PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Kazz » 15 נובמבר 2013, 15:33

לחודשיים הראשונים לא תהיה בעיה. השאלה איך המכירות יהיו אחרי הסחף הראשוני הזה. גם הוו יו מכרה די טוב בשיגור :x

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 15 נובמבר 2013, 15:35

Kazz כתב:גיימפליי של NBA LIVE..

http://www.twitch.tv/sportsgaminguniverse/c/3245050

וואו הגרפיקה נראית ממש דור קודם.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 נובמבר 2013, 15:38

Laskin כתב:
המכירות לא יצלעו השנה, יש מספיק אנשים שיקנו בשביל הגדולים מצד ג', והם מרובים השנה, וכן - בשביל מליוני אנשי זה מספיק, לא כולם הארד-קור.
אני מאמין שכל גיימר שאין לו מחשב חזק מתכנן לקנות בהקדם תחליף, ושתי הקונסולות ראויות מאוד.
חלקנו בררנים מאוד, אבל יש כל כך הרבה אנשי שרק בשביל לשדרג את חוויית הFIFA/NBA/NHL/NFL/COD/BF השנתית שלהם - מוכנים להוציא 400 דולר.

אני מסכים שדי בטוח שהשנה המכירות יהיו טובות. כל קונסולה שתיוצר, תמכר.
החל משנה הבאה, זה כבר סימן שאלה לא קטן. גם הWIIU מכרה יפה בהשקה. הבעיה היא מה שהיא מכרה לאחר מכן היה בערך כלום. סוני זו בטח לא נינטנדו, ככה שאני בטח לא חושב שכשלון כמו הWIIU סביר, אבל הביצועים של הPS4 עדין בסימן שאלה.

אני מניח שהיא תהייה הצלחה, בכל מקרה. הסימן שאלה הוא יותר לכיוון האם היא תהייה הצלחה סבירה, או הצלחה עצומה. סוני בעמדה לא רעה לחזור לימי הזוהר של הPS2. אם הם רק יתחילו להוציא משחקים טובים, זה בהחלט יהיה אפשרי. אם לא, אז מייקרוסופט בהחלט מסוגלים להתחיל את הדור בסערה ולהוציא את הsystem seller שלהם הרבה לפני סוני.
בנתיים הם מוציאים את סימולטור הנהיגה שצפוי להיות הטוב ביותר בשוק, משחק עולם פתוח מרשים יותר ממה שיש לסוני (לא בהשוואה של מודל מול מודל, אלא פשוט בהשוואה של "ארגזיות החול" של המשחק וכמות הדברים שקורים על המסך בכל רגע נתון) והshowcase הגרפי שלהם הרבה יותר מרשים משל סוני. נראה שהם עושים V ביותר קופסאות מסוני, כרגע. יהיה מעניין לראות איך זה ימשך.

נחכה ונראה. אני חושב שיהיה דור מאוד מעניין.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 נובמבר 2013, 15:50

Kazz כתב:לחודשיים הראשונים לא תהיה בעיה. השאלה איך המכירות יהיו אחרי הסחף הראשוני הזה. גם הוו יו מכרה די טוב בשיגור :x

בחודשיים הראשונים תהיה בעייה להשיג קונסולה במקומות מסויימים, אחר כך חצי שנה ימכרו מעולה ואחר כך זה יהיה לקראת משחקי החגים ויהיה טירוף גם כן. אני באמת חושב שהשנה הזאת הם יכולים להיות רגועי בקשר למכירות. יש ביקוש אדיר לקונסולות חזקות יותר עם אונליין טוב יותר.
סוני גם רק משחררת את הקונסולה שלה ביפן עוד 4 חודשים, והוא צפוי להצליח שם מאוד.

אני צופה שסוף סוף תקום קהילת משחקי אינדי יפנים חזקה בעקבות הPS4. אם לסוני יהיה שכל - הם יכולים בעצמם לעשות תחרויות פיתוח, והמשחקים הטובים ביותר יתורגמו על חשבון סוני לאנגלית. היפנים כל כך משוגעים וכשרוניים שכל האוטקו-אים בעולם יקנו PS4 רק כדי לשחק באינדי היפני :)
יפן חייבת חיזוק, נינטנדו לא תעשה את המהלך הזה, ומיקרוסופט לא קיימת שם מעבר למערכת העלה, אז סוני צריכה לקפוץ על ההזדמנות, להיות ה"מגשרת" בין האינדי ביפן למערב, ועל הדרך אולי לגייס מפתחים כשרוניים במיוחד אליה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 נובמבר 2013, 16:07

Laskin כתב:
בחודשיים הראשונים תהיה בעייה להשיג קונסולה במקומות מסויימים, אחר כך חצי שנה ימכרו מעולה ואחר כך זה יהיה לקראת משחקי החגים ויהיה טירוף גם כן. אני באמת חושב שהשנה הזאת הם יכולים להיות רגועי בקשר למכירות. יש ביקוש אדיר לקונסולות חזקות יותר עם אונליין טוב יותר.
סוני גם רק משחררת את הקונסולה שלה ביפן עוד 4 חודשים, והוא צפוי להצליח שם מאוד.

אני צופה שסוף סוף תקום קהילת משחקי אינדי יפנים חזקה בעקבות הPS4. אם לסוני יהיה שכל - הם יכולים בעצמם לעשות תחרויות פיתוח, והמשחקים הטובים ביותר יתורגמו על חשבון סוני לאנגלית. היפנים כל כך משוגעים וכשרוניים שכל האוטקו-אים בעולם יקנו PS4 רק כדי לשחק באינדי היפני :)
יפן חייבת חיזוק, נינטנדו לא תעשה את המהלך הזה, ומיקרוסופט לא קיימת שם מעבר למערכת העלה, אז סוני צריכה לקפוץ על ההזדמנות, להיות ה"מגשרת" בין האינדי ביפן למערב, ועל הדרך אולי לגייס מפתחים כשרוניים במיוחד אליה.

סוני ישמחו מאוד אם התחזית שלך נכונה.

הרעיון של לגשר בין מפתחי אינדי ביפן, לקהל המערבי, מאוד מעניין. אני לא יודע כמה זה אפשרי, בהתחשב בכמה זה נחשב ביפן לעבוד בתאגיד וכמה שלהיות עצמאי נחשב לסוג של כשלון, אבל זה יכול להיות מאוד מעניין.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 נובמבר 2013, 16:44

Nucleus_Dawn כתב:
אני מסכים שדי בטוח שהשנה המכירות יהיו טובות. כל קונסולה שתיוצר, תמכר.
החל משנה הבאה, זה כבר סימן שאלה לא קטן. גם הWIIU מכרה יפה בהשקה. הבעיה היא מה שהיא מכרה לאחר מכן היה בערך כלום. סוני זו בטח לא נינטנדו, ככה שאני בטח לא חושב שכשלון כמו הWIIU סביר, אבל הביצועים של הPS4 עדין בסימן שאלה.

אני מניח שהיא תהייה הצלחה, בכל מקרה. הסימן שאלה הוא יותר לכיוון האם היא תהייה הצלחה סבירה, או הצלחה עצומה. סוני בעמדה לא רעה לחזור לימי הזוהר של הPS2. אם הם רק יתחילו להוציא משחקים טובים, זה בהחלט יהיה אפשרי. אם לא, אז מייקרוסופט בהחלט מסוגלים להתחיל את הדור בסערה ולהוציא את הsystem seller שלהם הרבה לפני סוני.
בנתיים הם מוציאים את סימולטור הנהיגה שצפוי להיות הטוב ביותר בשוק, משחק עולם פתוח מרשים יותר ממה שיש לסוני (לא בהשוואה של מודל מול מודל, אלא פשוט בהשוואה של "ארגזיות החול" של המשחק וכמות הדברים שקורים על המסך בכל רגע נתון) והshowcase הגרפי שלהם הרבה יותר מרשים משל סוני. נראה שהם עושים V ביותר קופסאות מסוני, כרגע. יהיה מעניין לראות איך זה ימשך.

נחכה ונראה. אני חושב שיהיה דור מאוד מעניין.

רגע רגע אתה באמת אומר שדד רייזינג יותר מרשים מאינפצוס? הדבר המקרטע הזה ב 720p שגם לא נראה עם גיימפליי מי יודע מה? :|
לפחות מאינפמוס עוד יש תקווה מסוימת שהיה מדובר בקטע רע, אבל דד רייזינג? אני מוכן להתערב איתך שאינפמוס עובר אותו בביקורות גם עם ההנחה של דד רייזינג כמשחק השקה.

ורייז כמובן זו דעתך (ודעתי) אבל עובדתית הוא לא נחשב לרמה מעל שהוא הרבה יותר מרשים, תתפלא יש גם כאלו שהם לא פאנבואים שחושבים שקילזון הוא משחק השיגור המרשים ביותר, זה באמת לא משנה כי בשורה התחתונה לאף אחד אין איזה יתרון גראפי שעושה משחק אחד ״הרבה יותר מרשים״.

ואני שמח לשמוע שמדובר באנצ׳רטד מהמאה ה 16 , הסדרה חייבת לעבור שינויים רבים בנוסחה, כן ברור שאני אשחק באנצ׳רטד של הפס3 עם גראפיקה מדהימה אבל זה יאכזב וגם יחזיק אולי משחק אחד בגלל הספקטקל, בסופו של דבר הנוסחה הזו מעט רדודה ומאוסה.

Swiss, תכל׳ס אני עדיין בהלם שקוג׳ימה התדרדר ל PR נחות שכזה שהיה גורם לקילי להסמיק, התחשק לי להביא לו אגרוף דרך המסך כשהכריז על המשימה המכוערת הזו.

KEO אני מסכים איתך, אל תשכח שהם גם שיחררו גאד אוף וור השנה, נכון זה היה פריקוול של צוות ב׳ בהפקה שנראית קטנה יותר אבל אפילו gow יחסית בינוני שהיה יוצא בתקופת ההשקה עם גראפיקה מדהימה לפס4 היה עושה אפקט הרבה יותר גדול מלהוציא אותו בשנות הדמדומים של הפס3 כשלכולם הסדרה יצאה מכל החורים, וגם סליי יצא השנה, לא היה מזיק לקבל אותו בארקייד של הפס4, הקונסולה באמת צריכה כל עזרה אפשרית.

אז עכשיו בתכל׳ס שהכל נראה די meh ואין למה לחכות אני מנחש שכל אלו שאומרים לא לקנות קונסולה עד שיצאו משחקים יירגעו מעט, זאת אומרת עד מתי נחכה בשביל אלו מאיתנו שאין להם פיסי? עד שיצא Tlou ב 2015 ואז יהיה שווה לקנות את המכשיר?
אין מה לעשות הליינאפ חלש אבל הוא לא הולך להשתנות בקרוב, אני בהחלט לא הולך עם הייפ רב לקנייה הזו אבל אין הרבה ברירות.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 15 נובמבר 2013, 16:53

אינפמוס נראה כמו שוטר מגוף שלישי עם דמות בעלת AGILITY גבוהה מהדמות הממוצעת במשחקים מהסוג הזה שמסתובבת בעיר עם 5 וחצי אנשים ונלחמת נגד חיילים עם פיגור שכלי.

דד רייזינג מציג מעל לאלף דמויות על המסך... דמויות שאפשר לחתוך באיזה צורה שאתה רוצה ורואים את האיבריים הפנימיים שלהם. דמויות שנוצרות באופן פרוצדורלי. אלף ואחת נשקים שונים ועיר די עצומה ללא טעינה.

והגרפיקה בגיימפליי הזה לא מתקרב למה שקיבלנו בטריילרים הראשונים... לטעמי האישי הגרפיקה ממש לא נראית משהו בשביל מה שהמשחק מציג על המסך... גם ההרס נראה גרוע ברמות... דברים מתמוטטים כאילו זה משחק של הדור הזה ולוחות בטון עשויות מקלקר.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 נובמבר 2013, 17:02

אממ הגראפיקה זהה לגמרי לטריילר, סתם סביבה מכוערת עם ערפל, בקלוז אפים זה נראה בול כמו התמונות, וכל מי ששיחק במשחק אמר שנראה מעולה, לא חושב שבאספקט הזה יש מה לדאוג.
ודד רייזינג גם נראה לא משהו בגיימפליי, אולי חיילים עם פיגור שכלי אבל לא זומבים שעומדים ומחכים שתכתוש אותם, לי זה נראה משעמם וברמת הפקה של צוות סוג ב׳ ובנוסף זה רץ נורא, וראיתי עשרות דקות גיימפליי בניגוד לאינפמוס שראינו 5 דקות.

בוא נגיד שאין מצב שעל דד רייזינג הייתי מבסס את קלף העולם הפתוח מעל אינפמוס, זה מגוחך גם אם אתה חושב שמשחק אחד נראה פחות נורא מהשני, אף אחד מהם הוא לא בדיוק GTA בלשון המעטה ואני אישית רואה יותר תקוות מאינפמוס שאולי ייצא סבבה מאשר דד רייזינג אבל בטח לא הייתי אומר שיש פה נוקאאוט בעולם פתוח כששני המשחקים נראים בינוניים למדי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 נובמבר 2013, 17:06

לא דד רייזינג 3 ולא אינפימוס נראים משהו. שניהם מאכזבים מאוד. לטעמי, לאינפימוס יש הרבה יותר פוטנציאל, אבל כרגע הוא נראה בעיקר מבוזבז... העיר די ריקה, הגרפיקה לא מדהימה, הכוחות נראים די משעממים ובכלל, זה נראה כמו חיקוי די רע לפרוטוטייפ (שבעצמו לא היה מדהים). הייתי מצפה מדמות כזאת להיות Badass רצינית - אבל התחושה היא של איזה חנון שקיבל כח לא ברור פתאום.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 נובמבר 2013, 17:19

Klayman כתב:לא דד רייזינג 3 ולא אינפימוס נראים משהו. שניהם מאכזבים מאוד. לטעמי, לאינפימוס יש הרבה יותר פוטנציאל, אבל כרגע הוא נראה בעיקר מבוזבז... העיר די ריקה, הגרפיקה לא מדהימה, הכוחות נראים די משעממים ובכלל, זה נראה כמו חיקוי די רע לפרוטוטייפ (שבעצמו לא היה מדהים). הייתי מצפה מדמות כזאת להיות Badass רצינית - אבל התחושה היא של איזה חנון שקיבל כח לא ברור פתאום.

מסכים חוץ מזה שאתם לא מתרשמים מהגראפיקה, התמונות דיירקט פיד לא משקרות ובטח אינדיקציה טובה יותר מגיימפליי בסביבה מכוערת דרך יוטיוב, כתבים ששיחקו בו ברשמים התייחסו ספציפית לאיך שהוא נראה נהדר, פעם אחר פעם, גם הרשמים אגב נשמעים טובים אבל זה די שכיח במסגרת ה״מלקקים למפתחים ולמפיצה עד לביקורות״.
ובינתיים ראינו 2 כוחות כשהניאון ממש מגניב מבחינת האפקטים, אבל ממה שראינו הם שומרים על המסורת הדי מבאסת של להיות מקבילים לנשקים אמיתיים (ברק-אקדח, כדורי אנרגיה- רימון וכו׳)
עם שאר הרשמים שלך אני מסכים הסביבה והאווירה נראים משעממים ושני המשחקים בתכל׳ס לא עושים רושם טוב ולא הייתי מתגאה באף אחד מהם כקלף בשלב הזה לא משנה איזו קונסולה יש לי, אני גם חושב שכרגע יש לאינפיימוס עוד תקווה כי בכל זאת ראינו כולה 2 קטעים קצרים.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 נובמבר 2013, 17:38

איזה דיון מוזר, נשמע כאילו אף אחד פה בחיים לא שיחק אינפיימוס ואנשים לא יודעים מה הם הולכים לקבל. אשכרה חזרו לדיון לפני הראשון שפרוטוטייפ טוב ממנו, מדהים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 נובמבר 2013, 17:50

אהההה... כי אתה חושב שאינפימוס יותר טוב מפרוטוטייפ אז הדיון חסר תוחלת?
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 נובמבר 2013, 17:57

Klayman כתב:אהההה... כי אתה חושב שאינפימוס יותר טוב מפרוטוטייפ אז הדיון חסר תוחלת?

ל 2 הסדרות יש תדמית קצת של סוג ב׳ אבל אינפיימוס עם ציונים גבוהים יותר ואני חושב שגם אם תעשה סקר רוב האנשים יתנו לה את היתרון, פרוטוטייפ רחוק מלהיות רמה מעל.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 15 נובמבר 2013, 17:58

bling כתב:אממ הגראפיקה זהה לגמרי לטריילר, סתם סביבה מכוערת עם ערפל, בקלוז אפים זה נראה בול כמו התמונות, וכל מי ששיחק במשחק אמר שנראה מעולה, לא חושב שבאספקט הזה יש מה לדאוג.
ודד רייזינג גם נראה לא משהו בגיימפליי, אולי חיילים עם פיגור שכלי אבל לא זומבים שעומדים ומחכים שתכתוש אותם, לי זה נראה משעמם וברמת הפקה של צוות סוג ב׳ ובנוסף זה רץ נורא, וראיתי עשרות דקות גיימפליי בניגוד לאינפמוס שראינו 5 דקות.

בוא נגיד שאין מצב שעל דד רייזינג הייתי מבסס את קלף העולם הפתוח מעל אינפמוס, זה מגוחך גם אם אתה חושב שמשחק אחד נראה פחות נורא מהשני, אף אחד מהם הוא לא בדיוק GTA בלשון המעטה ואני אישית רואה יותר תקוות מאינפמוס שאולי ייצא סבבה מאשר דד רייזינג אבל בטח לא הייתי אומר שיש פה נוקאאוט בעולם פתוח כששני המשחקים נראים בינוניים למדי.

מה פתאום בן אדם... תראה את החיבור בין עצמים בעולם לבין משטחים שונים... זה נראה ממש לא טוב ובטח לא דומה לטריילר הראשון. יש עוד כל מיני נקודות שצורמים לי ממש בעין אבל בסדר.. אם אתה לא רואה את זה זה בסדר גמור וחבל להתווכח על זה.

אולי נראה לך שאני ניסיתי להציג עליונות של דד רייזינג כאשר אני ממש לא... זה בעקבות התגובה שלך על דד רייזינג.. למעשה אין לי מושג (גם אם המשחק יקבל עשיריות) אם אני יאהב את המשחק... אני לא שיחקתי בקודמים ובאופן כללי אני לא שחקן שמסתדר עם משחקים ללא התקדמות (פחות או יותר) לינארית... אני מאבד עניין מאוד מהר.

רק רציתי לציין כמה נקודות שמתנגשים עם המחשבה שלך שאיכשהו אינפמוס הרבה יותר עדיף על דד רייזינג. אם אתה אוהב את הגיימפליי או לא לא קשור לדיון.

הAI של זומבים לא מעניין אותי במיוחד... לעומת זאת במשחק שהוא לגמרי 3/4 שוטר ועוד איך מעניין אותי הAI של האוייבים.

שורה תחתונה כשאני רואה את השחקן משתולל עם רכב משוגע ועשרים זומבים תלויים עליו בזמן שהוא חותך בין HORDE של 500 זומבים עם עוד כמה מאות בצדדים אני מתרשם הרבה יותר מהתצוגה המאוד מאוד עייפה הזאת של אינפמוס. זה הכל. וגם שהגרפיקה לדעתי ממש LET DOWN רציני.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 נובמבר 2013, 18:00

Klayman כתב:אהההה... כי אתה חושב שאינפימוס יותר טוב מפרוטוטייפ אז הדיון חסר תוחלת?

הקטע המצחיק הוא שכל הפורום הזה בנוי מאנשים ששנאו את הפס3 והמשחקים שהיא הציע בדור הקודם (אולי מלבד אנצ'רטד), אז ברור שזה מטופש לראות כל היום אנשים שלא שיחקו או מקסימום שיחקו חמש דקות בקילזון או אינפיימוס מספרים לאנשים שכן אוהבים את מה שיש לסוני (בערך אני ורונן בלבד אני חושב) כמה אינפיימוס וקילזון הם רעים, בעוד שזה משעשע כי מי שאוהב את הסדרות המדוברות (כמעט כל שחקן פס3 שיש) פשוט מת לשחק בשניים המדוברים (כל פורום גאף עכשיו מפוצץ באנשים שמתלהבים מקילזון) ומבין שמהגיימפליי שהוצג עד היום נכון, אין שום התקדמות אמיתית באף אחת מהסדרות אבל גם לא שום נסיגה אחורה. מה שיותר מצחיק זה כמובן ההחייאה של דיון שאין מה לדון בו אפילו:
http://www.metacritic.com/game/pc/prototype
http://www.metacritic.com/game/playstat ... rototype-2

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/infamous
http://www.metacritic.com/game/playstation-3/infamous-2

אני פשוט יכל לסכם את זה בקצרה, מי שלמד לשנוא את אינפיימוס וקילזון ימשיך לשנוא אותם ולספר שאין מה לפס4 להציע, מי שלא, לא. כל אחד וטעמו.
דרך אגב, אני מוצא את אינפיימוס 2 וגרילה כשני משחקי העולם הפתוח הטובים בז'אנר איי פעם (אפשר גם להוסיף את RDR). הם שמו את GTA 4 בכיס הקטן בלי להתאמץ בכלל לטעמי (ב-5 לא שיחקתי כך שאין לי דעה). לי אישית אין ספק שסוני בנו לי שנה נהדרת, כי סוני יודעים למכור את עצמם לקהל שלהם, הם פשוט לא חיפשו בשנה הראשונה יותר מידי קהל חדש (מזל שהקהל הזה כבר מונה 70 מיליון אם להסתמך על הפס3).
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 15 נובמבר 2013, 18:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 נובמבר 2013, 18:04

Swiss. אני לא זה שהצגתי את הבוקס עם הקלף של העולם הפתוח... תקרא את ההודעה שלי היא מכירה בכך ששניהם עושים רושם בינוני רק שאולי לאינפיימס בכל זאת יותר פוטנציאל בהתחשב בזה שלא ראינו הרבה.

ואני לא זוכר את הטריילר הראשון אבל בהשוואה לכל הטריילרים האחרים כולל האחרון מאתמול הוא זהה, תראה תמונות דיירקט פיד ותגיד לי.
גם בכל מקום שמדברים על המשחק מדגישים את הגראפיקה, מהניסיון שלי זה תמיד סימן חיובי שמרשימה, כתבים לא מדגישים דברים כאלו אם לא הרשימה אותם הם פשוט מדברים על דברים אחרים.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 15 נובמבר 2013, 18:05

לא יודע מה איתכם, אבל אני דווקא מאד התלהבתי מאינפמוס. מאז שהמשחק נחשף, הוא לא עניין אותי בכלל, ועכשיו אני דווקא ממש מצפה לו.

וזין על הגרפיקה. מתי תבינו שזה לא הדבר הכי חשוב?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 15 נובמבר 2013, 18:07

מה הקשר למדו לשנוא? מי פה למד לשנוא? קליימן שסך הכל מביע דעה ורחוק מלסבול מתסמונות של פאנבויזם? אני שסך הכל הגבתי כי הציק לי לראות את בלינג מזלזל בדד רייזינג לעומת אינפמוס, כאשר באמת ובתמים אני חושב שהוא נראה ממש ממש UNDERWHELMING הן בצד הגרפי והן בצד הגיימפליי ולא הגבתי מההתחלה שראיתי את הסרטון גימפליי כי אני לא מחפש לנהל ויכוחי פאנבויזם?
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 נובמבר 2013, 18:08

bling כתב:רגע רגע אתה באמת אומר שדד רייזינג יותר מרשים מאינפצוס? הדבר המקרטע הזה ב 720p שגם לא נראה עם גיימפליי מי יודע מה? :|
לפחות מאינפמוס עוד יש תקווה מסוימת שהיה מדובר בקטע רע, אבל דד רייזינג? אני מוכן להתערב איתך שאינפמוס עובר אותו בביקורות גם עם ההנחה של דד רייזינג כמשחק השקה.

ורייז כמובן זו דעתך (ודעתי) אבל עובדתית הוא לא נחשב לרמה מעל שהוא הרבה יותר מרשים, תתפלא יש גם כאלו שהם לא פאנבואים שחושבים שקילזון הוא משחק השיגור המרשים ביותר, זה באמת לא משנה כי בשורה התחתונה לאף אחד אין איזה יתרון גראפי שעושה משחק אחד ״הרבה יותר מרשים״.

ואני שמח לשמוע שמדובר באנצ׳רטד מהמאה ה 16 , הסדרה חייבת לעבור שינויים רבים בנוסחה, כן ברור שאני אשחק באנצ׳רטד של הפס3 עם גראפיקה מדהימה אבל זה יאכזב וגם יחזיק אולי משחק אחד בגלל הספקטקל, בסופו של דבר הנוסחה הזו מעט רדודה ומאוסה.

Swiss, תכל׳ס אני עדיין בהלם שקוג׳ימה התדרדר ל PR נחות שכזה שהיה גורם לקילי להסמיק, התחשק לי להביא לו אגרוף דרך המסך כשהכריז על המשימה המכוערת הזו.

KEO אני מסכים איתך, אל תשכח שהם גם שיחררו גאד אוף וור השנה, נכון זה היה פריקוול של צוות ב׳ בהפקה שנראית קטנה יותר אבל אפילו gow יחסית בינוני שהיה יוצא בתקופת ההשקה עם גראפיקה מדהימה לפס4 היה עושה אפקט הרבה יותר גדול מלהוציא אותו בשנות הדמדומים של הפס3 כשלכולם הסדרה יצאה מכל החורים, וגם סליי יצא השנה, לא היה מזיק לקבל אותו בארקייד של הפס4, הקונסולה באמת צריכה כל עזרה אפשרית.

אז עכשיו בתכל׳ס שהכל נראה די meh ואין למה לחכות אני מנחש שכל אלו שאומרים לא לקנות קונסולה עד שיצאו משחקים יירגעו מעט, זאת אומרת עד מתי נחכה בשביל אלו מאיתנו שאין להם פיסי? עד שיצא Tlou ב 2015 ואז יהיה שווה לקנות את המכשיר?
אין מה לעשות הליינאפ חלש אבל הוא לא הולך להשתנות בקרוב, אני בהחלט לא הולך עם הייפ רב לקנייה הזו אבל אין הרבה ברירות.

ברור. הוא נראה לי הרבה יותר מרשים מאניפיימוס. רכבים, אלף נשקים, אלפי דמויות על המסך בכל רגע, הרבה יותר חופש באיך לשחק. קצת אירוני שעיר מלאה בזומבים עדין נראית חיה יותר מהעיר המעפנה של אינפיימס.
האם יש לו FPS חלק? בהחלט לא. האם הרזולוציה שלו 4K? לא קרוב. האם הוא נראה לי משחק שהייתי רוצה לשחק? גם לא. הוא פשוט נראה יותר טוב מאינפיימוס. הרף הזה מאוד מאוד נמוך ואני מסכים איתך שאף אחד מהם לא ממלא לגמרי את הV על סעיף העולם הפתוח, אבל בהשוואה ישירה, אחד מהם נראה כמו משחק עולם פתוח מהדור הבא, עם בעיות טכניות והשני נראה כמו משחק עולם פתוח מהדור הנוכחי, שהוסיפו לו AA.

שניהם די מעפנים. דד רייזינג פשוט נראה קצת כמו שדד רייזינג הראשון נראה - משהו שלא היה אפשרי כל כך לפני כן. אינפיימוס נראה כמו המשחק הקודם בסדרה, עם צבע אחר לכוחות ועם אותה עולם ריק, משעמם ולא מרשים בעליל.

אני לא חושב שרייז מרשים יותר מבחינה טכנית. בכל זאת, הוא מאוד לינארי. זה כמו שברור שGTA IV הרבה יותר מרשים טכנית מGOW 3, אבל גם יש הסכמה מי מהם נראה יותר טוב.
בתור "תראו איזה משחק יפה יש בקונסולה החדשה שלי", רייז מנצח בגדול, לפי דעתי. קילזון נראה טוב. הוא פשוט לא נראה לי כל כך טוב, אחרי ששיחקתי בBF3 לפני כמה שנים. רייז מרוויח בזכות כמה שהוא סגור.
אני לא מתפלא שיש אנשים שחושבים אחרת. אחלה להם והכל. זו רק דעתי.

אגב, אושר כבר שזה אנצ'רטד במאה ה16, או שזה ניחוש מהרמזים בטיזר?

אני מסכים איתך ועם נדב - בדיעבד, באמת נראה ששחרור של משחקים מצוותים די חשובים וגדולים שלהם לPS3 היתה טעות. ההשקה של הPS4 פשוט MEH. לפחות יש להם תירוץ ("תמכנו בקונסולה של80 מיליון הלקוחות שלנו יש בבית"). אם זה יקרה גם עם הONE, זה יראה הרבה יותר רע. מניסיון העבר, MS בהחלט מסוגלת להפציץ בשנים הראשונות עם כמה וכמה משחקים מצוינים. מעניין מה צפוי לנו ממנה בשנה הבאה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 נובמבר 2013, 18:09

Golan כתב:לא יודע מה איתכם, אבל אני דווקא מאד התלהבתי מאינפמוס. מאז שהמשחק נחשף, הוא לא עניין אותי בכלל, ועכשיו אני דווקא ממש מצפה לו.

וזין על הגרפיקה. מתי תבינו שזה לא הדבר הכי חשוב?

גראפיקה זה חלק מהחוויה, ודווקא במקרה של אינפיימוס הוא נראה נפלא.
מה שמזכיר את האישור הזה:
The PS4 for us has been great, we can fun at Full 1080p, 30 frame per second rock solid, and just throw tons of triangles, tons of pixels, tons of particles at the screen. It’s just amazing. It’s actually been a surprise that it’s been this easy for us to get the game to run as fast as it does and to run as spectacular as it does.

נחמד לראות שהסטנדרט בפס4 הופך להיות 1080P.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 נובמבר 2013, 18:12

Death_119 כתב:הקטע המצחיק הוא שכל הפורום הזה בנוי מאנשים ששנאו את הפס3 והמשחקים שהיא הציע בדור הקודם (אולי מלבד אנצ'רטד), אז ברור שזה מטופש לראות כל היום אנשים שלא שיחקו או מקסימום שיחקו חמש דקות בקילזון או אינפיימוס מספרים לאנשים שכן אוהבים את מה שיש לסוני (בערך אני ורונן בלבד אני חושב) כמה אינפיימוס וקילזון הם רעים, בעוד שזה משעשע כי מי שאוהב את הסדרות המדוברות (כמעט כל שחקן פס3 שיש) פשוט מת לשחק בשניים המדוברים (כל פורום גאף עכשיו מפוצץ באנשים שמתלהבים מקילזון) ומבין שמהגיימפליי שהוצג עד היום נכון, אין שום התקדמות אמיתית באף אחת מהסדרות אבל גם לא שום נסיגה אחורה. מה שיותר מצחיק זה כמובן ההחייאה של דיון שאין מה לדון בו אפילו:
http://www.metacritic.com/game/pc/prototype
http://www.metacritic.com/game/playstat ... rototype-2

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/infamous
http://www.metacritic.com/game/playstation-3/infamous-2

אני פשוט יכל לסכם את זה בקצרה, מי שלמד לשנוא את אינפיימוס וקילזון ימשיך לשנוא אותם ולספר שאין מה לפס4 להציע, מי שלא, לא. כל אחד וטעמו.
דרך אגב, אני מוצא את אינפיימוס 2 וגרילה כשני משחקי העולם הפתוח הטובים בז'אנר איי פעם. הם שמו את GTA 4 בכיס הקטן בלי להתאמץ בכלל לטעמי (ב-5 לא שיחקתי כך שאין לי דעה). לי אישית אין ספק שסוני בנו לי שנה נהדרת, כי סוני יודעים למכור את עצמם לקהל שלהם, הם פשוט לא חיפשו בשנה הראשונה יותר מידי קהל חדש (מזל שהקהל הזה כבר מונה 70 מיליון אם להסתמך על הפס3).

אז מאוד התרשמת מטריילרי המשחקיות של אינפימוס החדש? אם כן, סבבה.. אתה לגמרי זכאי לדעתך. אישית, לא התלהבתי בכלל.

אם כבר החלטת להכניס את זה למלחמת פאנבוייזם כלשהי (שלא ברור לי למה אני נכלל בה לדעתך, אבל מילא), אז רק שתדע, שלי, אישית, קילזון החדש נראה ממש אחלה משחק - ויותר מזה, כזה ששם את היילו בכיס. גם מבחינת עיצוב גרפי, וגם מבחינת משחקיות (שוב, רק מרשמים).

אף אחד לא חינך אותי לשנוא את אינפימוס - ואם הסרטונים היו טובים, הייתי אומר זאת בפה מלא. התצוגה הזאת עם המשאית, הVoice Acting הנוראי, הרחובות הריקים והכוחות שנראים משעממים. אז אני אמור להגיד שאינפימוס החדש נראה לי מצויין, רק כדי שלא תגיד שחונכתי ככה? פחח עליך.
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 15 נובמבר 2013, 18:12

בלינג אני לא הצגתי דבר כזה ואני מניח שאתה מתכוון לשחר וזה מה שהוא כתב
עולם פתוח מרשים יותר ממה שיש לסוני (לא בהשוואה של מודל מול מודל, אלא פשוט בהשוואה של "ארגזיות החול" של המשחק וכמות הדברים שקורים על המסך בכל רגע נתון)

אין פה שום נקודה שהוא מציג את זה כאיזה "קלף מנצח" כדברייך.

תחזור ותראה מה אתה בעצמך רשמת אחרי שראיתי את הסרטון... באמת אני לא יודע מה הויכוח.
תמונות דירקט פיד לא מעניינות... לפי כל הסימנים זה בולשוטס... הסרטון מציג גרפיקה לא טובה בכלל ואני מבין שאתה לא מסכים איתי אבל זה מה שאני רואה.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 15 נובמבר 2013, 18:13

Death_119 כתב:גראפיקה זה חלק מהחוויה, ודווקא במקרה של אינפיימוס הוא נראה נפלא.
מה שמזכיר את האישור הזה:

נחמד לראות שהסטנדרט בפס4 הופך להיות 1080P.

חלק מהחוויה? וודאי. מוסיף למשחק? מסכים. הפרמטר הכי חשוב? NOT.

ואני לא חושב שזה הולך להיות הסטנדרט. אולי אינפמוס לא כזה כבד, זה הכל.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 נובמבר 2013, 18:22

Klayman כתב:
אז מאוד התרשמת מטריילרי המשחקיות של אינפימוס החדש? אם כן, סבבה.. אתה לגמרי זכאי לדעתך. אישית, לא התלהבתי בכלל.

אם כבר החלטת להכניס את זה למלחמת פאנבוייזם כלשהי (שלא ברור לי למה אני נכלל בה לדעתך, אבל מילא), אז רק שתדע, שלי, אישית, קילזון החדש נראה ממש אחלה משחק - ויותר מזה, כזה ששם את היילו בכיס. גם מבחינת עיצוב גרפי, וגם מבחינת משחקיות (שוב, רק מרשמים).

אף אחד לא חינך אותי לשנוא את אינפימוס - ואם הסרטונים היו טובים, הייתי אומר זאת בפה מלא. התצוגה הזאת עם המשאית, הVoice Acting הנוראי, הרחובות הריקים והכוחות שנראים משעממים. אז אני אמור להגיד שאינפימוס החדש נראה לי מצויין, רק כדי שלא תגיד שחונכתי ככה? פחח עליך.

אני חושב שזה מאוד פשוט לכל בן אדם לשפוט אם הוא יאהב את המשחק, פשוט שישאל את עצמו אם הוא אהב את הראשון והשני או לא, זה הכל. אינפיימוס הוא ממש לא משחק עם עולם ריק (למרות שבאמת בגיימפליי שהוצג עד היום לא הראו אחרת, חלק מהעובדה שהם מראים קטעים ממשימות ולא roaming חופשי). ואפילו אם היה משחק עם עולם ריק, אין שום בעיה בזה כל עוד יהיה טוב כמו שבאטמן הוכיח בשני המשחקים האחרונים שלו שם אין נפש חיה או מכונית נוסעת ברחוב.

אין קשר למלחמת פאנבוייז, אנשים פה מבינים שהפס4 היא המשך לפס3 והיא פשוט לא בשבילם, הבעייה שהם חוזרים על זה כל הודעה שנייה פה. במקום לדבר על דברים מעניינים כמו משחקים.

ולגבי הכוחות:

הם עשו קפיצה מגניבה בקונספט של המשחק שהסביבה משפיעה על הכוחות שלך בצורה יותר משמעותית משהשפיע על קול, אני חושב שזה נראה טוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 נובמבר 2013, 18:31

אהה, אז אני חייב לשחק בכלל המשחקים הקודמים, כדי להעריך ולהתלהב ממשחקים עדכניים? לא ידעתי.. אני אעבוד על זה. אני לא חייב כל דבר שסוני מוציאה, כמו שאני לא חייב לאהוב שמיקרוסופט מוציאה או כל דבר שאף חברה מוציאה...

כבר אמרתי לא פעם - שאם אקנה קונסולה כלשהי, זאת כנראה תהיה הPS4 ולא הX1.. לא שזה יקרה בקרוב, אבל עדיין.
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים