PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי bling » 04 ספטמבר 2018, 17:12

ג׳ייסון מקוטאקו:

Karak מ ACG הביא לו Buy.

USGAMER 4.5/5

אם יהיה באמת קופון אני אלך על זה, מקסימום נתעלם מרוב הפעילויות צד בשביל הקמפיין שעושה רושם שמעולה, אם הם היו מצליחים עם משימות צד איכותיות במקום פעילויות עולם פתוח רפטטיביות אז זה ללא ספק היה יושב על 9 פלוס כמו ארקהם סיטי, חבל אבל עדיין עוד משחק אדיר לליינאפ של הפס4, אולי בהמשך נקבל את החבילה השלמה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 ספטמבר 2018, 17:24

כמובן שהמשחק מדהים טכנית, ניתוח של 30 דקות של DF:

נתונים טכניים:

- Final game has identical texture resolution to the E3 demo. The Spiderman suit material changed (E3 suit was glossy). An artistic change, not technical.
- Per-pixel motion blur. Best implementation they've seen to date. Adjustable in-game.
- No checkerboard rendering on PS4 Pro, uses temporal injection technique used in Ratchet and Clank.
- Adaptive resolution on PS4 Pro. Ranges from 3456x1944 to 2560x1368. Hitting that low point is "extremely rare".

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 04 ספטמבר 2018, 18:56

נראה מעולה! ממש שוקל לקנות דיגיטלית :).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 ספטמבר 2018, 19:54

ראיתי את ה DF, המשחק בסכ״ה שלו עבר שדרוג מהדמו של E3 במקום שנמוך כמו שכל הילדודס צעקו :)

לצערי נראה שיש בגרסה הזו הבדלים גדולים במיוחד בין גרסת הפרו לפס4 הרגיל שלי, זה משחק מאוד מפורט, נראה לי אישית המשחק עולם פתוח הכי מפורט עד היום, ובנוסף הרזולוצייה של הפס4 יורדת לפעמים ל 900P, אז בגלל כל זה כשמראים בסרטון את ההבדל בין הפ4 לפרו זה נראה די מזעזע :(

זה המשחק הראשון שממחיש לי בדור הזה ש IQ של 1080P ובטח 900 זה לא תמיד מספיק.

המשחק ללא ספק מאוד מרשים ולדעתי ברגעים היפים במיוחד שלו (בזמן יום ותנאי התאורה הכי מחמיאים) הוא המשחק עולם פתוח הכי יפה ומרשים שראיתי עד כה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 ספטמבר 2018, 20:21

הוא מאוד יפה בתנועה כי יש לו אנימציות וקצב נהדר, כמו גם העובדה שפשוט טסים בעיר היא מרשימה אבל אני חושב שac:o טיפה יותר מרשים ברמה השטחית ממנו, גרפית נטו כמובן.
בכל מקרה עד עכשיו היו לי רק סרטוני יוטיוב לשפוט אז עוד שלושה ימים יכול להיות שאחשוב אחרת, בכל מקרה כנראה rdr2 יעקוף אותו בעוד חודש וחצי בכל מקרה :).

אבל המשחק באמת נראה יפייפה והדבר היחיד שמפריע לי בו זה שיש המון בניינים עם השתקפות (יםה מאוד) אבל ספיידרמן לא משתקף.. לא יודע למה, זה ממש מפריע לי. יש את הסצינה היפה מTASM הראשון שהמצלמה בגוף ראשון והסצנה מסתיימת כשספיידרמן משתקף מאחד הבניינים, אולי נשחזר את זה בps5 :).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 ספטמבר 2018, 20:23

איזה כיף :P
נראה שאני אקנה את גירסת הDELUXE כדי לקבל את הDLC, אני מופתע לטובה מהביקורות... סוף סוף יש מתחרה ראוי לסדרת ARKHAM על משחק הסופר-הירו הכי טוב... עכשיו יאללה, לרכוש אותם ולתת להם לעשות לו לפחות עוד 2 המשכים מפוצצים במיוחד על הפס5 :D
אני רואה לראות שיפור לפחות כמו בין משחק ארקהם הראשון לארקהם סיטי, בהתחשב בזה שיש להם דור שלם הבדל זה נשמע לי סביר :)
למרות שטכנית זה יכול להיות גם משחק קרוס ג'ן ב-2021, לא רואה סיבה שלפתח המשך ייקח להם הרבה יותר מ-3 שנים... אלא אם הם באמת יעשו משהו שיפתיע אותנו.

עכשיו אני רק צריך איכשהו למצוא זמן לשחק בו, ולסיים אותו לפני RDR2, שבטח יעסיק אותי לפחות עד שDMC5 יצא
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 04 ספטמבר 2018, 20:30, נערך פעם 1 בסך הכל.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 ספטמבר 2018, 20:29

האמת אני חושב שיכול להיות שנקבל המשך מוקדם מהמצופה.
כאילו, לא ממש בקרוב או משהו אבל תחשבו על זה, ספיידרמן הרי ישאר בניו יורק ולא יעבור עכשיו פתאום לאיזה לונדון או משהו (כמו שהבנתי שיהיה בסרט שלו?), אז מבחינת העולם הפתוח כבר יש להם אותו. מכניקת תנועת קורים? כולם עפים עליה אז כבר קיימת, כנ"ל מערכת קרב ואנימציות והכל.
כמובן שכל הדברים האלו יעברו שדרוג כזה או אחר (בטח על הps5) אבל תכלס? יש להם רק לבנות קמפיין חדש ומשימות משניות חדשות כדי לפזר בעולם.
המשחק הזה פותח במשך 3 וחצי שנים, אז ההמשך לא כזה רחוק אולי?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 ספטמבר 2018, 20:35

כן, בדיוק ערכתי שם :)
מאוד יכול להיות שנראה המשך עוד בדור הזה, אבל בגלל הזמנים זה חייב להיות קרוס-ג'ן מינימום... לא אכפת לי מאוד אם הקפיצה הגדולה תהיה רק במשחק השלישי. אני יודע שאנחנו מקדימים עם הדיון הזה, אבל בהתחשב במה שכנראה קיבלנו - לא רואה הרבה מקום לספק שאכן נקבל פה מינימום טרילוגיה.
הסכנה היחידה היא שאולי סוני תאבד את הזכויות של ספיידי, אני לא מבין בזה לעומק, לא יודע אם זה שהוא הצטרף לדיסני משנה משהו מבחינת הזכיון בשנים הקרובות, אבל יכולים להיות עוד שינויים בעתיד. מקווה בשביל סוני שהם ידעו לשמור על זה, כי אני לא סומך על דיסני לעשות החלטות טובות יותר מסוני עם הזכיון, בטח לא אחרי שבינתיים כל מה שקיבלנו מסטאר וורס זה ביטולים ולוט בוקסז.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 ספטמבר 2018, 20:42

זה נראה שהם נוגעים ברמות האיכות של ארקהם אבל כנראה בגלל רפטיטיביות של עולם פתוח מחוץ לקמפיין הם לא בדיוק שם, להזכירך לאסקין ארקהם סיטי יושב על 95, זה הפרש ענקי בתעשיית המשחקים מ 87.

בקשר לגראפיקה משום מה לא כזה עפתי מ AC:O כמו כן מאודיסי, אולי אני צריך לראות אותם במציאות על ה X או הפרו אבל הם לא נראים לי כאלו יפים, הוריזון עדיין מתעלה עליהם בקטע של eye candy לעולם פתוח.

בכל אופן כשלוקחים בחשבון את מה שספיידרמן מרנדר על המסך לדעתי הוא הכי ״יפה״, הסרטון הזה של DF פשוט יפהיפה (אגב יש שם קטע של ספוילר מתוך משימה וגם ספוילר לוקיישנים שקצת ביאס אותי לראות, ממליץ למי שאכפת לו מספוילרים של גיימפליי לא לראות, אני קצת מתבאס שראיתי את זה למרות שזה לא אסון)

אבל כן, RDR2 מראה קפיצה מעל כולם ככה שההישג של ספיידי לא הולך להחזיק הרבה זמן :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 ספטמבר 2018, 20:55

אין ספק שסיטי היה משהו מיוחד, אבל אסיילום קיבל טיפה פחות ובזמנו עדיין מערכת הקרב הייתה נחשבת למשהו חדשני ומדהים, היום כבר מרוב חיקויים זה פחות תופס, גם לספיידי... כמו כן ארקהם נייט שכבר מיצה את הפורמולה עומד על 87 גם כן :D
אני אישית מעדיף שבאטמן ישמור את התואר, כי אני הרבה יותר אוהב את הדמות הזו, אבל כן שמח שיש תחרות כלשהי סוף סוף, ומקווה יותר מכל דבר אחר שהמשחק הבא של רוקסטדי יוכיח שהם עדיין נשארו במשחק והם הולכים להפציץ עם איזה סופר הירו חדש, וכמובן משחק הנוקמים של CD, שאני מת שייחשף כבר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 ספטמבר 2018, 21:13

נייט קיבל ירידה בציון הרבה בגלל קטעי הבטמוביל ולאוו דווקא בגלל שמיצו את הנוסחה, בספיידי אין איזה אלמנט שהוא שנוי במחלוקת.

בנייט יש גם ירידה ברמה של התוכן צד בהשוואה לסיטי שגם בטח תרמה לנפילה מאיזור ה 9, ולמרות זאת התוכן צד של נייט נשמע יותר טוב ומושקע משל ספיידרמן.

אבל כן, בתכלס אם ניקח בחשבון שספיידרמן לא מחדש במיוחד בז׳אנר (שזה באמת משהו שנתן גם לארקהם נקודות) ואם נשפוט בעיקר לפי הקמפיינים של שתי הסדרות אז נשמע שזה באמת משחק ברמת האיכות של ארקהם לפחות, שזה די מדהים בשביל המותג ספיידרמן. קפיצת איכות ענקית מכל משחקי הסדרה הזו :)

רק חבל לי שהם לא הפציצו גם בתוכן צד אחרת זו היתה בשבילי קנייה בטוחה בהשקה.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 04 ספטמבר 2018, 21:18, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 04 ספטמבר 2018, 21:14

רוקסטדי תעלומה,הם עובדים על משהו מ-2015 ואנחנו כבר כמעט 3 וחצי שנים בלי כלום מהם. הדבר היחיד שהצלחתי להסיק על סמך ה-Job listing באתר שלהם הוא שהמשחק כנראה הולך להשתמש בוודאות גבוהה ב-UE4 שזה לא באמת מפתיע,כי כל הטרילוגיה של ארקהם רצה על UE3 שעבר הרבה שידורגים מצידם (ואם כבר,ארקהם נייט הוא כנראה המשחק UE3 הכי מרשים שראיתי). בעבר גם היה נראה שהם מחפשים אנשים עם רקע FPS ואומנים עם רקע במידול נשקים חמים. בנוסף,אני לא יודע אם זה פשוט הניסוח,אבל חלק מהמודעות בפירוש מזכירות Next gen project ורוקסטדי הם סטודיו של פחות מ-200 איש,אני בספק אם הם עובדים על שני AAA במקביל.
הניחוש שלי? רוקסטדי עובדים על NEW IP,לא קשור בכלל ל-DC ומה שיהיה התשובה של WB לכל הדסטיני אנת'ם דיווז'ין שמסתובבים בשנים האחרונות כלומר shared connected world וכל זה. זה די מתיישב עם ההצהרות האחרונות של WB על משחקים כשירות וכאלה שימשכו שנים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 ספטמבר 2018, 21:20

דווקא השמועות האחרונות בנוגע לרוקסטדי הלכו לכיוון סופרמן.

אוי ואבוי אם הם מתבזבזים על עוד דסטיני clone, איזה אסון זה יהיה :(

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 ספטמבר 2018, 22:07

אני קצת מקווה שזה יהיה משהו בחלל, אולי GREEN LANTERN
בא לי משחק אקשן-סופר-הירו בסביבה מטורפת וקטעי לחימה בהיקף קוסמי :D

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 04 ספטמבר 2018, 22:11

מקווה מאוד מאוד שרוקסטדי עובדים על משהו שהוא לא סופרמן (AKA גיבור העל הכי משעמם בעולם, שלך תעשה לו משחק נורמלי).
?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 04 ספטמבר 2018, 22:23

סופרמן ממש לא משעמם,יש לו כמה קומיקסים מהמוצלחים שקראתי. הוא אומנם לא הפייבוריט שלי,אבל רחוק מלהיות דמות שטוחה.
לגבי משחק שעובד איתו,זה אתגר לא קטן,אבל אני חושב שדווקא בגלל זה שווה לרוקסטדי לנסות לעשות את זה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 04 ספטמבר 2018, 22:52

טעם וריח. לא קראתי קומיקסים ממש או משהו, אבל הדמות עצמה משעממת אותי. חזק מאוד ולכן אין מה להפגיש אותו עם אויבים ''רגילים'' - וכשרוצים להחליש אותו אז קריפטונייט או עוד משהו ששכחתי.. אה כן, והוא לא יוכל לראות לתוך כל הבניינים כי כולם עשויים עופרת..
?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 04 ספטמבר 2018, 23:18

אם המדיה היחידה שצרכת עם הדמות הזו היא קולנוע/טלוויזיה,אז מובן למה אתה חושב כך. אבל יש קומיקסים שמתייחסים בדיוק לעניין ה'הוא חזק מדי' ומעמידים אותו מול סיטואציות שאף סופר-הירו אחר לא היה יכול,או צריך,לעמוד בהן,וזה יוצא לפעמים ממש ממש טוב.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 04 ספטמבר 2018, 23:29

אבל תחשוב על זה במשחק... תמיד צריך את ''האויבים הרגילים והחלשים'' ואז ''הבינוניים'' ואז ''הממש חזקים'' ואז ''הבוסים''.. בטח שלבנות משחק עולם פתוח בסגנון שכזה הוא אתגר ענק, אבל אני חושב שהוא גם בעיקר לא הוגן. ולבנות משחק ליניארי וסגור יכול להיות משעמם ממש עם דמות שיכולה לעוף ולראות דרך חפצים...

אולי אם תתאר איזה רעיון מעניין אז יכול להיות שאשתכנע - כרגע, כאשר המדיה היחידה של סופרמן שצרכתי היא טלוויזיה/קולנוע כמו איזה קז'ואל מסריח, זה נשמע לי משחק משעמם ובעייתי מאוד.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 ספטמבר 2018, 00:44

Stick כתב:אבל המשחק באמת נראה יפייפה והדבר היחיד שמפריע לי בו זה שיש המון בניינים עם השתקפות (יםה מאוד) אבל ספיידרמן לא משתקף.. לא יודע למה, זה ממש מפריע לי. יש את הסצינה היפה מTASM הראשון שהמצלמה בגוף ראשון והסצנה מסתיימת כשספיידרמן משתקף מאחד הבניינים, אולי נשחזר את זה בps5 :).

הופה! מישהו מתלונן שאין במשחק RT! :)
מגבלה קלאסית של SSR, כדי לעשות דבר כזה הם יצטרכו להשקיע מאמץ ספציפי בהשתקפות שלו בלבד, אני לא יודע אם זה בסדר עדיפויות שלהם. אבל אם היה RT...

בנוגע לרוקסטדי, היה דיבור על זה שהמשחק סופרמן שלהם מתרחש בחלל ובכוכבים אחרים, משחק גלקטי של סופרמן. חלק מהמטרה של זה הייתה לתת לסופרמן להיות סופר חזק ולהרוס דברים בלי ההשלכות המוסריות של "סופרמן ילד טוב אז איך הוא כרגע המוטט בניין מלא באנשים במטרופוליס?". אני הייתי שמח למשחק סופרמן שבו הכל הריס, לתת לסופרמן את העוצמה שלו בדיוק כמו שהם נתנו לבטמן את העוצמה שלו בסדרת ארקאם.
We're just normal men. We're just innocent men

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 05 ספטמבר 2018, 01:33

יש מבצע בחנות האמריקאית - אם אתה קונה 2 משחקים או יותר מאלה שכלולים בדיל אתה מקבל 15$ לשימוש בחנות. ממה שראיתי רוב המשחקים הבולטים של החודשים הקרובים נמצאים שם כולל רד דד2 וספיידרמן שאני מנחש שהרבה פה מעוניינים בהם.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 05 ספטמבר 2018, 03:29

כן, מבצע נחמד למי שבטוח במה שהוא רוצה בהשקה ולא רוצה להסתכן עם קופון שיכול לעלות או לא. מתאים במיוחד למי שקונה משחקי ספורט שנתיים גם ככה, כי כולם שם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 ספטמבר 2018, 10:00

לא מבצע מספיק טוב, פעם הם היו נותנים 15 וגם 20 דולר על רכישה של 100, עכשיו 15 על 120. הקופונים היו תמריץ מעולה לעומת זאת, חבל שאין הפעם כי בדרך כלל כשיש הם מוציאים את זה לקראת יציאה של משחק גדול.

אגב, שמתם לב שמאז האורדר לא יצא משחק צד א׳ מעפן או בינוני מצד סוני? זה אשכרה סטרייק אחרי סטרייק אחרי סטרייק. מתאר לעצמי שהרצף יסתיים אבל ב Days Gone בשנה הבאה :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 ספטמבר 2018, 10:11

שכחת את KNACK 2? וUNTIL DAWN ו-DETROIT נחשבים? אומנם לא משחקים גרועים, ולא ממש של סוני עצמה, אבל במימונם ועומדים על 79 בMC.
היה גם את THE TOMORROW CHILDREN שהיה איום ונורא, ו-EVERYBODYS GOLF שהוא חביב אבל עדיין ממוצע 78.
אה, וכמובן GT SPORT שעומד על איזה 75, והוא ללא ספק AAA של סוני...
יש משחקים קטנים יותר שגם עומדים על סביבות ה-70-80.

קשה לי להאמין שDAYS GONE יהיה כל כך נפילה, בטח יהיה משחק של 8 נמוך, לא רואה מצב הרבה יותר גרוע מזה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 ספטמבר 2018, 10:33

Detroit ו UD ממש לא נחשבים, משחקים מעולים לז׳אנר הזה ובטח ברמת AAA שעולה 60$.

את כל הקטנים האלה לא זכרתי את האמת ופחות התייחסתי. GT ו KNACK 2 אכן נחשבים :/

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 27 אורחים