PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי Stick » 06 ספטמבר 2018, 19:51

הייתה לי חיבה מסוימת למשחקי רסיסטנס בזמנו, בעיקר לרסיסטנס 2 שאפילו מאוד אהבתי לזמן מסוים. משחקי ראצ'ט היו נחמדים כשהייתי קטן יותר אבל אני לא מצליח להביא את עצמי לשחק בהם היום, יש לי את המשחק של הPS4 כשהוא היה חינמי בפלוס ועדיין לא יצא לי לשחק בו.
בכל מקרה לגבי ספיידרמן אני אדע מחר, התלתי עכשיו את ההתקנה ומחר בצהריים אשב עליו קצת ואחזור עם רשמים :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 ספטמבר 2018, 20:26

מתוך כל המשחקים שלהם אהבתי רק את משחקי ראצ׳ט, אבל מאוד מאוד אהבתי אותם (:
הם מוכשרים בטירוף מבחינה טכנית ואין לי ספק שממש אהנה מ ספיידרמן, אבל הקרבות ממה שראיתי לא מלהיבים מאוד, אני אשכרה שוקל לשחק בו על הרמה הקלה רק כדי שארגיש חזק יותר ולא יהיה לי מוזר להרביץ קומבו של 28 מכות לסתם מישהו והוא עדיין על הרגליים (:
זה, ופשוט אין לי זמן גם ככה עכשיו בתחילת השנה ואני רוצה לסיים את הסיפור ממש מהר (:
אבל עוד לא החלטתי סופית, אתחיל בנורמל בכל מקרה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 ספטמבר 2018, 20:38

דווקא מערכת הקרב מצויינת, אלא אם כן לא אהבת את של ארקהם אז ברור שכנראה לא תעוף על של ספיידרמן אבל מזכרוני אהבת את ארקהם ופה מערכת הקרב ברמה גבוהה גם בדומה לארקהם אז אין סיבה שתוריד לאיזי כדי שתוכל לסבול את זה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 06 ספטמבר 2018, 22:34

לא יודע עם כבר אמרו את זה
אבל ign נתנו לספידרמן 8.7
וצינו שהביקורת היתה על הps4 פרו

הרבה פעמים ,אני מוריד נקודה מביקורת של ign
אבל בכל זאת המשחק כניראה טוב
הבעיה שלי זה עניין הdlc
רציתי לקנות עותק פיזי עכשיו ,לעבור את המשחק מהר ,ולקזז הפסדים ,ולמכור את העותק ,אחרי שאני יעבור
בפועל ,אין לי טעם כרגע ,אני גם ככה מת על סדרת יאקוזה
ואחרי המסדר 18+ ,לא זוכר את השנה
אני יתחיל את יאקוזה
אני כניראה יחכה או למבצע דיגיטלי על ספידרמן
או גרסה באמת מלאה
כרגע חזרתי בns ,לזינובליד קרוניקל 2
ויתחיל את יאקוזה 0 ,בps4 ,ואחרי זה עוד משחק יאקוזה ביפן העתיקה
כן אני יודע שלא היה יאקוזה ביפן העתיקה
השם של הסדרה ביפן ,זה כמו דרקון ,או משהו בסגנון
אבל יש לי 3 משחקי כמו דרקון בps4
0
המשחק חרבות
ו6
בדרך גם gow
וכמה משחקים שלא שיחקתי עדין
בקיצור אני יחכה למחיר מוזל ,או גרסה מלאה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 ספטמבר 2018, 11:23

שיחקתי איזה שעה וחצי, מעט משימות והרבה מאוד להסתובב בעולם.
אין ספק שצריך לתת למערכת הווב סלינגינג קצת זמן אבל אחרי איזה חצי שעה - וואו כמה שזה כיף. לא בא לי לעשות משימות כרגע (:
יש כל כך הרבה כפתורים ותרגילים לעשות, זה לוקח זמן להתרגל כבר בהתחלה להכל וכל הזמן יש שדרוגים להכל... זה הולך להיות בלגאן, אבל ממש ממש כיף בינתיים.
זה כן קצת מוזר לחזור ל״קאטים״ וזמני טעינה פה ושם אחרי GOW, הייתי שמח אם חלק גדול עוד יותר של קטעי המעבר היו חוזרים לגיימפליי אבל בפעמים שזה כן קורה זה פשוט אדיר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 ספטמבר 2018, 13:39

נשמע טוב לאסקין.

עם המכניקות הם פגעו בול זה כבר ברור, ממליץ לך לא לטבוע יותר מדי בפעילויות הצדדיות כדי שלא להמאיס את המשחק עליך, זה משהו שאולי נחמד להעביר איתו קצת את הזמן אבל הבשר האמיתי נמצא בקמפיין.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 07 ספטמבר 2018, 13:47, נערך 2 פעמים בסך הכל.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 07 ספטמבר 2018, 13:42

אני גם ישבתי עליו מעט, ובינתיים נראה מאוד מבטיח :)
לוקח טיפה זמן להבין באמת מה עושים בווב סלינגינג, אבל כשיש את ה'קליק' הזה הוא הופך למצוין. בקלות האינטרפטציה הכי מוצלחת על המערכת עד כה.
מערכת הקרב האמת לא מאוד זהה לזו של באטמן, אבל היא מאוד זורמת ומהנה בצורה שלה.
ריבוע משמש להתקפה כמו בבאטמן אבל שם זה בגדול נגמר, ההתחמקויות הן התחמקויות ולא קאונטר שמתקיף ומפיל לרצפה אויבים, והעובדה שכמעט תמיד יש כמה אויבים עם נשק חם בכל קרב משנה בכלל את הצורה שבה נלחמים.
ספיידרמן עצמו הרבה פחות סטיקי מבאטמן ולא קופץ עשרה מטרים בין כל אויב בכל פעם שתתקפו (למרות שתכלס פה זה עוד היה הגיוני) אלא במקום זה צריך 'להדבק' ידנית לאויבים רחוקים על ידי לחיצה על משולש שיורה קור ואו מושך אותם אליך או אותך אליהם בהתאם לאורך הלחיצה.
עוד לא פתחתי גאדטים אבל בכל זמן גם אפשר למשוך חפצים כבדים מהרצפה ולזרוק על אויבים או להעיף אותם לאוויר ולעבור לחבוט בהם שם. בקיצור המערכת די שונה על אף שגם אני חשבתי שהיא זהה לפני כן, יש יותר כפתורים ויותר קומבינציות אבל ברגע שזה מתחבר האנימציות מאוד זורמות וזה מרגיש טוב.
ההבדל היחיד שמציק לי (פשוט צריך להתרגל) זה שהטריגר להתקפת יריב מופיע מעל הראש של ספיידרמן ולא מעל האויב שמתקיף. זה קורה כמובן בגלל הנשק החם ולא כל האויבים שמתקיפים נמצאים בפריים, אבל בהתחלה אוטומטית העיניים שלי נמשכו לאויבים ולא לגיבור וזה שיגע אותי קצת שאני לא מבין מתי מתקיפים אותי :).

זהו בינתיים, לא שיחקתי הרבה. המשחק יפייפה וגם עבודת הדיבוב מאוד מוצלחת בינתיים. אפילו הכתיבה קצת פחות קרינג'ית ממה שנראה בטריילרים וספיידרמן הצליח לגרום לי לגחח אפילו איזה פעם או פעמיים.
בקיצור נראה מבטיח, אחזור לעוד סיבוב בערב.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 ספטמבר 2018, 13:51

תודה על הרשמים סטיק, עושה לי חשק להתפתות ולקנות גם. תמשיכו :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 07 ספטמבר 2018, 13:54

לא התקדמתי המון במשחק (בקושי 10% השלמה) אבל אני כן אחזק את מה שאמרו כאן- מערכת הקרבות והקורים לגמרי צריכה קצת זמן התרגלות. עכשיו אני מבין שמי ששיחק בהדגמות של המשחק היה כנראה ממש טוב :).
המשחק יפייפה,אבל לא ברמה של הגדולים כמו GOW U4 וכמובן Horizon כשזה מגיע לרמת הפירוט אבל עדיין נראה מצוין.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 ספטמבר 2018, 14:19

החלטתי להמתין איתו.. אסיים את U2, U3 ו U4, אולי אתקדם עוד בהורייזן ו TLOU ואז אקנה אותו. לא שאני לא חושב שמגיע לאינסומניאק קרדיט על המשחק - הוא נראה מעולה, אבל אני חושב שיש לי יותר מדי מה לשחק בינתיים...
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 ספטמבר 2018, 14:48

נראה לי שלרובנו יש את ״הבעיה״ הזו שתמיד יש במה לשחק, ועדיין זה לא מונע מרבים לקנות משחק חדש ומצופה :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 ספטמבר 2018, 14:53

אוהו כמה שזה נכון... אבל הפעם משום מה אני מצליח לעצור את עצמי! :D
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ספטמבר 2018, 15:32

אז איך הוא עובד עם זמני טעינה? הרי יש שם די הרבה דברים אפויים כמו התאורה וההצללה כך שאני משער שיש רגעים שבהם פתאום עוברים לבוקר או ערב ומגיעים למסך טעינה. זה משהו מציק או שזה זמן טעינה סופר קצר? זה מוסתר על ידי סרטוני מעבר מוקלטים מראש ולא חווים מסכי טעינה?
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 07 ספטמבר 2018, 15:41

DrKeo כתב:אז איך הוא עובד עם זמני טעינה? הרי יש שם די הרבה דברים אפויים כמו התאורה וההצללה כך שאני משער שיש רגעים שבהם פתאום עוברים לבוקר או ערב ומגיעים למסך טעינה. זה משהו מציק או שזה זמן טעינה סופר קצר? זה מוסתר על ידי סרטוני מעבר מוקלטים מראש ולא חווים מסכי טעינה?

אין פה איזה נוטידוג או SM במובן שאין מסכי טעינה בכלל והכל באשליה של רציף עם דלתות וסרטונים שמסווים זמני טעינה, אבל המצב סבבה לגמרי. מהמעט שראיתי פשוט יש מסך שחור של 3-5 שניות כל פעם שנכנסים למשימה בתוך מקום ואז כשיוצאים שוב פעם והתאורה (כלומר הזמן) במצב שונה. קצת כמו ארקהם סיטי אם אני זוכר נכון שלפעמים כניסה ויציאה ממקומות מלווה במסך טעינה קצרצר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 ספטמבר 2018, 16:01

Klayman כתב:אוהו כמה שזה נכון... אבל הפעם משום מה אני מצליח לעצור את עצמי! :D

גם אני מצליח :)

אבל זה בעיקר בגלל ש RDR2 מגיע די בקרוב ואני מכיר את עצמי שיש מצב שאני לא אמצה את ספיידרמן עד אז עם הקצב שלי ואז אני אתבאס לנטוש אותו במידה ו RDR2 יעמוד בציפיות ואני אהיה חייב לקנות. כבר קרה לי בעבר עם הוויצ׳ר 3 שנטשתי בשביל מגס5 ולא חזרתי אליו מאז למרות שממש נהנתי מהעשרות שעות שנתתי בו עד אז, למדתי את הלקח מאז.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 07 ספטמבר 2018, 16:03

שמח לשמוע את הרשמים החיוביים סטיק. בסך הכל מתגבש אצלי שזה בדיוק סוג המשחק לחכות איתו ולקנות בבלק פריידיי. הבעיה שהרשימה לקראתו נערמת :)

עופר
Padawan

הודעהעל ידי עופר » 07 ספטמבר 2018, 21:18

הר הבית בידי! בחינם :D

תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 07 ספטמבר 2018, 21:28

אושר רב. אפשר לצחוק ולהתרונן.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 08 ספטמבר 2018, 00:08

טוב אז אחרי ישיבה יחסית ארוכה על המשחק אני חושב שאני מאוד אוהב אותו, אבל הוא לחלוטין לא מושלם.
אפשר לחלק את המשחק לשלושה גורמים:
קודם כל המערכות - כאן המשחק פשוט מדהים. החל מהווב סלינגינג ועד לקרבות, כולל האווירה עצמה שהמשחק מצליח לייצר, זה משחק הספיידרמן המושלם. הוא עושה עבודה באמת כמעט מושלמת באספקט הזה.
לא הרבה מאחורה נמצא הקמפיין הראשי, אני עדיין כמובן רק מגרד את קצה השטח אבל הוא כרגע מצויין ומאוד מעניין. אחרי ההתחלה שהיא סוג של טוטוריאל סיפורי ארוך לכל התוכן צד במשחק, הקמפיין מתחיל והמשימות הראשיות בדרך כלל מקבלות איזשהו טוויסט שמונע מהן להרגיש רפטטיביות.
2 קרבות הבוס שראיתי בינתיים הם מהרגעים הטובים, יש מרדפים שמשמשים כסוג של סט פיסס בעולם הפתוח והם עובדים לגמרי לא רע. בנוסף בצד של הסיפור הוא מספיק קיים כדי לשמור על עניין אבל כמובן שהוא מאוד קומיקסי בינתיים. אני יכול רק להגיד שכמה שעות בפנים (למעשה ממש עד לאן שהגעתי) יש קטע די ארוך שלגמרי תפס אותי לא מוכן והיה מאוד מפתיע לראות אותו במשחק כזה, אם יהיו עוד כאלה זה לגמרי יעלה את הערך שלו.
בקיצור המערכות מושלמות והקמפיין מעניין, אבל הצד הנוסף זה התוכן צד שממלא המון בשר והוא.. די מעצבן.
המשימות עצמן אמנם קצת מעל מה שציפיתי אבל פשוט יש כל. כך. הרבההה. מהן! זה הדבר הכי רפטטיבי ולא מעניין ומרגיש כמו יוביסופט בתחילת הדור כשהם חשבו שהם המציאו את הגלגל. המפה מזכירה את זו של AC יוניטי לעיתים, זה נורא.
עכשיו שוב, אין בעיה עם המשימות עצמן כי הן בסדר כזה, אבל פשוט אי אפשר לעבור 20 מטר בלי שעוד אייקון יופיע על המיני-מפה.
אפשר כמובן להתעלם מהכל, אבל המשחק מפוצץ בשדרוגים לגאדגטים ובחליפות, שזה פשוט נהדר, אבל הוא דורש ממך לעשות *המון* מהתוכן צד הזה כדי לפתוח אותם.
הבעיה שלי עם התוכן צד זה שהוא כל כך בולט לצד כל שאר המשחק שנמצא ברמה אחרת לגמרי ממנו..

בכל מקרה אמנם סיימתי בשלילי אבל שלא יובן לא נכון, המשחק לגמרי מצוין ואני מאוד אוהב אותו. הקמפיין מעניין והמערכות סופר כיפיות ככה שאני מחכה לחזור לשחק בו מחר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ספטמבר 2018, 00:38

omerkot כתב:אושר רב. אפשר לצחוק ולהתרונן.

להתרונן ולהתרונן נן נן רונן נן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ספטמבר 2018, 02:48

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 ספטמבר 2018, 08:21

Stick כתב:טוב אז אחרי ישיבה יחסית ארוכה על המשחק אני חושב שאני מאוד אוהב אותו, אבל הוא לחלוטין לא מושלם.
קודם כל המערכות - כאן המשחק פשוט מדהים. החל מהווב סלינגינג ועד לקרבות, כולל האווירה עצמה שהמשחק מצליח לייצר, זה משחק הספיידרמן המושלם. הוא עושה עבודה באמת כמעט מושלמת באספקט הזה.
לא הרבה מאחורה נמצא הקמפיין הראשי, אני עדיין כמובן רק מגרד את קצה השטח אבל הוא כרגע מצויין ומאוד מעניין. אחרי ההתחלה שהיא סוג של טוטוריאל סיפורי ארוך לכל התוכן צד במשחק, הקמפיין מתחיל והמשימות הראשיות בדרך כלל מקבלות איזשהו טוויסט שמונע מהן להרגיש רפטטיביות.
2 קרבות הבוס שראיתי בינתיים הם מהרגעים הטובים, יש מרדפים שמשמשים כסוג של סט פיסס בעולם הפתוח והם עובדים לגמרי לא רע. בנוסף בצד של הסיפור הוא מספיק קיים כדי לשמור על עניין אבל כמובן שהוא מאוד קומיקסי בינתיים. אני יכול רק להגיד שכמה שעות בפנים (למעשה ממש עד לאן שהגעתי) יש קטע די ארוך שלגמרי תפס אותי לא מוכן והיה מאוד מפתיע לראות אותו במשחק כזה, אם יהיו עוד כאלה זה לגמרי יעלה את הערך שלו.
בקיצור המערכות מושלמות והקמפיין מעניין, אבל הצד הנוסף זה התוכן צד שממלא המון בשר והוא.. די מעצבן.
המשימות עצמן אמנם קצת מעל מה שציפיתי אבל פשוט יש כל. כך. הרבההה. מהן! זה הדבר הכי רפטטיבי ולא מעניין ומרגיש כמו יוביסופט בתחילת הדור כשהם חשבו שהם המציאו את הגלגל. המפה מזכירה את זו של AC יוניטי לעיתים, זה נורא.
עכשיו שוב, אין בעיה עם המשימות עצמן כי הן בסדר כזה, אבל פשוט אי אפשר לעבור 20 מטר בלי שעוד אייקון יופיע על המיני-מפה.
אפשר כמובן להתעלם מהכל, אבל המשחק מפוצץ בשדרוגים לגאדגטים ובחליפות, שזה פשוט נהדר, אבל הוא דורש ממך לעשות *המון* מהתוכן צד הזה כדי לפתוח אותם.
הבעיה שלי עם התוכן צד זה שהוא כל כך בולט לצד כל שאר המשחק שנמצא ברמה אחרת לגמרי ממנו..

בכל מקרה אמנם סיימתי בשלילי אבל שלא יובן לא נכון, המשחק לגמרי מצוין ואני מאוד אוהב אותו. הקמפיין מעניין והמערכות סופר כיפיות ככה שאני מחכה לחזור לשחק בו מחר.

הרשמים שלך תואמים את הווייב הכללי שעלה כלפיו מהביקורות, זה קצת מתסכל שהם נפלו דווקא בעיצוב עולם כזה מיושן שמלא בתוכן רפטטיבי והסחות דעת מטופשות, חבל שלא העתיקו מארקהם סיטי איך עושים תוכן צד טוב, אבל אפילו אם לא היה להם זמן ליצור תוכן צד איכותי, מספיק שהיו מדללים מהקיים, מרווחים קצת בין הפעילויות ומעצבים את כל השדרוגים סביב פחות תוכן צד רפטטיבי וזה כבר היה יוצר חווית משחק יותר טובה משמעותית.

הסיטואציה היא קצת מתסכלת אבל היא גם מבשרת טובות בו זמנית, לאינסומניאק של היום יש את כל הטאלנט והכח אדם ליצור את המשחק 9 פלוס שלהם, הם כבר בנו פה את כל הבסיס שצריך, קלעו במכניקות, בקמפיין, בעלילה נחמדה, ברמה טכנית גבוהה, עכשיו הם רק צריכים לתת המשך שנבנה על זה ומשפר את האספקטים החלשים, אפשר להמר די בביטחון שספיידרמן הבא יהיה ברמה של ארקהם מכל הבחינות כבר, ואלו בשורות טובות בסך הכל למרות הטעם קצת של ההחמצה (למרות שעדיין משחק מעולה מן הסתם אבל זה קצת מבאס שהם ככה היו קרובים ל greatness והם פספסו) עם הניסיון הראשון שלהם :)

———

עומר וקיאו, למה נראה לכם שהבחור פה הוא מי שנראה לכם?

חוץ מזה גם אם זה הוא, אם הוא בא ופותח דף חדש (והוא יהיה חייב לעשות את זה אחרת יעלו עליו בקלות) אז למה לא? לא יזיק כמה שיותר כח אדם בפורום.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 ספטמבר 2018, 09:07

עד המשחק הבא שלהם יש סיכוי טוב מאוד שהמשחק הבא של רוקדסטדי כבר יעשה ONE UP וההשוואה לארקהם תשמע מגוכחת :)
אני אישית בינתיים מאוד נהנה מהמשימות ה"רפטטיביות" של העולם הפתוח... בעיקר בגלל שכל כך כיף להסתובב בעולם אז אפילו לחפש 55 תיקים בעולם זה ממש מהנה.
כן, המפה מפוצצת אצלי כבר עכשיו בדברים לעשות, אבל אני באמת לא חושב שזה נורא, כי להפך ממשחקים כמו AC - אני נהנה מכל רגע של גיימפליי.
אתה יכול לעשות את ה"מרווח" בין הפעילויות האלה בעצמך, אני לא חושב שאם היו מדללים את הפעילויות האלה אז היה משחק איכשהו טוב יותר.
אבל בא נראה איך אחשוב עליו בעוד כמה שעות, אני חושב שאני איזה 5 שעות בפנים, אבל תכל'ס לא התקדמתי הרבה בעלילה הראשית בזמן הזה.

לגבי ההוא שלא אומרים את שמו - הוא יכול לשנות את שמו, אבל לא את האופי שלו, אז מה זה ייתן? רק אינספור ויכוחים מייגעים, רק לשם הויכוח.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 ספטמבר 2018, 11:05

שמח שאתה נהנה לאסקין, נדבר בעוד כמה שעות :)

אני חושב שדילול יכול לעזור מהבחינה הזו שאתה לא רואה מפה מפוצצת באייקונים ושיש פחות הסחות והרגשה שאתה לא באמת מנצל את התוכן במשחק כי עשית אולי 3% מהתוכן הצדדי.

בעניין ההוא שלא אומרים את שמו, קודם כל אנחנו לא יודעים שזה הוא, אין סיבה להניח ולהאשים כל בנאדם חדש שנרשם שזה אוטומטית הוא. דבר שני בהנחה שזה הוא והוא תחת זהות בדויה הוא יצטרך להתנהג באופן לא ״רונני״ כדי להחזיק מעמד, אחרת ישר יעלו עליו, אז אם הוא יתנהג אחרת ויהיה נעים בחברתו בפורום אז למה לא? זה בסך הכל מקום לדיונים סביב תחביב שיש לכולנו, לא חתונה קתולית, לא מפריע לי אישית שהוא ישתתף אם הוא מתנהג בהתאם.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 08 ספטמבר 2018, 12:01

bling כתב:
Stick כתב:טוב אז אחרי ישיבה יחסית ארוכה על המשחק אני חושב שאני מאוד אוהב אותו, אבל הוא לחלוטין לא מושלם.

הרשמים שלך תואמים את הווייב הכללי שעלה כלפיו מהביקורות, זה קצת מתסכל שהם נפלו דווקא בעיצוב עולם כזה מיושן שמלא בתוכן רפטטיבי והסחות דעת מטופשות, חבל שלא העתיקו מארקהם סיטי איך עושים תוכן צד טוב, אבל אפילו אם לא היה להם זמן ליצור תוכן צד איכותי, מספיק שהיו מדללים מהקיים, מרווחים קצת בין הפעילויות ומעצבים את כל השדרוגים סביב פחות תוכן צד רפטטיבי וזה כבר היה יוצר חווית משחק יותר טובה משמעותית.

הסיטואציה היא קצת מתסכלת אבל היא גם מבשרת טובות בו זמנית, לאינסומניאק של היום יש את כל הטאלנט והכח אדם ליצור את המשחק 9 פלוס שלהם, הם כבר בנו פה את כל הבסיס שצריך, קלעו במכניקות, בקמפיין, בעלילה נחמדה, ברמה טכנית גבוהה, עכשיו הם רק צריכים לתת המשך שנבנה על זה ומשפר את האספקטים החלשים, אפשר להמר די בביטחון שספיידרמן הבא יהיה ברמה של ארקהם מכל הבחינות כבר, ואלו בשורות טובות בסך הכל למרות הטעם קצת של ההחמצה (למרות שעדיין משחק מעולה מן הסתם אבל זה קצת מבאס שהם ככה היו קרובים ל greatness והם פספסו) עם הניסיון הראשון שלהם :)

———

עומר וקיאו, למה נראה לכם שהבחור פה הוא מי שנראה לכם?

חוץ מזה גם אם זה הוא, אם הוא בא ופותח דף חדש (והוא יהיה חייב לעשות את זה אחרת יעלו עליו בקלות) אז למה לא? לא יזיק כמה שיותר כח אדם בפורום.

אני רק אגיד ששכחתי לציין שבאופן עקרוני יש הגיון מאחורי הכמות הבלתי נסבלת והרפטטיביות של התוכן צד.
מבחינה עלילתית נוגעים בזה והתמה לפחות בהתחלה מאוד שקועה בזה שחלק מלהיות ספיידרמן זה להיות מפוצץ בדברים שאתה צריך לעשות ומלא אנשים שצריך לעזור להם לצד הדאגות של פיטר פארקר ופשוט אין זמן ויכולת לעשות את הכל ואתה פשוט סוג של קורס מנטלית סביב כל הסיפור הזה.
ככה שיש את זה, אבל! כמובן שזה תירוץ די עלוב ולא מבטל את העובדה שזה משחק והכמות תוכן הזאת משעממת.
אמנם זה מתאים לאווירה ונאמן לדמות אהל את אותו אפקט בדיוק היה אפשר להשיג עם תוכן צד טוב, או עם תוכן צד שמפוזר בצורה טובה יותר ובעזרת כתיבה טובה מצליח לייצר את אותו האפקט.

לאסקין, דווקא התיקים זה הדבר הכי נחמד :)
לוקח 3 שניות לאסוף אחד ואתה מתוגמל באיסטר אג קטן וחביב בכל פעם. התיקים הם דווקא הצד הטוב של התוכן צד.
אבל הבעיה היא עם הכמות הבלתי נגמרת של הפשעים, אני אגיד שמדי פעם כן תופסים איזה פשע יותר נדיר ומושקע ואז זה מעניין, אבל עוד פעם אחת אני עוצר עסקת סמים ושומע את ספיידרמן מספר את אותן שתי בדיחות על האירוע ואני מתחרפן..
בנוסף שאר התוכן (אוסקורפ, החתולה, בעיקר הצילומים..) לא מעניין ומפוזר בדיוק באותה כמות, אולי זה יפתח משהו מעניין כשהוא יסתיים אבל בינתיים זה מאוד משעמם ונראה כמו מרדף אבוד שבלתי טפשרי לסיים גם אם רק בשביל לבדוק מה קורה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים