matangt8 כתב:TOP GEAR טוענים שיש מצב מאוד טוב שGRAN TURISMO 7 כבר בתהליך פיתוח מתקדם כל כך עד שנראה אותו כבר בשנה הבאה לPS4![]()
http://www.topgear.com/uk/car-news/gran-turismo-7-is-coming-in-2014-2013-11-20
DrKeo כתב:אם משהו חושב שGT7 יגיע לפני 2016 הוא חיי בסרט ממש קשה. GT6 לקח 3 שנים והוא נבנה על מנוע קיים ואני אפילו לא אדבר איזו סאגה מטורפת היה GT5 עם השנים על גבי שנים על גבי דחיות שהיו לו. כמו שאמרו פה, אם יצא GT השנה או בשנה אחריה זה יהיה כמו GT HD שיצא בתחילת החיים של הפס3 שהיה סוג של דמו טכני. פליפוני כבר הראו שהם לא מסוגלים לעמוד בלחץ של לבנות מודלים של מכוניות לגרפיקה של פס3 (זוכרים ש5 שנים הם בנו רק 200 מכוניות לGT5?) אז כמה זמן אתם חושבים יקח להם לבנות מכוניות לרמה של הפס4? שנים!
אני חושב שכרגיל סוני פשלה בגדול, פורצה 6 יצא ב2015 והוא יהיה כבר מפוצץ תוכן כי הם עכשיו יעבדו שנתיים אך ורק על תוכן זמן שGT6 יצטרך שנים על שנים בשביל לבנות משהו כזה. פורצה עברו כבר את חבלי הלידה על 5 בשנתיים האחרונות ואם פורצה 2 לפורצה 3 הוא סימן אז פורצה 6 יהיה גם קפיצה טכנולוגית גדולה.
GameStop Corp. (GME), the largest specialty retailer of video games, said its initial allocation of Sony Corp. (6758) PlayStation 4 consoles sold out and that 2.3 million customers are waiting for the devices.
Initial sales of the player exceeded its predecessor, the PlayStation 3, by more than 80 percent in the first few days, executives of the Grapevine, Texas-based chain said today on a conference call with analysts. They also anticipate a large waiting list for Microsoft Corp. (MSFT)’s Xbox One, suggesting a prolonged industry sales slump is ending.
Nucleus_Dawn כתב:היום הסוכן של ישפאר הגיע לבקר בסניף שבו אני עובד.
הוא אמר שהקונסולה תגיע באופן רשמי בינואר והמחיר ינוע בין 2500 ו2800. 2500 זה מחיר ממש סביר (מחיר דומה ללהזמין את הקונסולה מאמזון).
---
המכירות הטובות של הPS4 הן חדשות צפויות וטובות. כל דבר חוץ מלמכור כל יחידה שמייצרים בשלב הזה, היה נחשב כשלון.
matangt8 כתב:אז...אין השקה ביחד עם שאר אירופה?
Nucleus_Dawn כתב:
לא. השקה עם שאר המזרח התיכון, למרות שישפאר תחת מדינה אירופאית כלשהי.
matangt8 כתב:לפחות המחיר הוא לא 4000... יש זמן לחסוך.
הוא אמר שהקונסולה תגיע באופן רשמי בינואר והמחיר ינוע בין 2500 ו2800. 2500 זה מחיר ממש סביר (מחיר דומה ללהזמין את הקונסולה מאמזון).
---
המכירות הטובות של הPS4 הן חדשות צפויות וטובות. כל דבר חוץ מלמכור כל יחידה שמייצרים בשלב הזה, היה נחשב כשלון.
---
Golan כתב:
אם יעלה 2,500, לקחתי. אמנם לא עכשיו, כי אין מה לשחק, אבל במרץ 2014 בהחלט ארכוש במחיר כזה.
Fanta כתב:אתה בטוח שזה המחיר הרשמי שהוא ציין?
אני ינסה לברר את המקורות שלי אם יש מידע יותר מדויק
DrKeo כתב:אם משהו חושב שGT7 יגיע לפני 2016 הוא חיי בסרט ממש קשה. GT6 לקח 3 שנים והוא נבנה על מנוע קיים ואני אפילו לא אדבר איזו סאגה מטורפת היה GT5 עם השנים על גבי שנים על גבי דחיות שהיו לו. כמו שאמרו פה, אם יצא GT השנה או בשנה אחריה זה יהיה כמו GT HD שיצא בתחילת החיים של הפס3 שהיה סוג של דמו טכני. פליפוני כבר הראו שהם לא מסוגלים לעמוד בלחץ של לבנות מודלים של מכוניות לגרפיקה של פס3 (זוכרים ש5 שנים הם בנו רק 200 מכוניות לGT5?) אז כמה זמן אתם חושבים יקח להם לבנות מכוניות לרמה של הפס4? שנים!
אני חושב שכרגיל סוני פשלה בגדול, פורצה 6 יצא ב2015 והוא יהיה כבר מפוצץ תוכן כי הם עכשיו יעבדו שנתיים אך ורק על תוכן זמן שGT6 יצטרך שנים על שנים בשביל לבנות משהו כזה. פורצה עברו כבר את חבלי הלידה על 5 בשנתיים האחרונות ואם פורצה 2 לפורצה 3 הוא סימן אז פורצה 6 יהיה גם קפיצה טכנולוגית גדולה.
Nucleus_Dawn כתב:
לא. השקה עם שאר המזרח התיכון, למרות שישפאר תחת מדינה אירופאית כלשהי.
אם הקונסולה היתה יוצאת בארץ בעוד שבוע, אז כנראה שכבר היית יודע את זה ורואה פרסומים בכל מקום.
Nucleus_Dawn כתב:
הוא אמר בין 2500 ו2800, אז אני מניח שזה לא לגמרי סגור, אבל הוא טען שזה בטוח יהיה בטווח הזה.
אני מניח שהוא אמר לנו את זה, כי זה נכון. לא רואה למה לו להגיד שזה בטוח, אם הוא לא בטוח.
Laskin כתב:
קודם כל - זוכרים את הסאגה של 5, ובדיוק בגלל זה חושבים שיהיה שונה.
זאת אומרת, עד GT5 - היה לו רזומה בערך מושלם, אז סוני נתנו לו את הזמן שלו.
אבל 5 היה אכזבה יחסית, לסוני אין שום סיבה לתת לו את מרחב הפעולה שנתנו בעבר.
דבר שני, מאוד מאוד יכול להיות שהוא ישתמש במנוע של 6 גם ל-7.
נוטי דוג אמרו שהם בנו את TLOU על מנוע שמוכן לדור הבא, ולדעתי זה אפשרי גם כאן. ההבדל הגרפי בין GT6 לFORZA 5 הוא לא עצום. בעיקר הרקעים וכמה אפקטים. אם המנוע שלו מסוגל לעמוד בהרבה יותר פירוט בתוספץ לאפקטים, ורק החומרה של הPS3 מגבילה אותו - כן, כנראה שיש מצב טוב שנראה GT7 שהוא בעצם GT6.5, כבר השנה.
---
omerkot כתב:לא חושב שהיו פרסומות לויטה או לPS3 כשהן יצאו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 8 אורחים