E3 2018 - מסיבת העיתונאים של מיקרוסופט (היום, יום ראשון, ב-23:00)

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: E3 2018 - מסיבת העיתונאים של מיקרוסופט (היום, יום ראשון, ב-23:00)

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2018, 12:45

dean כתב:לא מבין איך אנחנו רואים כותרים לדור הבא כבר עכשיו.
הדור הבא מתחיל שנה הבאה או משהו? כי אני הייתי בטוח שזה מינימום 2020.

סוני חשפו ב-2016 משחקים ל-2020 כמו DS או FFVII או שאנמו 3, אז מפריע לך משחקים שהוכרזו שנתיים מראש?
We're just normal men. We're just innocent men

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 11 יוני 2018, 12:54

ל CD ובת'זדה יש קונסולה למכור?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 11 יוני 2018, 12:58

אני עם לאסקין פה... לטעון שיש פה שינוי גדול זה להתעלם מזה שבין גירס 1 וגירס החדש היו עוד 5 משחקים בדרך. כבר בגירס 3 הדמו הטכנולוגי הציג יותר צבע ירוק מאשר חום, דמויות שחיקות של נשים בצוות, יותר זירות גדולות מאשר מסדרונות, והרבה פחות משחק מחסות לטובת כל מיני מאפיינים אחרים (והמחסות עצמם היו הרבה יותר אורגניים).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2018, 13:01

swym כתב:אני עם לאסקין פה... לטעון שיש פה שינוי גדול זה להתעלם מזה שבין גירס 1 וגירס החדש היו עוד 5 משחקים בדרך. כבר בגירס 3 הדמו הטכנולוגי הציג יותר צבע ירוק מאשר חום, דמויות שחיקות של נשים בצוות, יותר זירות גדולות מאשר מסדרונות, והרבה פחות משחק מחסות לטובת כל מיני מאפיינים אחרים (והמחסות עצמם היו הרבה יותר אורגניים).

אני מצטער אבל גם גירס 4 משחק מסדרון. גם לדום 2 היו שלבים יותר גדולים, אבל הוא משחק מסדרון. הראו לכם 4 דקות מגירס ולא ראיתם אפילו מכסה אחד, העולם בנוי בצורה טבעית ולא מקוביות, איך אפשר להגיד בכלל שזה לא השינוי הכי קיצוני בסדרה?

עזוב אותי גירס 3, תראה את 4, סתם תמונה שרירותית מגוגל אימג'ס, כל השלב בנוי מקוביות:
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 יוני 2018, 13:32

טוב, ראיתי עכשיו את המסיבת עיתונאים, והיא ללא ספק הייתה טובה יותר מהמצופה. הבעיה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא שראינו המון הכרזות או טריילרים במנוע ופחות גיימפלי אמיתי, אבל התחושה היא שאצל סוני המצב יהיה בדיוק הפוך ונקבל את האיזון המושלם. בכל מקרה, שאפו למיקרוספוט, היה מצוין.
כמה דברים שעשו לי את המסיבה, אני אתחיל במשחק שהכי עשה לי את זה והוא כרגע (לפחות עד שסוני יראו את TLOU2 :)) המשחק שהכי הדליק אותי:

Sekiro: Shadows Die Twice, נראה פשוט מדהים. אני יכול להבין למה אנשים שלא שיחקו בניהו או בדארק סולס יכולים להגיד שהמשחק נראה מאוד דומה להם, אבל לפחות לפי הטריילר הזה אני יכול להבטיח לכם, הוא נראה מאוד שונה.
דווקא ברמה הגרפית והויזואלית זה נראה מאוד דומה וקצת כמו הגרסה האפלה של ניהו, אז לחלוטין יש רושם ראשוני של דמיון חזק, אבל בכל הקשור לגיימפלי הוא פשוט גרם לי להתלהב כמו ילד קטן. יש פה מערכות שלעולם לא היו במשחקים האלו כמו היכולת המדהימה לקפוץ! :)
וברצינות, זה נראה מהיר הרבה יותר מהמשחקים האלו, ממש כאילו ניהו ובלאדבורן עשו ילד והילד הזה אכל קצת יותר מדי פטריות בהודו. הטריילר קצר אבל באמת העלה לי את ההייפ בטירוף, FROM כבר הוכיחו לפחות פעמיים שהם לגמרי מפתחת top tier ונמצאת ברשימה עם הגדולות באמת, אבל היא הוכיחה את זה על סגנון משחק אחד ומאוד מסוים עד היום. המשחק הזה, לפחות בשתי דקות שראיתי ממנו, הרגיש לי כמו איזון מושלם בין התפתחות וכיוונים חדשים לבין השענות על הכוח והיכולות הסופר מוכחות של הסטודיו.
אגב, יכול להיות שיש פה איזשהו משבר פוליטי בין FROM לבין סוני, אחרי שנראה היה שהם קרובים? להוציא משחק מולטיפלטפורמס זה דבר אחד (שהם כבר עשו), אבל לחשוף אותו אצל המתחרים הישירם?

סייברפאנק, באופן עקוני, זה ה-משחק שאני הכי מצפה לו ב.. עשור הקרוב. לא יודע, מתי שהוא יצא :). הסיבה היחידה שהוא מדורג אצלי שני היא כי עדיין לא באמת ראינו ממנו כלום, ואין לנו מושג איך הוא ישוחק.
גם אני הופתעתי בהתחלה מהעיר החיה ובכלל מהאור החזק, ציפיתי משומה בראש לסוג של עולם בלייד ראנרי כזה, אבל זו לחלוטין הייתה הפתעה כי העולם והעיצוב נראים סופר יפים ומעניינים. אהבתי את רמות הטכנולגיה המאוד שונות שקיימות (ממכוניות זבל מטונפות שגם היום לא שוות כלום, ועד למכוניות מעופפות מבריקות וסופר עתידניות).
אין יותר מדי מה להגיד כי לא ראינו עוד הרבה ועושה רושם שזה משחק שאנחנו עומדים לעבור איתו עוד הרבה זמן עד היציאה אז עוד יהיה לו מקום בעתיד, אבל מה שיש נראה סופר מבטיח.
אגב, אולי אין את אווירת הפילם-נואר של בלייד ראנר, אבל גם פה החליטו שאמריקה של העתיד תיהיה מלאה בסינית/יפנית בכל מקום. צירוף מקרים או קריצה מכוונת?

DMC5, אהבתי את הDMC האחרון באופן כללי. הוא לגמרי היה נחמד, אבל יצא לי לא מזמן לשחק שוב פעם בDMC4 מ2008 אחרי שלא נגעתי בו עשור (סיימתי אותו רק כשיצא בזמנו) והאמת שאי אפשר כל כך להשוות. הוא לא מושלם בכלל - עיצוב שלבים, פאזלים, מבנה המשחק ולא נתחיל לדבר על הסיפור והדמויות, כולם מאוד בעייתים. אבל מערכת הקרב (שהיא, נו, העיקר) נמצאת 3 רמות מעל. יופי של משחק ואני לגמרי מחכה עכשיו להמשך. (אגב, הפתיעה אותי לראות שכנראה נשחק את נירו, הייתי מוכן להמר שהוא אפיזודה חולפת ונחזור לדנטה הישן והמוכר במשחק הזה).

קראקדאון 3, לא מעניין אותי בכלל, אני פשוט לא אוהב משחקי mindless fun כאלו אבל הוא נמצא פה כי זה לגמרי הטריילר הכי כיפי של התערוכה. לא מאמין שאשחק בו, אבל לגמרי אצפה בכל הטריילרים שלו מעכשיו והלאה :).

היילו וגירס, גם כן לא כל כך מעניינים אותי, בעיקר כי מעולם לא שיחקתי באף אחד מהם (לא היה לי אקסבוקס ובזמנו הם לא היו במחשב) אבל עכשיו אולי כן אתן צ'אנס כשיגעו. לא יודע, עדיין לא כל כך מושכים אותי (ואני לגמרי לא קהל היעד, אז זה בסדר) אבל אני יכול להגיד שגירס נראה מאוד יפה וקצת יותר חי ממה שראיתי משאר משחקי הסדרה.

טומב ריידר, לא יודע. נראה ממש עוד מאותו הדבר ומשומה אני ממש סובל בכל פעם שאני משחק במשחקים האלו למרות שבתאוריה אני אמור להנות מהם (בכל זאת, זה די אנצ'רטד ואת אנצ'רטד אני מאוד אוהב). קשה לי להאמין שאשחק בו.

זהו, אלו המשחקים שמשכו את תשומת ליבי, לגמרי אחלה תערוכה.
עכשיו סוני, קצת TLOU וDS ויהיה אפשר לשחות בים ההייפ עד 2019 .

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2018, 13:39

א. אל תזלזל, דווקא כל מי שאני שומע משבח כמה שFC5 שונ מהקודמים בזכות הנטישה של הפורמולה הקבועה של יוביסופט, ואיך שהעולם נפתח וכו'...
ב. כן, אתה יכול להביא את התמונה הזו, שהיא מהקטע הכי אפור כמעט במשחק... הנה סתם קטע במשחק שהרבה חלקים ממנו נראים קצת שונה ופחות "קוביות":
https://www.youtube.com/watch?v=cykk42znPns
אבל עזוב, תראה את הטריילר הראשון של גירס 4 ותשווה ל-5, זה באמת לא כזה שונה, רק שב-5 יש הרבה פחות גיימפליי ויותר קטעי קישור, הוא יותר סינמטי וקטעי הגיימפליי שכן רואים הם מהSET PIECES או הקטעים השקטים יותר, שלכאורה גם היו בולטים בחשיפה של גירס 4. אני לא חושב שאנחנו יכולים לדעת בוודאות שהוא יהיה פחות "קובייתי", ובכל אופן זה לא מה שהופך משחק לשונה מקודמיו בצורה מהותית. נאלץ לחכות ולראות, אני בינתיים רואה את זה מאוד בשונה ממך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2018, 14:43

Laskin כתב:א. אל תזלזל, דווקא כל מי שאני שומע משבח כמה שFC5 שונ מהקודמים בזכות הנטישה של הפורמולה הקבועה של יוביסופט, ואיך שהעולם נפתח וכו'...
ב. כן, אתה יכול להביא את התמונה הזו, שהיא מהקטע הכי אפור כמעט במשחק... הנה סתם קטע במשחק שהרבה חלקים ממנו נראים קצת שונה ופחות "קוביות":
https://www.youtube.com/watch?v=cykk42znPns
אבל עזוב, תראה את הטריילר הראשון של גירס 4 ותשווה ל-5, זה באמת לא כזה שונה, רק שב-5 יש הרבה פחות גיימפליי ויותר קטעי קישור, הוא יותר סינמטי וקטעי הגיימפליי שכן רואים הם מהSET PIECES או הקטעים השקטים יותר, שלכאורה גם היו בולטים בחשיפה של גירס 4. אני לא חושב שאנחנו יכולים לדעת בוודאות שהוא יהיה פחות "קובייתי", ובכל אופן זה לא מה שהופך משחק לשונה מקודמיו בצורה מהותית. נאלץ לחכות ולראות, אני בינתיים רואה את זה מאוד בשונה ממך.

התמונה שהבאתי היא רנדומאלית, יכלתי להביא כמעט כל תמונה בגוגל אימג'ס כי כולן מלאות בקופסאות כי על זה מבוסס כל הגיימפליי של המשחק, אוסף מלבנים שוכבים על הרצפה שבונים ארנות. ככה המערכת קרב בנויה, ככה הטרוורסיה של הדמויות עובדת, ככה כל השלבים בנויים. האמת שבצורה אירונית לקחתי את הסרטון ששלחת וקפצתי רנדומאלית לקטע גיימפליי, נחתתי ב-3:07 שם כל מה שראיתי זה קוביות וגדרות מרובעות.

תראה, עדין לא שחקתי בגירס 5, גם לא חשפו יותר מדי. אני תמיד מסתכל על טריילרי חשיפה כטריילרים שמנסים להגיד לנו על הפילוסופיה של המשחק. כשאני רואה טריילר שלם של גירס שבו בקטע העלילתי כל מה שעושים זה בוכים ומביעים רגשות ואז בקטע של הגיימפליי כל מה שמראים זה עולם טבעי ללא קופסאות ואפילו לא לקיחת מכסה אחד, זה מה שאני קורא מהמשחק. אני קורא ממנו שהם מתרחקים מהקונספט של להיות צמוד למכסות ושהם רוצים עולם טבעי יותר עם עלילה יותר עמוקה ופחות DUDE BRO. אולי אני טועה, אולי מנסים לעבוד עלי, את זה נגלה בהמשך. אני כן יודע שגירס 5 עניין אותי עלילתית באותן 2 דקות ראשונות יותר מכל גירס שלפניו ושהגיימפליי שלו נראה טבעי וכאילו הופק על ידי אולפן של סוני, לא עוד מוצר UE4 סטנדרטי ממיקרוסופט. זה לא נראה לי כמו גירס 1-4, זה נראה לי כמו יצור חדש שיש לו את הלב של גירס 1-4. זה גם בערך מה שהקוליציה אמרו שהם הולכים לעשות עם גירס 5, גירס 4 היה ההוכחה שלהם שהם יודעים לפתח משחק גירס שנראה כמו ומרגיש כמו ונשמע כמו גירס. גירס 5 הוא מה שמגיע אחרי שהם הראו שהם יודעים לעשות גירס, לפרק אותו לחתיכות ולהתחיל להתפרע.

זה נראה לך כמו גירס קלאסי? כמו עוד מאותו דבר? זה נראה לי כמו הפקה ברמה של סוני (סופסוף) וקפיצה אדירה לפרנצ'ייז.
gears1.jpg
gears1.jpg (316.89 KiB) נצפה 9731 פעמים

gears2.jpg
gears2.jpg (513.68 KiB) נצפה 9731 פעמים

gears3.jpg
gears3.jpg (753.77 KiB) נצפה 9731 פעמים

gears4.jpg
gears4.jpg (645.68 KiB) נצפה 9731 פעמים

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 11 יוני 2018, 15:04

יש הרבה כותרים שלא היה מזיק להם לנוח כמה שנים ואז לקבל ריבוט סטייל גוד אוף וור.
גירס אחד מהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2018, 15:21

דווקא גירס מקבל את הרענון שלו אפילו אם הוא לא קיצוני כמו הרענון של GOW. אבל כן, עם כל כותר שמגיע למשחק החמישי (טכנית שישי) בסדרה תמיד נחמד אם מניחים אותו בצד ל-5 שנים כדי לבנות הכל מחדש.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יוני 2018, 15:54

מה קורה חברים? מישהו פה עדיין זוכר אותי בכלל? ;)

בכל אופן למרות שאני פחות מעורב ומבין מבעבר בתחום, ולמרות שעברתי תקופה שבה איבדתי כל עניין (חייב להודות, לא ממקום שהלכתי לכבוש את העולם או משהו, אלא יותר מדיכאון כללי ומשבר בחיים שנפל עלי), בתקופה האחרונה מתחיל לחזור לי יותר ויותר העניין וחשבתי לעצמי ש E3 זו אחלה הזדמנות לקפוץ לאמר שלום לאנשים התותחים (והחופרים לעיתים :P) שנמצאים פה בפורום שהיה האהוב עלי בעבר.

אז לא נחפור יותר מדי ונתעסק בי אלא ניתן את הטייק שלי למסיבה של מייק.

קודם כל אני חייב לציין שלא השתניתי מהותית ואני עדיין קודם כל שחקן של סוני, יחד עם זאת אני משתדל להיות אובייקטיבי ככל שיכול כשאני מנתח מסיבות ואירועים של המתחרים, בסופו של דבר אני מדבר בעיקר מפרספקטיבה של מישהו שאוהב משחקים אבל בעיקר מחובר לסוני מאז הפס1 בערך.

מהזווית הזו אני חושב שהמסיבה של מייק קודם כל היתה ממש אחלה כאירוע בידורי, המון דברים הראו שם, הקצב היה טוב, וגם היה מגהטון אחד עיקרי, אבל לפי איך שאני תופס את זה הם אולי הולכים לנצח ככל הנראה את E3, אבל מבחינת ניצחון לפלטפורמה שלהם המסיבה הזו היתה רחוקה מלשכנע ואני לא מרגיש שום דחף או החמצה שאין לי אקס בוקס חוץ מאשר הרכישה של NT, שזו באמת ההכרזה היחידה שטיפונת משנה את מאזן הכוחות הנוכחי וגם היא בעיקר הבטחה לעתיד כרגע.

בסופו של דבר הסיפור הוא אותו הסיפור, עוד היילו חדש, עוד גירס חדש (ואני לא מסכים עם קיאו שזה גירס שהולך להיות איזשהו שובר קרקעות לסדרה, הוא ללא ספק נראה הכי מעניין וסינמטי בסדרה אבל הוא לא מספיק מרענן כדי שיהיה סנסציה כמו ש GOW היה, אני לא חוזה שישבור את הרף של ה 8+) ועוד פורצה.

הסטודיואים שרכשו, חלקם בינוניים או לא ממש משמעותיים (המפתחת של SOD והאינדי ההוא) וחלקם הם סוג של סטודיו אקס בוקס לכל דבר והם דה פקטו מפתחים של מייק ככה או ככה כמו החבר'ה של פורצה (שאני מופתע שהם לא נרכשו בכלל עד עכשיו), בנוסף הוכרז סטודיו חדש שתרשו לי להיות קצת חשדן ולא לפתוח את השמפניה עד שנראה מה יוצא ממנו (גם 343 וה COALITION שהיו נראים על פניו מאוד מבטיחים עד עכשיו בעיקר סיפקו משחקים די מאכזבים בסדרות הדגל של מייקרוסופט).

כאמור, המהלך היחיד שהוא סוג של מגהטון שאין לי בעיה להודות שכאב לי קצת בלב זו NT. רכישה מצויינת של מייק, סטודיו פצצה עם טונות כישרון שמי יודע לאן הם יגיעו עם תקציב נכון, אם העסק ינוהל כמו שצריך הם בהחלט יכולים להיות סטודיו AAA מהרמות הגבוהות כמו שיש לסוני.

אבל, בסך הכל הדברים די השתמרו כמו שהם, יש כמה הבטחות לעתיד אך לבינתיים זה עמום למדי, המצב של הוואן מבחינת בלעדיים הולך להמשיך להיות רע בעתיד הקרוב, ואני לא רואה את מאזן הכוחות משתנה any time soon, אני רואה רצון טוב במסיבה הזו, והיא באמת היתה מצויינת כתצוגה, אבל אותי זה לא שכנע עדיין ואני מצפה לראות הרבה יותר מזה כדי שארגיש שיש פה איום רציני מהבחינה הזו על סוני.

אם נדבר על צד ג' שהוא מבחינתי האחראי העיקרי לזה שהמסיבה היתה מעולה, אז Cyberpunk נראה כמו משהו עם פוטנציאל להיות משחק דור ודאי כשיצא. הפוטנציאל שלו מטורף והעולם שבנו שם הוא פשוט, וואו.

המשחק הבא של FROM גם נראה מעולה למרות ערכי הפקה לא גבוהים במיוחד, אבל וואלה הגיימפליי המעולה של FROM בעולם כזה בקצב מהיר יותר מבעבר, זה הולך להיות פצצה.

מטרו נראה מצויין למרות downgrade ענקי (וצפוי אני מנחש) מהחשיפה.

DMC5!! מודה שהתרגשתי קצת בשביל המעריצים, זו היתה אחלה הכרזה למרות שידענו עליה מראש.

אם כבר אני מזכיר את כל הצד ג' אז אני חייב לזרוק מילה טובה לפיל ספנסר שהצליח לסגור את כל העסקאות האלה, מאוד מרשימה כמות התמיכה שהבוקס מקבלת מהתעשייה בהתחשב בזה שהם בפער כזה גדול מסוני, ועוד כשרבים מהמשחקים האלו שהציגו הם עוד יפנים. רק אומר שכן עושים שם כמה דברים נכון, אבל כאמור אני צריך לראות הרבה יותר מזה ובסופו של דבר לא נשארתי עם הרבה מעבר להבטחות עמומות לעתיד כשאני חושב על זה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 יוני 2018, 16:08

היילו היה קצת מוזר... נראה כזה קצת יותר מידי מדהים (כמו החשיפה הראשונה של אנצרטד בג'ונגל) אבל מתישהו המצלמה מתרחקת ויש את הג'יפ וקיבלתי ווייב top down כזה של היילו ווארס. בהתחלה חשבתי שאנחנו רואים אותם על עולם dyson sphere כזה אז די התבאסתי שהראו את הטבעת.

לגבי הורייזן לא יודע מה לגבי "קפיצה" ול"להמציא מחדש". נראה לי שלא הייתי מגזים עד כדי כך, צריך ממש שינוי קיצוני בשביל שאני יגיד את זה על משחק. היה נראה מגניב, זה by far לטעמי הרייסר הטוב ever אז אני מקווה שהצהרות כגון "כולם משחקים ביחד אונליין" לא ריקות מתוכן. כאילו איך זה יכול לעבוד? לא סביר, והקטע שהעונות מסונכרנות.... פסדר, לא בדיוק פיצר מלהיב. קיצר נראה טוב וכנראה ימשיך להיות מבחינתי הרייסר הטוב בעולם.

גירס הפתיע אותי ממש לטובה... כאילו הסצנה אפילו לא הרגישה לי צ'יזית. אשכרה התלהבתי מהגיימפליי שהוצג לי. אני התרשמתי ולא התרשמתי מתצוגה (או משחק) של גירס מאז התצוגה של גירס הראשון.

עריכה:
בלינג! ברוך השב! אחי בערך כל רבעון הייתה עולה שאלה מה לעזאזל קרה לבלינג. התגעגענו אליך! כבר we feared the worst :o
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 יוני 2018, 16:26

bling כתב:מה קורה חברים? מישהו פה עדיין זוכר אותי בכלל? ;)

בטח שזוכרים! כיף לראות אותך פה שוב :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 יוני 2018, 16:41

אה ואקסקום גירס? יש!!! ממש מקווה שזה ייצא טוב. אני זוכר פעם מזמן הייתה שמועה חזקה שעושים היילו ווארס כזה לגירס ונורא התלהבתי. והאנימציה והגרפיקה של הבחורה הזאת בטריילר של DMC הייתה ממש רמה מעל לדעתי.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 11 יוני 2018, 16:42

בלינג - אתה יכול לראות בנושא הOT שעוד ניסינו לחפש אותך... אולי תוסיף את המייל האמיתי שלך לפרטים של הרישום שלפחות כאדמינים נוכל לשלוח מייל שלא נעלמת אל הנצח...

בכל מקרה - אין ספק שחסרת לנו כקול הביקורתי שלא משנה מה יבקר את מיקרוסופט :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 11 יוני 2018, 16:43

אוקי...יכול להיות שטעיתי והיילו 5 כן מגיע ל-PC?
https://www.xbox.com/en-US/games/halo-5-guardians

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 יוני 2018, 16:46

ברור לא? אני הבנתי זאת מהתצוגה. נראה שסופית אצל מיק' הכל מגיע לPC. מעולה לגיימרים. נראה לי אני אעשה מנוי לגיים פס מתישהו בקרוב.
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2018, 16:50

בלינג! באמת דאגנו... פעם הבאה תעדכן אחת לשנה שהכל טוב :D
מקווה שדברים השתפרו אצלך בחיים, אם לא אז הם ישתפרו... אולי נפתח את ת'רד העידודים הרשמי בפורום OT...
תגיד, שיחקת בGOW? יש לך בכלל PS4?
זה מסוג הדברים שיכולים להחזיר את החשק לגיימינג ^_^

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 יוני 2018, 16:51

בלינג איזה כיף שחזרת. אני מקווה שנראה אותך פה לעיתים יותר קרובות :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 11 יוני 2018, 16:52

swiss-the-engine כתב:ברור לא? אני הבנתי זאת מהתצוגה. נראה שסופית אצל מיק' הכל מגיע לPC. מעולה לגיימרים. נראה לי אני אעשה מנוי לגיים פס מתישהו בקרוב.

לא ברור בכלל,לא דיברו עליו בכלל אצל MS וזה משחק בן 3 שנים.. מה גם שפעם שאלתי את פרנק אוקונור על העניין ב-Era והוא נתן תשובה די מפורטת למה זה לא סביר לקרות..תמיד חשבתי שהם יביאו את MCC ואז את היילו 6 (היום אינפיניט) וינסו להשכיח את 5 מהתודעה-אבל אני שמח,אנשים לא מבינים איזו חווית מולטי אדירה הם הולכים לקבל איתו. ואני כמובן אהיה שם day zero.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יוני 2018, 17:34

תודה רבה לכל המברכים! התגעגעתי אליכם כפרות ;)

כיף לראות שכמעט כולם עדיין פה.

bozeman כתב:בכל מקרה - אין ספק שחסרת לנו כקול הביקורתי שלא משנה מה יבקר את מיקרוסופט :)

מבטיח להמשיך לספק את הסחורה :mrgreen:

(וגם נעדכן פרטים)

קאוטיק! אני אהיה פה יותר בתקווה, מבטיח :)

לאסקין, דברים יותר טובים בסכ"ה, לפחות אני רוצה להאמין... ובארווור שיש לי פס4, עוד מתקופת ההשקה כשאינפמוס יצא. באמת עזבתי עד כדי כך ממזמן? אני די בטוח שהיה לי פס4 גם ביום שנעלמתי. לא שדרגתי לפרו אגב.

ברור שגם קניתי GOW ואני עדיין משחק בו, משחק ענק, הבלעדי הכי טוב של סוני בדור הזה (ואני מאלו שאהבו מאוד גם את אנצ'רטד 4 וההרחבה), לצערי כרגע הסידור גיימינג שלי לא הכי אידיאלי ואני מנסה לקושש קצת זמן משחק, בדירת השותפים הטלוויזיה כל הזמן תפוסה או שסתם רוצים ממני תשומת לב (אני מאלו שאוהבים להשאב למשחקי סינגל ולא לברבר כל הזמן עם אנשים, זה פוגע לי בכיף אפילו כשיושבים לידי ולא מפריעים בכלל, במיוחד שהשותף זו בעצם שותפה שמגלגלת עיניים למראה כל דבר שקשור לגיימינג), ובדירה של ההורים כשאני חוזר לפעמים בסופשים אבא שלי קנה טלוויזיה גדולה של 4K ומאז אני חרא מפונק שלא מוכן לשחק על ה 32" המיושנת שלו בחדר אז אני מנסה בכל הזדמנות לתפוס לו את הטלוויזיה לכמה שעות ללא הצלחה רבה :(

אני רואה שקיאו עדיין לא סידר פה לייקים ושאין אפשרות לעשות מולטי quote כמו בנאדם, טוב לדעת שבין כל המהפכות שעולם הגיימינג עבר במהלך השנים, יש דברים שלא השתנו :D

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2018, 17:35

סוויס חשב בטח שהתכוונת להיילו 6.
אגב, אמרו שהוא בשלב ממש מוקדם, אני משוכנע שהם בונים עליו לדור הבא ככותר השקה, אבל אולי גם תצא גירסה לדור הזה.

בלינג, לא שמת לב שחסר פה מישהו? לא מתגעגע אליו?
לא יודע אם היית פה בזמן הקרינג׳ שהלך פה. אבל יהיה מצחיק לגלות שהוא בעצם אתה!! רצח אותך כדי להשתלט על הפרופיל וזו הייתה הדרך שלו לחזור לפורום בלי שנדע... אם תטרחן אנחנו נריח את זה.

