בכל מקרה לגבי ספיידרמן אני אדע מחר, התלתי עכשיו את ההתקנה ומחר בצהריים אשב עליו קצת ואחזור עם רשמים
DrKeo כתב:אז איך הוא עובד עם זמני טעינה? הרי יש שם די הרבה דברים אפויים כמו התאורה וההצללה כך שאני משער שיש רגעים שבהם פתאום עוברים לבוקר או ערב ומגיעים למסך טעינה. זה משהו מציק או שזה זמן טעינה סופר קצר? זה מוסתר על ידי סרטוני מעבר מוקלטים מראש ולא חווים מסכי טעינה?
Klayman כתב:אוהו כמה שזה נכון... אבל הפעם משום מה אני מצליח לעצור את עצמי!
omerkot כתב:אושר רב. אפשר לצחוק ולהתרונן.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Stick כתב:טוב אז אחרי ישיבה יחסית ארוכה על המשחק אני חושב שאני מאוד אוהב אותו, אבל הוא לחלוטין לא מושלם.
אפשר לחלק את המשחק לשלושה גורמים:
קודם כל המערכות - כאן המשחק פשוט מדהים. החל מהווב סלינגינג ועד לקרבות, כולל האווירה עצמה שהמשחק מצליח לייצר, זה משחק הספיידרמן המושלם. הוא עושה עבודה באמת כמעט מושלמת באספקט הזה.
לא הרבה מאחורה נמצא הקמפיין הראשי, אני עדיין כמובן רק מגרד את קצה השטח אבל הוא כרגע מצויין ומאוד מעניין. אחרי ההתחלה שהיא סוג של טוטוריאל סיפורי ארוך לכל התוכן צד במשחק, הקמפיין מתחיל והמשימות הראשיות בדרך כלל מקבלות איזשהו טוויסט שמונע מהן להרגיש רפטטיביות.
2 קרבות הבוס שראיתי בינתיים הם מהרגעים הטובים, יש מרדפים שמשמשים כסוג של סט פיסס בעולם הפתוח והם עובדים לגמרי לא רע. בנוסף בצד של הסיפור הוא מספיק קיים כדי לשמור על עניין אבל כמובן שהוא מאוד קומיקסי בינתיים. אני יכול רק להגיד שכמה שעות בפנים (למעשה ממש עד לאן שהגעתי) יש קטע די ארוך שלגמרי תפס אותי לא מוכן והיה מאוד מפתיע לראות אותו במשחק כזה, אם יהיו עוד כאלה זה לגמרי יעלה את הערך שלו.
בקיצור המערכות מושלמות והקמפיין מעניין, אבל הצד הנוסף זה התוכן צד שממלא המון בשר והוא.. די מעצבן.
המשימות עצמן אמנם קצת מעל מה שציפיתי אבל פשוט יש כל. כך. הרבההה. מהן! זה הדבר הכי רפטטיבי ולא מעניין ומרגיש כמו יוביסופט בתחילת הדור כשהם חשבו שהם המציאו את הגלגל. המפה מזכירה את זו של AC יוניטי לעיתים, זה נורא.
עכשיו שוב, אין בעיה עם המשימות עצמן כי הן בסדר כזה, אבל פשוט אי אפשר לעבור 20 מטר בלי שעוד אייקון יופיע על המיני-מפה.
אפשר כמובן להתעלם מהכל, אבל המשחק מפוצץ בשדרוגים לגאדגטים ובחליפות, שזה פשוט נהדר, אבל הוא דורש ממך לעשות *המון* מהתוכן צד הזה כדי לפתוח אותם.
הבעיה שלי עם התוכן צד זה שהוא כל כך בולט לצד כל שאר המשחק שנמצא ברמה אחרת לגמרי ממנו..
בכל מקרה אמנם סיימתי בשלילי אבל שלא יובן לא נכון, המשחק לגמרי מצוין ואני מאוד אוהב אותו. הקמפיין מעניין והמערכות סופר כיפיות ככה שאני מחכה לחזור לשחק בו מחר.
bling כתב:Stick כתב:טוב אז אחרי ישיבה יחסית ארוכה על המשחק אני חושב שאני מאוד אוהב אותו, אבל הוא לחלוטין לא מושלם.
אפשר לחלק את המשחק לשלושה גורמים:
קודם כל המערכות - כאן המשחק פשוט מדהים. החל מהווב סלינגינג ועד לקרבות, כולל האווירה עצמה שהמשחק מצליח לייצר, זה משחק הספיידרמן המושלם. הוא עושה עבודה באמת כמעט מושלמת באספקט הזה.
לא הרבה מאחורה נמצא הקמפיין הראשי, אני עדיין כמובן רק מגרד את קצה השטח אבל הוא כרגע מצויין ומאוד מעניין. אחרי ההתחלה שהיא סוג של טוטוריאל סיפורי ארוך לכל התוכן צד במשחק, הקמפיין מתחיל והמשימות הראשיות בדרך כלל מקבלות איזשהו טוויסט שמונע מהן להרגיש רפטטיביות.
2 קרבות הבוס שראיתי בינתיים הם מהרגעים הטובים, יש מרדפים שמשמשים כסוג של סט פיסס בעולם הפתוח והם עובדים לגמרי לא רע. בנוסף בצד של הסיפור הוא מספיק קיים כדי לשמור על עניין אבל כמובן שהוא מאוד קומיקסי בינתיים. אני יכול רק להגיד שכמה שעות בפנים (למעשה ממש עד לאן שהגעתי) יש קטע די ארוך שלגמרי תפס אותי לא מוכן והיה מאוד מפתיע לראות אותו במשחק כזה, אם יהיו עוד כאלה זה לגמרי יעלה את הערך שלו.
בקיצור המערכות מושלמות והקמפיין מעניין, אבל הצד הנוסף זה התוכן צד שממלא המון בשר והוא.. די מעצבן.
המשימות עצמן אמנם קצת מעל מה שציפיתי אבל פשוט יש כל. כך. הרבההה. מהן! זה הדבר הכי רפטטיבי ולא מעניין ומרגיש כמו יוביסופט בתחילת הדור כשהם חשבו שהם המציאו את הגלגל. המפה מזכירה את זו של AC יוניטי לעיתים, זה נורא.
עכשיו שוב, אין בעיה עם המשימות עצמן כי הן בסדר כזה, אבל פשוט אי אפשר לעבור 20 מטר בלי שעוד אייקון יופיע על המיני-מפה.
אפשר כמובן להתעלם מהכל, אבל המשחק מפוצץ בשדרוגים לגאדגטים ובחליפות, שזה פשוט נהדר, אבל הוא דורש ממך לעשות *המון* מהתוכן צד הזה כדי לפתוח אותם.
הבעיה שלי עם התוכן צד זה שהוא כל כך בולט לצד כל שאר המשחק שנמצא ברמה אחרת לגמרי ממנו..
בכל מקרה אמנם סיימתי בשלילי אבל שלא יובן לא נכון, המשחק לגמרי מצוין ואני מאוד אוהב אותו. הקמפיין מעניין והמערכות סופר כיפיות ככה שאני מחכה לחזור לשחק בו מחר.
הרשמים שלך תואמים את הווייב הכללי שעלה כלפיו מהביקורות, זה קצת מתסכל שהם נפלו דווקא בעיצוב עולם כזה מיושן שמלא בתוכן רפטטיבי והסחות דעת מטופשות, חבל שלא העתיקו מארקהם סיטי איך עושים תוכן צד טוב, אבל אפילו אם לא היה להם זמן ליצור תוכן צד איכותי, מספיק שהיו מדללים מהקיים, מרווחים קצת בין הפעילויות ומעצבים את כל השדרוגים סביב פחות תוכן צד רפטטיבי וזה כבר היה יוצר חווית משחק יותר טובה משמעותית.
הסיטואציה היא קצת מתסכלת אבל היא גם מבשרת טובות בו זמנית, לאינסומניאק של היום יש את כל הטאלנט והכח אדם ליצור את המשחק 9 פלוס שלהם, הם כבר בנו פה את כל הבסיס שצריך, קלעו במכניקות, בקמפיין, בעלילה נחמדה, ברמה טכנית גבוהה, עכשיו הם רק צריכים לתת המשך שנבנה על זה ומשפר את האספקטים החלשים, אפשר להמר די בביטחון שספיידרמן הבא יהיה ברמה של ארקהם מכל הבחינות כבר, ואלו בשורות טובות בסך הכל למרות הטעם קצת של ההחמצה (למרות שעדיין משחק מעולה מן הסתם אבל זה קצת מבאס שהם ככה היו קרובים ל greatness והם פספסו) עם הניסיון הראשון שלהם
———
עומר וקיאו, למה נראה לכם שהבחור פה הוא מי שנראה לכם?
חוץ מזה גם אם זה הוא, אם הוא בא ופותח דף חדש (והוא יהיה חייב לעשות את זה אחרת יעלו עליו בקלות) אז למה לא? לא יזיק כמה שיותר כח אדם בפורום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים