bling כתב:זה בטוח. אחד משחק חמוד לזמנו והשני בזמן שיצא היה פורץ דרך ונכנס לרשימה של גדולי הדור. אולי מאז דברים טיפה התיישנו אבל אני בטוח שהוא עדיין מהנה מאוד גם אחרי כל הזמן הזה. אם הראשון נגיד ירד מ 8 פלוס ל 7 נמוך במקרה הטוב, אז השני ירד מ 9 גבוה ל 8 פלוס, עדיין משחק מצויין ומהנה.
Stick כתב:ואם נחזור רגע למשחקים...
אז השבת הזאת הייתה לי מאוד פנויה ומצאתי את עצמי משחק די הרבה בספיידרמן, עוד איזה 5 שעות במהלך היום הייתי אומר, ונראה לי שאני בסביבות אמצע הקמפיין.
אז.. המצב קצת פחות טוב מפעם שעברה. המשימות הרפטטיביות עדיין שם ובאיזשהו שלב הן כבר מפסיקות לעצבן, פשוט כי אתה מחוייב לשנות סוויצ' בראש בקשר אליהן, הן גם לא מעניינות או משהו אלא פשוט אסופה של תוכן ברמה הרבה יותר נמוכה שלפעמים אני עושה כשהוא על הדרך אבל לא בודק במפה או מחפש אותו לעולם.
הקמפיין עצמו לעומת זאת קצת ירד ברמה במהלך מה שנראה לי כמו השליש השני שלו. המשימות לא אחידות (ו-וואו, אלו עם מרי ג'יין שנשמעו כמו רעיון נוראי ולמה לעשות אותו? אז הן רעיון נוראי ולמה לעזאזל עשו אותו?? אין לי הסבר.. כנראה כדי לנסות לשבור קצת את הפייסניג אבל המכניקות של ספיידרמן כל כך מהנות שזה פשוט מעצבן במעט שעוברים אליה) והסיפור באמת הפך להיות קשקוש קומיקסי באמת.. וואו.. ממש מטומטם
זה לא שפתאום המצב נוראי או משהו אם אני גורם לזה להשמע ככה, אני רק רוצה להדגיש שהמשחק לחלוטין יכל להיות יותר טוב ושיש להם מה לשפר בסיקוול. אבל המשחק עדיין תופס את האווירה של ספיידרמן בצורה מושלמת והמכניקות עדיין בטופ של הטופ (אם כי לא משתנות כל כך מהרגע שהמשחק מתחיל), והמשימות הטובות *מאוד* מהנות.
אני גם די בטוח שבחצי השני שנשאר לי יהיו כמה אירועים יותר מעניינים מבחינת הסקייל של הקמפיין כי עדיין לא קרו כל מיני דברים שהמשחק ממש בונה לקראתם ואני בטוח שיקרו, ככה שאני מקווה שיש כמה אסים בשרוול כי נכון לעכשיו הייתי נותן למשחק מושלם במכניקות, עובר בקמפיין, ונכשל בתוכן צד. שזה.. לא יודע, 8 כזה? בכל מקרה אני אחזור עם רשמים יותר מלאים כשאסיים אותו אחרי החצי השני שאמור להיות (או לפחות בונה לקראת משהו) יותר מעניין.
DrKeo כתב:אולי לאזרח הממוצע בארץ אין מושג אבל אם הוא היה יודע על כל מקרה שהשב״כ או המוסד מכירים ומסכלים כנראה שהיינו חיים בפרנויה תמידית. ההרשמה הזאת היא לא חזרה ראשונה, היא ה-15. אני לא מגזים או מפריז, תשאל את עומר/חנן/ארז/גיא, אשכרה 15 פעמים. בכמה מהם נתנו למשתמש החדש קצת להתקיים ואז עופר או תומר או ronron וכו׳ הספיק לכתוב הודעה או שתיים (באמת שלוקח רק אחת לזהות) וכבר בשניה או השלישית ההתפרצות הגיעה. הפעם האחרונה הייתה לפני שבועיים כשאמרתי שיש לי 10+ משחקי פס4 אבל עדין אין לי פס4; אז הגיע משתמש חדש שכתב הודעה אורכה המתארת כמה אני צבוע כי אני קונה משחקי פס4 ולא משחק בהם ולכן אני איכשהו האדם הכי נוראי בעולם שמשמיד את התעשיה (כן, גם אני מנסה להבין את הלוגיקה).
כמה וכמה פעמים הצעתי לתת ל״עופר״ להשאר כשכולם אמרו לי שזה טפשי. בכל פעם שנתנו ל״עופר״ להשאר, לצערי תוך 3-4 הודעות זה דרדר לבדיוק אותו מקום.
Stick כתב:רונן אני לא מכיר אותך ולא לגמרי בטוח מה אתה מנסה להוכיח אבל אני חושב שאתה מצליח להוכיח את הנקודה ההפוכה..
Stick כתב:לא. אבל אין ספק שאתה קצת חופר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים