dean כתב:לא מבין איך אנחנו רואים כותרים לדור הבא כבר עכשיו.
הדור הבא מתחיל שנה הבאה או משהו? כי אני הייתי בטוח שזה מינימום 2020.
סוני חשפו ב-2016 משחקים ל-2020 כמו DS או FFVII או שאנמו 3, אז מפריע לך משחקים שהוכרזו שנתיים מראש?
dean כתב:לא מבין איך אנחנו רואים כותרים לדור הבא כבר עכשיו.
הדור הבא מתחיל שנה הבאה או משהו? כי אני הייתי בטוח שזה מינימום 2020.
swym כתב:אני עם לאסקין פה... לטעון שיש פה שינוי גדול זה להתעלם מזה שבין גירס 1 וגירס החדש היו עוד 5 משחקים בדרך. כבר בגירס 3 הדמו הטכנולוגי הציג יותר צבע ירוק מאשר חום, דמויות שחיקות של נשים בצוות, יותר זירות גדולות מאשר מסדרונות, והרבה פחות משחק מחסות לטובת כל מיני מאפיינים אחרים (והמחסות עצמם היו הרבה יותר אורגניים).
Laskin כתב:א. אל תזלזל, דווקא כל מי שאני שומע משבח כמה שFC5 שונ מהקודמים בזכות הנטישה של הפורמולה הקבועה של יוביסופט, ואיך שהעולם נפתח וכו'...
ב. כן, אתה יכול להביא את התמונה הזו, שהיא מהקטע הכי אפור כמעט במשחק... הנה סתם קטע במשחק שהרבה חלקים ממנו נראים קצת שונה ופחות "קוביות":
https://www.youtube.com/watch?v=cykk42znPns
אבל עזוב, תראה את הטריילר הראשון של גירס 4 ותשווה ל-5, זה באמת לא כזה שונה, רק שב-5 יש הרבה פחות גיימפליי ויותר קטעי קישור, הוא יותר סינמטי וקטעי הגיימפליי שכן רואים הם מהSET PIECES או הקטעים השקטים יותר, שלכאורה גם היו בולטים בחשיפה של גירס 4. אני לא חושב שאנחנו יכולים לדעת בוודאות שהוא יהיה פחות "קובייתי", ובכל אופן זה לא מה שהופך משחק לשונה מקודמיו בצורה מהותית. נאלץ לחכות ולראות, אני בינתיים רואה את זה מאוד בשונה ממך.
bling כתב:מה קורה חברים? מישהו פה עדיין זוכר אותי בכלל?![]()
swiss-the-engine כתב:ברור לא? אני הבנתי זאת מהתצוגה. נראה שסופית אצל מיק' הכל מגיע לPC. מעולה לגיימרים. נראה לי אני אעשה מנוי לגיים פס מתישהו בקרוב.
bozeman כתב:בכל מקרה - אין ספק שחסרת לנו כקול הביקורתי שלא משנה מה יבקר את מיקרוסופט
swiss-the-engine כתב:ברור לא? אני הבנתי זאת מהתצוגה. נראה שסופית אצל מיק' הכל מגיע לPC. מעולה לגיימרים. נראה לי אני אעשה מנוי לגיים פס מתישהו בקרוב.
Laskin כתב:סוויס חשב בטח שהתכוונת להיילו 6.
אגב, אמרו שהוא בשלב ממש מוקדם, אני משוכנע שהם בונים עליו לדור הבא ככותר השקה, אבל אולי גם תצא גירסה לדור הזה.
בלינג, לא שמת לב שחסר פה מישהו? לא מתגעגע אליו?
Stick כתב:
Sekiro: Shadows Die Twice, נראה פשוט מדהים. אני יכול להבין למה אנשים שלא שיחקו בניהו או בדארק סולס יכולים להגיד שהמשחק נראה מאוד דומה להם, אבל לפחות לפי הטריילר הזה אני יכול להבטיח לכם, הוא נראה מאוד שונה.
דווקא ברמה הגרפית והויזואלית זה נראה מאוד דומה וקצת כמו הגרסה האפלה של ניהו, אז לחלוטין יש רושם ראשוני של דמיון חזק, אבל בכל הקשור לגיימפלי הוא פשוט גרם לי להתלהב כמו ילד קטן. יש פה מערכות שלעולם לא היו במשחקים האלו כמו היכולת המדהימה לקפוץ!
וברצינות, זה נראה מהיר הרבה יותר מהמשחקים האלו, ממש כאילו ניהו ובלאדבורן עשו ילד והילד הזה אכל קצת יותר מדי פטריות בהודו. הטריילר קצר אבל באמת העלה לי את ההייפ בטירוף, FROM כבר הוכיחו לפחות פעמיים שהם לגמרי מפתחת top tier ונמצאת ברשימה עם הגדולות באמת, אבל היא הוכיחה את זה על סגנון משחק אחד ומאוד מסוים עד היום. המשחק הזה, לפחות בשתי דקות שראיתי ממנו, הרגיש לי כמו איזון מושלם בין התפתחות וכיוונים חדשים לבין השענות על הכוח והיכולות הסופר מוכחות של הסטודיו.
אגב, יכול להיות שיש פה איזשהו משבר פוליטי בין FROM לבין סוני, אחרי שנראה היה שהם קרובים? להוציא משחק מולטיפלטפורמס זה דבר אחד (שהם כבר עשו), אבל לחשוף אותו אצל המתחרים הישירם?
סייברפאנק, באופן עקוני, זה ה-משחק שאני הכי מצפה לו ב.. עשור הקרוב. לא יודע, מתי שהוא יצא. הסיבה היחידה שהוא מדורג אצלי שני היא כי עדיין לא באמת ראינו ממנו כלום, ואין לנו מושג איך הוא ישוחק.
גם אני הופתעתי בהתחלה מהעיר החיה ובכלל מהאור החזק, ציפיתי משומה בראש לסוג של עולם בלייד ראנרי כזה, אבל זו לחלוטין הייתה הפתעה כי העולם והעיצוב נראים סופר יפים ומעניינים. אהבתי את רמות הטכנולגיה המאוד שונות שקיימות (ממכוניות זבל מטונפות שגם היום לא שוות כלום, ועד למכוניות מעופפות מבריקות וסופר עתידניות).
אין יותר מדי מה להגיד כי לא ראינו עוד הרבה ועושה רושם שזה משחק שאנחנו עומדים לעבור איתו עוד הרבה זמן עד היציאה אז עוד יהיה לו מקום בעתיד, אבל מה שיש נראה סופר מבטיח.
אגב, אולי אין את אווירת הפילם-נואר של בלייד ראנר, אבל גם פה החליטו שאמריקה של העתיד תיהיה מלאה בסינית/יפנית בכל מקום. צירוף מקרים או קריצה מכוונת?
.
bling כתב:Laskin כתב:סוויס חשב בטח שהתכוונת להיילו 6.
אגב, אמרו שהוא בשלב ממש מוקדם, אני משוכנע שהם בונים עליו לדור הבא ככותר השקה, אבל אולי גם תצא גירסה לדור הזה.
בלינג, לא שמת לב שחסר פה מישהו? לא מתגעגע אליו?
אתה רומז לרונן? אני כבר לא זוכר אם הוא היה בבאן/השהייה בתקופה שעזבתי או לא, זה כל הזמן השתנה.
מתאר לעצמי שעכשיו הוא בתקופת באן?
ואני חשבתי שאומנם הוא בנאדם הזוי לרוב, אבל כן הוסיף את הטעם שלו לפורום (והרבה בידור בואו נודה...) בסופו של דבר במיוחד עם מצוקת כח האדם בקהילות הגיימינג הישראליות אני לא חושב שאפשר להיות יותר מדי מפונקים, אבל אני לא יכול לשפוט כי לא ראיתי מה הלך פה איתו מאז ומה הוא בדיוק עולל.
עדכון עריכה: לא לא לא לא. אפילו לא בצחוק לרמוז שאני הוא![]()
למרות שזה באמת יכל להיות אחלה טוויסט
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים