ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי Kazz » 24 ספטמבר 2016, 11:23

אם ואלב היו יודעים לזהות ביקורות מזוייפות אז הם היו נמנעים מכל הביקורות ופשוט פוסלים רק את הביקורות המזוייפות..................

להזכירך:
But in many cases, the abuse is clear and obvious, such as duplicated and/or generated reviews in large batches, or reviews from accounts linked to the developer. In those cases, we've now taken action by banning the false reviews and will be ending business relationships with developers that continue violating our rules.

While helpful users in the community have been valuable in reporting instances of abuse, it's becoming increasingly difficult to detect when this is happening, which reviews from Steam Keys are legitimate, and which are artificially influenced.

אז לא, ואלב לא יודעים לזהות ביקורות מזוייפות.

אבל בוא נשמע את הרעיונות שלך לענישה כלפי מי שמפרסם ביקורת לא כנה. האדם שמזדעק על כך שעכשיו צריך רק לגלול לאמצע דף המשחק כדי לראות את ממוצע כל השחקנים אבל לא יזדעק על עונשים שואלב תטיל על כל מי שהיא חושבת שפירסם ביקורת לא כנה למרות שאין לה שום דרך ודאית לבצע זיהוי שכזה ולמרות שהדבר הזה פותח עוד ים של טרולינג וגריפינג וזיהוי שגוי וכו'. בוא נשמע.

--

אני כבר אמרתי מה הפתרון הרצוי מבחינתי. לשים את הממוצע ''השלם'' לצד הממוצע ''החכם'' של ואלב, ולתת לקהל להחליט מה המועדף והנכון מבחינתו. ES הוא לא פתרון מבחינתי כי אני לא גולש לאתר של סטים בכלל, פחות או יותר אף פעם. למה לי לגלוש לאתר אם סטים פתוחה אצלי על המחשב? לצד זה, אני לא חושב שאני צריך להתברבר ו''לתקן'' דברים בסטים והממשק שלה.

וגם אמרת ששינוי לברירת המחדל בחלק הביקורות באמצע הדף יהיה שיפור. והם עשו את זה. גם עכשיו אתה יכול להחליט איזה ממוצע יותר נכון עבורך.

האתר של סטים יותר מהיר מהקליינט ויותר כל לתפעול מהבחינה של פתיחת כמה חלונות. אם אתה נמצא על המחשב אז בהחלט עדיף לגלוש לאתר, ואם כל התוספות של ES רלוונטיות לך אז בהחלט תרצה להשתמש בהם. אתה לא צריך לתקן שום דבר. מציעים לך פתרון קל וקיים - משונה שלא תשתמש בו אם זה באמת כזה חשוב לך עד שואלב תכניס את הפיצ'ר הזה בעצמה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 ספטמבר 2016, 13:32

אני בכלל חושב שואלב עושה מהסיפור הזה הרבה יותר ממה שהוא. אם זה משחק אינדי קטן שאין לו הרבה רוכשים בכל מקרה (בסטים או מחוצה לה), אפשר לתת את שני הממוצעים למעלה, וליצור מצג ברור מאוד של "משחק בביקורות". אם זה משחק בינוני ומעלה בנפח הביקורות והרכישות שלו (מסטים ומחוצה לה), אז המספרים כבר יתאזנו בכל מקרה בין ''המזוייפים'' לבין הרוכשים הלגיטימיים. בנוסף, אני לא רואה מפיצה גדולה כלשהי מציפה את סטים עם עשרות אלפי ביקורות מבוססות מפתחות חיצוניים.. זה דבר שיתגלה תוך שניה ויעשה הרבה יותר רעש שלילי ממה שהביקורת "החיוביות" ייצרו, אם בכלל. עם כל הכבוד לואלב, ככל שאני חושב על זה, כך אני מגיע למסקנה שזה משהו שהוא Non-Issue. ואלב אולי באמת צריכים לשנות את הביקורות מעבר ל''חיובי'' ו''שלילי'', לשיטת כוכבים/ניקוד. ככה יהיה לך אומדן מדויק יותר, וגם יהיה יותר קל לברור ערימות של ביקורות ''מוטות'' שמפורסמות במכה. שוב - אפשר לעשות המון דברים שהם לא ''לשפוך את התינוק עם מי האמבט''. אבל ואלב לא רוצה לעשות אותם. בדיוק כמו שהיא לא רוצה שירות לקוחות נורמלי.

למה שנדב הציע - ההשקעה שנדרשת, קרי, סלולרי עם אפליקציה לכל חשבון "מזויף" שמפרסם "ביקורות מוטות", הופכת את כל העניין ללא רלוונטי - גם אם מדובר על רשת של אמולטורי אנדרואיד.. במה "נרכש בסטים" יותר טוב מזה? ככל הנראה יהיה יותר נוח לרכוש כמה מאות עותקים של המשחק בסטים ולתת להם ביקורות טובות, מיוזרים בלי אותנטיקציה כפולה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 ספטמבר 2016, 19:26

מה העונש למי שמאקטב משחק לא מהאזור שלו? ואם וולוו לא יודעת לזהות ביקורות מזוייפות אז... איך הם יודעים שרובן ממפתחות?

וולוו עושה פיתרון עצלני ופוגעני במפתחות, אבל כמובן שלא אכפת לאביר הצדק החברתי כי זאת וולוו.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 ספטמבר 2016, 08:54

אבל ברצינות רגע - כי אולי אני מפספס פה משהו - כמה אתם כבר מטיילים ומחפשים משחקים בסטים בכלל ובאתר בפרט? יש לי כ"כ הרבה דברים לסיים שאני לא ממש חפש מה עוד לקנות, וגם אם ארצה לקנות משחק כלשהו, זה כנראה לא יהיה מסטים... בכל זאת יקר.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2016, 10:35

Klayman כתב:אבל ברצינות רגע - כי אולי אני מפספס פה משהו - כמה אתם כבר מטיילים ומחפשים משחקים בסטים בכלל ובאתר בפרט? יש לי כ"כ הרבה דברים לסיים שאני לא ממש חפש מה עוד לקנות, וגם אם ארצה לקנות משחק כלשהו, זה כנראה לא יהיה מסטים... בכל זאת יקר.

לי יוצא בתקופות המבצעים, ביחוד בגלל הקלפים. בשתי תקופות המבצעים האחרונות כדי לקבל את הקלף סטים בקשו ממך לעבור על הקיו שלך, אז עברתי שלוש פעמים ביום. לפעמים קפץ שם משחק שנראה מעניין אז הייתי מסתכל על הדרוג מימין ואם הוא היה גבוהה אז הייתי בודק את הטריילר וכך הלאה. אפילו נכנסו לי לwish list איזה שניים או שלושה משחקים בצורה הזו.

אבל זה לא מה שבאמת משנה, מה שבאמת משנה הוא שסטים מציפה משחקים לפי הדרוג שלהם ולמשחק עם דרוג טוב יש סיכוי יותר גבוה להופיע לך בעמוד הראשי מאשר משחק מדורג נמוך ועכשיו האלגוריתם שלהם הולך להסתכל רק על הציון של משתמשי סטים בלבד, זה מה שבאמת הולך לפגוע במפתחים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 ספטמבר 2016, 11:24

ידעתי שהייתי צריך לרשום "מחוץ לתקופות המבצעים"... סבבה, אז אנחנו אותו הדבר. אז בשביל פעמיים-שלוש בשנה אני אוותר על התקנה של תוסף לדפדפן.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2016, 12:08

Klayman כתב:ידעתי שהייתי צריך לרשום "מחוץ לתקופות המבצעים"... סבבה, אז אנחנו אותו הדבר. אז בשביל פעמיים-שלוש בשנה אני אוותר על התקנה של תוסף לדפדפן.

ועדין, מי שחשוב לו באמת הנושא זה המפתחים שמשחקי הקיקסטארטר שלהם לא יצופו למעלה כמו שהם היו צפים לפני זה כי 90%+ מהביקורות לא יספרו. לקחת משחק עם 1000+ ביקורות ולהוריד אותו לעשרות ביקורות שהממוצע שלהן כנראה גם נמוך יותר יפגע להם בהצפה של המשחק לעמוד הראשי של משתמשי סטים.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 25 ספטמבר 2016, 12:12

Klayman כתב:אבל ברצינות רגע - כי אולי אני מפספס פה משהו - כמה אתם כבר מטיילים ומחפשים משחקים בסטים בכלל ובאתר בפרט? יש לי כ"כ הרבה דברים לסיים שאני לא ממש חפש מה עוד לקנות, וגם אם ארצה לקנות משחק כלשהו, זה כנראה לא יהיה מסטים... בכל זאת יקר.

לא יודע מה איתכם אבל קבעתי לעצמי כמה חוקי ברזל:

1.משחק קונים אך ורק כשהוא במבצע, ואם גם אז הוא עדיין יחסית יקר, לקנות אותו רק אם אני הולך לשחק בו בטווח הקרוב (אחרת יהיה ניתן להשיג אותו בעתיד בהנחה טובה יותר).

2.באנדלים חופשי (עם שיקול דעת כמובן) כי אפילו אם רק משחק אחד מעניין אותי בבאנדל לרוב זה המחיר הכי נמוך שיכול להיות. בקשר למשחקים שאני לא מעוניין בהם...

3. אם אפשר, לנסות להחליף עודפי באנדלים תמורת משחקים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 25 ספטמבר 2016, 20:07

DrKeo כתב:מה העונש למי שמאקטב משחק לא מהאזור שלו? ואם וולוו לא יודעת לזהות ביקורות מזוייפות אז... איך הם יודעים שרובן ממפתחות?

וולוו עושה פיתרון עצלני ופוגעני במפתחות, אבל כמובן שלא אכפת לאביר הצדק החברתי כי זאת וולוו.

כי ואלב עושים חשבון של ממוצע עם ובלי ורואים הבדל משמעותי והם רואים שהביקורות שנכתבו ע"י אנשים שהפעילו מפתח מגיעים ממשתמשים שאפשר לקשר למפתחת או כמות גדולה של משתמשים שכותבים בדיוקה אותה פסקה בביקורת ואתרים שמציעים מפתחות תמורת ביקורות וכו'. את הדברים הקלים ואלב זיהתה והסירה כפי שהיא בכתבה בעדכון. מן הסתם יש זייפנים חכמים יותר.

ולכן אני לא מבין איך הפתרון שהצעת הוא פיתרון למשהו. מה הבעיה שאכתוב ביקורת מזוייפת על החשבון האישי שלי? למה אני צריך לפחות חשבון סרק? מה הבעיה לכתוב 5 שורות מקוריות משלי? איך תידע שזה ביקורת מזוייפת? למה צריך את כאב הראש של אותנטיקציה כפולה בשביל לפרסם ביקורת? אתה פותח נתיב חדש להתנכלויות של משתמשים למשתמשים אחרים לגרום להם לקבל את העונש שאתה מציע למרות שהביקורת שלהם אמיתית.

אתה לא מתייחס למשחקים שדווקא הממוצע שלהם עלה בעקבות השינוי הזה. אני מניח שפה למפתחים אין בעיה כלל ואתה לא מלין על זה שעכשיו הממוצע מטיב עם המשחק.
ושוב, על איזו ענישה אתה ממליץ למי שמזייף ביקורות?

הסוגייה הזו לא מעניינת אותי ממש לכאן או לכאן כי אני עדיין לא מבין מי הבן-אדם שמתסמך רק על הממוצע בתחילת הדף. יש דברים הרבה יותר חשובים ומשמעותיים מאשר ממוצע ציונים כזה או אחר ואני לא חושב שזה יהיה ניצול חכם של זמנה של ואלב למנות אנשים שיתחילו להתדיין ולהתחקות אחרי ביקורות כדי לגלות אם הם מזוייפות או לא.

הפתרון שהם הכניסו הוא פתרון 'עצלני' מהבחינה שהוא פתרון כוללני ונוקשה אבל זה תמיד עדיף להתחיל ככה. אתה מזהה בעיה וזורק רשת רחבה כדי לבלום אותה. בהמשך יגיעו חידודים, משובים ושינויים (כפי שכבר הגיע אחד שכזה) שייקלו או יצמצו את הפגיעה בביקורות הלגיטימיות. האפקט הכי רע כבר קרה. זה עדיף מלהתחיל בקצת ואז להבין שאתה צריך להכניס עוד הגבלות ואי-נוחיות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 ספטמבר 2016, 21:46

למה שתכתוב ביקורת מזויפת מהחשבון האישי שלך? כי המפיצה שילמה לך על כך? בשביל לייצר אימפקט נורמלי עם ביקורות שכאלה, צריך כמה עשרות טובות במקרה הטוב וכמה מאות במקרה הרע. ''סוד'' שכזה ידלוף יותר מהר ממה שאתה חושב. ולמה אתה חושב שבמקרה של משחק עם מחזור מכירות בינוני-גדול, הX ביקורות המזויפות הללו לא יתאזנו עם הביקורות האותנטיות בכל מקרה?

הסוגיה אמורה לעניין אותך, כי היא פוגעת במפתחי קיקסטארטר למיניהם ופוגעת בצרכנים שמרהיבים עוז ורוכשים מחוץ לסטים. במה בדיוק ''נקנה בסטים'' עוזר למניעת ביקורות מזויפות? אותנטיקציה כפולה תעזור הרבה יותר (וכבר הסברנו למה, לעייפה), וגם ככה להמון אנשים יש כזאת כבר היום, בשביל המרקט.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ספטמבר 2016, 01:16

ובהמשך למה שקליימן אמר, בתאוריה אותך כאיש מהישוב זה לא אמור לעניין. האם מישהו בכלל אי פעם התיחס לממוצע? לא ממש רלוונטי (למרות שכמו שציינתי כבר מקודם, בקיו בחגים אני כן מביע עניין במשחק שלא הכרתי עם ממוצע גבוה ולוק מעניין). מה שמשנה הוא שהחשיפה בעמוד הראשי של סטים מתבססת בחלקה על דרוג הגולשים ואם הדרוג יהיה נמוך יותר, החשיפה תהיה קטנה יותר. זאת הנקודה שמשנה למפתחים.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 26 ספטמבר 2016, 10:07

Klayman כתב:אני כבר אמרתי מה הפתרון הרצוי מבחינתי. לשים את הממוצע ''השלם'' לצד הממוצע ''החכם'' של ואלב, ולתת לקהל להחליט מה המועדף והנכון מבחינתו. ES הוא לא פתרון מבחינתי כי אני לא גולש לאתר של סטים בכלל, פחות או יותר אף פעם. למה לי לגלוש לאתר אם סטים פתוחה אצלי על המחשב? לצד זה, אני לא חושב שאני צריך להתברבר ו''לתקן'' דברים בסטים והממשק שלה.

למרות שאני בדיוק באותו ראש איתך על הפיתרון הכל כך פשוט (הרי הם שמים במקביל גם ממוצע מטהקריטיק בעמוד של כך משחק, אז למה לא להציג שני ממוצעים רלוונטיים של ביקורות גולשים?) - אני לא יכול להבין איך אפשר בכלל להשתמש בסטים שלא עם ES.
עזוב את זה שיותר נוח לגלוש בסטים מהדפדפן (בין היתר כי האפליקציה פותחת חלונות ולא טאבים), אלא שרק בשביל התוספת הקטנה הזו שאומרת לך מה המחיר הנוכחי הכי נמוך ומה המחיר ההיסטורי הכי נמוך והאם המשחק נמצא בבאנדל כרגע שווה להשתמש בה. יותר מפעם אחת הייתי קרוב ללקנות משחק במבצע כזה או אחר וחסכתי בזכות הדבר הזה לא מעט כסף.

תוסיף לזה את קיצורי הדרך הנוחים לPCGamingWiki וSteamDB, מידע על כמות השחקנים היומית מSteamcharts (כבר עצרתי פעם רכישה של משחק מולטיפלייר מתוכנן כי קלטתי שהשרתים שלו כבר די מתים), מידע על תמיכה במסך רחב, מידע על third party DRM, מידע מתוך How Long To Beat, ולאחרונה גם תוספת של performance survey לפי כרטיס מסך - ותקבל בערך את כל המידע שאתה באמת צריך לפני שאתה מחליט להיפרד מהכסף שלך בשביל משחק כזה או אחר. למעשה אני שוקל לעבור בהדרגה מפיירפוקס לכרום פשוט בגלל שבכרום התוסף מכיל אפשרויות מתקדמות אפילו יותר כמו תמיכה במכירה מהירה של קלפים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 26 ספטמבר 2016, 10:13

מפנה אותך להערתי לעיל בנוגע לגלישה בסטים וחיפוש משחקים לרכישה. כשאני מחפש משחק מאוד ספציפי לרכישה, אני בודק לגביו. אני לא יושב ומשוטט שעות בסטים להנאתי.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 30 ספטמבר 2016, 08:39

Klayman כתב:למה שתכתוב ביקורת מזויפת מהחשבון האישי שלך? כי המפיצה שילמה לך על כך? בשביל לייצר אימפקט נורמלי עם ביקורות שכאלה, צריך כמה עשרות טובות במקרה הטוב וכמה מאות במקרה הרע. ''סוד'' שכזה ידלוף יותר מהר ממה שאתה חושב. ולמה אתה חושב שבמקרה של משחק עם מחזור מכירות בינוני-גדול, הX ביקורות המזויפות הללו לא יתאזנו עם הביקורות האותנטיות בכל מקרה?

הסוגיה אמורה לעניין אותך, כי היא פוגעת במפתחי קיקסטארטר למיניהם ופוגעת בצרכנים שמרהיבים עוז ורוכשים מחוץ לסטים. במה בדיוק ''נקנה בסטים'' עוזר למניעת ביקורות מזויפות? אותנטיקציה כפולה תעזור הרבה יותר (וכבר הסברנו למה, לעייפה), וגם ככה להמון אנשים יש כזאת כבר היום, בשביל המרקט.

על מה אתה מדבר? איזה סוד? מה לעזאזל?

זה לא סוד שחלק שיש מפתחים או גורמים אחרים שמציגים מפתחות בתמורה לכתיבת ביקורת חיובית. בגלל שזה לא סוד הצעדים האלה ננקטו. זו תופעה קיימת וידועה. יש כאלה שעושים זאת בצורה מאוד שקופה וקלה לזיהוי ויש כאלה שלא.

הרעיון להגביל כתיבת ביקורות באותנטיקציה כפולה לא עונה על כלום כי שוב: למה לעזאזל שלא אשתמש בחשבון האישי שלי בשביל כתיבת הביקורות האלה? ככה אני מטשטש את העקבות. זה לא חשבון חדש עם ביקורת אחת ויחידה שמעלה גבה. אין לי חברים שמקושרים למפתחת. זה פשוט עוד חשבון של משתמש לגיטימטי שבמקום לכתוב את אותה הפסקה שכל הזייפנים האחרים כותבים, כותב פסקה מקורית שלו.

אז שוב אני שואל: מאין לך לדעת שהביקורת האחת הזו היא המזוייפת ושנכתבה כחלק מהסכם לקבלת מפתח בחינם? אותנטיציה כפולה לא תעזור בכלום. 'גם ככה להמון אנשים יש כזה בשביל המרקט'. בדיוק. כל מי שמשתמש בסטים אין לו בעיה לעשות את האישרור הזה. למה שאפתח חשבון חדש שיעלה חשד מאשר להשתמש בחשבון האישי שלי?

'נקנה בסטים' לא עוזר למניעת ביקורות מזוייפות או סתם ביקורות קיקיוניות. אם כי בחישובים שלהם הם כן ראו סטייה בין שני הסגמנטים האלה בחלק המשחקים. אף אחד לא נפגע. כל הביקורות ע"י כל השחקנים ומכל המקורות נמצאות איפה שהם שהיו. הממוצע של כלל השחקנים נמצא גלילה-שניים קטנות מהישג ידך. אני מסרב לתת חשיבות מוגזמת עבור ממוצע על פני סקירת הביקורות יותר לעומק ולהתנהג כאילו זה מה שחורץ גורלות.

עבר מספיק זמן, המפתחות שהמשחקים שלהם קיבלו ממוצע אחר אחרי השינוי יכולים לפרסם את הגרפים של המכירות היומיות וכך נוכל אולי להמשיך את הדיון עם נתונים כלשהם.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 אוקטובר 2016, 01:36

אם מפתחת תיתן לך כסף/מפתח משחק/תמורה כלשהי בשביל ביקורת חיובית שתחשב בסטים, אז היא מן הסתם תעשה את אותו הדבר עם עוד עשרות/מאות של משתמשים. אחד מהם כבר ידליף את זה, ויש מצב טוב שזה יגיע לואלב. אם יעלו עליך, עם היוזר שלך שמגובה באותנטיקציה כפולה, ככזה שרשם ביקורת ממומנת בלי לדווח על כך, תצטרך לשאת בתוצאות (מה שיוחלט שהן). אם מפתחת רוצה שכל העסק של ''לתת עותקים/מפתחות עבור ביקורת טובה'' ישאר סודי, במצב שמחייב אותנטיקציה כפולה - כדאי לה מאוד לייצר פתרון/פלטפורמת In-House שעושה את זה (משהו בסגנון של מאות מחשבים וירטואליים, עם אמולטורי אנדרואיד עם מספרי טלפון חד-פעמיים או משהו). וזאת, כבר הרבה יותר מדי עבודה בשביל ביקורות חיוביות.

הרי התלונות העיקריות שהביאו לכל הסיפור הזה, אומרות שמפתחות מפיצות הרבה מפתחות כדי לנפח ביקורות חיוביות. אז שוב אני שואל - במה ''נקנה בסטים'' יעזור? למה אתה חושב שלמפתחת נורמלית יש בעיה לשפוך סכום של 100-200 עותקים על ביקורות חיוביות, במקרה הצורך?
ואני שוב אשאל גם את זה, כי לא ממש ענית - ''ולמה אתה חושב שבמקרה של משחק עם מחזור מכירות בינוני-גדול, הX ביקורות המזויפות הללו לא יתאזנו עם הביקורות האותנטיות בכל מקרה?'' מן הסתם יותר אנשים יקנו את המשחק ממה שהמפתחת תממן. אם הוא חרא ורק ה100-200 חבר'ה שקיבלו תשלום בשביל הביקורת החיוביות שלהם, המספרים יתאזנו והמשחק יקבל ''MIXED'' במקרה הטוב.

בכל מקרה, מפנה אותך להודעה הזאת שלי: viewtopic.php?p=73407#p73407 . אני חושב שואלב סתם עשתה מהסיפור הזה הרבה יותר ממה שהוא, ואני מסרב להאמין שהמצב היה כ''כ חמור. לי זה נראה כמו סתם עוד ניסיון להגביר את הכמות של האנשים שרוכשים בסטים, ולא מפעילים מפתחות מבחוץ (השד יודע למה).
?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 05 אוקטובר 2016, 17:39

Klayman כתב:מפנה אותך להערתי לעיל בנוגע לגלישה בסטים וחיפוש משחקים לרכישה. כשאני מחפש משחק מאוד ספציפי לרכישה, אני בודק לגביו. אני לא יושב ומשוטט שעות בסטים להנאתי.

אני בדרך כלל משוטט בסטים רק בתקופות סיילים עונתיים, אבל כבר שם התוסף הזה מצדיק את עצמו. במקביל, זה סופר שימושי כשאתה מתלבט לגבי באנדלים שבועיים שכוללים יותר ממשחק אחד, ואז צריך לסנן דברים מהר יותר בשביל להיות יעיל.

בכל מקרה, ממה שיצא לי לראות עד עכשיו לא מצאתי אפילו משחק אחד שבו היה פער רציני בין ממוצע הביקורות החיוביות בתוך סטים לביקורות הכלליות לסטים. כל זה מרגיש כמו צעד מיותר לחלוטין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אוקטובר 2016, 23:13

הספריי חוזר ל-CS והפעם עם מונוטניזציה כמו הכובעים בTF2.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 אוקטובר 2016, 14:34

DrKeo כתב:הספריי חוזר ל-CS והפעם עם מונוטניזציה כמו הכובעים בTF2.

לא בדיוק. למעשה מדובר בconsumable. כלומר, אם אתה רוצה להמשיך להשתמש בזה, אתה צריך להמשיך לשלם. 50 שימושים ותשלם לVALVE שוב.

הדבר הכי מעניין בעניין הזה, זה השקט. הייתי בטוח שאשמע בכי רם, שבין שאיפת אוויר וזעקת כאב תזדחלנה איזו "גזלנות" או "אנטי צרכניות", או לכל הפחות "מחסטת כסף בלתי נגמרת".
אבל לא... שקט מופתי. שקט כל כך רם שהוא רועש. :twisted:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 אוקטובר 2016, 14:56

Oh my... טוב זה כנראה מאוד בעד הצרכנים, כי אתה יכול לקנות מה שאתה רוצה במרקט. או משהו..
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 אוקטובר 2016, 15:05

Klayman כתב:Oh my... טוב זה כנראה מאוד בעד הצרכנים, כי אתה יכול לקנות מה שאתה רוצה במרקט. או משהו..

לא רק שאתה יכול לקנות את מה שאתה רוצה במרקט. אתה יכול לחזור ולקנות את זה שוב אחרי 50 שימושים. איזה כיף שכל פעם שאתה משתמש בספריי שאתה אוהב במשחק, אתה יודע לכמת בדיוק כמה דולרים זה עולה לך. זו הוגנות. זו שקיפות שחסרה בתעשייה!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוקטובר 2016, 17:50

אבל בלי הספריי, איך אני אדע מה הולך בlore של cs?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 אוקטובר 2016, 20:04

אגב, ספריי צבעוני אפשר להשיג רק ברכישה/החלפה. ספריי שחור לבן אפשר לקבל פעם בשבוע בתמורה לעליה בדרגה.

Players have a chance to receive graffiti as a free weekly drop for ranking up.

There are two different types of graffiti patterns; monochrome and multi-colored. Monochrome (one color) patterns are received as rank up drops and multi-colored patterns are received when purchasing a graffiti box. Both types of graffiti can be traded and sold on the Steam Market.

אין מה להגיד. הצרכן במרכז.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוקטובר 2016, 21:29

אז אי אפשר להשיג את הספריים כשמשחקים במשחק, רק לשלם? אמממ... צרכני...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוקטובר 2016, 02:42

קבצים מDOTA 2 מזכירים את HL VR:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin