ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי kririn » 09 דצמבר 2015, 16:45

swiss-the-engine כתב:כן נראה כמו אינדי סופר מושקע... למרות שבקושי בכלל ראינו ממנו משהו אז לא יודע כמה אפשר בכל לדבר עליו.

אה ולגבי רווח... זאת לא הנקודה? :)

תתחיל לשחק במשחקי זלדה ,ואני מיתכוון מהתחלה עד הסוף
ואז תגיד עם אלו משחקי אינדי

משחק ראשי בסדרה ,כולל יותר גיוון ,גם במשחקיות וגם באויבים וגם במקומות ,מרוב המשחקי AAA שיוצאים
אולי הגרפיקה ,לקחה דור אחורה ,מאז הWII ,אבל לפחות הגיוון הרב נישאר ,ויש תחושת יתקדמות ,שחסרה בהרבה משחקים

זלדה זה לא איזה 5 אויבים ממוחזרים ,שוב ושוב ושוב ,ואולי אני אומר את זה כי אני משחק כרגע AC-S ,שתוך שעה התחיל לשעמם לי

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 דצמבר 2015, 17:03

בAAA הכוונה היא לעלות המשחק.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 דצמבר 2015, 18:19

swiss-the-engine כתב:כן נראה כמו אינדי סופר מושקע... למרות שבקושי בכלל ראינו ממנו משהו אז לא יודע כמה אפשר בכל לדבר עליו.

אה ולגבי רווח... זאת לא הנקודה? :)

כן באמת? משחק עולם פתוח מופק שכזה נראה לך כמו משחק אינדי? איזה אינדי מקביל לו?

בנושא הרווח, גם בתקופה של לפני הקז'ואליה שלהם הם עשו הרבה יותר רווח מסוני למשל, אפילו בדור של הפס2. הבאתי בזמנו את המספרים לבלינג, הוא יעיד :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 דצמבר 2015, 03:43

עוד הגשות פטנטים מנינטנדו:
תמונה
תמונה

הפטנט מדבר על:
1) שלט שכל החלק האמצעי שלו הוא מסך לא מלבני אלה בצורה שונה (לאו דווקא אליפטי כמו בציור)
2) סטיקים אנלוגים יוצאים מחורים במסך, כלומר הסטיקים תקועים באמצע המסך ולא בצדדים שלו (המחומשים בשני צדי השלט
3) השלט כולל זיכרון CPU, GPU, רמקולים ואפילו חריץ כרטיסים. כלומר השלט הזה עצמאי לגמרי ואפילו אולי סוג של 3DS2 עצמו

בשילוב עם הפטנט הקודם נשמע שמה שנינטנדו עושה הוא 3DS2 עם מסך שמכסה את כל המכשיר עם שני סטיקים תקועים באמצע המסך בלי כפתורים על פני השלט (יש כפתורי כתפיים ואפשר לעשות כפתורי מגע וירטואלים על המסך). ה3DS2 הזאת משמשת כשלט לקונסולה הנייחת חזקה (היי, מה שאני רציתי!) אבל בנוסף הקונסולה הביתית יכולה לספק כוח חישוב לניידת כשהן קרובות או מחוברות בכבל. פחות או יותר כמו הענן של מיקרוסופט בקראקדאון רק במקום שהענן יהיה חוות שרתים בוורג'יניה הוא הקונסולה הביתית עבור הניידת על הרשת הבתית או כל צורת תקשורת אחרת.

מה שהכי חשוב הוא שנשמע שכל הגימיקים נופלים על היורשת של ה3DS, לא על הקונסולה הביתית. אם זה נכון זה נהדר, ככה קונים קונסולה בתית של נינטנדו בלי שטיקים וטריקים עם שלט "PRO" נורמאלי כשבתקווה היא תהיה חזקה. מי שזה הקטע שלו יכול לקנות 3DS2 והיא יכולה לשחק יפה עם הנייחת. זה בול מה שאני אומר שנתיים, אני אהיה מאושר אם זה נכון כל עוד הנייחת באמת פס4 ומעלה.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 12 דצמבר 2015, 05:24

אז אנחנו יודעים כמעט הכול על הקונסולה הבאה של נינטנדו (אלו שמועות או דיווח מבוסס?). וחשבתי שנצטרך לחכות בציפייה ל־E3 :)

נדב, קונסולה חזקה ונטולת גימיקים מיותרים זה חשוב מאוד, אך אל תתלהב לפני שברור לנו אם נינטנדו עושה שינוי חשיבתי גם בפיתוח משחקיה. גם קונסולות מפגרות, קרי ווי, הוכיחו שאפשר לפתח בעבורן משחקים מדהימים (מריו גלקסי), ומהצד השני, קונסולות חזקות הוכיחו שעָצמתן אינה מבטיחה בהכרח איכות גבוהה. אז אני לא אתרגש לפני שאדע אם נינטנדו השתנתה גם בתָכנה.

אני מאמין שבמוקדם או במאוחר היא תשחרר אוסף משחקי מריו גלקסי לקונסולה החדשה (גם טווילייט פרינסס יצא בעבורה, אני מאמין). זה יהיה מדהים.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 דצמבר 2015, 18:05

רונן כתב:אז אנחנו יודעים כמעט הכול על הקונסולה הבאה של נינטנדו (אלו שמועות או דיווח מבוסס?). וחשבתי שנצטרך לחכות בציפייה ל־E3 :)

נדב, קונסולה חזקה ונטולת גימיקים מיותרים זה חשוב מאוד, אך אל תתלהב לפני שברור לנו אם נינטנדו עושה שינוי חשיבתי גם בפיתוח משחקיה. גם קונסולות מפגרות, קרי ווי, הוכיחו שאפשר לפתח בעבורן משחקים מדהימים (מריו גלקסי), ומהצד השני, קונסולות חזקות הוכיחו שעָצמתן אינה מבטיחה בהכרח איכות גבוהה. אז אני לא אתרגש לפני שאדע אם נינטנדו השתנתה גם בתָכנה.

אני מאמין שבמוקדם או במאוחר היא תשחרר אוסף משחקי מריו גלקסי לקונסולה החדשה (גם טווילייט פרינסס יצא בעבורה, אני מאמין). זה יהיה מדהים.

הכל נלקח מפטנטים שנינטנדו רשמה. יכול להיות שהיא תשתמש בהם, יכול להיות שלא, יכול להיות שהיא בכלל תעשה משהו אחר לגמרי. אבל מדובר בראיות אמיתיות שיכולות להצביע לכיוון.

בנושא הבלעדיים של הWII, אין לי ספק על איכותם, פשוט איכותם תהיה יותר מרצה אם הם יהיו ברמה של הפס4 ובמקביל אליהם נקבל את כל משחקי צד הג' הנהדרים. אני ממש מקווה שהיא תתמוך לאחור לפחות בWIIU, אני מאוד אשמח להשלים כמה משחקים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 12 דצמבר 2015, 21:08

חברות כאלו תמיד רושמות פטנטים ,רובם לא מגעים לשוק ,והרבה מאלו שכן מגעים לשוק
נימכרים כמוצר נוסף ,ולא העיקרי

יש לדוגמה חברות שמפתחות אביזר ריח למשחקים ,ולא ראינו את זה יוצא לפועל
לנינטנדו עצמה יש פטנט על מדידת דופק ,שמשפיע על המשחק ,ולא ראינו את זה יוצא

עם הNX הולך לצאת ב2016 ,בקרוב הוא יחשף ,לא רואה מצב כמו הסגה סאטורן ,שנינטנדו ישר תזרוק קונסולה לשוק
בלי שיווק ובלי תמיכת מפתחים ,הWIIU נחשפה הרבה לפני ההשקה בפועל

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 13 דצמבר 2015, 08:47

DrKeo כתב:איך? איך מפתחים משחק לקונסולה חלשה מהפס3 וחזקה מהפס4 בו בזמן חוץ מאשר משחקי אינדי שלא דורשים יותר מדי? מי יעשה את זה?

כמו שמפתחים משחק cross gen, או כמו שמפתחים משחק לחומרה חלשה וחזקה לPC, או כמו שמפתחים משחק שרץ גם על Nvidia Shield וגם על גלקסי 2 או על iphone 4s וipad air 2 ברזולוציות ורמות פירוט שונות. אבל כמו שצוין כבר קודם: לא כל המשחקים צריכים להיות גם וגם. חלק יהיו ככה וחלק אחרת.

אבל עזוב את זה - כל התאוריה שלי נופלת מסיבה מטופשת אחרת לגמרי שאפילו לא לקחתי בחשבון: בשביל לחבר את היחידה הניידת ליחידת העיבוד הנייחת אתה צריך להציב אותה בdocking station. וברגע שאתה מציב אותה בdocking station אז אין לך שלט. ואם אין לך שלט אתה צריך לכלול בחבילה שלט אלטרנטיבי שגם מייקר את העלויות בלפחות כמה עשרות דולרים - ויצריך ממך או לוותר על שליטת המסך מגע המובנית או להיות אפילו יותר יקר. בקיצור, זה הדברים "הקטנים" שאתה לא לוקח בחשבון שבסופו של דבר מפילים את הרעיון.
האלטרנטיבה שחוסכת את השלט היא קונסולה שעובדת בStreaming וכן מכילה יחידת עיבוד נפרדת מהנייחת - כמו שנראה מהפטנט שנחשף עכשיו - אבל אז או תקוע עם תואמת Vita שמאפשרת streaming רק בחיבור wifi ביתי או לחליפין צריך לקחת בחשבון חיבור 4G ליחידה הניידת עם כל הבעייתיות שכרוכה בזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2015, 13:38

swym כתב:
DrKeo כתב:איך? איך מפתחים משחק לקונסולה חלשה מהפס3 וחזקה מהפס4 בו בזמן חוץ מאשר משחקי אינדי שלא דורשים יותר מדי? מי יעשה את זה?

כמו שמפתחים משחק cross gen, או כמו שמפתחים משחק לחומרה חלשה וחזקה לPC, או כמו שמפתחים משחק שרץ גם על Nvidia Shield וגם על גלקסי 2 או על iphone 4s וipad air 2 ברזולוציות ורמות פירוט שונות. אבל כמו שצוין כבר קודם: לא כל המשחקים צריכים להיות גם וגם. חלק יהיו ככה וחלק אחרת.

אבל עזוב את זה - כל התאוריה שלי נופלת מסיבה מטופשת אחרת לגמרי שאפילו לא לקחתי בחשבון: בשביל לחבר את היחידה הניידת ליחידת העיבוד הנייחת אתה צריך להציב אותה בdocking station. וברגע שאתה מציב אותה בdocking station אז אין לך שלט. ואם אין לך שלט אתה צריך לכלול בחבילה שלט אלטרנטיבי שגם מייקר את העלויות בלפחות כמה עשרות דולרים - ויצריך ממך או לוותר על שליטת המסך מגע המובנית או להיות אפילו יותר יקר. בקיצור, זה הדברים "הקטנים" שאתה לא לוקח בחשבון שבסופו של דבר מפילים את הרעיון.
האלטרנטיבה שחוסכת את השלט היא קונסולה שעובדת בStreaming וכן מכילה יחידת עיבוד נפרדת מהנייחת - כמו שנראה מהפטנט שנחשף עכשיו - אבל אז או תקוע עם תואמת Vita שמאפשרת streaming רק בחיבור wifi ביתי או לחליפין צריך לקחת בחשבון חיבור 4G ליחידה הניידת עם כל הבעייתיות שכרוכה בזה.

בפטנט שלהם הם טוענים לעזרה חישובית דרך כבל או אלחוטית, כלומר סטייל הענן של מיקרוסופט רק מקומית. זה יכול להיות מעניין, אני לא בטוח כמה מידע אפשר להעביר ככה, אני בספק שאלחוטית הGPU של הנייחת יכול לדבר עם הCPU של ניידת ולהיות יעיל כך שבטח זה רק חישובי עזר אבל עדין מעניין. עוד דבר מעניין שהם רשמו בפטנט זאת מערכת תגמול לזמן העיבוד של הקונסולה שלך. כלומר אתה מרשה לשכן למשל לרכוב עם ה3DS2 על הNX שלך או לחבר שקופץ אליך הביתה לשעתיים וברגע שהסשן נגמר אתה מקבל סוג של קרדיט על אותו זמן שלא ברור מה אפשר לעשות עם אותו קרדיט.

נראה מהפטנטים שהולך לצאת כאן סוג של קונסולה נייחת רגילה לגמרי (כלומר הכי רגילה שנינטנדו יכולה לעשות) עם 3DS2 שיכול לשמש כשלט ובו בזמן הנייחת נותנת לו עזרה חישובית כל עוד הוא בסביבה שלה. מעניין הקונספט, ביחוד זה של 3DS2 שכולה מסך אחד גדול עם סטיקים תקועים באמצע של המסך, לא ברור.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2015, 14:37

ועוד משהו בנושא הקונסולה הכפולה, יש שתי בעיות די קשות.
הראשונה היא שהיא יוצרת מצב של CROSS GEN אבל בצורה אפילו יותר קיצונית כי הניידת כנראה תהיה חלשה מהפס3. כבר COD האחרון חתך את הסינגל פלייר מהפס3 ו-AC לא יוצא בכלל, שלא נדבר על משחקים קצת יותר מתקדמים כמו נניח המשחק הבא של רוקסטאר או בת'זדה וכך הלאה. כלומר איזו חברת צד ג' הולכת לפתח משחק ברמה של AC או TR שירוץ על ניידת חלשה מהפס3?

וזה מוביל אותנו לבעיה השניה, מי רוצה בכלל ניידת שמשחקת COD ו-TR? הרי יש כבר קונסולה כזאת, קוראים לה הPSP או הVITA ושתיהן כישלון שמפסיד לסוני המון כסף. אנשים לא מחפשים לשחק HL על הניידת שלהם, הם רוצים חוויות BITE SIZE כמו פרופסור לייטון או או איזה JRPG בתורות שאפשר פשוט לסגור את המכסה של הקונסולה ולשכוח עד שאתה באוטובוס שוב מחר. משחקי קונסולה נייחת פשוט לא מתורגמים טוב לניידת.

בכל מקרה אני חושב שהכיוון טוב, סנרגיה בין המכשירים לא הכפלה :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 דצמבר 2015, 19:59

אל תשכח שהרזולוציה בטח פח אז אל תשווה לPS3
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2015, 20:40

swiss-the-engine כתב:אל תשכח שהרזולוציה בטח פח אז אל תשווה לPS3

מה זה פח? בניידים היום רזולוציה פח זה 720P וזאת בטח תהיה הסביבה של ה3DS, אולי 550P או משהו כזה. ממילא יש מלא משחקי דור קודם שרצים ברוזלוציה SUB HD, אלן ווייק למשל רץ ברזולוציה שקרובה לVITA.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 דצמבר 2015, 08:43

DrKeo כתב:
swiss-the-engine כתב:אל תשכח שהרזולוציה בטח פח אז אל תשווה לPS3

מה זה פח? בניידים היום רזולוציה פח זה 720P וזאת בטח תהיה הסביבה של ה3DS, אולי 550P או משהו כזה. ממילא יש מלא משחקי דור קודם שרצים ברוזלוציה SUB HD, אלן ווייק למשל רץ ברזולוציה שקרובה לVITA.

אפילו יצא משחק מרוצים חדש לWIIU (בסגנון F ZERO) בימים האחרונים שהוא sub HD. דיגיטל פאונדרי עשו עליו כתבה והתלהבו נורא מכמה שהוא יפה ורץ ב60 FPS. זה היה כזה הזוי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 21 דצמבר 2015, 00:23

הנה סרטון שבו המנחים שואלים אם הקונסולה הבאה של נינטנדו תהיה החזקה ביותר אי־פעם. הם מדברים על ניצולם של מחשבים אחרים כדי להעצים את כוחה של הקונסולה ובכך עושים אותה לקונסולה המושלמת. אני לא יודע אם יש חידושים בסרטון.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 דצמבר 2015, 01:37

לצערנו האוסף פטטנטים הזה רק אומר לנו שיחידות שונות של החומרה של נינטנדו יוכלו לעזור אחת לשניה בעיבוד אבל אי אםשר להסיק מזה כלום בקשר לכוח. לצערי כמובן.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 21 דצמבר 2015, 17:08

DrKeo כתב:בפטנט שלהם הם טוענים לעזרה חישובית דרך כבל או אלחוטית, כלומר סטייל הענן של מיקרוסופט רק מקומית. זה יכול להיות מעניין, אני לא בטוח כמה מידע אפשר להעביר ככה, אני בספק שאלחוטית הGPU של הנייחת יכול לדבר עם הCPU של ניידת ולהיות יעיל כך שבטח זה רק חישובי עזר אבל עדין מעניין

הbandwidth לא יצליח להחזיק שום דבר כמו שתיארתי, אפילו אם תהיה לך רשת אלחוטית של ג'יגהביט+ זה לא מתקרב למהירויות של ממשק חומרה פיזי שנדרש בשביל שכרטיס מסך יעבוד עם מעבד (כזכור, למיקרוסופט היתה בעיה של רוחב פס עם bandwidth של DDR3 שהוא "קצת" מעבר לזה ולכן הם דחפו את הESRAM). על הlatency אני אפילו לא רוצה לחשוב... עוד חלום התנפץ לי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 דצמבר 2015, 18:32

swym כתב:
DrKeo כתב:בפטנט שלהם הם טוענים לעזרה חישובית דרך כבל או אלחוטית, כלומר סטייל הענן של מיקרוסופט רק מקומית. זה יכול להיות מעניין, אני לא בטוח כמה מידע אפשר להעביר ככה, אני בספק שאלחוטית הGPU של הנייחת יכול לדבר עם הCPU של ניידת ולהיות יעיל כך שבטח זה רק חישובי עזר אבל עדין מעניין

הbandwidth לא יצליח להחזיק שום דבר כמו שתיארתי, אפילו אם תהיה לך רשת אלחוטית של ג'יגהביט+ זה לא מתקרב למהירויות של ממשק חומרה פיזי שנדרש בשביל שכרטיס מסך יעבוד עם מעבד (כזכור, למיקרוסופט היתה בעיה של רוחב פס עם bandwidth של DDR3 שהוא "קצת" מעבר לזה ולכן הם דחפו את הESRAM). על הlatency אני אפילו לא רוצה לחשוב... עוד חלום התנפץ לי

חלק מהפטנט שלהם מדבר על זה שתפקיד החומרת עזר משתנה על פי הלייטנסי שלה מהקונסולה שלך. כלומר אם נניח יש איזה BUS שמתחברים אליו על הקונסולה עצמה (כמו למשל החריץ הרחבה של הN64), יש חיבור אלחוטי בתוך הדירה ויש חיבור מרוחק דרך האינטרנט. העיבד יתחלק כך שלמשל חישובים איטיים כמו למשל הAI יום יום בFO4 ילכו לחומרה דרך האינטרנט, חישובים שדורשים מהירות יחסית גדולה יותר כמו חישובי פיסיקה ילכו לחומרה האלחוטית בתוך הבית וחישובים ממשיים של גרפיקה ילכו רק לחומרה שמחוברת ישירות לBUS. יש להם גם מערכת תגמול כך שאם אתה משאיר את הקונסולה שלך פנויה לעיבוד לקונסולות אחרות דרך האינטרנט או לשכנים ברשת אלחוטית אתה מקבל תגמול של נקודות נינטנדו.

בכל מקרה אני עדין חושב שקונסולה ביתית חזקה שה3DS2 משמשת לה כשלט (נוסף) זה קונספט יחסית עדין ביחס לשטויות שנינטנדו עושה ונותן מספיק פיצ'רים מגניבים כדי שעדין הם יוכלו להתרפק על זה.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 06 ינואר 2016, 14:29

נשיא נינטנדו החדש אומר שפיתוח הקונסולה מתקדם בעקיבות והיא תציע חוויה חדשה, היא מתאפיינת ברעיון חדש לחלוטין. לא דבר חדש ומפתיע, אך זו התייחסות ישירה של נשיא החברה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ינואר 2016, 19:42

מתוך סקר בהזמנת נינטנדו:
תמונה

מכוונים ל900P ב60.FPS, יכולות 4K ב60FPS (כנראה לוידאו), יש ניידת NX ונייחת NX ויש סוג של סנסור בר.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 ינואר 2016, 21:53

זה לא אומר לי הרבה ,חוץ מהניחת והנידת בניפרד
אני מעריך שהניחת תצא הרבה לפני הנידת ,ה3DS עוד מוכרת טוב ,ויש כמה מישחקים עדין בפיתוח ל3DS

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ינואר 2016, 04:19

הDS עוד קבלה תמיכה אחרי שה3DS יצאה וה3DS כבר בת 5 שנים. נשמע הגיוני למדי שה3DS תוחלף בסוף השנה הזאת או תחילת שנה הבאה, 6 שנים זאת ריצה מאוד יפה לקונסולה. אפילו הDS המקורית שהייתה אחת הניידות הכי פופולריות בהסטוריה הוחלפה אחרי פחות מ6 וחצי שנים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 ינואר 2016, 18:19

כן אבל אתה שוכח את הN3DS ,שזה שידרוג חומרתי (רק חבל שלא שדרגו את המסכים )
2017 ניראה לי יותר הגיוני לנידת

אישית אני חושב שגם עניין מערכות ההפעלה ,ופיתוח המשחקים עצמם ,צריך להיות יותר ידידותי לפורטים בין הניחת לנידת
גם עם ילכו על ARM בנידת לשמור תאימות ל3DS ,עם סביבת הפיתוח תיהיה קלה לפורטים ,תיהיה להם הרבה פחות בעיה כמו עם הWIIU וה3DS

אני רוצה שכבר יכריזו על המהלכים ,2016 הגיעה ,עוד לא ראינו הרבה ,עוד בסוף ישיקו ניחת בחוזק של הPS4 ב2017 ,וזה יהיה אסון

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ינואר 2016, 18:21

לא הבנתי מה אני שוכח. ו-2017 לא סותר, הם לא חייבים לשגר את שתיהן יחד, יכול להיות שהNX הנייחת יוצאת למשל בחגים 2016 והניידת בQ1 2017 או משהו כזה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 ינואר 2016, 18:36

זה הגיוני עם קל לעשות פורטים בן 2 הפלטפורמות
אחת הבעיות הגדולות שלהם ,מה שדפק בעיקר את הWIIU ,זה חוסר במשחקי צד ראשון גדולים ,בגלל הפיזור

נניח שהNX הנידת תיהיה חזקה כמו הXBOX360 (הגיוני מאוד ב2017 ,כרגע זה אפשרי אבל יקר מידי )
ונניח שיפתחו משחק כמו מאריו קארט ,למה לעשות שתי גרסאות שונות ? ,גם עם מוכרים בנפרד
עם מראש הקונסולות ידידותיות לפורטים ,אפשר פשוט להוריד הרבה מהאיכות הגרפית והפיזיקה לנידת ,גם ככה המסך קטן ,ולא חושב שנינטנדו תאפשר
לשדר פלט לטלוויזיה

וככה כל משחק צד ראשון בעצם ,לN3DS כבר היום יש כל כפתור שיש לגימפאד מודרני מינוס L3 וR3 ,אבל יש מסך מגע שמפצה על זה

בעניין השקה קרובה אחת לשניה ,רק עם זה יהיה ככה ידידותי לפורטים ,בלי זה ניראה הרבה יובש מצד ראשון

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ינואר 2016, 18:40

אני עדין לא מבין אותך, אתה חושב שמשחקי NX ניידת יהיו זהים למשחקי NX נייחת רק עם גרפיקה נחותה יותר? זה לא הולך לקרות ואם זה יקרה זה הרעיון הכי מטומטם EVER שיכול לקבור את נינטנדו.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 6 אורחים