PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Golan » 22 נובמבר 2013, 00:01

DAFUQ.

מריו 64 משחק גרוע?

תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 22 נובמבר 2013, 00:02

Golan כתב:DAFUQ.

מריו 64 משחק גרוע?

תמונה

הוא התכוון לקראש..

מישהו שם לב למשהו מעניין באחד התגובות בN4G שסוני כבר רמזו על זה בפרסומת לPS4:
שימו לב לתמונות:תמונה
אם מחלקים את התמונות אחד לאחד אז ככה:(למטה ללמעלה)
התמונה הראשונה היא של קראש בעצמו,השניה מסמנת שהוא מגיע ל...,והשלישית מסמלת את הסמל של סוני..כלומר פלייסטישן :D
נערך לאחרונה על ידי matangt8 ב 22 נובמבר 2013, 00:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 נובמבר 2013, 00:25

משחק פלטפורמינג של נוט'י דוג יהיה אחלה סיבה עבורי לקנות PS4.
אני מעדיף JAK, על פני קראש, אבל אני מוכן להתפשר גם על זה :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 22 נובמבר 2013, 00:28

Nucleus_Dawn כתב:משחק פלטפורמינג של נוט'י דוג יהיה אחלה סיבה עבורי לקנות PS4.
אני מעדיף JAK, על פני קראש, אבל אני מוכן להתפשר גם על זה :D

הייתי רוצה משחק של קראש עם סיפור משלו אבל משחקיות סטייל JAK 1.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 נובמבר 2013, 00:31

matangt8 כתב:

NAH. זה נראה לי סתם פראנויה. מזכיר לי את האנשים האלה של "יוווווווו, תראוווווווו, הנה פירמידה!!!!!!!!!! זה אומר שהאילומניטי נמצא מאחורי זה!!!!!!!!!!!!!!!".

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 נובמבר 2013, 00:31

matangt8 כתב:

NAH. זה נראה לי סתם פראנויה. מזכיר לי את האנשים האלה של "יוווווווו, תראוווווווו, הנה פירמידה!!!!!!!!!! זה אומר שהאילומניטי נמצא מאחורי זה!!!!!!!!!!!!!!!".

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 נובמבר 2013, 00:31

matangt8 כתב:הייתי רוצה משחק של קראש עם סיפור משלו אבל משחקיות סטייל JAK 1.

כן, בבקשה.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 22 נובמבר 2013, 00:34

Golan כתב:

תן להיתלהב,אקטיזבל כבר הרגו את ספיירו בכך שהפכו אותו לדמות בסקיילנדרס...אני הייתי בטוח שגם קראש יגמור ככה אבל יש תקווה ;)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 נובמבר 2013, 00:39

בתור מישהו שסיים את כל שלושת הקראשים הראשונים והאיכותיים על הפס1, הם באמת קלאסיקות מדהימות ובין המשחקים הטובים על הפס1 ובמסורת נוטי עם הגראפיקה אולי הכי יפה על המכשיר.
ולמרות שהם קלאיסקות ילדות אני אתאכזב אם זה מה שהם עושים, במיוחד אם זה הצוות הראשי, זה אחלה מותג אבל לי נראה שנוטי כבר מעל זה בלי להעליב, אחרי TLOU לקבל פלטפורמר של שועל כתום מרגיש לי כמו ירידה ברמה.

ואני יודע שהאינטרנט יצרח מידיעה כזו אבל בתכל'ס איזה אפיל מסחרי כבר יש לו בשלב הזה? אולי זה מגהטון למספר מצומצם של אנשים שגדל עליו וזוכר אותו אבל מבחינת הכלל זה נראה לי בערך כמו עוד ריימן או פלטפורמר אחר שהם לא מעוניינים בו על הפלייסטיישן.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 נובמבר 2013, 00:41

matangt8 כתב:תן להיתלהב,אקטיזבל כבר הרגו את ספיירו בכך שהפכו אותו לדמות בסקיילנדרס...אני הייתי בטוח שגם קראש יגמור ככה אבל יש תקווה ;)

מתי באמת יצא הקראש האחרון? האחרון שאני זוכר זה איזה משחק ל-PSP מלפני 6 שנים.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 22 נובמבר 2013, 00:42

Golan כתב:
מתי באמת יצא הקראש האחרון? האחרון שאני זוכר זה איזה משחק ל-PSP מלפני 6 שנים.

האחרון לקונסולות היה MIND OVER MUTENT שיצא לPSP,PS2,WII,X360.

האחרון בכללי היה CRASH NITRO KART 2 לאייפון...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 22 נובמבר 2013, 00:44

bling כתב:בתור מישהו שסיים את כל שלושת הקראשים הראשונים והאיכותיים על הפס1, הם באמת קלאסיקות מדהימות ובין המשחקים הטובים על הפס1 ובמסורת נוטי עם הגראפיקה אולי הכי יפה על המכשיר.
ולמרות שהם קלאיסקות ילדות אני אתאכזב אם זה מה שהם עושים, במיוחד אם זה הצוות הראשי, זה אחלה מותג אבל לי נראה שנוטי כבר מעל זה בלי להעליב, אחרי TLOU לקבל פלטפורמר של שועל כתום מרגיש לי כמו ירידה ברמה.

ואני יודע שהאינטרנט יצרח מידיעה כזו אבל בתכל'ס איזה אפיל מסחרי כבר יש לו בשלב הזה? אולי זה מגהטון למספר מצומצם של אנשים שגדל עליו וזוכר אותו אבל מבחינת הכלל זה נראה לי בערך כמו עוד ריימן או פלטפורמר אחר שהם לא מעוניינים בו על הפלייסטיישן.

נוטי דוג הוא צוות של 500 איש לא? אחרי ההצלחה של TLOU הם בכיף יכולים לפתוח צוות שלישי שהוא אחראי על קראש ועל JAK..
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 נובמבר 2013, 00:44

matangt8 כתב:האחרון לקונסולות היה MIND OVER MUTENT שיצא לPSP,PS2,WII,X360.

האחרון בכללי היה CRASH NITRO KART 2 לאייפון...

פאק, זה משחק מ-2008. עצוב...

האמת שהניסיון שלי עם קראש זה רק משחקי המירוצים שלו, שנורא אהבתי. הפלטפורמרים גם יפים?

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 22 נובמבר 2013, 00:51

Golan כתב:
פאק, זה משחק מ-2008. עצוב...

האמת שהניסיון שלי עם קראש זה רק משחקי המירוצים שלו, שנורא אהבתי. הפלטפורמרים גם יפים?

המשחקים בתקופת הPS1 היו הכי טובים.
בתקופת הPS2 לדעתי היו רק שני משחקים טובים והם היו twinsanity וWARTH OF CORTEX. אחריהם הם פשוט לא היו משהו בכלל...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 נובמבר 2013, 00:51

הפלטפורמרים זה הדבר שממנו הסדרה קיבלה את שמה, מן הסתם הם יפים.

אבל גם Crash Team Racing היה ענק בזמנו! נוטי דוג באמת תותחים, יצרו משחק בסגנון מריו קארט שלא נופל ממנו ברמה על הניסיון הראשון שלהם, גם הוא קלאסיקה של הפס1.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 נובמבר 2013, 00:56

אני פשוט עד היום זוכר שלחבר שלי היה דמו של קראש מירוצים על ה-PS2, וזה היה אחד הדברים שהכי אהבתי לשחק בהם... מעניין איזה משחק זה היה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 נובמבר 2013, 01:01

אני מכיר מהפס1, אם זה לא נוטי דוג (וזה לא אם זה על הפס2) זה בטח גרוע, CTR על הפס1 היה ענק.
סתם בשביל הקטע בדקתי מה הממוצע שלו ב GR ויש לו 92.
לא טעיתי לגביו :)
http://www.gamerankings.com/ps/196989-crash-team-racing/index.html
נערך לאחרונה על ידי bling ב 22 נובמבר 2013, 01:04, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 נובמבר 2013, 01:03

bling כתב:אני מכיר מהפס1, אם זה לא נוטי דוג (וזה לא אם זה על הפס2) זה בטח גרוע, CTR על הפס1 היה ענק.

יש מצב שזה היה דמו של פס1?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 נובמבר 2013, 01:13

מאיפה לי לדעת מה שיחקת, חפש את השם שציינתי ביוטיוב ותראה אם זה אותו משחק.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 נובמבר 2013, 01:14

bling כתב:מאיפה לי לדעת מה שיחקת, חפש את השם שציינתי ביוטיוב ותראה אם זה אותו משחק.

יש מצב שזה זה... אני זוכר שאחרי כל מירוץ, היית צריך לנסוע עם המכונית לאיזה במה כדי לבחור יריב חדש. אז רוב הסיכויים שזה זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 נובמבר 2013, 01:27

bling כתב:אתה שוכח שהפס4 אמורה להיות הרבה יותר קלה לפיתוח, דור קודם פוליפוני כמו 95 אחוז מהתעשייה היפנית התקשתה עם המעבר ל HD ובטח עם הפיתוח ל PS3 שנחשב לסיוט, אפשר לקוות שמאז צברו מספיק ניסיון.

אני מצטער, חברה שלקח לה 5 שנים לעשות מנוע + לבנות 200 מכוניות לפס4 הולכת לעשות בשנה וחצי מנוע + לבנות מאות מכוניות? ברצינות? אתה באמת נופל לזה? זה יותר גרוע מג'ף קילי! מי בונה משחק בשנה וחצי? אתה מבין שהם רק מסיימים את GT6 עוד כמה שבועות. איך קיימת בכלל אופציה שזה יצא לפני סוף 2015 (כלומר שנתיים)?

יש בדיוק שתי אופציות להוציא GT7 עוד שנה וקצת:
1) זה הולך להיות המנוע של GT6 עם שדרוגים קלים ואותם מודלים של מכוניות ומסלולים מGT6 עם שדרוגים קלים כמו טקסטורות וכו'
2) זה לא GT6 אלה סוג של פרולוג. מנוע חדש עם 25 מכוניות ושלושה מסלולים

אני רק מזכיר לך משהו. GT5 פרולוג יצא ב2007, בול 3 שנים לפני GT5. כלומר לקח להם 3 שנים לבנות תוכן ולשפר קלות את המנוע. במשך 3 שנים הם לקחו את ה37 מכוניות של GT פרולוג והפכו אותן ל200 לדוגמה.
על GT6 הם עבדו 3 שנים, לקחו את ה200 מכוניות שהם בנו לGT5 והוסיפו עוד 131 מכוניות פרימיום ושפרו את המנוע. אתה מבין? 3 שנים, בנות 131 מכוניות ושפרו את המנוע (והוסיפו תוכן כמובן). אז אתה חושב שלבנות מנוע חדש ולבנות מאות מכוניות הם מסוגלים בשנה וחצי? כשלקח להם 3 שנים לשדרג קלות מנוע ולבנות 131 מכוניות? ועוד על פס4 שהמודל של המכוניות צריך להיות הרבה יותר איכותי?

אני חושב שמי שמצפה לGT7 (אמיתי, לא פרולוג) לפני 2016 חיי בסרט קשה. הדרך היחידה שזה יקרה היא אם יהיו איזה 100 מכוניות " סופר פרימיום" של הפס4 והשאר יהיו פורט ישר מGT6 שיקראו "פרימיום" או משהו כזה. בקיצור, או שזה משחק סוג ב' או שזה לא יוצא בקרוב.

דין, תזכיר לי משחק איכותי אחד בהסטוריה שנעשה בשנה? זוכר? אני לא. שנתיים זה המינימום של המינימום של המינימום. או שיש צוות אחר שעובד על GT כבר שנתיים, או שזה משהו מלא בחיתוכי פינות סופר מסכנים. פליפוני כבר הראו לנו ב3 שלקח להם בין פרולוג לGT5 שמה שלוקח להם זמן זה תוכן (בכל זאת טכנית הם לא רחוקים). לבנות את כל המסלולים מחדש ולמדל מאות מכוניות מחדש בשנה? פחחח, אין חיה כזאת, או שעובדים על זה שנים או שזה הולך להיות GT6 בFHD עם תוספים גרפיים ואם כן זה יהיה ממש מסכן כי בחגים 2015 יצא כבר פורצה 6 שיהיה מפוצץ תוכן ועם מנוע בשל לגמרי. אם יש לסוני חצי שכל הם צריכים לשחרר את GT7 בחגים 2016 כשבE3 2015 הם יחשפו אותו כדי להביך את פורצה 6 שיצא 5 חודשים אחרי. אני בטוח אחרי שנתיים של עבודה הם יוכלו ליצור מנוע עם הכישרון שלהם והאקסטרה כוח של הפס4 שיגרום לפורצה 7 להחוויר ועם זמן עבודה של חגים 2016 (שזה 3 שנים, מסגרת נורמאלית) הם גם יוכלו ליצור תוכן בכמויות טובות במקום להוציא בזיון ב2014.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 נובמבר 2013, 01:31

האמת שכשדרייב קלאב עומד לצאת לפס4, אני באמת לא מבין מה הלחץ שלכם מ-GT6.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 נובמבר 2013, 01:46

אגב בנושא קראש, המטרה של זה לא ברורה לי בגלל שתי סיבות. הראשונה היא שאין כזה דבר שתי חברות שעובדות על משחק. זה קיים אך ורק שעושים OUT SOURCING שזה אומר שחברה אחת מפתחת והשניה היא סתם עבד שמקבל משימות ממנה וזה לא באמת רלוונטי או שלחילופין צוות אחד עוזר לשני טכנית שזה מה שההגיון אומר כי סנטה מוניקה הם החברת תמיכה הטכנית הרשמית של סוני. כך או כך צוות עושה את המשחק (כלומר נוטידוג) וצוות מספק תמיכה, אם זה OUT SOURCING ואם זה לעזרה טכנית עם קשיים עם הקונסולה. אם סנטה מוניקה צריכה לעזור לצוות חדש של נוטידוג זה אומר שהכישרון של נוטידוג לא קרוב אליו בשום צורה גאוגרפית או מקצועית אחרת הם היו עובדים פשוט על המנוע פס4 של נוטידוג וצוות א'-ב' של נוטידוג היו אלה שתומכים בצוות החדש ולכן זה כנראה צוות שהוא נוטידוג בשם בלבד. זה בערך כמו שיש עכשיו איזה 7 "קרייטק" למרות שקרייטק בגרמניה הוא החברה המקורית שעושה את קרייסס וכל הבררה מסביב עושים את כל ה"RYES" או המשחק FPS החינמי שהם רק שחררו. אם אנשים פה מתלוננים שה"צוות ב'" של נוטידוג לא קרוב לרמה של הראשי אז מה אתם חושבים הרמה של צוות ג' שכזה? ואני אומר צוות ג' משתי הבחינות של זה בכוונה מלאה.

הסיבה השניה היא שאיך קראש רלוונטי היום? אין לו איזה LORE או משהו חשוב והגיימפליי של הסדרה היה מאוד שטחי כבר בשנת 97 אז בטוח שהוא נוראי ב2013 (כלומר שחקו בו בערוץ הילדים דרך לחצנים של טלפון למען השם, זה כמה שטוח המשחק). אין זכות קיום למשחק קראש ב2013 ולכן יש רק אופציה אחת, לבנות משחק חדש לגמרי שלא קשור לקראש בשום צורה חוץ מאשר שם וסגנון אומנותי. ואם זה מה שהם באמת עושים אז מה המטרה? תעשו פרנצ'ייז חדש ותקבלו חופש אומנותי מלא לעשות מה שתרצו. תצטרכו מעיים נשפכים וסצנה אונס תעשו את זה, תרצו יצורים פרוותיים שמצחקקים להם תעשו את זה (אגב אידיאלית זה השילוב בינהם, לאיפה קונקר נעלם?), למה להתקע בפרנצ'ייז שלא אומר כלום לאף אחד (ילד בן 15 היום היה בן 3 כשיצא משחק קראש הטוב האחרון אלה אם הוא ממש קור), לא מזוהה יותר עם סוני כי לא יצא בלעדי לקונסולה בסדרה כבר יותר מ10 שנים כשהוא הפך לכותר סוג ז' ומולטי פלטפורם כשלהתקע בפרנצ'ייז הזה רק מגביל אותם?

ובעצם אני אשאל את השאלה האמיתית שצריכה להשאל כאן, למה לעזאזל לתת לנוטי דוג לעשות משחק פלטפורמה שוב וזה לא ג'ק ודקסטר למען השם? סדרה הרבה יותר טובה, הרבה יותר מזוהה, תמיד הייתה בלעדית לסוני ואפילו יצא לו אוסף HD לפני שנה שהכיר אותו מחדש למי שלא הכיר? אני יכול לחשוב על סיבה אחת, נוטידוג האמיתית (צוות א'?) לא רוצה שהצוות הלא קשור הזה יגע לה בפרנצ'ייז יקר ובטח רוצים לתת להם לעשות את קראש כניסוי לראות האם הם מסוגלים לגעת בפרנצ'ייז אמיתי של נוטידוג כמו ג'ק ודקסטר.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 נובמבר 2013, 04:41

קראש סדרה מתה
הדמות עצמה עדין רלוונטית ,אבל לא חושב שניראה משחק פלטפורמה AAA מהסדרה הזאת בעתיד
אני מהמר על אוסף HD
ושימוש בדמות בכל מיני פרויקטים

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 22 נובמבר 2013, 08:06

Golan כתב:האמת שכשדרייב קלאב עומד לצאת לפס4, אני באמת לא מבין מה הלחץ שלכם מ-GT6.

גולן,האם אתה באמת השוות את Driveclub שהוא IP חדש מסטודיו חדש לגמרי לGT שהוא משחק שקיים עוד מתקופת הPS1? השוואה לא ממש טובה אני מניח..

DrKeo כתב:אגב בנושא קראש, המטרה של זה לא ברורה לי בגלל שתי סיבות. הראשונה היא שאין כזה דבר שתי חברות שעובדות על משחק. זה קיים אך ורק שעושים OUT SOURCING שזה אומר שחברה אחת מפתחת והשניה היא סתם עבד שמקבל משימות ממנה וזה לא באמת רלוונטי או שלחילופין צוות אחד עוזר לשני טכנית שזה מה שההגיון אומר כי סנטה מוניקה הם החברת תמיכה הטכנית הרשמית של סוני. כך או כך צוות עושה את המשחק (כלומר נוטידוג) וצוות מספק תמיכה, אם זה OUT SOURCING ואם זה לעזרה טכנית עם קשיים עם הקונסולה. אם סנטה מוניקה צריכה לעזור לצוות חדש של נוטידוג זה אומר שהכישרון של נוטידוג לא קרוב אליו בשום צורה גאוגרפית או מקצועית אחרת הם היו עובדים פשוט על המנוע פס4 של נוטידוג וצוות א'-ב' של נוטידוג היו אלה שתומכים בצוות החדש ולכן זה כנראה צוות שהוא נוטידוג בשם בלבד. זה בערך כמו שיש עכשיו איזה 7 "קרייטק" למרות שקרייטק בגרמניה הוא החברה המקורית שעושה את קרייסס וכל הבררה מסביב עושים את כל ה"RYES" או המשחק FPS החינמי שהם רק שחררו. אם אנשים פה מתלוננים שה"צוות ב'" של נוטידוג לא קרוב לרמה של הראשי אז מה אתם חושבים הרמה של צוות ג' שכזה? ואני אומר צוות ג' משתי הבחינות של זה בכוונה מלאה.

הסיבה השניה היא שאיך קראש רלוונטי היום? אין לו איזה LORE או משהו חשוב והגיימפליי של הסדרה היה מאוד שטחי כבר בשנת 97 אז בטוח שהוא נוראי ב2013 (כלומר שחקו בו בערוץ הילדים דרך לחצנים של טלפון למען השם, זה כמה שטוח המשחק). אין זכות קיום למשחק קראש ב2013 ולכן יש רק אופציה אחת, לבנות משחק חדש לגמרי שלא קשור לקראש בשום צורה חוץ מאשר שם וסגנון אומנותי. ואם זה מה שהם באמת עושים אז מה המטרה? תעשו פרנצ'ייז חדש ותקבלו חופש אומנותי מלא לעשות מה שתרצו. תצטרכו מעיים נשפכים וסצנה אונס תעשו את זה, תרצו יצורים פרוותיים שמצחקקים להם תעשו את זה (אגב אידיאלית זה השילוב בינהם, לאיפה קונקר נעלם?), למה להתקע בפרנצ'ייז שלא אומר כלום לאף אחד (ילד בן 15 היום היה בן 3 כשיצא משחק קראש הטוב האחרון אלה אם הוא ממש קור), לא מזוהה יותר עם סוני כי לא יצא בלעדי לקונסולה בסדרה כבר יותר מ10 שנים כשהוא הפך לכותר סוג ז' ומולטי פלטפורם כשלהתקע בפרנצ'ייז הזה רק מגביל אותם?

ובעצם אני אשאל את השאלה האמיתית שצריכה להשאל כאן, למה לעזאזל לתת לנוטי דוג לעשות משחק פלטפורמה שוב וזה לא ג'ק ודקסטר למען השם? סדרה הרבה יותר טובה, הרבה יותר מזוהה, תמיד הייתה בלעדית לסוני ואפילו יצא לו אוסף HD לפני שנה שהכיר אותו מחדש למי שלא הכיר? אני יכול לחשוב על סיבה אחת, נוטידוג האמיתית (צוות א'?) לא רוצה שהצוות הלא קשור הזה יגע לה בפרנצ'ייז יקר ובטח רוצים לתת להם לעשות את קראש כניסוי לראות האם הם מסוגלים לגעת בפרנצ'ייז אמיתי של נוטידוג כמו ג'ק ודקסטר.

יש כזה דבר "נוטי דוג האמתית"? צוות ב' מורכב מאנשים שנמאס להם ולא רצו לעשות את אנצרטד 3 אז הם עשו IP חדש שזה TLOU,שבכלל התחיל כמשחק חדש של JAK....
באמת שאני לא מבין כמה אפשר להיות שלילי לגבי חזרה של מותג,הרי זה ברור שבמידה וכל שמועות האלה נכונות,קראש יחזור בצורה שונה מתקופת הPS1. וכמו שאמרתי פה מקודם,עם נוטי דוג יצליחו לעשות משחק של קראש עם סיפור והכל עם משחקיות סטייל JAK 1 אז זה יהיה הסיכוי הכי טוב לעשות קאמבק לסדרה שהיא "מתה"...
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים