Laskin כתב:לא אני המצאתי את משקפי ה4K בשנה הבאה, זה בא מהמפתחים של אוקולוס, שעובדים עליו ברגעים אלו ממש. יש כבר טאבלט 4K, והדברים האלה מתפתחים מהר מאוד.
בכל אופן, אני רואה את הדברים אחרת ממך אז אין מה עוד להתווכח כי מדובר בתחזיות שונות ולא ויכוח על עובדות.
רק בעניין המחיר - אתה לא יורד עדיין לסוף דעתי.
אם אתה יכול לייצר קונסולה בפחות ממאתיים דולר - אתה יכול לייצר קונסולה חזקה ממנה פי 2 ב-400 דולר, שזה בערך הטווח האידאלי לקונסולה חדשה, שתמכר במחיר הזה או קצת יותר. אז ברור שאם אין צורך ממשי בזה והמשחקים עדיין נראים טוב - זה לא יהיה שימושי, אך נראה שהפעם הפער ימחיש את הצורך, ויש מספיק אנשים היום שמוכנים לקנות מכשירים בידוריים במחירים הללו, שלא כמו לפני 8 שנים, ויהיו עוד יותר כאלו בעוד חמש שנים, אז הביקוש גבוה וזו סיבה מספיק טובה להוציא מכשיר חדש.
אני מניח שאם יעשו זאת תוך 5 שנים - אז אותו מכשיר יפעיל ויתמוך באופן מלא במשחקים של הדור "הקודם", כך שהמפתחות לא ייפגעו יותר מדי.
אבל עד כאן תחזיות בנושא
לא יהיו משקפי 4K בייצור המוני, שזמינים לרכישה ע"י הקהל הרחב בשנה הבאה. גם לא יהיו משקפיים כאלה, במחירים שמסוגלים להכניס את המכשיר למיינסטרים ב4-5 שנים הבאות וזה למרות שהדברים האלו מתקדמים ממש מהר.
טאבלט 4K? מי מוכר דבר כזה?
ה360 עולה היום 200$. הPS4 חזקה ממנה בערך פי עשרה והיא עולה 400$, אז החישובים שלך לא ממש מדויקים, לדעתי.
לא רואה למה שיהיה צורך ממשי, בקונסולה חדשה ב400$, שלא היה קיים לפני שלוש שנים, אבל סבבה. נקווה שאתה צודק.
השוק כל הזמן גדל. במחזור החיים הזה, נמכרו יותר מ260 מיליון קונסולות ובקודם לא הגיעו ל200 מיליון. אני לא רואה איך זה קשור לקונסולות חדשות. בסופו של דבר, סוני ומייקרוסופט מרוויחות הרבה יותר כסף על קונסולה בת 5 ב200$, מאשר על קונסולה בת יומיים ב400$. זה הדבר היחיד שיחליט אם יהיו קונסולות חדשות או לא.
אם הם יצליחו לשמור על קצב מכירות בשלבים מאוחרים יותר של הדור, כמו שהם הצליחו בדור הנוכחי וכמו שאין ספק שהם מתכננים לעשות בדור הבא, אז לא יהיו קונסולות חדשות, כי הרבה יותר משתלם להן למכור קונסולה ישנה, להרבה אנשים, בזול, מלמכור קונסולה חדש, למעט אנשים, ביקר.
אתה גם חוזה שבקונסולות הבאות תהייה תמיכה אחורית מלאה? נקווה. אני חושב שזה צריך להפוך למשהו ברור מאליו בדור הבא, במיוחד בהתחשב בזה שהיום מה שחשוב זה מאיזה משתמש התחברת למכשיר ולא איזה מכשיר יש לך.