מריו 64 משחק גרוע?

Nucleus_Dawn כתב:משחק פלטפורמינג של נוט'י דוג יהיה אחלה סיבה עבורי לקנות PS4.
אני מעדיף JAK, על פני קראש, אבל אני מוכן להתפשר גם על זה
Golan כתב:
NAH. זה נראה לי סתם פראנויה. מזכיר לי את האנשים האלה של "יוווווווו, תראוווווווו, הנה פירמידה!!!!!!!!!! זה אומר שהאילומניטי נמצא מאחורי זה!!!!!!!!!!!!!!!".
matangt8 כתב:תן להיתלהב,אקטיזבל כבר הרגו את ספיירו בכך שהפכו אותו לדמות בסקיילנדרס...אני הייתי בטוח שגם קראש יגמור ככה אבל יש תקווה
Golan כתב:
מתי באמת יצא הקראש האחרון? האחרון שאני זוכר זה איזה משחק ל-PSP מלפני 6 שנים.
bling כתב:בתור מישהו שסיים את כל שלושת הקראשים הראשונים והאיכותיים על הפס1, הם באמת קלאסיקות מדהימות ובין המשחקים הטובים על הפס1 ובמסורת נוטי עם הגראפיקה אולי הכי יפה על המכשיר.
ולמרות שהם קלאיסקות ילדות אני אתאכזב אם זה מה שהם עושים, במיוחד אם זה הצוות הראשי, זה אחלה מותג אבל לי נראה שנוטי כבר מעל זה בלי להעליב, אחרי TLOU לקבל פלטפורמר של שועל כתום מרגיש לי כמו ירידה ברמה.
ואני יודע שהאינטרנט יצרח מידיעה כזו אבל בתכל'ס איזה אפיל מסחרי כבר יש לו בשלב הזה? אולי זה מגהטון למספר מצומצם של אנשים שגדל עליו וזוכר אותו אבל מבחינת הכלל זה נראה לי בערך כמו עוד ריימן או פלטפורמר אחר שהם לא מעוניינים בו על הפלייסטיישן.
matangt8 כתב:האחרון לקונסולות היה MIND OVER MUTENT שיצא לPSP,PS2,WII,X360.
האחרון בכללי היה CRASH NITRO KART 2 לאייפון...
Golan כתב:
פאק, זה משחק מ-2008. עצוב...
האמת שהניסיון שלי עם קראש זה רק משחקי המירוצים שלו, שנורא אהבתי. הפלטפורמרים גם יפים?
bling כתב:אני מכיר מהפס1, אם זה לא נוטי דוג (וזה לא אם זה על הפס2) זה בטח גרוע, CTR על הפס1 היה ענק.
bling כתב:מאיפה לי לדעת מה שיחקת, חפש את השם שציינתי ביוטיוב ותראה אם זה אותו משחק.
bling כתב:אתה שוכח שהפס4 אמורה להיות הרבה יותר קלה לפיתוח, דור קודם פוליפוני כמו 95 אחוז מהתעשייה היפנית התקשתה עם המעבר ל HD ובטח עם הפיתוח ל PS3 שנחשב לסיוט, אפשר לקוות שמאז צברו מספיק ניסיון.
Golan כתב:האמת שכשדרייב קלאב עומד לצאת לפס4, אני באמת לא מבין מה הלחץ שלכם מ-GT6.
DrKeo כתב:אגב בנושא קראש, המטרה של זה לא ברורה לי בגלל שתי סיבות. הראשונה היא שאין כזה דבר שתי חברות שעובדות על משחק. זה קיים אך ורק שעושים OUT SOURCING שזה אומר שחברה אחת מפתחת והשניה היא סתם עבד שמקבל משימות ממנה וזה לא באמת רלוונטי או שלחילופין צוות אחד עוזר לשני טכנית שזה מה שההגיון אומר כי סנטה מוניקה הם החברת תמיכה הטכנית הרשמית של סוני. כך או כך צוות עושה את המשחק (כלומר נוטידוג) וצוות מספק תמיכה, אם זה OUT SOURCING ואם זה לעזרה טכנית עם קשיים עם הקונסולה. אם סנטה מוניקה צריכה לעזור לצוות חדש של נוטידוג זה אומר שהכישרון של נוטידוג לא קרוב אליו בשום צורה גאוגרפית או מקצועית אחרת הם היו עובדים פשוט על המנוע פס4 של נוטידוג וצוות א'-ב' של נוטידוג היו אלה שתומכים בצוות החדש ולכן זה כנראה צוות שהוא נוטידוג בשם בלבד. זה בערך כמו שיש עכשיו איזה 7 "קרייטק" למרות שקרייטק בגרמניה הוא החברה המקורית שעושה את קרייסס וכל הבררה מסביב עושים את כל ה"RYES" או המשחק FPS החינמי שהם רק שחררו. אם אנשים פה מתלוננים שה"צוות ב'" של נוטידוג לא קרוב לרמה של הראשי אז מה אתם חושבים הרמה של צוות ג' שכזה? ואני אומר צוות ג' משתי הבחינות של זה בכוונה מלאה.
הסיבה השניה היא שאיך קראש רלוונטי היום? אין לו איזה LORE או משהו חשוב והגיימפליי של הסדרה היה מאוד שטחי כבר בשנת 97 אז בטוח שהוא נוראי ב2013 (כלומר שחקו בו בערוץ הילדים דרך לחצנים של טלפון למען השם, זה כמה שטוח המשחק). אין זכות קיום למשחק קראש ב2013 ולכן יש רק אופציה אחת, לבנות משחק חדש לגמרי שלא קשור לקראש בשום צורה חוץ מאשר שם וסגנון אומנותי. ואם זה מה שהם באמת עושים אז מה המטרה? תעשו פרנצ'ייז חדש ותקבלו חופש אומנותי מלא לעשות מה שתרצו. תצטרכו מעיים נשפכים וסצנה אונס תעשו את זה, תרצו יצורים פרוותיים שמצחקקים להם תעשו את זה (אגב אידיאלית זה השילוב בינהם, לאיפה קונקר נעלם?), למה להתקע בפרנצ'ייז שלא אומר כלום לאף אחד (ילד בן 15 היום היה בן 3 כשיצא משחק קראש הטוב האחרון אלה אם הוא ממש קור), לא מזוהה יותר עם סוני כי לא יצא בלעדי לקונסולה בסדרה כבר יותר מ10 שנים כשהוא הפך לכותר סוג ז' ומולטי פלטפורם כשלהתקע בפרנצ'ייז הזה רק מגביל אותם?
ובעצם אני אשאל את השאלה האמיתית שצריכה להשאל כאן, למה לעזאזל לתת לנוטי דוג לעשות משחק פלטפורמה שוב וזה לא ג'ק ודקסטר למען השם? סדרה הרבה יותר טובה, הרבה יותר מזוהה, תמיד הייתה בלעדית לסוני ואפילו יצא לו אוסף HD לפני שנה שהכיר אותו מחדש למי שלא הכיר? אני יכול לחשוב על סיבה אחת, נוטידוג האמיתית (צוות א'?) לא רוצה שהצוות הלא קשור הזה יגע לה בפרנצ'ייז יקר ובטח רוצים לתת להם לעשות את קראש כניסוי לראות האם הם מסוגלים לגעת בפרנצ'ייז אמיתי של נוטידוג כמו ג'ק ודקסטר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 47 אורחים