משחקי 2020

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: משחקי 2020

הודעהעל ידי glass man » 13 נובמבר 2020, 21:33

אין לי מה לרדת מהעץ שיוביסופוט ירדו ממנו. אני בחיים שלי לא השתתפתי במחאות אינטרנט בטח לא השטויות של ERA כמו
"מותר לי לראות סדרות ישראליות שהם הורגים ערבים?" אלה הדיונים האדיוטים שהSJW שם פותחים.

אבל אם יוביסופט לא היו מוחקים את זה כן הייתי שם לך פה נושאים שאני פותח על זה בפורומים אחרים :)

בלינג אחי, יש שם דווקא מלא בERA שהגיבו מה זה אפליית נכים או שנאת נכים יש בכלל דבר כזה? וכל מיני היתממויות כאלה.

לא שמגיע לך או לאסקין לקבל ממני את החפירות האלה כי אתם בפירוש לא אנשים גזענים וגם יכול להיות שהמגיבים בERA הם סהכ
אנשים שתוהים מה פוגעני בזה ולא מכוונים לפגוע

אבל זה דבר שהוא פוגע אני לא יכול לדעת אם זה נעשה במזיד או שזה כל כך מושרש אצלי מי שכתב את הקווסט הזה שהוא פשוט לא שם לב.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 נובמבר 2020, 21:50

אני מאוד מופתע אם ב ERA לא חילקו באנים למי שיצא נגד ה PC המטופש שיש פה.

אין פה כלום פוגעני, אבל ממש כלום, יש פה דמות שעברה טראומה ושמחליטה עם עצמה לנתב את זה למקום שלילי, זה הכל, לא אומר כלום על אף אוכלוסיה וזה נורא מטופש להניח כך, זה הגיוני בערך כמו התגובה הזו לטוויט של יובי:

Yeah I think Eivor losing his parents and then set out to avenge them was disrespectful to all the people who lost their parents because this implies that they are all revengeful and hateful persons and unable to forgive

התגובה של יובי כל כך פאתטית, איך שהם מתקפלים מול פתית השלג המטומטם שבוכה בטוויטר, ״אנחנו כל כך מתנצלים, תודה לך! שהפנית את תשומת ליבנו, רמזנו בתיאור זה ללא כוונת זדון על *הכנס מילה שרק פתיתי שלג מטורללים מכירים* ועל כן אנחנו נסיר זאת מיידית״

כל כך עצוב, אם הם לא היו חברה מסחרית שרק דואגת לשמור על הביצים שלה אז באותו הרגע הייתי מתעלם מקיומם אבל ברור לי שגם מי שכתב את התגובה כנראה מגלגל עיניים מאחורי המסך אבל הוא כפוף לטמטום הזה ממניעים מסחריים הזויים אז אני כנראה לא זוקף את זה כנגדם (למרות שעדיין בא לי לבכות מהתגובה העלובה הזו לטירוף שהגיע אליו ה PC)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 נובמבר 2020, 21:58

אני לא חושב שחילקו,כי ERA הוא פשוט פורום שבו אם הדעה שלך בנושאים 'רגישים' (נגיד..) סוטה אפילו טיפה,מילימיטרים,מהקונצנזוס שם אתה תחטוף באן.
כל השיט PC פשוט מתיש ברמות,ואני עוד מישהו שיחסית פרגמטי בדעות שלו ואני עדיין מוצא את עצמי מגלגל עיניים על כל דרמה שטותית שאיזה פלוץ ב-ERA בחר להמציא.
אני חושב שגם ראיתי דיון על איך אנשים מעזים לרכוש את הקונסולות החדשות מוסרית בגלל תנאי העבודה בסין,לשמחתי אותו פותח דיון גם קיבל תגובת שאמרו לו למכור את המחשב והסמארטפון אם הוא באמת מרגיש ככה,אז לפחות יש שם עדיין כמה שפויים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 נובמבר 2020, 22:21

אני חושב שגם אני ראיתי את הדיון שפייג' מדבר עליו. אני חושב שERA מטומטמים ואין לי מושג למה הם מתבכיינים על כל שטות שלא מזיזה לאף אחד.

אולי הם חושבים בסרט שזה נותן להם נקודות אצל נשים, ויתן להם נקודות כשהם מנסים להשיג זיון? אין לי שמץ :lol:
אני יכול רק להצטער על התדמית שהם יוצרים.

אבל איך אפשר שלא לראות את הרמיזה של "תזהרו אנשים עם מוגבלות הם נקמנים" אם זו היתה הדמות הראשית של המשחק והיו בה צדדים רעים וטובים אז הייתי אומר עוד ניחא שהם הציגו דמות מעניינת ואנושית על הצדדים היפים שלה והמכוערים שלה.

אבל לייצג ככה אוכלוסיה שהרבה אנשים בכלל לא מכירים ולקבוע להם ולהציג להם שככה האנשים האלה מתנהגים?

תסכימו בטח שיש הבדל בין "אני לא משחק במשחקים של נוטי דוג כי הם הביאו דמות לבנה לדובב דמות שחורה"
שאתה קורא את זה בא לך לתת כאפה למי שרשם את זה :lol:. כאילו כמה אתה יכול להיות אחד שלא מבין איפה אתה חי.
אפילו מדובבים שחורים לא עשו מזה עניין ממה שאני ראיתי.

או נגיד כמו שפייג הביא "אני מוכר את הקונסולה שלי בגלל איך שמתייחסים לסינים"
כאילו כן אחי איך הוא חשב שמתייחסים לאנשים במדינה בלי חופש דיבור ?

אבל אני לא מבין איך להעמיד את יוביסופט במקום על יחס מפלה לאוכלוסיה מוחלשת עם נתוני פתיחה חלשים יצנזר לנו עכשיו את המדיום ויעשה לנו משחקים "חלביים" שכולם נחמדים אחד לשני.

אני לא יודע איך אתם לא רואים שאתם אמנם צודקים לגמרי שERA פסיכים אבל זה לא המקרה הרגיל ועובדה שלא ERA חשפו את זה כי ERA נטפלים לדברים מפגרים שלא מזיזים לאף אחד.

הם גם עושים סרט על זה שבSF לכל בחורה יש ציצים גדולים והיא חטובה וזה, לא יודע אף פעם לא ראיתי בחורה שזה הציק לה
הדבר היחיד שמעצבן את חברה שלי זה שאני מוציא DLC על התלבושות שלהן אבל חוץ מזה סבבה חחח.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 נובמבר 2020, 23:12

אתה כבר קנית את הנרטיב שהם רצו, שמדובר ב״יחס מפלה כלפי נכים״, וזה פשוט נרטיב מעוות מהיסוד

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 29 נובמבר 2020, 18:37

BiA כתב:התוכן העונתי כן עובר בקרוס-פלטפורם כל עוד רוכשים אותו לחשבון שמוגדר כראשי, מכיוון שהוא מקושר לחשבון באנג'י. לעומת זאת חבילות ההרחבה לא, כך שלמיטב הבנתי לא תוכל להמשיך על המחשב קווסטים של ההרחבה שכבר התחלת, יהיה כתוב שאין גישה. מה שכן, גיר שהשגת דרך ההרחבה (נשק, שריון וכו') כן יהיה זמין לך בכל הפלטפורמות.

וכן, זמני הטעינה הם האויב האמיתי על קונסולות הדור ה(עכשיו) קודם. אני על מחשב עם hdd רגיל ועדיין טוען הכל בחצי מהזמן בקונסולה. זה גם אחד המשחקים שהכי מרגישים בו את ההבדל מ-30 ל-60 פריימים, אז החוויה הכוללת שם לא משהו. בקונסולות החדשות הזמנים וקצב הפריימים כמובן כבר הפכו להיות דומים לפיסי וזה עוד לפני עדכון האופטימיזציה שיגיע בחודש הבא.

די מבאס הקטע, כי דווקא התכנים עצמם זה מה שהייתי רוצה אפשרות דילוג בו בין הקונסולה והPC... יש מצב שאפילו הייתי קונה את זה אם זה היה נותן לי קרוס-פלאטפורם אמיתי (ואם המשחק היה נטען כמו שצריך על הקונסולה... זה מצחיק שכרגע אני אשכרה שוקל לקנות PS5 חדשה אם תצוץ אחת במלאי רק כדי שתהיה לי PS4 רועשת פחות ונטענת יותר מהר).

BiA כתב:לא פתחתי את המשחק כבר כמה ימים אז פספסתי את כל הלייב איבנט שהיה, את המעבר לביונד לייט ואת הקווסטליין טוטריאל החדש, כך שאני לא סגור מה הכי כדאי לעשות עכשיו אחרי הקמפיינים עכשיו שכל המשחק השתנה. אסתכל מחר, בדיוק ביצעתי את העדכון בבוקס שגם צמצם אותו מ-110 גיגה ל-65.

