ואני לא קראתי יותר מדי על ההבדלים, ראיתי וידאו וזה נראה הבדל פשוט עצום. יותר מרוב משחקי הקרוס-ג'ן. ברור שרוב ההבדל הוא במים, צמחיה ורזולוציה, אבל זה הדברים שתראה 90 אחוז מהזמן במשחק

Laskin כתב:גם אם יש שדרוג - להתחיל משחק כ"כ ארוך מהתחלה, ועוד בלי כל השיפורים של הספינה וכו' - נראה לי מאוד לא כיף, אלא אם המשחק באמת עד כדי כך יותר טוב מקודמיו.
ואני לא קראתי יותר מדי על ההבדלים, ראיתי וידאו וזה נראה הבדל פשוט עצום. יותר מרוב משחקי הקרוס-ג'ן. ברור שרוב ההבדל הוא במים, צמחיה ורזולוציה, אבל זה הדברים שתראה 90 אחוז מהזמן במשחק
bling כתב:המשפט "וואו הייתי בהלם זה בכלל לא אותו משחק! זה ממש דור הבא בהשוואה!" לא מתיישב לי עם COD של הדור הקודם ברזולוציה גבוהה יותר...
אני מנחש שממש ממש בקרוב (3-4 ימים) כולנו נוכל להוריד בתקווה סרטונים עם bit rate גבוה מgamersyde ולראות בעצמנו (לא שזה קרוב לאות המקורי אבל זה ייצוג טוב יותר מאשר יוטיוב שמשמיד כל fidelity של המשחק) את הקפיצה של כל משחק.
DrKeo כתב:האמת שבדיוק יצאו מגרסת הPC.
http://www.gamersyde.com/news_our_pc_videos_of_call_of_duty_ghosts-14815_en.html
Stick כתב:להפך, אם אתה קונה גרסאת סטים (כמו שעשיתי עם AC3) אז אתה מפעיל אותו דרך הסטים בשביל שהוא יפתח לך דרך היופליי ואתה חייב שסתם שתי התוכנות ירוצו לך ברקע ולקות שלא תיהיה בעיה עם אף אחת מהן.
אם אתה קונה את המשחק ישירות ליופליי הוא אמור (לא ניסיתי אבל ככה אני מתכנן עם AC4 כי זה מה שהבנתי) לעבוד רק עם היופליי באותה צורה רק בלי צורך שסטים גם ירוץ איתו ברקע.
Klayman כתב:הדבר היחיד שיהיה חסר לך, הוא הצ'אט של סטים. אצ'יוומנטים יש ביופליי, צילום מסך יש ואפילו שמירה לענן.
Nucleus_Dawn כתב:
אני רוצה אותו בסטים. אין לי בעיה שסטים ירוץ ברקע ואז יהיו לי רק 5 GB פנויים בRAM, במקום 5.2 GB פנויים.
אם תוכנה כלשהי תעשה לי בעיות שלא יאפשרו לי להפעיל את המשחק, זה UPLAY, ככה שזה שסטים פועל ברקע, זה לא מפריע לי. ההפך. זה מאפשר לי להיות בצ'טים עם חברי סטים, לצלם תמונות ולנצל את כל היתרונות של סטים.
אני יכול כמובן להפעיל אותו דרך סטים בכל מקרה, אבל זה אומר שלא יהיו לי את האצ'יוומנטים ואת כל שאר הדברים המגניבים של סטים.
בקיצור, אני רוצה גירסאת סטים.
Klayman כתב:אהה.. כמעט שכחתי.. לי יש את AC3 בסטים (נרכש בקוד דרך אמזון), והאצ'יוומנטים בכל מקרה נפתחים ביופליי, ולא בסטים. ולא הייתה לי אף בעיה עם השמירות בענן של יופליי לאורך כל המשחק.
לדעתי, זה היה המצב גם עם רבליישן.
Laskin כתב:אבל... המים!!!
ממה שראיתי, זה פשוט מטורף. וגם התזוזה של הצמחייה... רוב המשחק בשלב מאוחר יותר מתרחש במים, ממה שהבנתי, והספינה, מזג האוויר וכמובן הגלים - נראים ממש קפיצה של דור.
אבל ראיתי רק סרטים.
Laskin כתב:אבל... המים!!!
ממה שראיתי, זה פשוט מטורף. וגם התזוזה של הצמחייה... רוב המשחק בשלב מאוחר יותר מתרחש במים, ממה שהבנתי, והספינה, מזג האוויר וכמובן הגלים - נראים ממש קפיצה של דור.
אבל ראיתי רק סרטים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים