אני חושב שגם אני ראיתי את הדיון שפייג' מדבר עליו. אני חושב שERA מטומטמים ואין לי מושג למה הם מתבכיינים על כל שטות שלא מזיזה לאף אחד.
אולי הם חושבים בסרט שזה נותן להם נקודות אצל נשים, ויתן להם נקודות כשהם מנסים להשיג זיון? אין לי שמץ
אני יכול רק להצטער על התדמית שהם יוצרים.
אבל איך אפשר שלא לראות את הרמיזה של "תזהרו אנשים עם מוגבלות הם נקמנים" אם זו היתה הדמות הראשית של המשחק והיו בה צדדים רעים וטובים אז הייתי אומר עוד ניחא שהם הציגו דמות מעניינת ואנושית על הצדדים היפים שלה והמכוערים שלה.
אבל לייצג ככה אוכלוסיה שהרבה אנשים בכלל לא מכירים ולקבוע להם ולהציג להם שככה האנשים האלה מתנהגים?
תסכימו בטח שיש הבדל בין "אני לא משחק במשחקים של נוטי דוג כי הם הביאו דמות לבנה לדובב דמות שחורה"
שאתה קורא את זה בא לך לתת כאפה למי שרשם את זה

. כאילו כמה אתה יכול להיות אחד שלא מבין איפה אתה חי.
אפילו מדובבים שחורים לא עשו מזה עניין ממה שאני ראיתי.
או נגיד כמו שפייג הביא "אני מוכר את הקונסולה שלי בגלל איך שמתייחסים לסינים"
כאילו כן אחי איך הוא חשב שמתייחסים לאנשים במדינה בלי חופש דיבור ?
אבל אני לא מבין איך להעמיד את יוביסופט במקום על יחס מפלה לאוכלוסיה מוחלשת עם נתוני פתיחה חלשים יצנזר לנו עכשיו את המדיום ויעשה לנו משחקים "חלביים" שכולם נחמדים אחד לשני.
אני לא יודע איך אתם לא רואים שאתם אמנם צודקים לגמרי שERA פסיכים אבל זה לא המקרה הרגיל ועובדה שלא ERA חשפו את זה כי ERA נטפלים לדברים מפגרים שלא מזיזים לאף אחד.
הם גם עושים סרט על זה שבSF לכל בחורה יש ציצים גדולים והיא חטובה וזה, לא יודע אף פעם לא ראיתי בחורה שזה הציק לה
הדבר היחיד שמעצבן את חברה שלי זה שאני מוציא DLC על התלבושות שלהן אבל חוץ מזה סבבה חחח.