באופן עקרוני, תוכן ה-PvE הכי טוב במשחק מבחינת עיצוב שלבים, קרבות, לור ומשחק קבוצתי הוא חד משמעית האנדגיים, אז אם המטרה היא לצמצם גריינד ופחות להתמקד בקידום הדמות ויותר בלחוות כמה שיותר, מאוד שווה לנסות לפחות חלק ממנו עם לפחות מישהו אחד מנוסה. התוכן הזה מתחלק לשני סוגים - כזה עם מאצ'מייקינג מובנה (למשל סטרייקים כולל גרסת Nightfall, וחלק מהמשימות ששייכות לקווסטים אקזוטיים), וכזה בלי (למשל דאנג'נס שהם איפשהו בין סטרייק לרייד וכמובן ריידים). יש גם תוכן עלילתי קליל יותר כמו adventures בכל פלנטה, לא עברתי על המון כאלה אבל אולי זה שווה. מעבר לזה אני גם נהנה מגמביט (שהוא PvPvE) וממנו אפשר להתקדם לא רע גם כן.

כדאי לדאוג לקחת מכל הספקים במגדל באונטיס יומיים ושבועיים (במובן של daily/weekly) לפני שצוללים לרצף של משימות או משחקי מולטי, כדי שעל הדרך תפתח את הדמות על ידי השלמה שלהם. האמת שאני כבר לא בטוח מה קורה עם ה-level cap אחרי העדכון. אני רואה באפליקציה שקפצתי לרמה 1050 אחרי שהייתי 1015 או משהו כזה, אז כנראה זו רמת הבסיס החדשה.

לגבי המשימה עם הפלטפורמינג וה-20 דקות, יכול להיות שהיא היתה whisper of the worm או outbreak perfected/zero hour? סיימתי אותן עם רנדומס מדיסקורד אחרי כמה וכמה ניסיונות וזה היה קשוח לאללה. לא רק שלא הייתי מצליח לבד, בחיים לא הייתי מסיים בלי שחקנים שכבר עברו אותן והיו מנוסים.

תודה על כל הטיפים. נראה לי שאני פשוט אחזור למשחק בשביל לראות איך העסק מתקדם ולנגוס קצת תוכן עלילתי תוך כדי... בלי לחץ ובלי גרינד, ואם על הדרך אם זה יעזור להגיע לאנדגיים אז למה לא.

והמשימה שהתחלתי אכן היתה זו של הWhisper. נראה לי שהגעתי ממש קרוב לסוף של קטעי הפלטפורמינג אחרי איזה ארבעה סיבובים עליה, אבל הבנתי שאחר כך צפוי לי גם קרב מאד קשה ולא היה לי שמץ של מושג אם אני בכלל ערוך אליו בדרגה שבה הייתי (ובטח לא עם כמות הזמן שהיתה נשארת לי אחרי כל הנפילות לתהום בדרך). נדמה לי שעכשיו המשימה הזו (והכוכב הזה) כבר לא ברוטציה, אבל היה בהחלט פלטפורמינג מאתגר כשזה היה זמין.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 01 דצמבר 2020, 09:30

אז i:fr של יוביסופט קיבל אתמול ביקורות, והן נעות בצורה די יציבה בין 9 ל6, סתם כדי לבלבל אותנו כנראה :).
אני באמת לא יודע מה לחשוב, מרפרוף על metacritic וצפייה בכמה ביקורות וידאו הבנתי גם שזה משחק מצוין, מצחיק, עם אחלה פאזלים, אחלה מערכת קרב ועולם נהדר - המשחק הטוב של יוביסופט בשנה הזו. וגם שזה משחק מפוספס, עם הומור טרחני ורע, פאזלים עלובים, מערכת קרב בינונית ועולם חסר משמעות שמחזיק לך את היד...
אני מניח שאקנה אותו כשירד במחיר, וכשאהיה פחות עמוס גם בזמן וגם במשחקים אחרים.
נערך לאחרונה על ידי Stick ב 01 דצמבר 2020, 10:05, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 דצמבר 2020, 09:50

כן, בהחלט מבלבל... ממה שראיתי אני גם אחכה טיפה לירידת מחיר כי גם ככה אין לי איך לשחק בו ״כמו שצריך״, אבל אני די בטוח שאני ארכוש אותו מהר מאוד אחרי שיהיה לי מחשב, זה נראה לי משחק שמתאים לי מאוד

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 דצמבר 2020, 11:35

מוזר כל הקטע הזה של "מחזיק לך את היד", הרי זה היה אמור להיות BOTW שלהם, משחק שאחד מעמודי התווך שלו זה חוסר החזקת היד ולתת לשחקן לגלות דברים לבד.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 דצמבר 2020, 11:54

זה לא היה אמור להיות הBOTW שלהם כמו שזה היה אמור להיות הגירסה הכי DUMBED DOWN שלו, כדי לפנות לקהל כמה שיותר רחב.
אני פחות מתבאס מהקטע הזה, כמו שאני מתבאס על הסיפור, שגם הביקורות היותר-משבחות אומרות שהוא קרינג'י ומטופש.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 דצמבר 2020, 11:56

Laskin כתב:זה לא היה אמור להיות הBOTW שלהם כמו שזה היה אמור להיות הגירסה הכי DUMBED DOWN שלו, כדי לפנות לקהל כמה שיותר רחב.
אני פחות מתבאס מהקטע הזה, כמו שאני מתבאס על הסיפור, שגם הביקורות היותר-משבחות אומרות שהוא קרינג'י ומטופש.

להתחשב בזה ש-BOTW כבר משפשף את ה-20 מליון יחידות בזמן שרוב משחקי הזלדה בקושי משפשפים את ה-10 מליון, אולי לא צריך להחזיק את היד בשביל למכור לקהל רחב :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 דצמבר 2020, 12:01

כן, אבל זה נינטנדו, חוקי הפיזיקה לא עובדים עליהם :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 01 דצמבר 2020, 12:13

לי דווקא לא מפריע שהסיפור מטופש, זה אפילו גורם לי להתעניין בו יותר כי זה נשמע שהם מאוד מאוד מודעים לעצמם.
זה בהחלט נראה כאילו יש פה השראה חזקה מנינטנדו לא רק מBOTW אלא גם מkid icarus בקטע של ההומור והגישה.

מה שמוריד לי זה שהסטייל הגרפי לא ממש אחיד, יש רגעים שהמשחק נראה ממש יפה, בעיקר כשהכול ירוק, ויש רגעים שהוא נראה ממש מעפן (בעיקר כשהכל חום) וגם העיצובים והפרצופים של הדמויות לא משהו משהו שם לא מלוטש לי מספיק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 דצמבר 2020, 12:23

אם היה מטופש ומשעשע - זה נהדר, אבל הוא מטופש בצורה קרינג'ית ולפי הדיווחים לא הכי מודע לעצמו, אז זו אכזבה מבחינתי.
הכתיבה מאוד חשובה לי... תראה את HADES - אותן דמויות וסיפור פשוט, אבל כתוב כל כך טוב שלפעמים אני מחכה כבר למות ולשמוע את הדיאלוגים הבאים :)
אז אותי זה כן מבאס. עם זאת - זה נראה לי ממש כיף לעוף ולטפס על דברים אז אני בעניין, וגם בא לי משחק צבעוני כל כך, הרבה זמן לא שיחקתי במשהו כזה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 01 דצמבר 2020, 12:52

Laskin כתב:אם היה מטופש ומשעשע - זה נהדר, אבל הוא מטופש בצורה קרינג'ית ולפי הדיווחים לא הכי מודע לעצמו, אז זו אכזבה מבחינתי.
הכתיבה מאוד חשובה לי... תראה את HADES - אותן דמויות וסיפור פשוט, אבל כתוב כל כך טוב שלפעמים אני מחכה כבר למות ולשמוע את הדיאלוגים הבאים :)
אז אותי זה כן מבאס. עם זאת - זה נראה לי ממש כיף לעוף ולטפס על דברים אז אני בעניין, וגם בא לי משחק צבעוני כל כך, הרבה זמן לא שיחקתי במשהו כזה.

אני מבין מה אתה אומר, אבל אני מניח שזה סובייקטיבי. אני מאוד אוהב שמשחקים נוקטים בוויב של דיסני... כלומר הכל נראה ידידותי למשפחה מבחוץ אבל עם המון בדיחות למבוגרים :) וזה הוויב שאני מקבל כאן.

היופי,זה גם שאם הם יבחרו פתאום לעשות סיפור צד רציני עם טרגדיה זה יבלוט ממש בתוך כל ההומור הזה.

ברור שאין שום הוכחה שהם מצליחים במה שאמרתי אבל זה לפחות האפיל מבחינתי.

אני לא בטוח שתתאכזב בהכרח אולי אתה צריך לראות איזה 20 דקות ראשונות ככה ברפרוף כדי לשפוט בעצמך :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 דצמבר 2020, 13:39

DrKeo כתב:
Laskin כתב:זה לא היה אמור להיות הBOTW שלהם כמו שזה היה אמור להיות הגירסה הכי DUMBED DOWN שלו, כדי לפנות לקהל כמה שיותר רחב.

להתחשב בזה ש-BOTW כבר משפשף את ה-20 מליון יחידות בזמן שרוב משחקי הזלדה בקושי משפשפים את ה-10 מליון, אולי לא צריך להחזיק את היד בשביל למכור לקהל רחב :)

מעניין כמה אנשים סיימו אותו, לא רק כמה קנו.. אני פחות התחברתי אליו, למרות שרכשתי. אני משחק בו On and Off כבר איזה שנה ומשהו.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 דצמבר 2020, 14:49

Klayman כתב:
DrKeo כתב:

מעניין כמה אנשים סיימו אותו, לא רק כמה קנו.. אני פחות התחברתי אליו, למרות שרכשתי. אני משחק בו On and Off כבר איזה שנה ומשהו.

אני לא חושב שהרבה סיימו אותו, הוא משחק עצום שנותן לך להסתובב ולחקור בערך לנצח. האמת, אני לא סיימתי אותו ויש לי יותר מ-200 שעות בו. זה משחק שאני אוהב להפעיל, לחקור איזה שעה ולשחרר. אני לא מרגיש את הלחץ לסיים אותו, אפילו שסיימתי את ארבעת החיות כבר מזמן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 דצמבר 2020, 00:27

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 03 דצמבר 2020, 18:11

Stick כתב:אז i:fr של יוביסופט קיבל אתמול ביקורות, והן נעות בצורה די יציבה בין 9 ל6, סתם כדי לבלבל אותנו כנראה :).
אני באמת לא יודע מה לחשוב, מרפרוף על metacritic וצפייה בכמה ביקורות וידאו הבנתי גם שזה משחק מצוין, מצחיק, עם אחלה פאזלים, אחלה מערכת קרב ועולם נהדר - המשחק הטוב של יוביסופט בשנה הזו. וגם שזה משחק מפוספס, עם הומור טרחני ורע, פאזלים עלובים, מערכת קרב בינונית ועולם חסר משמעות שמחזיק לך את היד...
אני מניח שאקנה אותו כשירד במחיר, וכשאהיה פחות עמוס גם בזמן וגם במשחקים אחרים.

דווקא ראיתי דברים טובים על הסיפור שלו, אבל תכלס הבעיה של יוביסופט זה שהם החליטו להשיק שלושה משחקי עולם-פתוח-יובי ממש אחד מול השני. למי יש זמן לכל זה, ועוד כשיש סייברפאנק מעבר לפינה?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 03 דצמבר 2020, 20:13

זהו, זה ממש מוזר. I:Fr בכלל היה אמור לצאת בשנה שעברה על המשבצת של AC (שלא יצא שנה שעברה), WD באביב השנה, ורק ACV נשאר בתאריך שלו. אבל בכל זאת, מעניין למה היה להם דחוף להוציא הכל כל כך מהר וצפוף אחרי הדחיות. אולי הדור הבא גרם להם לרצות לסיים עם הקרוס ג'ן? אולי, אבל FC 6 הוא גם קרוס ג'ן בעצמו אז אני לא חושב.
בקיצור אני ממש לא חושב שהיה רע להם לשמור את I FR ואפילו את WD להוצאות מעט מאוחרות יותר, גם אם הם כבר היו מוכנים. רק ACV שווק כמשחק השקה לXSX אז אני מניח שלהזיז אותו היה בעייתי ולא משתלם כלכלית (והוא גם היחיד שיצא קצת לא אפוי גם כן, אבל אני לא באמת יודע מה קורה עם השניים האחרים, רק מדיבור ברשת).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 דצמבר 2020, 13:09

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 דצמבר 2020, 15:56

חחח זה ממש חסר בושה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 04 דצמבר 2020, 16:00

בסך הכל נראה שהחיקוי יצא טוב,מספיק עבור יוביסופט כדי להפוך את המשחק לפרנצ'ייז ולהתחיל לחלוב.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 דצמבר 2020, 16:01

לול אני נשבע באמא שלי שזה התחיל בתור רייבוט לקיד איקרוס.
לא אתפלא אם יום אחד נשמע שהוא התחיל את חייו כאקסקלוסיבי לסוויץ.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 07 דצמבר 2020, 19:25

טוב - זה הרגע בו התאכזבתי לגלות שCP2077 יוצא לXSX אבל רק במצב של של BC! וגרסת עדכון "הדור הבא" אמורה לצאת בהמשך ב2021!
הייתי בטוח שהעיכוב הוא בגלל גרסאות דור קודם ולא לXSX!

אני לא יודע האם לחכות או להתחיל לשחק כשיצא!

(כלומר די בטוח שלא אתאפק ואתחיל לשחק - אבל אני כ"כ מאוכזב...)
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 46 אורחים