PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ספטמבר 2018, 13:02

אולי לאזרח הממוצע בארץ אין מושג אבל אם הוא היה יודע על כל מקרה שהשב״כ או המוסד מכירים ומסכלים כנראה שהיינו חיים בפרנויה תמידית. ההרשמה הזאת היא לא חזרה ראשונה, היא ה-15. אני לא מגזים או מפריז, תשאל את עומר/חנן/ארז/גיא, אשכרה 15 פעמים. בכמה מהם נתנו למשתמש החדש קצת להתקיים ואז עופר או תומר או ronron וכו׳ הספיק לכתוב הודעה או שתיים (באמת שלוקח רק אחת לזהות) וכבר בשניה או השלישית ההתפרצות הגיעה. הפעם האחרונה הייתה לפני שבועיים כשאמרתי שיש לי 10+ משחקי פס4 אבל עדין אין לי פס4; אז הגיע משתמש חדש שכתב הודעה אורכה המתארת כמה אני צבוע כי אני קונה משחקי פס4 ולא משחק בהם ולכן אני איכשהו האדם הכי נוראי בעולם שמשמיד את התעשיה (כן, גם אני מנסה להבין את הלוגיקה).

כמה וכמה פעמים הצעתי לתת ל״עופר״ להשאר כשכולם אמרו לי שזה טפשי. בכל פעם שנתנו ל״עופר״ להשאר, לצערי תוך 3-4 הודעות זה דרדר לבדיוק אותו מקום.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 ספטמבר 2018, 14:17

אוקיי לא הייתי מודע לאסקלציה שנעשתה איתו בזמן שנעדרתי, ראיתי שהתחרפן קצת ב E3 אבל לא חשבתי שזו כבר הפעם ה 15 של הבנאדם. בתכלס אותי זה משעשע אבל אני יכול להבין אתכם שזה מהווה מטרד, גם עומר הסביר לי בפרטי את העניין, ברור לי למה אתם חושדים שזה שוב אותו מקרה וכנראה שאתם גם הפעם צודקים.

רק בריאות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 ספטמבר 2018, 15:29

אנצ'רטד 2 לעומת 1 זה שמיים וארץ.. גרפית, מבחינת שליטה, מכניקות...הכל..הוא אפילו משחק די יפה נכון להיום.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 ספטמבר 2018, 17:55

זה בטוח. אחד משחק חמוד לזמנו והשני בזמן שיצא היה פורץ דרך ונכנס לרשימה של גדולי הדור. אולי מאז דברים טיפה התיישנו אבל אני בטוח שהוא עדיין מהנה מאוד גם אחרי כל הזמן הזה. אם הראשון נגיד ירד מ 8 פלוס ל 7 נמוך במקרה הטוב, אז השני ירד מ 9 גבוה ל 8 פלוס, עדיין משחק מצויין ומהנה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 ספטמבר 2018, 20:05

bling כתב:זה בטוח. אחד משחק חמוד לזמנו והשני בזמן שיצא היה פורץ דרך ונכנס לרשימה של גדולי הדור. אולי מאז דברים טיפה התיישנו אבל אני בטוח שהוא עדיין מהנה מאוד גם אחרי כל הזמן הזה. אם הראשון נגיד ירד מ 8 פלוס ל 7 נמוך במקרה הטוב, אז השני ירד מ 9 גבוה ל 8 פלוס, עדיין משחק מצויין ומהנה.

יש שם הרבה ''עשן ומראות'' של תעשיית המשחקים, שעם הגיל לומדים לראות דרכם, אבל האירועים המתוסרטים/חצי מתוסרטים שמתרחשים לאורך שלב ממוצע הם מהממים, ואני מבין מצויין למה הוא נחשב למשחק כזה טוב.
?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 08 ספטמבר 2018, 20:17

ואם נחזור רגע למשחקים...
אז השבת הזאת הייתה לי מאוד פנויה ומצאתי את עצמי משחק די הרבה בספיידרמן, עוד איזה 5 שעות במהלך היום הייתי אומר, ונראה לי שאני בסביבות אמצע הקמפיין.
אז.. המצב קצת פחות טוב מפעם שעברה. המשימות הרפטטיביות עדיין שם ובאיזשהו שלב הן כבר מפסיקות לעצבן, פשוט כי אתה מחוייב לשנות סוויצ' בראש בקשר אליהן, הן גם לא מעניינות או משהו אלא פשוט אסופה של תוכן ברמה הרבה יותר נמוכה שלפעמים אני עושה כשהוא על הדרך אבל לא בודק במפה או מחפש אותו לעולם.
הקמפיין עצמו לעומת זאת קצת ירד ברמה במהלך מה שנראה לי כמו השליש השני שלו. המשימות לא אחידות (ו-וואו, אלו עם מרי ג'יין שנשמעו כמו רעיון נוראי ולמה לעשות אותו? אז הן רעיון נוראי ולמה לעזאזל עשו אותו?? אין לי הסבר.. כנראה כדי לנסות לשבור קצת את הפייסניג אבל המכניקות של ספיידרמן כל כך מהנות שזה פשוט מעצבן במעט שעוברים אליה) והסיפור באמת הפך להיות קשקוש קומיקסי באמת.. וואו.. ממש מטומטם :)
זה לא שפתאום המצב נוראי או משהו אם אני גורם לזה להשמע ככה, אני רק רוצה להדגיש שהמשחק לחלוטין יכל להיות יותר טוב ושיש להם מה לשפר בסיקוול. אבל המשחק עדיין תופס את האווירה של ספיידרמן בצורה מושלמת והמכניקות עדיין בטופ של הטופ (אם כי לא משתנות כל כך מהרגע שהמשחק מתחיל), והמשימות הטובות *מאוד* מהנות.
אני גם די בטוח שבחצי השני שנשאר לי יהיו כמה אירועים יותר מעניינים מבחינת הסקייל של הקמפיין כי עדיין לא קרו כל מיני דברים שהמשחק ממש בונה לקראתם ואני בטוח שיקרו, ככה שאני מקווה שיש כמה אסים בשרוול כי נכון לעכשיו הייתי נותן למשחק מושלם במכניקות, עובר בקמפיין, ונכשל בתוכן צד. שזה.. לא יודע, 8 כזה? בכל מקרה אני אחזור עם רשמים יותר מלאים כשאסיים אותו אחרי החצי השני שאמור להיות (או לפחות בונה לקראת משהו) יותר מעניין.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 ספטמבר 2018, 20:19

גם אני דיברתי על משחקים! אומנם ישנים ומעידן הPS3, אבל משחקים! :lol: :evil:
?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 08 ספטמבר 2018, 20:25

כן זה הצחיק אותי, לקח לי זמן לכתוב את התגובה, אתה פירסמת אותה בין לבין :).

בקשר לאנצ'רטד, אלו בסופו של דבר משחקים של ספקטקל וזה מה שהרשים בהם בזמנו. הגיוני שהם מתיישנים ממש בקלות, כי ברגע שהם פחות מרשימים האפקט יורד. אין איזה מכניקות מיוחדות שמחזיקות את הכל, קצת כמו סרטי אקשן או גיבורי על ישנים שתמיד יתיישנו יותר מהאזרח קיין או הסנדק.
אנצ'רטד עדיין יופי של משחקים, כתיבה, דמויות ומשחק (של השחקנים) הם בטופ של עולם הגיימינג בכל מקרה, אבל הבשר הוא הספקטקל וברגע שזה נעלם הרבה הולך איתו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 ספטמבר 2018, 09:20

Stick כתב:ואם נחזור רגע למשחקים...
אז השבת הזאת הייתה לי מאוד פנויה ומצאתי את עצמי משחק די הרבה בספיידרמן, עוד איזה 5 שעות במהלך היום הייתי אומר, ונראה לי שאני בסביבות אמצע הקמפיין.
אז.. המצב קצת פחות טוב מפעם שעברה. המשימות הרפטטיביות עדיין שם ובאיזשהו שלב הן כבר מפסיקות לעצבן, פשוט כי אתה מחוייב לשנות סוויצ' בראש בקשר אליהן, הן גם לא מעניינות או משהו אלא פשוט אסופה של תוכן ברמה הרבה יותר נמוכה שלפעמים אני עושה כשהוא על הדרך אבל לא בודק במפה או מחפש אותו לעולם.
הקמפיין עצמו לעומת זאת קצת ירד ברמה במהלך מה שנראה לי כמו השליש השני שלו. המשימות לא אחידות (ו-וואו, אלו עם מרי ג'יין שנשמעו כמו רעיון נוראי ולמה לעשות אותו? אז הן רעיון נוראי ולמה לעזאזל עשו אותו?? אין לי הסבר.. כנראה כדי לנסות לשבור קצת את הפייסניג אבל המכניקות של ספיידרמן כל כך מהנות שזה פשוט מעצבן במעט שעוברים אליה) והסיפור באמת הפך להיות קשקוש קומיקסי באמת.. וואו.. ממש מטומטם :)
זה לא שפתאום המצב נוראי או משהו אם אני גורם לזה להשמע ככה, אני רק רוצה להדגיש שהמשחק לחלוטין יכל להיות יותר טוב ושיש להם מה לשפר בסיקוול. אבל המשחק עדיין תופס את האווירה של ספיידרמן בצורה מושלמת והמכניקות עדיין בטופ של הטופ (אם כי לא משתנות כל כך מהרגע שהמשחק מתחיל), והמשימות הטובות *מאוד* מהנות.
אני גם די בטוח שבחצי השני שנשאר לי יהיו כמה אירועים יותר מעניינים מבחינת הסקייל של הקמפיין כי עדיין לא קרו כל מיני דברים שהמשחק ממש בונה לקראתם ואני בטוח שיקרו, ככה שאני מקווה שיש כמה אסים בשרוול כי נכון לעכשיו הייתי נותן למשחק מושלם במכניקות, עובר בקמפיין, ונכשל בתוכן צד. שזה.. לא יודע, 8 כזה? בכל מקרה אני אחזור עם רשמים יותר מלאים כשאסיים אותו אחרי החצי השני שאמור להיות (או לפחות בונה לקראת משהו) יותר מעניין.

הרשמים שלך מחזקים את ההחלטה שלי לחכות קצת עם המשחק. לא שהוא רע חלילה, הוא אחלה, פשוט לא איזו חובה שדורשת לעצור כל משחק אחר כדי לעבור אליו מיידית ולהיות חלק מההייפ ומהאירוע כמו שאני חוזה ש RDR2 יהיה.

חבל שגם בקמפיין יש רגעים לא משהו, דווקא קיוויתי שמרי ג׳יין תשבור קצת את השגרה עם הקטעים שלה, במידה והם עשויים טוב ויש להם הקשר נחמד בעלילה.

זה שהסיפור נהפך לקשקוש קומיקסי זה משהו שחזיתי במקרה של ספיידרמן, אחד מהכותבים של מארבל גם היה אחראי על הסיפור אז אני מנחש שזה די צפוי, זה כנראה עניין של טעם והמעריצים של המותג נהנים מזה, אבל לי אישית זה גם מוריד וזו אחת מהסיבות שלא קניתי את המשחק בהשקה כי ידעתי שהעולם לא הכי מדבר אלי כמו במקרה של באטמן.

בכל אופן, יש לאינסומניאק בסיס באמת טוב פה להמשך, צריך לתת להם להמשיך את מה שהתחילו פה כי לניסיון ראשון למשחק ברמות ההפקה האלו וסוג של כניסה לליגה של הגדולים באמת הם עשו פה עבודה מצויינת.

אה וקליימן דווקא מפרגן לאנצ׳רטד 2 והוא לא מרגיש שהוא התיישן משמעותית כמו שהנחת, גם אני חושב כמוהו שלמרות שהאפקט של הספקטקל יורד הוא עדיין משחק מצויין ומהנה מאוד (ולא רק בגלל הכתיבה וכו׳ אלא גם המשחק עצמו עם הפאזלים והסט פיסס והפייסינג המצויין וכמובן גם הדמויות המעולות) ואני מאמין שהוא גם ישאר כזה לעוד שנים רבות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ספטמבר 2018, 12:28

האמת, אני נהנה מהקטעים של מרי ג׳יין... זה כן שבירת שיגרה נחמדה, ואלו קטעים ממש קלים ויש ת׳רפוי א כל הזמן, אז זה לא מעצבן ולא ״מעכב״ יותר מדי.
התקדמתי די הרבה והעלילה דווקא בעיניי עולה על הציפיות.
קודם כל - הטקסטים לא קרינג׳יים כמו שחששתי שיהיו, ולפעמים אפילו לא רעים בכלל.
דבר שני קטעי הקישור ממש ברמה גבוהה, כזו שלא ציפיתי גם כן. דווקא פיטר לא מזהיר בכלל, כיפור, אבל כמעט כל השאר מעולים, והבעות פנים ואנימציות מרשימות מאוד, ממש מפתיע אותי שוב ושוב כשאני משחק, שאינסומניאק עשו את זה.
תמיד היו להם אנימציות מרהיבות וקטעי קישור שהשווינו ל״פיקסאר״ אבל חשבתי שהמעבר ל״ריאליזם״ באופן יחסי יוביל לתוצאות הרבה פחות אמינות.
העלילה מאוד מאוד ״ספיידרמנית״. זה כבר עולה על כל סרט שיצא, ואני רק עכשיו הגעתי לקטע שראינו בכלא, עכשיו המשחק באמת אמור להפתח מבחינת הסיפור. אני מקווה שאני עוד לא בחצי אבל באמת אין לי מושג (:

גם סוף סוף אני מרגיש חיבור מצויין לקרבות ואני הופך להיות ממש טוב, זה לקח לי הרבה יותר זמן מאשר משחקי באטמן, אולי כי זה קצת דומה אבל גם ממש שונה, אז כל הזמן ניסיתי לשלוט בו כאילו הוא באטמן, והוא ממש לא. זה שונה. הרבה באוויר והרבה מאוד כלי נשק מכוונים אלייך בו זמנית, צריך כל הזמן להיות מוכן, גם ממש גבוה בשמיים בקטעים מסויימים.

בקיצור, בינתיים אני דווקא מופתע לטובה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 09 ספטמבר 2018, 12:55

אני גם חושב שהמשחק טוב אבל לא,הוא לא לוקח את הכתר של משחקי ארקהם בשבילי..ממש לא.
אני רק חושב כמה המשחק הזה יכול לטמטם Completionists..כל כמה שניות (אני לא צוחק,זה באמת כל כמה שניות) קופץ לך משהו חדש במפה- עוד פשע,עוד מרדף עוד שוד והכל בדיוק אותו הדבר.
כמו שסטיק אמר,המכניקות של ספיידי מושלמות,פשוט ככה- כשזה מגיע לשליטה בדמות וההרגשה של 'להיות ספיידרמן' זה כל מה שאי פעם רציתי ממשחק כזה,אפשר לומר.
יחד עם זאת,יש להם לא מעט נקודות לשפר בהמשך ולשמחתם זה לא אמור להיות קשה מדי בעולם פוסט BOTW- פשוט להיפטר מכל הג'אנק שהם דחפו שם,כי זה באמת מיותר.
ואני גם לא מעריץ של הקטעי גיימפלי עם MJ,היא אחלה דמות אבל פשוט לא מעניין לשחק אותה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 09 ספטמבר 2018, 13:12

וואו לאסקין אני כל כך לא מסכים איתך לגבי הסיפור, בעיניי הוא אחד בסיפורים היותר מטומטמים שיצאו ממשחק AAA בדור הזה :) יותר טוב מכל סרט ספיידרמן? לא שהם יצירת אומנות בהקשר הזה אבל אני לא יודע איך אתה אומר דבר כזה.

אבל קודם בקשר לשלבי מרי ג'יין, הם פשוט כל כך סתמיים. מערכת התגנבות די שבורה בשקל והשלבים כל כך קצרים וקלים שאני לא מבין למה לעשות אותם בכלל. אתה משווה בין זה לבין המכניקות המושלמות של ספיידרמן וזה עולם אחר לגמרי.
ספויילר: הצג
הקטע עם מיילס אחרי הפיצוץ לעומת זאת הוא קטע מצוין כי הוא תופס לגמרי בהפתעה ומשמש כשינוי פרספקטיבה שמעצים את התחושה של האירוע. גם הקטע השני איתו בסדר כי הוא לפחות נותן הרגשה של אזרח ניו יורקי שעומד במחסומים וכל זה.

בקשר לסיפור, התקדמת יותר ממני אז אתה יכול לקרוא את הספוילר:
ספויילר: הצג
הגעתי עד לרגע שמנצחים את לי ברכבת ועוצרים אותו, ואיך אפשר להגיד שכל השעתיים שקודמות לו הן לא מהדברים הכי טפשיים שראית? אולי האנימציות והסרטונים מושקעים אבל.. מה זה משנה? זה דווקא התחיל בסדר כל עוד זה היה תעלומתי אבל מהרגע שהסיפור הכניס אדם ששומר נשק להשמדה המונית במזוודה צמודה אליו כאמצעי הגנה (שהגהה ראש העיר והאדם הכי עשיר בעולם הזה, במקום נגיד.. לבנות בונקר? לתת אותו לאיזשהן רשויות? לספיידרמן אפילו? זה כזה מטומטם) ואז יש כלי להפצת נשקים ביולוגיים (היי! כמו זה שבדיוק נגנב) שמוצג באמצע העיר במקום לא מאובטח וכולם מופתעים כשלי מגיע לקחת אותו. ואפילו לא מכריזים על מצב חירום בעיר, מסכות אב"כ או משהו לפחות, שלא לדבר על פינוי.. ואז שיא השיאים - מרי ג'יין (עיתונאית כן?) מצליחה לנטרל את המכשיר המורכב הזה שנשאר בלי שמירה ובלי שיש לה טיפת נסיון!
בקיצור אני לא מנסה לעשות ניטפיקינג או משהו, פשוט סיפרתי את כל השעתיים האחרונות שעברתי בסיפור כמו שהן.
זה סיפור קומיקס וסבבה, אפשר לבלוע את זה כשלא לוקחים את זה ברצינות, אבל איך אפשר להגיד שהסיפור מפתיע לטובה? :)

בכל מקרה אני מאמין שמאוד בקרוב אגיע לקטע בכלא כשכולם בורחים ואז הקמפיין ילך לכיוון מעניין יותר ויהיו לי כמה קרבות בוס מעניינים וסוף סוף קצת ספיידרמן נגד נבלי על ולא סתם בריונים וטרוריסטים. יש גם את דוק אוק שאני מניח שישמש כבוס אחרון ואני מחכה לראות מה מתפתח איתו. האמת מעניין מה הייתי חושב אם לא היה הקטע של הכלא בe3, כי כנראה הייתי בטוח עכשיו שאני לקראת הסוף והייתי מתאכזב מהקמפיין הרבה יותר כרגע, במקום זה אני עדיין אופטימי ונראה לי שרגעי השיא עוד לפניי.
בכל מקרה הבעיה העיקרית שלי עם הקמפיין זה לא שהוא ממש מטומטם, אלא זה שעם כמה שהוא מנסה בכח להסתיר את זה - זה סיפור אוריג'ין לכל דבר ועניין. ארחיב על כך בעתיד כשכולם ישחקו ונוכל להתדיין בספוילרים אבל לעומת ארקהם אסיילם לדוגמה שבאמת זרק אותך ישר לתוך סיפור באטמן, המשחק הזה משקיע הרבה יותר מדי זמן ומאמצים כדי להציג את כל הדמויות (המוכרות) ולתת לכולם תמונת מצב ונקודת התחלה מפורטת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ספטמבר 2018, 13:30

לא שחרתי במשחק עדין אבל ספיידרמן homecoming הוא ממש אחלה סרט קיץ כיפי שעשוי טוב ואפילו הצליחו לעשות את הנשר מעניין.

רונן 7
Padawan

הודעהעל ידי רונן 7 » 10 ספטמבר 2018, 15:16

DrKeo כתב:אולי לאזרח הממוצע בארץ אין מושג אבל אם הוא היה יודע על כל מקרה שהשב״כ או המוסד מכירים ומסכלים כנראה שהיינו חיים בפרנויה תמידית. ההרשמה הזאת היא לא חזרה ראשונה, היא ה-15. אני לא מגזים או מפריז, תשאל את עומר/חנן/ארז/גיא, אשכרה 15 פעמים. בכמה מהם נתנו למשתמש החדש קצת להתקיים ואז עופר או תומר או ronron וכו׳ הספיק לכתוב הודעה או שתיים (באמת שלוקח רק אחת לזהות) וכבר בשניה או השלישית ההתפרצות הגיעה. הפעם האחרונה הייתה לפני שבועיים כשאמרתי שיש לי 10+ משחקי פס4 אבל עדין אין לי פס4; אז הגיע משתמש חדש שכתב הודעה אורכה המתארת כמה אני צבוע כי אני קונה משחקי פס4 ולא משחק בהם ולכן אני איכשהו האדם הכי נוראי בעולם שמשמיד את התעשיה (כן, גם אני מנסה להבין את הלוגיקה).
כמה וכמה פעמים הצעתי לתת ל״עופר״ להשאר כשכולם אמרו לי שזה טפשי. בכל פעם שנתנו ל״עופר״ להשאר, לצערי תוך 3-4 הודעות זה דרדר לבדיוק אותו מקום.

מה? נדב, חבל שאתה ממש לא מדייק. היו פעמים שהשארתי הודעה תמימה לאחר זמן רב שלא הייתי פה ונחסמתי מיד.

אני מסכים שאחר כך היו מקרים שבהם השארתי הודעות עוקצניות (מתונות ומתובלות בהומור), כי ממילא הודעות תמימות שלי תוסרנה מיד, אז אל תיתמם ותבחר רק את המקרים הנוחים לך. בגישתכם הזמנתם את הגישה שלי כלפיכם, כי כשהייתי נחמד, אתם לא הייתם.

ו"תוך 3–4 הודעות זה דרדר לאותו מקום"? נדב, לא השתנית. תמיד אהבת להגזים, לא לדייק. היה רק מקרה אחד שבו התווכחנו "עד זוב דם" ובסופו הורחקתי. להזכירך, עקצתי אותך על כך שלא הימרת נכון בכמה דברים שהיה בינינו ויכוח עיקש עליהם בעבר, אז לגיטימי שאזכיר לך זאת ואמליץ לך להיות יותר צנוע. מה, אתה מעולם לא עקצת אותי בעבר? כשאני ניהלתי פורום היית שם על תקן טרול בלבד (גורם מדכא), בעוד אני תרמתי באמת לפורום שלכם.

בזמנו כדי להצדיק את הרחקתי טענת שקיללתי את חברי הפורום. גם זה היה לא נכון ולא הגון (תן לחברים לפחות לראות את ההודעה ה"מפלילה" לפני שאתה מסיר אותה). כל פעם כשאני מתקן חוסר דיוקים שלך אני נחסם. אפילו שלעיתים הוויכוח נעשה קצת אמוציונלי ובעקיצות הדדיות, אין פה קללות, ואני לא חושב שאלו לא דברים שקורים ביניכם לעיתים.

נוסח הודעתי הזאת נשלח גם ל־bing באופן אישי כי הוא בחור נחמד ואני מעריך את גישתו, לכן מגיעה לו תשובה כנה. לא התשובה שהענקתם לו. גם ציינתי לפניו מה היו מעלליכם בעבר (רמיזות על פדופיליה; ניסיון לסכסך עם חבר בטיעון של פסיכולוגיה בשקל – אז אני ילדותי ויורד נמוך?). אני לא חושב שזה חברי לומר לאדם דברים לא נכונים, כפי שנהגתם כלפי bling. ומחיקת הודעותיי מוכיחה שיש לכם מה להסתיר.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 ספטמבר 2018, 15:36

רונן אני לא מכיר אותך ולא לגמרי בטוח מה אתה מנסה להוכיח אבל אני חושב שאתה מצליח להוכיח את הנקודה ההפוכה..

רונן 7
Padawan

הודעהעל ידי רונן 7 » 10 ספטמבר 2018, 15:47

Stick כתב:רונן אני לא מכיר אותך ולא לגמרי בטוח מה אתה מנסה להוכיח אבל אני חושב שאתה מצליח להוכיח את הנקודה ההפוכה..

אני לא אחראי למה שאנשים בוחרים להבין.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 ספטמבר 2018, 15:55

לא. אבל אין ספק שאתה קצת חופר

רונן 7
Padawan

הודעהעל ידי רונן 7 » 10 ספטמבר 2018, 16:00

Stick כתב:לא. אבל אין ספק שאתה קצת חופר

אתם לא? והאם עליי לבקש אישור? והאם אליך פניתי? bling כתב להם את דעתו והם הגיבו לו באמירות לא נכונות, אז הגבתי. נימוס ייענה בנימוס.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 ספטמבר 2018, 18:42

רונן, לא מבין מה אתה מצפה שאני אעשה עם המידע שאתה נותן? אשמש כבורר?

אני לא יודע מה הלך ביניכם ולכל אחד יש את הצד שלו בסיפור ואני בתור מישהו שלא באמת היה עד לכל האירועים פה לא יכול לקבוע משהו ובכל מקרה אין לי חשיבות בלקבוע משהו.

אני כן יודע מההכרות שלי איתך שאתה התנהלת בצורה לא טובה ולא נכונה הרבה הרבה פעמים וחבל שאין לך גם ביקורת עצמית בעניין, אתה היית כל הזמן מעלה דיונים וריבים נשכחים והיית יוצא למסעות צלב די אובססיביים בעיקר כלפי קיאו בלא מעט דיונים וזה בכלל לא משנה מה הוא עשה ואמר בעבר אתה היית נדבק למשהו מסויים ולא היית מרפה שנים על גבי שנים.

אני חושב שאתה היית יותר מדי חמור סבר ורציני בשביל הנושא של הפורום הזה שהוא בסך הכל תחביב כיפי שמשותף לכולנו, כל הזמן יצאת בנאומי תוכחה על הצביעות והשקרנות והיהירות וכו וכו של אנשים פה כשבסך הכל מדובר בדיונים על משחקי וידאו. גם אם לדעתך אופן ההתנהלות שלהם מעיד עליהם גם כבני אדם זה לא רלוונטי ולא לעניין, מדובר על משחקי וידאו ולא על מועמדות לראשות הממשלה שיש בזה ערך לחשוף באדיקות שכזו את ״צביעותם״.

מה שאני רוצה לאמר, זה שגם אם בתסריט הכי לטובתך אתה צודק בכל מה שאתה אומר, זה לא באמת משנה, ההתנהלות הבסיסית שלך כמשתמש בפורום של גיימינג היתה שגויה, רצינית מדי, קנאית ואובססיבית מדי ולא עניינית ביחס לנושא שעליו אנו מדברים, גם אם עוקצים מישהו זה צריך להיות ברוח טובה ובקטנה ולא במטרה להוכיח בנאדם ולהביא אותו לקרשים, שזו התחושה שעלתה הרבה פעמים מהפוסטים שלך כלפי משתמשים ובראשם קיאו.

בכל מקרה זה מה שיש לי לאמר בעניין, אני מקווה שמעבר לעוול שעשו לך לשיטתך אתה תדע להסתכל באובייקטיביות גם על עצמך ועל איך שהתנהלת שגרם למצב הנוכחי הזה שאתה לא יכול להשתתף פה.

ובמידה ובאמת תעשה את זה, אני מאמין גם שאם תדבר בפרטי עם קיאו באמת בגישה טובה של לפתוח דף חדש אז תוכל ללבן את העניינים וגם לחזור להגיב, אבל זה כמובן נתון להחלטתו של קיאו בסופו של יום.

רונן 7
Padawan

הודעהעל ידי רונן 7 » 10 ספטמבר 2018, 18:55

bling, מה שאתה חושב על כך זה משנה פחות. זה עניינך. בכל זאת העליתי את הדברים לכאן כי המנהלים משקרים לגבי כמה נושאים. זו חולשה. האמת היא כוח.

לא נהגתי שונה מכל אדם אחר כאן. הסברתי מה קרה. לעיתים יש ביני לבין נדב ויכוחים, הוא מחזיק בדעתו בעקשנות ואני מחזיק בשלי. אז כשהתברר שהוא טעה בנושאים שעליהם התווכחנו בעקשנות אז טבעי שאעלה זאת שוב, אעקוץ אותו ואציע לו להיות קצת יותר צנוע, כי כשהם מתווכחים איתי הם עושים זאת על ידי הפחתת ערך, לכן בחרתי לעקוץ כשהאמת מתבררת (ואחרים לא עוקצים זה את זה? שיקבל זאת בהבנה, למה לאיים בסילוק? אז אני "חמור סבר"? התבלבלת).

לאחר מכן התחברתי ופרסמתי תגובות תמימות, וגם הן נמחקו. רק אחר כך הצפתי את הפורום ועקצתי, וגם זה בנימה הנכונה. כלומר לא קיללתי או שיקרתי, ובטח לא רמזתי על פדופיליה של אדם ולא ניסיתי לסכסך באופן מביש עם חבר ("בגלל פער הגילאים ביניכם יהיו לך בעיות נפשיות" – הם גם פסיכולוגים).

אז בבקשה, אל תלמדו אותי על בגרות ועל התנהגות טובה.

כשהייתי מנהל פורום הם כיבדו את החלטתי להרחיק אותם? אז למה שאכבד את החלטתם? ואני "דיקטטור"? ההבדל ביני לבינם הוא שאני תרמתי באמת לפורום שלהם. הם נכנסו לפורום בניהולי רק כדי לדכא, לומר שהקונסולה שבחרנו היא עלובה. אם נושא הפורום אינו רלוונטי לכם, מדוע נוכחותכם בו מוצדקת?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 ספטמבר 2018, 19:09

אני לא יודע מה הלך בקטע עם הפדופיליה כביכול, אולי הם נתנו גם הערה לא לעניין אין לי מושג כי לא ראיתי, אבל כמישהו מהצד אתה לא התנהגת למופת במיוחד עוד מתחילת הדרך לפני שהגענו למצב העגום הזה של באנים ופדופילייה אלא כשהיית עוד משתמש לגיטימי בפורום שצבר הרבה הודעות ללא חשש ״לחייך״.

אני חושב שעם איך שהתנהלת עם הרדיפות ואזכורי הדיונים העתיקים עוד מימי ויגיימס באופן קבוע בכל דיון וצעקות הצביעות והשקרן וכל המלחמות המאוד מאוד מוקצנות בשביל פורום גיימינג נחמד, אני לא מופתע שהגעת לזה שקיבלת באן בסוף, אני לא חושב שהיית מחזיק בגישה כזו הרבה זמן גם בכל פורום אחר בלי קשר לקיאו או לצוות המנהלים הנוכחי.

מה שקרה אחר כך עם באנים על הודעות תמימות שכתבת אני יכול להאמין לך שזה קרה, אבל זה בבירור סוג של הגיעו מים עד נפש איתך מבחינת צוות הניהול שהם הגיעו למצב שהם לא רצו ממך גם הודעות תמימות ולגיטימיות, אני לא אומר אם זה מוצדק או לא ויכול להיות שאני הייתי מאפשר לך להשתתף כל עוד אתה מתנהג לעניין אבל זו ההחלטה שלהם, לא רוצים את הדבש ולא את העוקץ כי היית שור מועד מבחינתם ולא הראית חרטה או רצון לדף חדש בפרטי עם קיאו כדי שיוכלו לסמוך עליך.

תנסה להבין למה הגעת למצב של חוסר אמון שכזה,אין דבר כזה שאתה קדוש מעונה ותמים והם רודפים אותך על לא עוול. אני לא מאמין בזהלא משנה כמה תנסה למכור לי את זה.

רונן 7
Padawan

הודעהעל ידי רונן 7 » 10 ספטמבר 2018, 19:11

ואין לי דבר נגד נדב, אני אפילו מחבב אותו. לעיתים אני מסכים עם דבריו, לעיתים לא. פניתי אליו בעבר אך הוא התעלם. אני לא בטוח שהוא באמת קובע פה.

רונן 7
Padawan

הודעהעל ידי רונן 7 » 10 ספטמבר 2018, 19:13

bling, ביקורתך כלפיי הייתה נכונה אם היא לא הייתה נכונה גם להם. גם הם מעלים דברים מהאוב כשזה נוח להם. זה הפשע שלי שמצאת? :)

פעמים רבות ביטאתי פומבית הסכמה עם דעתם, אך הם לא הביעו זאת כלפיי ולוּ פעם אחת. אז בבקשה, אל תלמד אותי על גישה. אני "טוב" להם רק בשביל חוסר ההסכמה?

הסברתי מה קרה בינינו. אינני רואה לנכון לחזור על דבריי.

שנה טובה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2018, 20:09

אנחנו לא מחפשים אותך, אנחנו מכירים כבר הרבה מעבר ל10 שנים והדיונים המעגליים והתקיפות האישיות נמאסו עליינו. גם נתנו לשני קאמבקים להתרחש ושניהם נגמרו רע. זה פורום משחקים, אנחנו פה בשביל הכיף ואף אחד כאן לא רוצה לעבור עמודים המכילים מגילות שתוקפות אותו אישית על אלמנטים באישיות שלו או חושפים ״צביעות״ כי בן אדם חשב משהו ב2008 שהתברר כלא נכון ב 2012 או שהוא שינה את דעתו ב2014 כי אנשים מתפתחים ומשנים דיעה עם השנים.

אנחנו מנסים לעשות כאן הכל באוירה טובה ואפילו כשיש עקיצות או ויכוחים, זה תמיד מוחלק ומדפדפים הלאה בכיף לנושא הבא. לצערנו איתך זה לא אפשרי לדפדף או לנהל גישה טובה ולא משנה כמה פעמים ניסינו, בסוף זה התפוצץ.

אז שיהיה לך בכיף בכל המקומות של הגיימינג שאתה בהם. פה ספציפית אני השקעתי שעות בלבנות את האתר ובלא לישם כפתור לייק ואני גם זה שמשלם את החשבונות כל שנה כך שאני עושה מה שבא לי. וכשאני אומר מה שבא לי, זה אומר שאני מנסה לעשות כמה שפחות. אנשים יוצאים עלי, כותבים מה שבא להם וככה אני אוהב את זה. אני לא מוחק הודעות או מעיף משתמשים אבל זה מקרה קיצוני שפשוט עושה את הפורום שלנו פחות נעים.

אני מקווה שהורדת אבן מהלב רונן. חסמתי את המשתמש אבל הנה, אני משאיר את ההודעות שלך בכדי שתרגיש שפרקת את מה שרצית לפרוק. חג שמח ועלה והצלח איפה שלא תהיה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 ספטמבר 2018, 21:50

ו.... בחזרה לנושא - סיימתי את הסיפור הראשי של ספיידרמן (:
הסיפור סבבה אבל היו לו רגעים שחשבתי שהוא יותר טוב, הסוף הקטעים עם M.J. היו כן מעיקים, היה צריך 2 קטעים פחות כדי שזה יהיה במינון טוב. זה לא נורא אבל גם לא מספיק טוב כדי לחזור לזה שוב ושוב.
יש לי המון המון משימות צד כרגע לעשות, אבל נראה לי שבינתיים אני יכול לסכם:
מדובר במשחק ספיידרמן ממש מעולה, אבל אינסומניאק עדיין לא ברמה של הגדולות של סוני, והרבה זמני וטעינה ובכלל הרבה דברים במשחק הזה, מלבד איך שהוא נראה - הם בהחלט ״העולם הפתוח הישן״. הייתי נותן למשחק הזה ציון ממש בדומה לממוצע שלו, ויהיה להם לדעתי באמת די קל להתעלות על עצמם במשחק הבא.
נראה לי שאנשיך לשחק בו עוד איזה 5 שעות גג, ואז אחכה לDLCs ואשחק בהם כדי לצאת מRDR2 מדי פעם (:

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 38 אורחים