עוד הגשות פטנטים מנינטנדו:

הפטנט מדבר על:
1) שלט שכל החלק האמצעי שלו הוא מסך לא מלבני אלה בצורה שונה (לאו דווקא אליפטי כמו בציור)
2) סטיקים אנלוגים יוצאים מחורים במסך, כלומר הסטיקים תקועים באמצע המסך ולא בצדדים שלו (המחומשים בשני צדי השלט
3) השלט כולל זיכרון CPU, GPU, רמקולים ואפילו חריץ כרטיסים. כלומר השלט הזה עצמאי לגמרי ואפילו אולי סוג של 3DS2 עצמו
בשילוב עם הפטנט הקודם נשמע שמה שנינטנדו עושה הוא 3DS2 עם מסך שמכסה את כל המכשיר עם שני סטיקים תקועים באמצע המסך בלי כפתורים על פני השלט (יש כפתורי כתפיים ואפשר לעשות כפתורי מגע וירטואלים על המסך). ה3DS2 הזאת משמשת כשלט לקונסולה הנייחת חזקה (היי, מה שאני רציתי!) אבל בנוסף הקונסולה הביתית יכולה לספק כוח חישוב לניידת כשהן קרובות או מחוברות בכבל. פחות או יותר כמו הענן של מיקרוסופט בקראקדאון רק במקום שהענן יהיה חוות שרתים בוורג'יניה הוא הקונסולה הביתית עבור הניידת על הרשת הבתית או כל צורת תקשורת אחרת.
מה שהכי חשוב הוא שנשמע שכל הגימיקים נופלים על היורשת של ה3DS, לא על הקונסולה הביתית. אם זה נכון זה נהדר, ככה קונים קונסולה בתית של נינטנדו בלי שטיקים וטריקים עם שלט "PRO" נורמאלי כשבתקווה היא תהיה חזקה. מי שזה הקטע שלו יכול לקנות 3DS2 והיא יכולה לשחק יפה עם הנייחת. זה בול מה שאני אומר שנתיים, אני אהיה מאושר אם זה נכון כל עוד הנייחת באמת פס4 ומעלה.
We're just normal men. We're just innocent men