אני זוכר, הייתה לך בעיה (מוצדקת) עם השדרוגים ההתחלתיים פשוט כי לא הסתכלת במקום האחד הנכון מבין כל המאה מקומות להסתכל עליהם על ההתחלה. זו בעיה שהם "הודו" בה ותיקנו מאז בכל מקרה, אני חושב שגם עוד בזמן ששיחקת אבל אחרי שכבר עברת את השלב ההתחלתי.
בקשר לרוויה איתו - ההבעיה של המשחק, לדעתי, וכמובן שלמרות שאני אגיד שזה משחק "מושלם" או 10/10 בכל יום נתון הוא לא באמת מושלם ויש בו בעיות כמו בכל דבר, היא המבוכים הקטנים. המערות/מכרות/קברים וכו' שפזורים בכל רחבי העולם הפתוח.
ה-דבר שהופך את משחקי FS לכאלו מאסטרפיס באופן עקבי לדעתי זה מעל הכל עיצוב העולם והשלבים שלהם. אומנותית, כמובן, וגם כעיצוב שלב והמבוך עצמו ברמה הטכנית של עיצוב משחק. יותר מהבוסים, יותר ממערכות הקרב, יותר מהכל.
ובעוד שבאלדן רינג יש כמה מהמבוכים הגדולים הטובים ביותר שהם עיצבו אי פעם בלי שום ספק, המבוכים הקטנים הם ברובם קופי פייסט כמעט זהה עם שינויים מינוריים בלבד ובוס שהוא לפעמים סתם אויב רגיל עם איזה טוויסט. ויש המון, המון כאלה ברחבי העולם.
יש כמה בודדים מוצלחים ומספיק שונים, אבל הם מעטים ואי אפשר באמת לדעת מראש אם מצאת אחד זה או שמצאת עוד מבוך קטן ככל השאר. כנ"ל אפילו הפרס שתקבל מלסיים אותם, בדרך כלל לא באמת שווה משהו למעט מקרים חריגים.
גם לי הייתה את הבעיה הזו איתו בריצה הראשונה שניסיתי להפוך בה כל אבן הכי קטנה כדי לא חלילה לפספס כלום, כי FS יודעים גם להחביא אזור שלם ואמיתי או קווסט מלא בצורה שאפשר לפספס. מלניה למשל שהיא הבוס הכי קשה במשחק וזאת שכל עולם הגיימינג דיבר עליה במשך כמה חודשים טובים, היא בוס 'סודי' שנמצאת בשלב שלם 'סודי' שצריך לעבור לא מעט כדי רק להגיע אליו בכלל. כמו גם הסיום ה... מיוחד יותר של המשחק שקיבלתי, וזה שהקהילה ברובה מסכימה שהוא הסוף ש'נכון' להשיג כביכול.
ואומנם אני מדבר עכשיו מפוזיציה של אחד שכבר יודע איפה נמצאים השלבים הנסתרים והצדדיים הגדולים שצריך למצוא אז לא פחדתי לפספס משהו משמעותי, אבל ההמלצה שלי מהריצה השנייה היא שעם כל הקושי בדבר ואני יודע שזה קושי - פשוט לזנוח את הOCD של לראות את כל המפה ולחזור אחורה לכל פינה אפשרית שלוש פעמים, ובמקום זה לשחק את המשחק על 100% זרימה.
את הlandmarks הגדולים של המשחק אי אפשר לפספס (יש שם אזיה עץ, אם אתה זוכר), ולאן אתה "צריך" ללכת תמיד יהיה לך ברור. אז פשוט תזרום. תסתכל איפה שבא לך להסתכל ותלחם במה שבא לך להלחם. את הדברים הנסתרים הבאמת גדולים ושווים אני מאמין שאתה תמצא רק מתוך הסקרנות החיובית והחקירה שהיא תביא, בסוף יש גם קווסטים וNPC שתמצא וכן ירמזו לך איפה שווה להסתכל באמת מחוץ לשביל הראשי.
אבל אל תנסה לראות הכל ולנקות הכל בכוח לפני שאתה מרשה לעצמך להתקדם. ברגע שאזור מתחיל למצות את עצמו ולחזור על עצמו, אתה יכול להתקדם. יש במשחק הזה כל כך הרבה אזורים ושלבים גדולים שונים ומגוונים כל כך אחד מהשני, שאין לך שום סיבה אמיתית להתקע באותו אזור גם כשנמאס לך ממנו רק כי אולי יהיה משהו מגניב למצוא בכל זאת.
אולי תפספס משהו באמת, אבל יהיו דברים מגניבים באזור הבא, מנסיון

.