Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 אוקטובר 2013, 16:17

Laskin כתב:לא אני המצאתי את משקפי ה4K בשנה הבאה, זה בא מהמפתחים של אוקולוס, שעובדים עליו ברגעים אלו ממש. יש כבר טאבלט 4K, והדברים האלה מתפתחים מהר מאוד.
בכל אופן, אני רואה את הדברים אחרת ממך אז אין מה עוד להתווכח כי מדובר בתחזיות שונות ולא ויכוח על עובדות.
רק בעניין המחיר - אתה לא יורד עדיין לסוף דעתי.
אם אתה יכול לייצר קונסולה בפחות ממאתיים דולר - אתה יכול לייצר קונסולה חזקה ממנה פי 2 ב-400 דולר, שזה בערך הטווח האידאלי לקונסולה חדשה, שתמכר במחיר הזה או קצת יותר. אז ברור שאם אין צורך ממשי בזה והמשחקים עדיין נראים טוב - זה לא יהיה שימושי, אך נראה שהפעם הפער ימחיש את הצורך, ויש מספיק אנשים היום שמוכנים לקנות מכשירים בידוריים במחירים הללו, שלא כמו לפני 8 שנים, ויהיו עוד יותר כאלו בעוד חמש שנים, אז הביקוש גבוה וזו סיבה מספיק טובה להוציא מכשיר חדש.
אני מניח שאם יעשו זאת תוך 5 שנים - אז אותו מכשיר יפעיל ויתמוך באופן מלא במשחקים של הדור "הקודם", כך שהמפתחות לא ייפגעו יותר מדי.

אבל עד כאן תחזיות בנושא :)

לא יהיו משקפי 4K בייצור המוני, שזמינים לרכישה ע"י הקהל הרחב בשנה הבאה. גם לא יהיו משקפיים כאלה, במחירים שמסוגלים להכניס את המכשיר למיינסטרים ב4-5 שנים הבאות וזה למרות שהדברים האלו מתקדמים ממש מהר.
טאבלט 4K? מי מוכר דבר כזה?

ה360 עולה היום 200$. הPS4 חזקה ממנה בערך פי עשרה והיא עולה 400$, אז החישובים שלך לא ממש מדויקים, לדעתי.
לא רואה למה שיהיה צורך ממשי, בקונסולה חדשה ב400$, שלא היה קיים לפני שלוש שנים, אבל סבבה. נקווה שאתה צודק.

השוק כל הזמן גדל. במחזור החיים הזה, נמכרו יותר מ260 מיליון קונסולות ובקודם לא הגיעו ל200 מיליון. אני לא רואה איך זה קשור לקונסולות חדשות. בסופו של דבר, סוני ומייקרוסופט מרוויחות הרבה יותר כסף על קונסולה בת 5 ב200$, מאשר על קונסולה בת יומיים ב400$. זה הדבר היחיד שיחליט אם יהיו קונסולות חדשות או לא.
אם הם יצליחו לשמור על קצב מכירות בשלבים מאוחרים יותר של הדור, כמו שהם הצליחו בדור הנוכחי וכמו שאין ספק שהם מתכננים לעשות בדור הבא, אז לא יהיו קונסולות חדשות, כי הרבה יותר משתלם להן למכור קונסולה ישנה, להרבה אנשים, בזול, מלמכור קונסולה חדש, למעט אנשים, ביקר.

אתה גם חוזה שבקונסולות הבאות תהייה תמיכה אחורית מלאה? נקווה. אני חושב שזה צריך להפוך למשהו ברור מאליו בדור הבא, במיוחד בהתחשב בזה שהיום מה שחשוב זה מאיזה משתמש התחברת למכשיר ולא איזה מכשיר יש לך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוקטובר 2013, 16:27

אני חושב שההבדל העיקרי הוא שפעם בקונסולה היה gpu של 400$ ומעבד של 200$ והיום יש בהן gpu של 150$ ומעבד של 100$ וזה אולי יאפשר קיצור אורך חיים של הדור בצורה שמשתלמת לכולם.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 אוקטובר 2013, 17:04

DrKeo כתב:אני חושב שההבדל העיקרי הוא שפעם בקונסולה היה gpu של 400$ ומעבד של 200$ והיום יש בהן gpu של 150$ ומעבד של 100$ וזה אולי יאפשר קיצור אורך חיים של הדור בצורה שמשתלמת לכולם.

אולי... נקווה.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 31 אוקטובר 2013, 19:57

עם הדור הזה יחזיק כמו הדור הקודם
אני אישית יהיה מאוד מאוכזב ,כי כבר היום רואים שזאת לא הקפיצה הגדולה שציפיתי לה

לא בגרפיקה ,לא בשליטה
למעשה חוץ משטח אכסון במדיה ,אני מאוכזב מהכל

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 אוקטובר 2013, 21:00

kririn כתב:עם הדור הזה יחזיק כמו הדור הקודם
אני אישית יהיה מאוד מאוכזב ,כי כבר היום רואים שזאת לא הקפיצה הגדולה שציפיתי לה

לא בגרפיקה ,לא בשליטה
למעשה חוץ משטח אכסון במדיה ,אני מאוכזב מהכל

אני לא מבין,ציפית בהשקה למשחקים יותר מרשימים גראפית מ ryse ו killzone?
אם כך הציפיות שלך כנראה היו מוגזמות.

תנסה להזכר ב perfect dark ו resistance של ההשקות הל ה 360 וה ps3 ותגיד לי שהקפיצה עכשיו לא יותר מרשימה ביחס אליהן.
בטח גם אז פסלת את המכשירים ואמרת שהקפיצה לא משהו (ואז מישהו הפציר בך להזכר בהשקה של הפס2 עם timesplittes ו tekkrn tag...),במילים אחרות,ברוב המקרים השקות בדר"כ לא מרשימות ואני חושב שמשחקי ה PS4 ו ONE ביחס לזמנם הם דווקא בטופ של ההשקות המרשימות כשרק חלק מהקונסלות של נינטנדו מתעלות עליהן מהבחינה הזו.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 31 אוקטובר 2013, 23:53

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 נובמבר 2013, 00:43

הפסקה הזו מעט מדאיגה:
We hear different stories about ESRAM from virtually every source we speak to, but two gripes are common. Firstly, the notion of operating between two memory pools for render targets is an additional pain that is not an issue on PlayStation 4's unified 8GB of GDDR5. Secondly - and perhaps most importantly - the most common compliant we hear is that developers really want more than 32MB for their high-bandwidth graphics work.

מייקרוסופט חייבת למצוא פתרון לסוגייה הזו.

DF גם חזרו ואמרו שההבדלים בין הגרסאות של BF4 בולטים,ושלאבחנה הזו שותפים עיתונאים נוספים שהיו באירוע (שחלקם אף חשבו שגרסת הפס4 רצה ב 1080P מה שאומר ש DICE עשתה עבודה טובה עם ה IQ שלה למרות שהרזולוציה לא 1080P)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 נובמבר 2013, 10:38

בנושא הזיכרון, זה היה די ברור כשמיקרוסופט הלכה פי 16 בכמות הזיכרון של ה360 אבל רק פי 3 בכמות הESRAM של ה360 שתהיה פה סוג של בעיה. אבל מאחר ובאפר יחיד של 1080P בלי AA לוקח 6MB בלבד, אני ממש בספק שזה לא יפתר ודי מהר.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 נובמבר 2013, 05:11

bling כתב:אני לא מבין,ציפית בהשקה למשחקים יותר מרשימים גראפית מ ryse ו killzone?
אם כך הציפיות שלך כנראה היו מוגזמות.

תנסה להזכר ב perfect dark ו resistance של ההשקות הל ה 360 וה ps3 ותגיד לי שהקפיצה עכשיו לא יותר מרשימה ביחס אליהן.
בטח גם אז פסלת את המכשירים ואמרת שהקפיצה לא משהו (ואז מישהו הפציר בך להזכר בהשקה של הפס2 עם timesplittes ו tekkrn tag...),במילים אחרות,ברוב המקרים השקות בדר"כ לא מרשימות ואני חושב שמשחקי ה PS4 ו ONE ביחס לזמנם הם דווקא בטופ של ההשקות המרשימות כשרק חלק מהקונסלות של נינטנדו מתעלות עליהן מהבחינה הזו.

אני מדבר על המעבר מסוף דור לתחילת דור חדש
ממאריו3 לסופר מאריו אורלד
מיושי סטורי למאריו 64
מקונקר למטרויד פריים

נינטנדו פישלה מאז ,אז מהילו 2 לפרפקט דרק Z

ולא אני פשוט לא רואה את הקפיצה הזאת ,כרגע זה אותם משחקים ,רק שחלקם בFHD ועם פירוט טוב יותר
ונכון הרבה פרויקטים ל360 בהתחלה היו פורטים משודרגים ,אבל ברמת החומרה זה היה קליל לקונסולה
פה רואים שקשה למפתחים ,למרות חומרה דומה מאוד לPC

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 01 נובמבר 2013, 07:22

kririn כתב:

מיושי סטורי למאריו 64
מקונקר למטרויד פריים

ולא אני פשוט לא רואה את הקפיצה הזאת ,כרגע זה אותם משחקים ,רק שחלקם בFHD ועם פירוט טוב יותר
ונכון הרבה פרויקטים ל360 בהתחלה היו פורטים משודרגים ,אבל ברמת החומרה זה היה קליל לקונסולה

רואים שקשה להם? חוץ מבזמן האחרון שהמערכת של הONE טיפה מקשה עליהם,מפתחים רק מהללים עד כמה קל לפתח לדור הבא...
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 נובמבר 2013, 07:57

אני ינסח את זה ככה
קל מבחינת פשטות כי זה דומה לPC
קשה מבחינת קפיצה אמיתית שאתה מצפה מדור חדש

יש בשוק מחשבים נידים הרבה יותר חזקים ,וזה עוד לפני ההשקה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 נובמבר 2013, 10:55

kririn כתב:

מיושי סטורי למאריו 64
מקונקר למטרויד פריים

נו וב X360 המעבר מסוף הדור לתחילת הדור עם פרפקט דארק היה מפיל לסתות?
ורזיסטנס אתה חושב גרם לאנשים להתרגש במיוחד ביחס ל GOW2?

אתה עוד הפעם מביא דוגמאות מקונסולות של נינטנדו (לא ידעתי גם שמטרויד יצא בהשקה,מגניב),אמרתי כבר שנינטדנו אכן היו ידועים בכך (עם דגש על היו :( ) שהם הדהימו על ההשקה,אבל כל מיליון הקונסולות האחרות שהושקו היו רחוקות מלעשות את זה.
אני חושב שביחס להשקה ממוצעת של קונסולה מה שאנחנו רואים מה X1 וה PS4 מאוד מרשים ושם אותם בסקאלה יותר גבוהה מהממוצע.

אם תסתכל על הקונסולות בזכות עצמן ולא בהשוואה ל PC (שהדור הזה אכן חריג בכך שה PC מתקדם בהרבה) אתה תראה קפיצה לא פחות מרשימה מרוב הדורות.
והפס4 לפחות מריץ פורטים של דור קודם סבבה לגמרי,גרסת הפס4 של NFS למשל זהה לגמרי ל PC ופוליגון אף אמרו שנראית יותר טוב,אל תחזור שוב לדוגמת BF4 (שהוא גם אחלה פורט לפס4 גם אם לא ברמה של ה PC) כי זה לא משחק דור קודם.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 נובמבר 2013, 11:35

תגיד מה שתגיד אני אישית מאוכזב

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 נובמבר 2013, 15:47

נו באמת קרירין, RYSE ו-KZ הם לפחות הקפיצה של קמאו או PDZ על משחקים כמו SOTC, MGS3, GOW2 או RE4. אולי מה שמכהה לך קצת את חושים זאת העובדה שיש לך PC טוב ואתה שחקת במשחקים כמו סדרת קרייסס או BF3.

אני רק ארענן את זכרונך שהכינוי ההומוריסטי של ה360 בשיגור היה "Xbox 1.5" כמו שהיום קוראים לONE בשמות כמו Xbox 180 או xbone.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 נובמבר 2013, 16:16

יכול להיות שאתה צודק ,הPC שלי מספיק חזק ,ככה שאין לי שום יתרגשות מהדור הבא

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 01 נובמבר 2013, 16:53

קבלו קטע מצחיק, מי שעקב אחרי KI ידע שמייק עשו כמה פעמיים סטריימינג של המשחק
דבר נורמלי למשחק מכות
עכשיו, למי שלא יודע, יש דמות בשם Orchid שרק נחשפה בסיום סרטון
לא היה עדין טריילר רשמי וגיימפליי
אז מסתבר שהיא הייתה בין הדמויות שהיה ניתן לבחור בסטריימינג ( שבו שיחקו המפתחים )
וכל פעם שעברו עליה ישר המפתחים אמרו " תמשיך מהר! " או משהו כזה ( באווירה הומריסטית )
ואפילו פעם אחת אחד מייהם בחר אותה בטעות ואז שראו שהיא נבחרה ישר ניתקו את האופציה לצפות במה שרואים כדאי שלא יראו אותה
אני אישת מאמין שמדובר בטייזינג נורא יפה, אם הם היו רוצים שלא להראות אותה, הם היו יכולים לדעתי
גם רואים שהם עובדים על הדמות עדין
ובקיצר, הטייזינג הזה נורא מצחיק ומשעשע
אני לא אתפלא אם בעתיד בXBOX ONE יחשפו דמויות באפלקצית הטוויטץ בזמן שידור
ככה הם יעלו את אחוזי הצפיות של השידור בגלל שאנשים יחשבו שאולי יהיה חשיפה של דמויות

לעוד פרטים בנוגע לדמות:

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 01 נובמבר 2013, 17:30

השמות שנתנו לXB1 לא היו קשורים לכח הגרפי שלה. אם כי מאז שאושרו שרוב המשחקים הם 720P על הקונסולה ההלצה החדשה היא שאולי כן היה צריך לקרוא לקונסולה החדשה Xbox 720 כפי שהיה נהוג לכנות אותה לפני השם הרשמי.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 02 נובמבר 2013, 01:52

Fanta כתב:קבלו קטע מצחיק, מי שעקב אחרי KI ידע שמייק עשו כמה פעמיים סטריימינג של המשחק
דבר נורמלי למשחק מכות
עכשיו, למי שלא יודע, יש דמות בשם Orchid שרק נחשפה בסיום סרטון
לא היה עדין טריילר רשמי וגיימפליי
אז מסתבר שהיא הייתה בין הדמויות שהיה ניתן לבחור בסטריימינג ( שבו שיחקו המפתחים )
וכל פעם שעברו עליה ישר המפתחים אמרו " תמשיך מהר! " או משהו כזה ( באווירה הומריסטית )
ואפילו פעם אחת אחד מייהם בחר אותה בטעות ואז שראו שהיא נבחרה ישר ניתקו את האופציה לצפות במה שרואים כדאי שלא יראו אותה
אני אישת מאמין שמדובר בטייזינג נורא יפה, אם הם היו רוצים שלא להראות אותה, הם היו יכולים לדעתי
גם רואים שהם עובדים על הדמות עדין
ובקיצר, הטייזינג הזה נורא מצחיק ומשעשע
אני לא אתפלא אם בעתיד בXBOX ONE יחשפו דמויות באפלקצית הטוויטץ בזמן שידור
ככה הם יעלו את אחוזי הצפיות של השידור בגלל שאנשים יחשבו שאולי יהיה חשיפה של דמויות

לעוד פרטים בנוגע לדמות:

בא לי ONE רק בשביל המשחק הזה :(
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 נובמבר 2013, 00:32

מלבד הבעיות בצד הביצועים והזיכרון מסתבר שיש גם שמועות לגבי בעיות בXBL על פי CBOAT:
1. PSN is much further ahead than Xbox Live. XB1 Online is clusterf–k city.

2. Snap feature is causing stupid amounts of crashes.

3. And this is from a dev: “No matter what they do with tools, ES RAM will always be a bottleneck. No chance in hell for parity with PS4.”

מעניין אם יש דברים בגו. מה שכן אחרי שראיתי שGT אמרו במפורש שהם לא יכולים לסקר עדיין את גרסאת האקסבוקס 1 של BF4 ההשקה עוד שלושה שבועות הולכת להיות מאוד מעניינת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 02 נובמבר 2013, 05:57

matangt8 כתב:

בא לי ONE רק בשביל המשחק הזה :(

הא נחמד לא ידעתי שזה יצא
אולי אני אשחק איתה, לפי התנועות אולי היא תתאים לסגנון המשחק שלי
למרות שנראה שאני יעדיף את סייבר וולף עדין בגלל סגנון המשחק שלו

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 02 נובמבר 2013, 16:12

אני ממש מקווה שהFIFA של הXBOX ONE יגיע עם עדכון ההרכבים
ההרכבים כרגע לא מעודכנים בחלק מהמצבים בחילופי היום האחרון
דברים נורא חשובים לא מעודכנים שם כמו אוזיל בארסנל, בייל בריאל, קאקה במילאן
פליאני במנצ'סטר ועוד
זה פוגע בחלק מהמשחקיות
אבל קודם כל, אני מקווה שהם יתעלו את הבעיות החזקות ביותר של פיפא 14 בנוגע להגבהות כדור לדוגמה
אני מרגיש שזה פגע לי לגמרי בחווית המשחק

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 02 נובמבר 2013, 17:06

סרטונים באיכות גבוהה של BF4 משני הקונסולות: http://www.eurogamer.net/articles/digit ... tlefield-4

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 נובמבר 2013, 18:45

Kazz כתב:סרטונים באיכות גבוהה של BF4 משני הקונסולות: http://www.eurogamer.net/articles/digit ... tlefield-4

אני עכשיו מוריד את של ה PS4,למרות שגם פה לא בטוח עד כמה אידיאלית אבל לפחות היא קרובה למקור,ה X1 לא מומלצת להורדה בכלל אלא אם כן אתם אוהבים לראות שחור על כל המסך,התפיסה שם נדפקה לגמרי.
תמונות להמחשה מהסרטון של 2 הגרסאות:
תמונה
תמונה

לא צריך להיות מומחה טכני כדי לדעת איזו גרסה זו מה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 נובמבר 2013, 19:40

הטשטוש של הגרסאת פס4 נראה מזעזע בתמונה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 נובמבר 2013, 19:49

Death_119 כתב:הטשטוש של הגרסאת פס4 נראה מזעזע בתמונה.

יש גם תמונות יותר טובות של הפס4:
תמונה
גם על מסך גדול זה אמור להיות פחות בולט.
בכל אופן מהרשמים שאני קורא מעבר לזה שהפס4 נראית יותר טוב מה X1 יש הסכמה רחבה שזה לא ממש ברמה של ה PC :/

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 50 אורחים