זירות גדולות מהיילו 3, גרפיקה טובה בהרבה, 720P.
DrKeo כתב:אמרתי לך בלינג שסדרת SOULS לא הייתה בעליה במכירות לקראת BB
DrKeo כתב:אני לא יודע מה להגיד לך, DS1 מכר פי 2 מDS2. אני לא ממש רואה מצב שDS2 מצליח אפילו להשוואת אליו. הסדרה הזאת בהערכה הכי נדיבה בסטגנציה, בהערכה היותר הגיונית במגמת ירידה במכירות.
DrKeo כתב:כן, הוא מכר ב4 שנים אבל אני לא חושב שמשחק שכזה מוכר פי 2 עותקים בחייו המאוחרים. טוב נו, נראה ונחכים
DrKeo כתב:אני חושב שBB ימכור טוב, אולי יותר טוב מDS2. אבל זה מחזיר אותנו במעגל לאחור לויכוח ההוא שבגללו דברנו בכלל על המכירות של DS1 מול 2, זה שBB מכר כל כך טוב כי הוא בלעדי לפלטפורמה שלא היה מה לשחק עליה בזמנו, לא כי הפרנצ'ייז בגדילה מתמדת.
DrKeo כתב:אני חושב שBB ימכור טוב, אולי יותר טוב מDS2. אבל זה מחזיר אותנו במעגל לאחור לויכוח ההוא שבגללו דברנו בכלל על המכירות של DS1 מול 2, זה שBB מכר כל כך טוב כי הוא בלעדי לפלטפורמה שלא היה מה לשחק עליה בזמנו, לא כי הפרנצ'ייז בגדילה מתמדת.
bling כתב:DrKeo כתב:אני חושב שBB ימכור טוב, אולי יותר טוב מDS2. אבל זה מחזיר אותנו במעגל לאחור לויכוח ההוא שבגללו דברנו בכלל על המכירות של DS1 מול 2, זה שBB מכר כל כך טוב כי הוא בלעדי לפלטפורמה שלא היה מה לשחק עליה בזמנו, לא כי הפרנצ'ייז בגדילה מתמדת.
אם אני לא טועה טענתי שזה שילוב של שני הגורמים, היה הרבה הייפ לפרויקט הבא של מיאזאקי, עכשיו בתכל'ס רואים שהאינטרנט רעד הרבה פחות מ DS3 למרות שהוא גם של מיאזאקי ויש עליו דווקא רשמים טובים, אני חושב שזה לא רק כי יש יותר משחקים טובים ופחות יבש עכשיו אלא כי ההכרזה מוקדמת מדי ויש תחושה של קצת מיצוי.
Nucleus_Dawn כתב:DrKeo כתב:אני לא יודע מה להגיד לך, DS1 מכר פי 2 מDS2. אני לא ממש רואה מצב שDS2 מצליח אפילו להשוואת אליו. הסדרה הזאת בהערכה הכי נדיבה בסטגנציה, בהערכה היותר הגיונית במגמת ירידה במכירות.
אבל הוא מכר ככה בכמעט 4 שנים, לעומת שנה וקצת.
עם כל מיני מבצעי 5$, יכול להיות שדארק סולס 2 יגיע לשם. כמובן שגם האפשרות של סטגנטציה אפשרית. היא גם לא תפתיע אותי ככל. נניח, אחרי שסיימתי פעם אחת את דארק סולס 2, די נמאס לי מהסגנון ורק לראות סרטונים של אנשים משחקים בBB מספיק לי. אין לי באמת חשק לשחק במשחק שוב וברור מאוד שהם כולם פחות או יותר אותו משחק.
bozeman כתב:והחיים בכלל....
Klayman כתב:לא לא לא! על הPC זה הכל פיראטיות!! מה פתאום מכירות טובות? הם בטח התבלבלו וספרו עותקין פיראטיים יחד עם החוקיים..

DrKeo כתב:יוביסופט מדווחת על רווח של 93 מליון ברבעון הזה, ירידה של 73% מהמכירות ברבעון הזהה בשנה שעברה (בעיקר בגלל ששנה שעברה היה לה את WD והשנה כלום ברבעון הזה). רוב המכירות שלה על הפס4 עם 27%, מקום שני בצורה מפתיעה הוא דווקא הPC שקרוב בצורה מפתיעה לפס4 עם 23% מהמכירות ובמקום השלישי הרחוק נמצאים ביחד הפס3, ה360 והONE שיחד הרכיבו 11% מהמכירות. עוד 2% הגיעו מהWIIU והWII שיחד מהוות 3% מהמכירות. שאר המכירות לא פורטו אבל הן כנראה מגיעות מסלולרי.
DrKeo כתב:אני לא יודע מה להגיד לך, DS1 מכר פי 2 מDS2. אני לא ממש רואה מצב שDS2 מצליח אפילו להשוואת אליו. הסדרה הזאת בהערכה הכי נדיבה בסטגנציה, בהערכה היותר הגיונית במגמת ירידה במכירות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים