח לי כמה שניות רק כשבדקתי ב-inventory, לא בדקתי ב-inventory בטאב הרלוונטי (ויש שם המון טאבים) תוך כמה שניות.

וכשהלכת פעם ראשונה לשדרג את הנשק שלך, כלומר פעם ראשונה שזה היה רלוונטי במשחק, וראית שאתה צריך 2 אבני שדרוג [1], זה גרם לך לבדוק?
אני לא מבין איך זה רלוונטי, אז אולי בפעמיים הראושנות שהרמת חפץ חשבת שזו הכמות ולא הרמה שלו, זה לא שהמשחק נתן לך בחירה אם להרים אבן שדרוג [1] או אבן שדרוג [2] באיזשהו שלב... כל עוד אנחנו מסכימים שבמקרה הקיצוני ביותר זה עניין של לבדוק כמה שניות, ושזה לא באמת משפיע איכשהו על המשחק שלך עד שאתה בודק.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 מרץ 2022, 16:32

DrKeo כתב:איך אפשר לטעון שלא חקרתי? חקרתי את האמא של המשחק, אני 25 שעות פנימה והרגתי רק בוס ראשי אחד כך שמן הסתם חקרתי המון. כנראה שעשיתי את רוב החקירה באזורים יותר מתקדמים מאשר הייתי צריך, אבל המשחק מאפשר לי, אז למה לא? כלומר, זאת עובדה, אני הדביל שנתקע בלי אבני שדרוג דרגה 1 כי לא הסתובבתי במקומות הנכונים. וכן, זה כנראה קרה כי החלפתי נשק ראשי באמצע, אז בטח השגתי איזה 15-16 אבנים כאלה שאם הייתי דובק בנשק אחד הן היו מספיקות, אבל זה באמת חטא? להחליף נשק main?

אם זו תשובה אלי אז במקרה הזה אני מסכים, כמו שאמרתי כבר, את הצורה שבה מוצאים אבנים התחלתיות היו צריכים לאזן אחרת.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים