Laskin כתב:
המכירות לא יצלעו השנה, יש מספיק אנשים שיקנו בשביל הגדולים מצד ג', והם מרובים השנה, וכן - בשביל מליוני אנשי זה מספיק, לא כולם הארד-קור.
אני מאמין שכל גיימר שאין לו מחשב חזק מתכנן לקנות בהקדם תחליף, ושתי הקונסולות ראויות מאוד.
חלקנו בררנים מאוד, אבל יש כל כך הרבה אנשי שרק בשביל לשדרג את חוויית הFIFA/NBA/NHL/NFL/COD/BF השנתית שלהם - מוכנים להוציא 400 דולר.
Kazz כתב:לחודשיים הראשונים לא תהיה בעיה. השאלה איך המכירות יהיו אחרי הסחף הראשוני הזה. גם הוו יו מכרה די טוב בשיגור
Laskin כתב:
בחודשיים הראשונים תהיה בעייה להשיג קונסולה במקומות מסויימים, אחר כך חצי שנה ימכרו מעולה ואחר כך זה יהיה לקראת משחקי החגים ויהיה טירוף גם כן. אני באמת חושב שהשנה הזאת הם יכולים להיות רגועי בקשר למכירות. יש ביקוש אדיר לקונסולות חזקות יותר עם אונליין טוב יותר.
סוני גם רק משחררת את הקונסולה שלה ביפן עוד 4 חודשים, והוא צפוי להצליח שם מאוד.
אני צופה שסוף סוף תקום קהילת משחקי אינדי יפנים חזקה בעקבות הPS4. אם לסוני יהיה שכל - הם יכולים בעצמם לעשות תחרויות פיתוח, והמשחקים הטובים ביותר יתורגמו על חשבון סוני לאנגלית. היפנים כל כך משוגעים וכשרוניים שכל האוטקו-אים בעולם יקנו PS4 רק כדי לשחק באינדי היפני![]()
יפן חייבת חיזוק, נינטנדו לא תעשה את המהלך הזה, ומיקרוסופט לא קיימת שם מעבר למערכת העלה, אז סוני צריכה לקפוץ על ההזדמנות, להיות ה"מגשרת" בין האינדי ביפן למערב, ועל הדרך אולי לגייס מפתחים כשרוניים במיוחד אליה.
Nucleus_Dawn כתב:
אני מסכים שדי בטוח שהשנה המכירות יהיו טובות. כל קונסולה שתיוצר, תמכר.
החל משנה הבאה, זה כבר סימן שאלה לא קטן. גם הWIIU מכרה יפה בהשקה. הבעיה היא מה שהיא מכרה לאחר מכן היה בערך כלום. סוני זו בטח לא נינטנדו, ככה שאני בטח לא חושב שכשלון כמו הWIIU סביר, אבל הביצועים של הPS4 עדין בסימן שאלה.
אני מניח שהיא תהייה הצלחה, בכל מקרה. הסימן שאלה הוא יותר לכיוון האם היא תהייה הצלחה סבירה, או הצלחה עצומה. סוני בעמדה לא רעה לחזור לימי הזוהר של הPS2. אם הם רק יתחילו להוציא משחקים טובים, זה בהחלט יהיה אפשרי. אם לא, אז מייקרוסופט בהחלט מסוגלים להתחיל את הדור בסערה ולהוציא את הsystem seller שלהם הרבה לפני סוני.
בנתיים הם מוציאים את סימולטור הנהיגה שצפוי להיות הטוב ביותר בשוק, משחק עולם פתוח מרשים יותר ממה שיש לסוני (לא בהשוואה של מודל מול מודל, אלא פשוט בהשוואה של "ארגזיות החול" של המשחק וכמות הדברים שקורים על המסך בכל רגע נתון) והshowcase הגרפי שלהם הרבה יותר מרשים משל סוני. נראה שהם עושים V ביותר קופסאות מסוני, כרגע. יהיה מעניין לראות איך זה ימשך.
נחכה ונראה. אני חושב שיהיה דור מאוד מעניין.
Klayman כתב:לא דד רייזינג 3 ולא אינפימוס נראים משהו. שניהם מאכזבים מאוד. לטעמי, לאינפימוס יש הרבה יותר פוטנציאל, אבל כרגע הוא נראה בעיקר מבוזבז... העיר די ריקה, הגרפיקה לא מדהימה, הכוחות נראים די משעממים ובכלל, זה נראה כמו חיקוי די רע לפרוטוטייפ (שבעצמו לא היה מדהים). הייתי מצפה מדמות כזאת להיות Badass רצינית - אבל התחושה היא של איזה חנון שקיבל כח לא ברור פתאום.
Klayman כתב:אהההה... כי אתה חושב שאינפימוס יותר טוב מפרוטוטייפ אז הדיון חסר תוחלת?
bling כתב:אממ הגראפיקה זהה לגמרי לטריילר, סתם סביבה מכוערת עם ערפל, בקלוז אפים זה נראה בול כמו התמונות, וכל מי ששיחק במשחק אמר שנראה מעולה, לא חושב שבאספקט הזה יש מה לדאוג.
ודד רייזינג גם נראה לא משהו בגיימפליי, אולי חיילים עם פיגור שכלי אבל לא זומבים שעומדים ומחכים שתכתוש אותם, לי זה נראה משעמם וברמת הפקה של צוות סוג ב׳ ובנוסף זה רץ נורא, וראיתי עשרות דקות גיימפליי בניגוד לאינפמוס שראינו 5 דקות.
בוא נגיד שאין מצב שעל דד רייזינג הייתי מבסס את קלף העולם הפתוח מעל אינפמוס, זה מגוחך גם אם אתה חושב שמשחק אחד נראה פחות נורא מהשני, אף אחד מהם הוא לא בדיוק GTA בלשון המעטה ואני אישית רואה יותר תקוות מאינפמוס שאולי ייצא סבבה מאשר דד רייזינג אבל בטח לא הייתי אומר שיש פה נוקאאוט בעולם פתוח כששני המשחקים נראים בינוניים למדי.
Klayman כתב:אהההה... כי אתה חושב שאינפימוס יותר טוב מפרוטוטייפ אז הדיון חסר תוחלת?
bling כתב:רגע רגע אתה באמת אומר שדד רייזינג יותר מרשים מאינפצוס? הדבר המקרטע הזה ב 720p שגם לא נראה עם גיימפליי מי יודע מה?
לפחות מאינפמוס עוד יש תקווה מסוימת שהיה מדובר בקטע רע, אבל דד רייזינג? אני מוכן להתערב איתך שאינפמוס עובר אותו בביקורות גם עם ההנחה של דד רייזינג כמשחק השקה.
ורייז כמובן זו דעתך (ודעתי) אבל עובדתית הוא לא נחשב לרמה מעל שהוא הרבה יותר מרשים, תתפלא יש גם כאלו שהם לא פאנבואים שחושבים שקילזון הוא משחק השיגור המרשים ביותר, זה באמת לא משנה כי בשורה התחתונה לאף אחד אין איזה יתרון גראפי שעושה משחק אחד ״הרבה יותר מרשים״.
ואני שמח לשמוע שמדובר באנצ׳רטד מהמאה ה 16 , הסדרה חייבת לעבור שינויים רבים בנוסחה, כן ברור שאני אשחק באנצ׳רטד של הפס3 עם גראפיקה מדהימה אבל זה יאכזב וגם יחזיק אולי משחק אחד בגלל הספקטקל, בסופו של דבר הנוסחה הזו מעט רדודה ומאוסה.
Swiss, תכל׳ס אני עדיין בהלם שקוג׳ימה התדרדר ל PR נחות שכזה שהיה גורם לקילי להסמיק, התחשק לי להביא לו אגרוף דרך המסך כשהכריז על המשימה המכוערת הזו.
KEO אני מסכים איתך, אל תשכח שהם גם שיחררו גאד אוף וור השנה, נכון זה היה פריקוול של צוות ב׳ בהפקה שנראית קטנה יותר אבל אפילו gow יחסית בינוני שהיה יוצא בתקופת ההשקה עם גראפיקה מדהימה לפס4 היה עושה אפקט הרבה יותר גדול מלהוציא אותו בשנות הדמדומים של הפס3 כשלכולם הסדרה יצאה מכל החורים, וגם סליי יצא השנה, לא היה מזיק לקבל אותו בארקייד של הפס4, הקונסולה באמת צריכה כל עזרה אפשרית.
אז עכשיו בתכל׳ס שהכל נראה די meh ואין למה לחכות אני מנחש שכל אלו שאומרים לא לקנות קונסולה עד שיצאו משחקים יירגעו מעט, זאת אומרת עד מתי נחכה בשביל אלו מאיתנו שאין להם פיסי? עד שיצא Tlou ב 2015 ואז יהיה שווה לקנות את המכשיר?
אין מה לעשות הליינאפ חלש אבל הוא לא הולך להשתנות בקרוב, אני בהחלט לא הולך עם הייפ רב לקנייה הזו אבל אין הרבה ברירות.
Golan כתב:לא יודע מה איתכם, אבל אני דווקא מאד התלהבתי מאינפמוס. מאז שהמשחק נחשף, הוא לא עניין אותי בכלל, ועכשיו אני דווקא ממש מצפה לו.
וזין על הגרפיקה. מתי תבינו שזה לא הדבר הכי חשוב?
The PS4 for us has been great, we can fun at Full 1080p, 30 frame per second rock solid, and just throw tons of triangles, tons of pixels, tons of particles at the screen. It’s just amazing. It’s actually been a surprise that it’s been this easy for us to get the game to run as fast as it does and to run as spectacular as it does.
Death_119 כתב:הקטע המצחיק הוא שכל הפורום הזה בנוי מאנשים ששנאו את הפס3 והמשחקים שהיא הציע בדור הקודם (אולי מלבד אנצ'רטד), אז ברור שזה מטופש לראות כל היום אנשים שלא שיחקו או מקסימום שיחקו חמש דקות בקילזון או אינפיימוס מספרים לאנשים שכן אוהבים את מה שיש לסוני (בערך אני ורונן בלבד אני חושב) כמה אינפיימוס וקילזון הם רעים, בעוד שזה משעשע כי מי שאוהב את הסדרות המדוברות (כמעט כל שחקן פס3 שיש) פשוט מת לשחק בשניים המדוברים (כל פורום גאף עכשיו מפוצץ באנשים שמתלהבים מקילזון) ומבין שמהגיימפליי שהוצג עד היום נכון, אין שום התקדמות אמיתית באף אחת מהסדרות אבל גם לא שום נסיגה אחורה. מה שיותר מצחיק זה כמובן ההחייאה של דיון שאין מה לדון בו אפילו:
http://www.metacritic.com/game/pc/prototype
http://www.metacritic.com/game/playstat ... rototype-2
http://www.metacritic.com/game/playstation-3/infamous
http://www.metacritic.com/game/playstation-3/infamous-2
אני פשוט יכל לסכם את זה בקצרה, מי שלמד לשנוא את אינפיימוס וקילזון ימשיך לשנוא אותם ולספר שאין מה לפס4 להציע, מי שלא, לא. כל אחד וטעמו.
דרך אגב, אני מוצא את אינפיימוס 2 וגרילה כשני משחקי העולם הפתוח הטובים בז'אנר איי פעם. הם שמו את GTA 4 בכיס הקטן בלי להתאמץ בכלל לטעמי (ב-5 לא שיחקתי כך שאין לי דעה). לי אישית אין ספק שסוני בנו לי שנה נהדרת, כי סוני יודעים למכור את עצמם לקהל שלהם, הם פשוט לא חיפשו בשנה הראשונה יותר מידי קהל חדש (מזל שהקהל הזה כבר מונה 70 מיליון אם להסתמך על הפס3).
עולם פתוח מרשים יותר ממה שיש לסוני (לא בהשוואה של מודל מול מודל, אלא פשוט בהשוואה של "ארגזיות החול" של המשחק וכמות הדברים שקורים על המסך בכל רגע נתון)
Death_119 כתב:גראפיקה זה חלק מהחוויה, ודווקא במקרה של אינפיימוס הוא נראה נפלא.
מה שמזכיר את האישור הזה:
נחמד לראות שהסטנדרט בפס4 הופך להיות 1080P.
Klayman כתב:
אז מאוד התרשמת מטריילרי המשחקיות של אינפימוס החדש? אם כן, סבבה.. אתה לגמרי זכאי לדעתך. אישית, לא התלהבתי בכלל.
אם כבר החלטת להכניס את זה למלחמת פאנבוייזם כלשהי (שלא ברור לי למה אני נכלל בה לדעתך, אבל מילא), אז רק שתדע, שלי, אישית, קילזון החדש נראה ממש אחלה משחק - ויותר מזה, כזה ששם את היילו בכיס. גם מבחינת עיצוב גרפי, וגם מבחינת משחקיות (שוב, רק מרשמים).
אף אחד לא חינך אותי לשנוא את אינפימוס - ואם הסרטונים היו טובים, הייתי אומר זאת בפה מלא. התצוגה הזאת עם המשאית, הVoice Acting הנוראי, הרחובות הריקים והכוחות שנראים משעממים. אז אני אמור להגיד שאינפימוס החדש נראה לי מצויין, רק כדי שלא תגיד שחונכתי ככה? פחח עליך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים