bling כתב:גם ב 360 משחקי יובי כמו FC3 ו AC3 וגם GTA5 רצו זוועה, כן יש איזה קטע שאחרי כמה שנים מפתחים דוחפים יותר את המנועים והקונסולות משלמות על כך בעוד אובדן ביצועים עם לא מעט משחקים, זה לא סתם שה PC תופס הפרש של דור אחרי כמה שנים למרות שכביכול מדובר במשחקים עם אותו המנוע, גם בביצועים הקונסולות משלמות.
DrKeo כתב:bling כתב:גם ב 360 משחקי יובי כמו FC3 ו AC3 וגם GTA5 רצו זוועה, כן יש איזה קטע שאחרי כמה שנים מפתחים דוחפים יותר את המנועים והקונסולות משלמות על כך בעוד אובדן ביצועים עם לא מעט משחקים, זה לא סתם שה PC תופס הפרש של דור אחרי כמה שנים למרות שכביכול מדובר במשחקים עם אותו המנוע, גם בביצועים הקונסולות משלמות.
להזכירך גם AC1 היה עם בעיות ביצועים, ME1 היה עם בעיות ביצועים, KZ2 גם, GTA4 יותר גרועות משל GTA5, היילו 3, אובליביון על הפס3 וכך הלאה. אני יכול להביא לך כמה וכמה בעיות של ביצועים במשחקים בכל שנה של כל אחת מהקונסולות מיומן הראשון ועד גיל 8. בכל מקרה אין הבדל בין הדור הזה לקודם, משחקים ירוצו נהדר ויהיו משחקים שירוצו MEH כשהפס4 תהיה בת 7, בדיוק כמו ב2015.
Nucleus_Dawn כתב:DrKeo כתב:bling כתב:גם ב 360 משחקי יובי כמו FC3 ו AC3 וגם GTA5 רצו זוועה, כן יש איזה קטע שאחרי כמה שנים מפתחים דוחפים יותר את המנועים והקונסולות משלמות על כך בעוד אובדן ביצועים עם לא מעט משחקים, זה לא סתם שה PC תופס הפרש של דור אחרי כמה שנים למרות שכביכול מדובר במשחקים עם אותו המנוע, גם בביצועים הקונסולות משלמות.
להזכירך גם AC1 היה עם בעיות ביצועים, ME1 היה עם בעיות ביצועים, KZ2 גם, GTA4 יותר גרועות משל GTA5, היילו 3, אובליביון על הפס3 וכך הלאה. אני יכול להביא לך כמה וכמה בעיות של ביצועים במשחקים בכל שנה של כל אחת מהקונסולות מיומן הראשון ועד גיל 8. בכל מקרה אין הבדל בין הדור הזה לקודם, משחקים ירוצו נהדר ויהיו משחקים שירוצו MEH כשהפס4 תהיה בת 7, בדיוק כמו ב2015.
אתה צודק, אבל AC3 רץ עוד יותר נורא ואני לא רוצה לחשוב אפילו על AC4 בדור הקודם.
אני חושב ששניכם צודקים. באמת תמיד יש משחקים שרצים פחות טוב, אבל ברור שיש יותר משחקים שדוחפים את הקונסולות יותר מידי, לקראת סוף הדור. גם ברור שזה יקרה עם הPS4 בין אם היא תשרוד 5 שנים, או 8.
DrKeo כתב:אני רק אזכיר לך שמה שאתם מתיחסים אליו כסוף הדור הוא גיל 8 של הקונסולות, לא גיל 5 שתנין דבר עליו
Nucleus_Dawn כתב:DrKeo כתב:אני רק אזכיר לך שמה שאתם מתיחסים אליו כסוף הדור הוא גיל 8 של הקונסולות, לא גיל 5 שתנין דבר עליו
את אותו הדבר אפשר להגיד גם על סוף הדור בPS2, עם משחקים שעבדו נורא ואיום כמו GTA:SA, או SOTC.
DrKeo כתב:Nucleus_Dawn כתב:DrKeo כתב:אני רק אזכיר לך שמה שאתם מתיחסים אליו כסוף הדור הוא גיל 8 של הקונסולות, לא גיל 5 שתנין דבר עליו
את אותו הדבר אפשר להגיד גם על סוף הדור בPS2, עם משחקים שעבדו נורא ואיום כמו GTA:SA, או SOTC.
גם GTA3 עבד נורא וגם VC וגם ICO. אני חושב שסתם יש אשליה כזאת בסוף כי רואים מה הPC עושה ביחס לקונסולות באותה תקופה. כשאובליביון רץ קקה לא אומרים כלום כי היי, גם הPC בקושי מתמודד. כשסקיירים רץ קקה כולם קופצים כי בPC הוא רץ ב90FPS
DrKeo כתב:Nucleus_Dawn כתב:DrKeo כתב:אני רק אזכיר לך שמה שאתם מתיחסים אליו כסוף הדור הוא גיל 8 של הקונסולות, לא גיל 5 שתנין דבר עליו
גם GTA3 עבד נורא וגם VC וגם ICO. אני חושב שסתם יש אשליה כזאת בסוף כי רואים מה הPC עושה ביחס לקונסולות באותה תקופה. כשאובליביון רץ קקה לא אומרים כלום כי היי, גם הPC בקושי מתמודד. כשסקיירים רץ קקה כולם קופצים כי בPC הוא רץ ב90FPS
התנין כתב:הרבה כאן ציינו שבסוף הדור הקודם, המפתחות סחטו את האחרונה שבטיפה שנותרה בחומרה של הפס3, והמשחקים היו נראים בהתאם. למשל יצא לי לראות איך נראה FC4 בפס3 - זוועה. וגם אם ניקח את כל הנתונים, הרי שהם הראו שהמעבר לדור החדש הוא בלתי נמנע כיוון שאנשים לא קונים משחקים, דבר שלמעשה די מוכיח שגם גיימרים של קונסולה מבינים שוואלה, המשחק רץ תחת. ולכן המעבר מתבקש.
אז אם נקודת המוצא של הפס4 היא עוד פחות טובה משל הפס3 (שנחשבה למעולה מבחינה חומרתית בעת השקתה), שבעצמה גמגמה קשות לאחר 6-7 שנים, המסקנה המתבקשת היא שגם תוחלת החיים שלה תהיה קצרה יותר. הפס4 יצאה, לכאורה, "באיחור" של שנתיים, ואם היתה אכן יוצאת במועד "הריאלי" שלה, אז היינו מדברים על דור של 7-8 שנים בכיף (שהיה נגמר ב-2018), אבל היא לא.
אני אישית מאוד מקווה שלא יסחטו את הקונסולה הנוכחית עד הסוף.
התנין כתב:כשאתה אומר שהשקת קונסולה עולה מיליארדים, אתה מתכוון לכך שכל התהליך לייצר קונסולה חדשה הוא יקר (כלומר לבחור חלקי חומרה וכו')? כי האמת שזה לא נשמע דבר כזה מורכב, אלא נשמע יותר כמו מלאכת הרכבה של חלקי מחשב. זו לא נשמעת השקעה שמצריכה מיליארדים, והדבר היחיד שאני מסוגל לחשוב עליו בהקשר של הוצאות גבוהות במיוחד זה נושא הפרסום.
swiss-the-engine כתב:איפה אתה חי? רזולוציה נמוכה או AA הם ממש אבל ממש לא "בעיות ביצועים". נפילות FPS הם בעיות ביצועים. לא היה נפילות FPS. לא יודע מאיפה הבאת את זה.
swiss-the-engine כתב:הוכחה או שזה לא קיים. סיימתי את המשחק איזה חמש פעמים ולא זכור לי דבר כזה.
Kazz כתב:חש את עצמך? הא? להזכירך, אתה לא מנהל ואין לך שום סיי להציב דרישות. איזו עזות מצח. מי שביסס טיעונים וציטט מספרים מVGC לא ינהל דיוני מכירות.
swiss-the-engine כתב:טוב תאכלס אתה צודק... אחריצפייה בסרטון נזכרתי בקטעים האלה של פיצוצים של רכבים... הSLOW DOWN קצת מזכיר את ההאטה שיש במשחקי SHOOTEMUP יפנים כשאתה מפוצץ את הצורה לבוס סופי של שלב
בכל אופן בוא נאמר שהכנסת אותו עם חברים שבאמת סובלים מבעיות ביצועים... לא חושב שמקומו שם בהקשר הטכני הזה.
DrKeo כתב:swiss-the-engine כתב:טוב תאכלס אתה צודק... אחריצפייה בסרטון נזכרתי בקטעים האלה של פיצוצים של רכבים... הSLOW DOWN קצת מזכיר את ההאטה שיש במשחקי SHOOTEMUP יפנים כשאתה מפוצץ את הצורה לבוס סופי של שלב
בכל אופן בוא נאמר שהכנסת אותו עם חברים שבאמת סובלים מבעיות ביצועים... לא חושב שמקומו שם בהקשר הטכני הזה.
כן כן ברור, הוא לא איזה KZ2 או משהו
הוא פשוט דוגמה מצויינת למשחק שרץ ככה ככה בתחילת הדור (כשה360 הייתה בת שנתיים, טיפה בעיות פריימים, רזולוציה SUB HD ו-AA די גרוע) ורץ מצויין כשהדור בגיל 7 (היילו 4 למשל היה כבר יציב יותר, ב720P מלא ונראה נהדר).
Nucleus_Dawn כתב:DrKeo כתב:swiss-the-engine כתב:טוב תאכלס אתה צודק... אחריצפייה בסרטון נזכרתי בקטעים האלה של פיצוצים של רכבים... הSLOW DOWN קצת מזכיר את ההאטה שיש במשחקי SHOOTEMUP יפנים כשאתה מפוצץ את הצורה לבוס סופי של שלב
כן כן ברור, הוא לא איזה KZ2 או משהו
הוא פשוט דוגמה מצויינת למשחק שרץ ככה ככה בתחילת הדור (כשה360 הייתה בת שנתיים, טיפה בעיות פריימים, רזולוציה SUB HD ו-AA די גרוע) ורץ מצויין כשהדור בגיל 7 (היילו 4 למשל היה כבר יציב יותר, ב720P מלא ונראה נהדר).
אבל היילו 4 גם ירד ל30 FPS, לא?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 15 אורחים