ותסיים את GOW מהר! שלא יהיו לך ספוילרים בטעות... תקנה להורים סופ״ש או משהו ותשלוט להם על הטלויזיה
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 11 יוני 2018, 17:40, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 11 יוני 2018, 17:37

swiss-the-engine כתב:ברור לא? אני הבנתי זאת מהתצוגה. נראה שסופית אצל מיק' הכל מגיע לPC. מעולה לגיימרים. נראה לי אני אעשה מנוי לגיים פס מתישהו בקרוב.

עכשיו בבסט ביי יש מנוי ב30$ במקום 60, אתה יכול לקנות עכשיו ולהפעיל רק כשתרצה בהמשך. אני קניתי (לקראת המשחקים הבאים שיצאו...)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יוני 2018, 17:43

Laskin כתב:סוויס חשב בטח שהתכוונת להיילו 6.
אגב, אמרו שהוא בשלב ממש מוקדם, אני משוכנע שהם בונים עליו לדור הבא ככותר השקה, אבל אולי גם תצא גירסה לדור הזה.

אתה רומז לרונן? אני כבר לא זוכר אם הוא היה בבאן/השהייה בתקופה שעזבתי או לא, זה כל הזמן השתנה.

מתאר לעצמי שעכשיו הוא בתקופת באן?

ואני חשבתי שאומנם הוא בנאדם הזוי לרוב, אבל כן הוסיף את הטעם שלו לפורום (והרבה בידור בואו נודה...) בסופו של דבר במיוחד עם מצוקת כח האדם בקהילות הגיימינג הישראליות אני לא חושב שאפשר להיות יותר מדי מפונקים, אבל אני לא יכול לשפוט כי לא ראיתי מה הלך פה איתו מאז ומה הוא בדיוק עולל.

עדכון עריכה: לא לא לא לא. אפילו לא בצחוק לרמוז שאני הוא :shock:

למרות שזה באמת יכל להיות אחלה טוויסט :twisted:
נערך לאחרונה על ידי bling ב 11 יוני 2018, 17:45, נערך פעם 1 בסך הכל.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 11 יוני 2018, 17:43

Stick כתב:
Sekiro: Shadows Die Twice, נראה פשוט מדהים. אני יכול להבין למה אנשים שלא שיחקו בניהו או בדארק סולס יכולים להגיד שהמשחק נראה מאוד דומה להם, אבל לפחות לפי הטריילר הזה אני יכול להבטיח לכם, הוא נראה מאוד שונה.
דווקא ברמה הגרפית והויזואלית זה נראה מאוד דומה וקצת כמו הגרסה האפלה של ניהו, אז לחלוטין יש רושם ראשוני של דמיון חזק, אבל בכל הקשור לגיימפלי הוא פשוט גרם לי להתלהב כמו ילד קטן. יש פה מערכות שלעולם לא היו במשחקים האלו כמו היכולת המדהימה לקפוץ! :)
וברצינות, זה נראה מהיר הרבה יותר מהמשחקים האלו, ממש כאילו ניהו ובלאדבורן עשו ילד והילד הזה אכל קצת יותר מדי פטריות בהודו. הטריילר קצר אבל באמת העלה לי את ההייפ בטירוף, FROM כבר הוכיחו לפחות פעמיים שהם לגמרי מפתחת top tier ונמצאת ברשימה עם הגדולות באמת, אבל היא הוכיחה את זה על סגנון משחק אחד ומאוד מסוים עד היום. המשחק הזה, לפחות בשתי דקות שראיתי ממנו, הרגיש לי כמו איזון מושלם בין התפתחות וכיוונים חדשים לבין השענות על הכוח והיכולות הסופר מוכחות של הסטודיו.
אגב, יכול להיות שיש פה איזשהו משבר פוליטי בין FROM לבין סוני, אחרי שנראה היה שהם קרובים? להוציא משחק מולטיפלטפורמס זה דבר אחד (שהם כבר עשו), אבל לחשוף אותו אצל המתחרים הישירם?

סייברפאנק, באופן עקוני, זה ה-משחק שאני הכי מצפה לו ב.. עשור הקרוב. לא יודע, מתי שהוא יצא :). הסיבה היחידה שהוא מדורג אצלי שני היא כי עדיין לא באמת ראינו ממנו כלום, ואין לנו מושג איך הוא ישוחק.
גם אני הופתעתי בהתחלה מהעיר החיה ובכלל מהאור החזק, ציפיתי משומה בראש לסוג של עולם בלייד ראנרי כזה, אבל זו לחלוטין הייתה הפתעה כי העולם והעיצוב נראים סופר יפים ומעניינים. אהבתי את רמות הטכנולגיה המאוד שונות שקיימות (ממכוניות זבל מטונפות שגם היום לא שוות כלום, ועד למכוניות מעופפות מבריקות וסופר עתידניות).
אין יותר מדי מה להגיד כי לא ראינו עוד הרבה ועושה רושם שזה משחק שאנחנו עומדים לעבור איתו עוד הרבה זמן עד היציאה אז עוד יהיה לו מקום בעתיד, אבל מה שיש נראה סופר מבטיח.
אגב, אולי אין את אווירת הפילם-נואר של בלייד ראנר, אבל גם פה החליטו שאמריקה של העתיד תיהיה מלאה בסינית/יפנית בכל מקום. צירוף מקרים או קריצה מכוונת?

.

הם חשפו את דארק סולס 3 על הבמה של מייקרוסופט איזה חודשיים וחצי אחרי השיחרור של בלאדבורן, באמת שאני לא מבין מה כל כך מפתיע פה.
אולי צריך להזכיר שזה גם לא ממש תלוי בהם, דארק סולס זה של בנדאי נמקו וזה החדש של אקטיוויזן ומן הסתם הם אלה שאחראים על הפרסום והשיווק שלו והשיחות עם מייקרוסופט.
אני חושב שבעקבות כל הביקורת עליהם וזה שאין להם ממש תחרות עם סוני כרגע, מייקרוסופט פשוט החליטו להיות סופר אגרסיבים בכל מה שקשור לצד שלישי בתערוכה שלהם ולקחו כל מה שזז וכנראה גם שילמו על זה יפה. והיי, זה בעיקר מה שעשה את התערוכה עבורם.. אז יצא להם לא רע.
הרי לסוני יש הסכם עם אקטיוויז'ן על cod ודסטיני (עם כל המפות והשטויות האלה שסוני מקבלים קודם, אבל זה כנראה מאוד אפקטיבי) שהוא קצת יותר משמעותי מסתם להראות טריילר בתערוכה שלך, ככה שאני לא חושב שזה בגלל שאין להם יחסים טובים עם אקטיוויז'ן או FROM עצמה שעבדה איתם על בלאדבורן.

בקשר לסייברפאנק, לפי מה שהבנתי הם אמורים להראות דמו גיימפלי ארוך לעיתונאים. אם גם אנחנו נזכה לראות אותו כבר השבוע אני לא יודע, אבל במינמום נשמע עליו התרשמויות בקרוב מאוד. הלוואי וזה משחק של 2019 אבל זה כנראה יהיה טוב מידי בשביל להיות אמיתי.
קראתי קצת בעניין ובעולם של cyberpunk 2020 שעליו המשחק מבוסס (57 שנה אחרי) ארה"ב קרסה כלכלית ואחרי תקופה של משטר צבאי היא נסמכה על תאגידים גדולים בשביל לשרוד. חלק מהם תאגידים יפנים ולכן היפנית שראית בטריילר.. אבל לא רק, יש גם תאגידים מאירופה אפילו אפריקה ומן הסתם גם אמריקה. אמנם המשחק הוא באיזור לוס אנג'לס, אבל נראה לי שאפשר לצפות לרב תרבותיות במשחק. לא יודע אם הם עדיין נאמנים לחזון הזה אבל אני זוכר שהם דיברו מזמן על זה שהם רוצים שאנשים ידברו בשפות שונות ואתה תצטרך לקנות שבבים בשביל לתרגם ולהבין אותם.
נערך לאחרונה על ידי idan ב 11 יוני 2018, 17:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2018, 17:49

bling כתב:
Laskin כתב:סוויס חשב בטח שהתכוונת להיילו 6.

אתה רומז לרונן? אני כבר לא זוכר אם הוא היה בבאן/השהייה בתקופה שעזבתי או לא, זה כל הזמן השתנה.

מתאר לעצמי שעכשיו הוא בתקופת באן?

ואני חשבתי שאומנם הוא בנאדם הזוי לרוב, אבל כן הוסיף את הטעם שלו לפורום (והרבה בידור בואו נודה...) בסופו של דבר במיוחד עם מצוקת כח האדם בקהילות הגיימינג הישראליות אני לא חושב שאפשר להיות יותר מדי מפונקים, אבל אני לא יכול לשפוט כי לא ראיתי מה הלך פה איתו מאז ומה הוא בדיוק עולל.

עדכון עריכה: לא לא לא לא. אפילו לא בצחוק לרמוז שאני הוא :shock:

למרות שזה באמת יכל להיות אחלה טוויסט :twisted:

שששששש!!! תכנה אותו He who shall not be tamed

וכן, הוא חצה את הגבול הרגיל, כנראה שלא היית פה. בגלל זה אני אשכרה חצי מאמין עכשיו לקונספירציה שהמצאתי.
הוא בטוח קורא את זה ומכין את כתב התביעה על לשון הרע אז אני אוסיף - לכאורה!

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים